Maccarone: Dám do toho všechno a vstřelím spoustu branek

10.07.2010, 19:12
Aktuality
Massimo Maccarone před sebou má novou výzvu. 30letý útočník loni sestoupil se Sienou ze Serie A, v létě pak zamířil do Palerma, které vedle ligových zápasů čekají i duely v Evropské lize. Hráč se zkušenostmi z anglické Premier League se už těší na spolupráci s Fabriziem Miccolim...

Maccarone byl jako nová posila oficiálně představen včera. S Palermem podepsal smlouvu na tři roky, součástí kontraktu pak je i opce na čtvrtou sezonu.

"Doufám, že tady zažiju nejlepší momenty své kariéry, i když za sebou už mám krásné časy v Sieně. Prezident mě chtěl získat za každou cenu a díky tomu mám ze všeho dobrý pocit. Snad tomuto klubu nějak přispěji svými zkušenostmi," řekl Maccarone pro internetové stránky Palerma.

"Dám do toho všechno a vstřelím spoustu branek. Miccoli? Je to skvělý hráč a už jsem s ním mluvil. Tento tým koneckonců tvoří řada skvělých hráčů," dodal autor dvanácti ligových branek z loňské sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
10

jsem na ten jejich útok zvědav, mělo by to fungovat...

Reagovat
terry

Big Mac v Palermu všem ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli-Maccarone, to je dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobrý hráč. Myslím, že by byl platný i pro squadru azzuru, rozhodně mnohem platnější než Žakinta a Žiraldino. Bohužel bude mu 31 let, což je dost.

Pokud chce Prandelli poskládat dobrý tým měla by jeho kostra hrát společně 2 až 3 roky. Jako Španělé. Úspěch se dostaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto musí dávat příležitost mladším.

Reagovat
Pipo123

Maccarone - Németh

Reagovat
smazaný uživatel

spolu hráli v Middlesbrough, že jo?

Reagovat
Pipo123

neni som si istý ale zdá sa mi že áno, aj Szili viac striedal ako žolík

Reagovat
milan78

áno, ten hoch se tam jevil jako hráč s obrovskou budoucností, ale vyhasl...

Reagovat
FC Porto FC

Mohla by to byt dobra spoluprace dvou M+M

Reagovat
božský John

Míč je kulatý,proč ne

Reagovat
homeles8

protože s hranatým byl se blbě kopalo.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele