Mainz z Basileje vykoupil Freie

23.06.2015, 16:06
Aktuality
Fabian Frei bude od příští sezóny hrát německou Bundesligu. Záložník Basileje se za více než čtyři miliony eur stěhuje do Mainzu, kde se dohodl na čtyřleté spolupráci...

Sedminásobný reprezentant Švýcarska patří k odchovancům Basileje, kde se postupně dokázal propracovat do prvního týmu, při absenci Marco Strellera dělal kapitána.

Ve svých 26 letech byl opakovaně spojován se změnou dresu, nakonec však pokaždé zůstal hráčem úřadujícího švýcarského mistra, se kterým vyhrál domácí ligu hned čtyřikrát.

Na další triumf si bude muset minimálně nějaký čas počkat, neboť minimálně nadcházející čtyři roky by měl strávit v Mainzu. "Jsem rád, že budu moct hrát každý víkend Bundesligu," prohlásil Frei, jenž k dokončení transferu musí příští měsíc ještě podstoupit lékařskou prohlídku.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

db 18 měl pravdu Pěkná posila pro Mainz I Stocker se v Herthě začíná prosazovat.

Reagovat
db18

Stocker ale asi dostane slušnou konkurenci. Přišel Weiser a měl přijít Dzsudzsák, ale místo toho se teď má BSC snažit o Sidneyho Sama.

Reagovat
JozkokozleJ

To su ale kridelnici; Stocker hraval druhu polovicu sezony, v ktorej mu to celkom slo, uprostred. A myslim, ze tam aj ostane. V Ronnyho neverim a ako na tom bude Baumjohann, to je vo hviezdach.

Reagovat
Arne

Ronny půjde někam do Arábie, doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to nevadí. Složit něco jako Sam (Nico, Haraguchi) - Stocker (Baumjohann) - Weiser (Beerens) by nemuselo být špatné.

Reagovat
JozkokozleJ

Vyzera to velmi zaujimavo. Pod nimi niekoho z Hosogai, Cigerci, Skjelbred, Hegeler, event. Lustneberger. Konecne by to mohol byt boj o Europu

Reagovat
db18

Je ještě škoda, že se Yabo pomátl a odmítl bundesligové kluby, jen aby mohl kopat v Rakousku...

Reagovat
jv

...ten přestup nechápu, ale jeho volba, asi peníze.

Reagovat
JozkokozleJ

+ este tam je Ben-Hatira na kridlo.

Reagovat
db18

Aha... Tak to mi úplně uteklo, že už nehrál na křídle...

Reagovat
Arne

U Dzsudzsáka asi bude problém v platu, v Moskvě prý bere asi pět mega, my mu nebudeme schopni dát ani polovinu.

Reagovat
miguel bain

Kdyby Stocker dostal víc prostoru, tak se tu teď nemluví o nikom jiném. Frei je slušný hráč, ale měl v Basileji celkem specifickou pozici, těžko odhadovat jak se mu bude dařit jinde.

Reagovat
Arne

Odehrál skoro všechno, tak jak víc prostoru? Potřebuje akorát čas, nebo spíš potřeboval, protože jaro už měl velmi dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Roberto Firmino těsně před přestupem do L'poolu. Přestupová suma kolem 25 mil.€ (TM.de)

Reagovat
stas87

Reagovat
Arne

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

To je kauf!

Reagovat
STR

Chudáci v Basileji, Sommer, Stocker, Frei, Salah, pak ten stoper teď si nevzpomenu na jménu, moc z toho týmu co se dostal do vyřazovací části LM nezbylo.

Reagovat
smazaný uživatel

skončil streller a odchází i sio, už jenom aby odešel derliz a budou nahraný. Navíc odešel i trenér souza a fischera fans moc dobře teda nepřijali

Reagovat
Rudnevs

Dragovic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele