Makaay odchodu z Bayernu nelituje

19.01.2008, 14:45
Aktuality
Roy Makaay je jednou z klíčových postav Feyenoordu a svůj tým táhne minimálně za účastí v příštím ročníku Ligy mistrů. Nizozemský kanonýr v létě kvůli tomuto angažmá opustil Bayern Mnichov a svého rozhodnutí rozhodně nelituje...

"Často se mě lidé ptají, jestli odchodu z Bayernu nelituji. K odpovědi postačí pouze jedno slovo - ne," prohlásil Makaay.

Na Makaaye v Bayernu nezůstalo místo poté, co do Bavorska v létě přišli Luca Toni a Miroslav Klose. Společně s bývalým hráčem Deportiva La Coruňa si kufry balili také Claudio Pizarro a Roque Santa Cruz. Zatímco Peruánci se v Chelsea vůbec nedaří, ostatní dva si na svá nová angažmá nemohou stěžovat. Santa Cruz dal v dresu Blackburnu již deset ligových branek, Makaay má na své pažbě ještě o jeden zářez více.

"Pochopitelně by bylo skvělé zahrát si například s Franckem Riberym, ale po příchodech Toniho a Kloseho, kteří se uvedli skvěle, bych byl až třetí volbou. To jsem nechtěl, a tak jsem přijal nabídku z domova," dodává ke svému letnímu stěhování Makaay.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udělal dobře .. ve Feyenoordu se sešel dobrej tým , sezona je rozjetá dost dobře .. žádám titul :P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jo jo . . .je lepší bejt hvězda týmu než čtvrtej útočník viď

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele