MAGATH MÁ V BAYERNU PLNOU PODPORU

14.11.2006, 16:41
Aktuality
Ačkoliv se zatím Bayernu Mnichov v Bundeslize výsledkově ani herně nedaří, vedení bavorského velkoklubu vyjadřuje trenérovi Felixi Magathovi plnou důvěru. Krize vyvrcholila ostudnou prohrou s tehdy posledním Hannoverem na domácí půdě, Hoennes ale po poslední ligové výhře v Leverkusenu doufá v lepší zítřky.

Bayern pod vedením Felixe Magatha získal poslední dva tituly v Bundeslize, začátek sezony 2006/07 se mu však nevydařil. Klub pro mnohé překvapivě zaujímá až čtvrtou příčku v lize, ale při vyrovnanosti soutěže ztrácí na lídra ze Stuttgartu pouze čtyři body. Slabé výkony klubu by podle spekulací německých médií mohly stát Magatha místo, zvláště když mu vyprší kontrakt příští léto.

Generální manažer Ulli Hoennes má však na situaci jiný názor, propuštění Magatha odmítá. "O tom jsme ani nepřemýšleli. Věděli jsme už od začátku, že tahle sezóna bude jiná, ale přejdeme přes to společně," uvedl. Bayern v sobotu zvítězil na půdě Leverkusenu 3:2 a Hoennes doufá, že toto důležité vítězství nastartuje Bayern k vítězné sérii.

"Máme dojem, že tým pochopil, co je v sázce a jestli bude vždy hrát tak, jako v sobotu, Felix Magath by zde mohl působit klidně i dalších pět let," dodal.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele