LYON VYLOUČIL HOULLIERŮV ODCHOD

17.05.2007, 12:09
Aktuality
Gerard Houllier bude i v příští sezóně stát na lavičce Lyonu. O bývalého manažera Liverpoolu mají údajně velký zájem v Manchesteru City a Dynamu Kyjev, francouzský klub a sám Houllier ale o odchodu nechtějí ani slyšet...

"Gerard Houllier odmítl informace, které dnes přinesl deník Le Parisien. Lyon je takovýmito informacemi překvapen a znovu opakuje, že Gerard Houllier bude i v příští sezóně trenérem Lyonu, s nímž má smlouvu do roku 2008," stojí s oficiálním prohlášení šestinásobného francouzského šampiona.

Houllier je údajným zájmem jiných klubů potěšen, případný odchod především na Ukrajinu však odmítá. "Vždy potěší, když se o vás zajímá nějaký velký klub. Jsem poctěn, ale mohu všechny ujistit, že v příští sezóně nebudu pobývat v Kyjevě," řekl k celé kauze sám Houllier.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele