Má Nicolas Anelka namířeno do Chelsea?

01.01.2008, 11:16
Aktuality
V dresu trápícího se Boltonu září francouzský útočník Nicolas Anelka, možná už to ale nebude platit dlouho. Zájem totiž údajně projevila londýnská Chelsea a přestup by ráda dotáhla co nejdříve. Manažer Wanderers Gary Megson je s odchodem své hvězdy zřejmě smířený...

"Nemusím nikoho prodávat a zatím žádné nabídky na Anelku nemáme," řekl Megson pro Daily Expres. "Ale určitě se nestane to, že by Nicolas přišel a řekl, že tu zůstane. Když mu totiž třeba Real Madrid nabídne 25 miliónů liber za sezónu, tak to všechno změní," dodal.

Nabídka z Realu sice ještě nepřišla, přesto začíná otázka Anelkova přestupu nabírat reálnějších rozměrů. Měsíc bez útočníků Drogby a Kaloua, kteří odcestují na Africký pohár národů, totiž čeká londýnskou Chelsea a manažer Avram Grant by rád otázku posil vyřešil co nejdříve. Přestup Anelky, který by měl stát 10 miliónů liber, by údajně rád dotáhl během tří dnů, aby mohl francouzský útočník nastoupit už v sobotním pohárovém duelu s QPR.

Megson se tak musí začít poohlížet po náhradě. "Máme seznam hráčů, které bychom rádi přivedli," ujistil, jména ale neprozradil.

Autor: Petr Starý / skysports.com, dailymail.co.uk

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Všem vše nej do nového roku a ať ti co vsázejí mají letos bohatší ůrodu než loni. Jinak ke článku: myslím si ,že pro Chelsea by byl Anelka velkým přínosem ,je důrazný ve vápně, vystřelit taky umí a s Didierem to bude dobrý ůtok.A ať jsou letos nejlepší Man U a Barca.

Reagovat
Devil

Zapomel jsi na Shevu !!! Chyta celkem formu a dobre se mu zatim dari Didiera zastupovat !

Reagovat
Devil

Bolton bez nej na tom bude jeste hur . Nebejt jeho par dulezitych golu tak by byl dnes Bolton v tabulce o par pricek niz .

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt niz us snad ani byt nemozou,to sou pekni blbouni kdys ho prodavaj, koho si mysli ze za 10milionu privedou?? Sice to neni malo ale kdo by sel do Boltonu... na druhou strnu ja fandim chelsea, takze je to jejich problem kdys nas posili.

Reagovat
Devil

Porad na tom Bolton neni tak zle jako napr. Derby , Wigan ....A prave na tom ma zasluhu nejvic Anelka . Kazdej bod dobrej v boji o udrzeni v PL. Kazdopadne je uz to jedno , Anelka se uz dlouho netaji tim ze by rad odesel do lepsiho klubu , tak si myslim , ze kyvne na kazdou nabitku . O to vic kdyz bude met zajem klub tipu Chelsea !

Reagovat
smazaný uživatel

minulej rok to bylo hodne nebezpecnej a nevyzpytatelnej souper.Big Sam tam odvadel dobrou praci,jak odesel tak jde vse do sra*ek.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton na tom neni tak zle jako Wigan nebo Derby ale muze protoze oba dva se zacinaji rozjizdet Wigen uz dokaze bodovata Derby sice prohrava ale uz podava lepsi vykony a je mozne ze Bolton bez Anelky klesne upe dolu

Reagovat
One-Real

Anelka je výborný hráč ale myslim si že by do Chelsea nezapadl je tam dobrých útočníku hafo-Drogba,Shevcenko,Kalou,Pizzaro ... to je muj nazor

Reagovat
Devil

Pizzara by se mozna zbavili .

Reagovat
One-Real

No jo no ale ja stejne fandim Manchesteru!!!!!!United!!!! TAK MI JE TO JEDNO

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyby šel Anelka do united,tak ti to jedno není co

Reagovat
One-Real

to je logicky ze kdyz by sel do oblibenyho myho klubu ze by me to zajimalo

Reagovat
smazaný uživatel

sak jo to je jasny,united je i muj nejoblibenejsi tym,a podle mě anelka je zbytecny

Reagovat
Devil

Vsak Man . Utd . jsou nej . Mozna k nam prijde Berbatov , ale to spis byla zase nejaka kachna .

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Pizarro - tragedie, ktera by nepomohla ani Sparte za oet Hrebikovych...

Kalou - Zapas s Newcastlem jasne ukazal, ze tenhle hrac je kridlo. Na utoku hral hrozne a gol z ofsajdu jak svina (ale diky za nej:-)) ) to teda rozhodne nenapravil

Schevchenko - Bejvavalo hur, ale uz se zas zranil... tezko rict zda dokaze navazat na jeden z mala povedenych zapasu s Villans..¨

Drogba - Fotbalove je sice dobrej, ale na manazerovym miste bych ho hezky rychle vyeexpedoval z Anglie. Za ty jeho vyroky bych ho...:-))) Zjevne hrac, ktery hraje jen pro penize (bohuzel v Chelsea to neni ani zdaleka ojedinely pripad), takovych by jsme se meli co nejrychlejc zbavit.

Pizarro snad odejde uz v zimne, udelalo by mi to radost... Drogba to nejpis v lete zabali a snad vyrazi nekam mimo Anglii... Schevchenko je marna slava uz jednim z tech, kteri maji fotbalovy vrchol za sebou, tzn, konec neni tak daleko (Anelka si ten vrchol prave proziva:-) )

-> Anelka by nam rozhodne pomoh:-))

Reagovat
smazaný uživatel

Pizarro je k ničemu, tak akorát pro Carling cup. Kalou je spíš křídlo, je mladý a má ještě čas. Ševčenko je zase starý a naprosto tragický. Bez Drogby nemají kvalitního forvarda, což je v celku pech, jelikož od začátku sezóny laboruje s téměř všemi možnými zraněními...

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka se prosadí snadno...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím kvalitním Pizarrem, Kalouem a Ševčenkem si děláš srandu?

Tohle nejsou útočníci pro klub s ambicemi, jaké má Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou ještě hodně poroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda, ale zatím trn z paty útoku Chelsea nevytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Všem všechno nejlepší. Jinak pro Bolton to bude ztráta. Bude mít starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea uz ma dost kvalitnich utocniku drobgba,shevcenko,pizzaro,kalou a muzu do utoku i klidne cole nebo wright-philips

Reagovat
smazaný uživatel

ševa poslední dobou ujde ale kalou lehce podprůměr. pizzaro je hotovy nyt. drogba je klenot. cole je dobrý, ale wright-philips do útoku to teda nevím

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto s tebou souhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

bude to hráč na měsíc, za kterýho zaplatí dost milionů a zbytečně, protože pak až se vrátí drogba a kalou tak bude zas jenom sedět.. no já nevim nevim.

a taky nechapu ty, co tu píšou, že anelka má nejlepší léta za sebou, když mu je teprve osmadvacet!

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že chtějí Anelku a ne nějakého Mongolce, protože se mi soudě podle těch poslední nákupů Chelsea zdálo, že asi chtějí vyhrát ligu na vyšší level...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já Vám řeknu jen jedno, Anelka by byl dobrý nákup, protože to je "Pan někdo", je pravda, že útočníku máme dost, ale Pizarro je zbytečnost, tak už zbývají jen tři, Scheva nemá moc oslňující formu, i když už se zvedá, což je dobře a jak tady nějaký mamlas psal zbavit se Drogby by byla pro nás smrt, myslím, že říkal, že Drogba hraje jen pro peníze, tak bych se ho rád zeptal, kdo ne??Znám už jen málo srdcařů, jednoduše řečeno bez Drogby bysme nebyli tam, kde jsme, to byl jeden z nejlepších nákupů Chelsea, je sice trochu namyšlený, ale on si to může dovolit, protože na tom hřišti předvádí koncert, a jinak přeji šťastný nový rok všem a ať vyhráváme víc ve fortunkách a dalších sázkových kanceláří:)

Reagovat
smazaný uživatel

Když přijde Anelka, Drogba se bude muset asi pakovat.. nejenom já si ho nedokážu představit s Anelkou vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeden z nich na střídačce, to by dělalo bordel. můj názor.

Reagovat
Shevchenko

Anelka by seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale potom by podle mě už nebyl takový player. Se mi zdá, že on potřebuje být číslo jedna, kolem kterého se všechno točí, pak je skvělý.

Reagovat
Shevchenko

Zbavit se Drogby kvůli Anelkovi? On Drogba hraje nějak špatně? Drogba bude v Cheslea vždy prioritou a podle mě ho nějaký Anelka nevytlačí jen tak ze sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

já chci aby Drogba zůstal. Nechci aby přišel Anelka. Ale jestli Anelka přijde a bude hrát míň než Drogba bude dělat bordel. Je to sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzaro +nejake ty milionky smer Bolton a Anelka smer Chelsea.I tak to muze dopadnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele