MAKAAY: ROZHODUJÍCÍ DVA TÝDNY

30.03.2007, 15:30
Aktuality
Následujících čtrnáct dní hodně napoví, jestli v Bayernu Mnichov budou moci letošní sezónu označit za úspěšnou či neúspěšnou. Již v sobotu čeká na bavorský velkoklub poslední šance na návrat do boje o obhajobu titulu, o několik dní později pak čtvrtfinále Ligy mistrů...

Do konce bundesligy zbývá osm kol. Bayern je v tabulce až na čtvrté příčce a na vedoucí Schalke ztrácí devět bodů. Právě s klubem z Gelsenkirchenu se mnichovský tým střetne o víkendu a k dispozici bude mít výhodu domácího prostředí.

"Situace je kritická, v tuto chvíli dokonce nejsme ani na třetí příčce. Musíme se na ní dostat co nejdříve, abychom si zajistili účast v příštím ročníku Ligy mistrů," říká kanonýr Roy Makaay.

Nizozemský útočník ještě nevzdává ani boj o mistrovský titul, sám ale moc dobře ví, že šance Bayernu jsou minimální. "Musíme být realisty. Do konce chybí osm zápasů a my ztrácíme devět bodů. Bayern už nekolikrát předvedl svou sílu, tohle ale bude hodně těžké. Navíc nesmíme zapomínat na Werder a Stuttgart, kteří jsou stále ve hře," varuje Makaay.

Bayernu hrozí, že letošní sezónu zakončí bez zisku nějaké trofeje. Na titul už to příliš nevypadá, reputaci si však může napravit v Lize mistrů, v jejímž čtvrtfinále na německý klub čeká AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Bayern je letos v řiti...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda souhlasím, protože to fakt není možný, prostě

Reagovat
HOST*

Jak byste viděli tyhle zápasy:

Bolton-Shefield

Manu-Blackburn

Watford-Chelsea

Pasacer-Juve

Cottbus-Brémy

Sttugart-Cáchy

Alkmar-Walwijik

Barca-La Coruna

AS Řím-AC Milan

Reagovat
Shevchenko

10

1

2

2

02

10

1

1

0

Reagovat
HOST*

sem uplně stejného názoru

Reagovat
HOST*hanzuss

pozor na cottobus umi mile prekvapit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele