Lyon vyřešil otázku trenéra, u týmu bude pokračovat Genesio

04.06.2016, 10:06
Aktuality
Zasloužené odměny se dočkal Bruno Genesio. 49letý trenér se v prosinci ujal kormidla Lyonu a nakonec ho dovedl až do Ligy mistrů, vedení s jeho službami nemůže být nespokojeno a důkazem je hned tříletý kontrakt...

Genesio v prosinci nahradil Huberta Fourniera a může se pochlubit solidní bilancí - v Ligue 1 stál na lavičce v devatenácti případech a Olympique si hned dvanáctkrát připsal plný bodový zisk. Dobré výsledky se promítly rovněž do tabulky a Lyon se nakonec probil až na druhé místo, které zaručuje start v základních skupinách příštího ročníku Ligy mistrů.

"Jsem velmi pyšný, že byl díky mé dosavadní práci prodloužen kontrakt s klubem. Děkuji prezidentovi za jeho důvěru," řekl spokojený Genesio.

Lyon se v průběhu léta jistě poohlédne na trhu po možných posilách, důležitější pro něho ale bude udržení současných hvězd. S odchodem je již delší dobu spojován útočník Alexandre Lacazette, zajímavé zboží představuje rovněž obránce Samuel Umtiti.

"Požádal jsem prezidenta, aby udržel pohromadě páteř týmu. Doufám, že se povede udržet většinu z těchto hráčů. Uděláme vše, abychom je udrželi, zároveň je ale nebudeme odmítat ve chvíli, kdy dostanou životní nabídku," sdělil Genesio.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snad neodejdou vic jak 2 hraci ze zakladu, aby to zase nebyla ostuda v LM jako v uplynule sezone, pripadny inkasovany penize bych pak okamzite vlozil do posileni obrany

Reagovat
Godwinson

To bude zase ostuda v LM

Reagovat
Langi

Godwinson pls ...ikdyby, tak tohle je naprosto logicke a ocekavatelne reseni...Genesio udelal za pul roku vetsi posun nez Fournier za celou dobu

Reagovat
Godwinson

Ale jo, to beru

Reagovat
Kucka

Reagovat
Recoba Inter

co ale bylo to poslední kolo? jakože stylem "Když porazíme Monako tak už můžeme mít v p*či"?

Reagovat
Langi

to se ještě nikdy v historii fotbalu nestalo, aby se tým, který má jisté umístění, na poslední kolo prostě vysral a prohrál s outsiderem, že? ...viz jenom letos Newcastle - Tottenham nebo Gijon - Villarreal...navíc Monaco přehráli takovým stylem, že nikdo nemůže říct ani popel na to, že jdou přímo do LM místo nich

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

OT: Umtiti prý je to už hotová věc

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ještě že jde takhle, a ne k nějakým kopáčům do Anglie. Hlavně za ty prachy to je super, ale stejně to bude tak lavička ze startu.

Reagovat
Langi

ty peníze jsou luxusní, pokud je to pravda...a jemu to hrozně přeju...

Reagovat
juninho8

s tym ako sa chystaju zrejme rozpredat stoperov tak si myslim ze si zahra dost a je to aj dost penazi....pre nas sice velka strata ale za tie prachy sa daju priviest kludne 2 slusny stoperi....

Reagovat
Langi

ne asi...takovej balík za obránce se rozhodně neočekával

Reagovat
Langi

OT: ten Maciej Rybus pry v pondeli k nam na medical...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele