Mainz vypadl z dalšího poháru, Hjulmand má ale plnou důvěru

18.08.2014, 12:53
Aktuality
Nepříliš povedený začátek sezóny zažívá 1. FSV Mainz 05. Klub od soutoku Rýna s Mohanem nejprve vypadl z předkola Evropské ligy a nyní nepochodil ani v domácím poháru, manažer Christian Heidel ovšem vylučuje, že by v blízké budoucnosti mohl přijít o místo trenér Kasper Hjulmand...

Mainz na začátku měsíce prohrál v Tripolisu s místním Asterasem 1:3 a po hubené domácí výhře v Evropské lize skončil ještě před její skupinovou fází, v pátek pak po divokém průběhu vypadl na penalty s třetiligovým Chemnitzem a nyní už mu zbývá jenom ligová soutěž.

Tu karnevalový celek zahájí v neděli na půdě Paderbornu a proti bundesligovému nováčkovi musí bodovat. "Bude to lepší, ale potřebujeme ještě čas," uvedl k současné formě svého mužstva trenér Kasper Hjulmand. Dvaačtyřicetiletý kouč před sezónou přišel z dánského Nordsjaellandu jako náhrada za Thomase Tuchela a o své místo se zatím bát nemusí.

"Pro nového trenéra není příjemné, když mužstvo v prvních dvou soutěžích vypadne. Není to pěkné, když člověk vidí, jak precizní práci odvádí," uvedl na trenérovu adresu Christian Heidel. "Má plnou důvěru, je třeba zachovat klid. Ztratili jsme důležité hráče, takže je jasné, že se vše neobejde bez problémů," dodal dlouholetý klubový manažer.

Autor: Petr Vaněček / dpa

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aspoň maj před sebou jen sezónu..není to moc pozitivní zpráva, ale větší šance se zachránit..si vemte, jak jsme dopadli my s tou slavnou EL :)

Reagovat
Neuro

však Liberec došel celkem daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně je tipuju na sestup z BL

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Začiatky bývajú ťažké.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sestup má jasný padeborn u ostaních nevím snad se stuttgart zachrání taky i bremy klasické týmy

Reagovat
db18

http://www.nullfuenfmixedzone.de/nedelev-fallt-mindestens-zwei-wochen-aus

Nedelev se zranil při posledním tréninku v Chemnitzu, proto v DFB Pokalu nehrál... mimo bude ještě asi dva týdny

Reagovat
Bayernista18

Vyhodit Tuchela a prodat Müllera, letos budou hrát o záchranu si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám.

Reagovat
Arne

Nikoho nevyhodili.

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Werkrider

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ten zápas Chemnitzer - Mainz bol možno jeden z najlepších v histórií DFB-Pokalu, krásne góly a remíza 3:3 po 90.minútach, ďalšie 4 góly v predĺžen z toho jeden z predposlednej minúte keď si už Chemnitzer myslel že je vymalováne a oslavoval a nakoniec v poslednej minúte nadstavenia predĺženia gól z ríše snov na 5:5, proste šialenstvo ....a v penaltovom rozstrele pre istotu symbolika z MS - Gonzalo Jara. Tu je zostrih zo zápasu, niečo neskutočné

https://www.youtube.com/watch?v=INpzOQQEzbo

Reagovat
smazaný uživatel

supr mač, ale ten Okazaki co nedal

Reagovat
HSV1887

No, moc nechybělo a HSV dopadl stejně. Ale díky mým hlasivkám jsme to nakonec zvládli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele