Maduro dostal od lékařů zelenou, může pokračovat v kariéře

09.08.2012, 13:47
Aktuality
Pořádně oddechnout si může Hedwiges Maduro. Nizozemskému defenzivnímu fotbalistovi nedávno lékaři zjistili vrozenou srdeční vadu a v ohrožení tak byla hráčova kariéra a dokonce i život. 27letá letní posila Sevilly se v uplynulých dnech podrobila řadě testů a výsledek je velmi pozitivní - Maduro může pokračovat v kariéře...

"Hedwisegi Madurovi byla před třemi týdny zjištěna vrozená anomálie v koronární arterii. Takové anomálie nejsou běžné a některé jejich varianty vedou k smrti, takže je velmi důležité určit typ anomálie v závislosti náročnosti na dané sportovní odvětví. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli vše konzultovat s doktorem Paolem Angelinim, ředitelem Centra koronálních arteriálních anomálií v Texaském zdravotním institutu, jakožto se světovým odborníkem na tyto problémy. Hráč byl následně v Houstonu podroben sérii různých testů, aby mohl být určen rozsah jeho anomálie," stojí v prohlášení Sevilly.

"Závěr doktora Angeliniho je takový, že se nejedná o typ anomálie, který by byl riskantní v případě pokračování v kariéře. Experti tak usoudili, že není třeba operace a není důvod k pozastavení, případně ukončení sportovní činnosti. Z bezpečnostních důvodů jsme samozřejmě přijali radu a v následujících měsících budeme monitorovat hráčovu srdeční činnost. Hráč se do práce vrátí v následujících dnech, ačkoli další dva týdny nebude moci trénovat se spoluhráči, tato doba mu umožní plně se zotavit z jednoho z vyšetření," sdělil dále španělský klub.

Maduro od letošního léta už nebude hrát za Valencii, s tou se po čtyřech a půl letech rozloučil a jako volný hráč se upsal Seville.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Filip12

díky bohu díky Hedwigesi ♥♥♥ nech se ti daří

Reagovat
Gorky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda

Reagovat
Pinturicchio

Kéž by takovéhle věci dopadly vždycky takhle dobře.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi to byl velkej talent, ale Valencie ho znicila

Reagovat
Kily

my ne, Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych to ani nepřipisoval. Důvěru mu nedával ani Emery a když už jo, tak se zranil. Pokud tím myslíš že vůbec neměl chodit do Valencie, tak to Koeman sedí.

Reagovat
Kily

ne, za všechno může Koeman a basta přesně jako v Simpsonových: "A Marge, kdyby se něco podělalo, sveď to na chlápka, kterej neumí anglicky. Ach Tibore, kolikrát ty jsi mě už zachránil."

Reagovat
Pinturicchio

Smithers "Ten idiot Tibor ztratil klíče"

Reagovat
Kily

"... ale dostanete se tam pomocí karty"

Reagovat
Pinturicchio

"Prominte, má svahiliština asi není tak dobrá jako ta vaše, ... ale jděte, Marge, podle vašeho životopisu jste ten přístroj vynalezla"

Super díl.

Reagovat
j_mrazik

Já mám pocit, že z tohohle seriálu už jsem prostě před hrozně dlouhem vyrostl.

Reagovat
Kily

já z něj rostu u nových sérií, pak se ale na Prima Cool dostanou při neustálém opakování k té první polovině a je mi hned líp

Reagovat
Pinturicchio

Já si to myslel taky, od SŠ jsem je sledoval čím dál míň, ... a v tom byl jediný problém, ted je sleduju zase pořád.

Reagovat
j_mrazik

* Pro oba: Zlatej South Park a Family Guy, ten je takovej vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

7 příspěvků a 13 emotikonů. Demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi dávno se lidi taky vyjadřovali pomocí obrázků a teď prý jdou do módy věci z dřívějších dob no.

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

♥ NENÍ EMOTIKON

Reagovat
Ronaldo.com

nevím ale co chceš k tomuto článku psat? někdy palec nahoru řekne vše co potřebuješ

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ACSMan

Pamatuju si jeho gol proti slavii, to byla paráda

Reagovat
Kyrill

Real Madrid C.F. & Ángel di María have reached an agreement to renew the player's contract until the 2017-18 season.

Reagovat
Messiáš

Mne se celkově moc líbí jak Sevilla posílila. Velice nadějní mladíci Kondogbia a Rabello, Botía na stopera., Diego Lopez a zkušený Maduro, ještě se prý rýsuje Jonathan Dos Santos. Sevilla by mohla u mne zamíchat trochu osudím, kdy sem si myslel, že boj ostatní pozice LM bude hlavně o Atleticu, Valencii a Athletic Clubu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele