Maduro odmítl novou smlouvu a odejde z Ajaxu

20.12.2007, 13:00
Aktuality
S dresem Ajaxu Amsterdam se již brzy rozloučí Hedwiges Maduro. Nizozemský reprezentant do předem stanovené lhůty nepodepsal novou smlouvu a vedení slavného klubu s ním přestává počítat...

Madurův současný kontrakt vyprší v létě příštího roku. Ajax se hráče snažil udržet a nabídl mu novou smlouvu, kterou 22letý fotbalista odmítl podepsat. Proto dostal od vedení ultimátum - pokud nepodepíše do 19. prosince, přestane se s ním počítat.

"Hedwigesovi jsme dali více než dostatek času. Raději bych od něho slyšel, že chce zůstat s námi. Není dobré, že jsme zatím nemohli dospět ke konečnému rozhodnutí. Ajax je nyní nucen reagovat na novou situaci. Je mou odpovědností, aby kádr Ajaxu zůstal i nadále silný. Nemůžeme stále jenom sedět a čekat," prohlásil technický ředitel klubu Martin Van Geel.

Madurovo rozhodnutí může vážně ohrozit jeho start na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku. Pokud totiž na jaře nezmění názor nebo ho v lednu nevykoupí nějaký jiný klub, nemusí dostávat tolik příležitostí a bude stále častěji sedět na lavičce náhradníků.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
M11

no hold si chce zahrat konecne zase LM

Reagovat
M11

Povedeny den zapomnel na zapas... zavinil penaltu... a stridajici hrac misto nej aspon srovnal

Reagovat
jtbs

mozno pojde do juve

Reagovat
smazaný uživatel

nech odide

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pro Ajax velká škoda, že Maduro nechce prodloužit smlouvy.

www.ajax.wgz.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele