Lyon se ohradil proti zprávám o Mourinhovi

29.02.2008, 17:45
Aktuality
Nepříjemné probuzení čekalo na funkcionáře Lyonu, kteří se o sobě dnes ráno dozvěděli, že je v září odmítl Jose Mourinho. Bernard Lacombe, poradce prezidenta Jeana-Michela Aulase, vše uvedl na pravou míru a média obvinil ze snahy dostat z míry hráče i trenéra Alaina Perrina před důležitými zápasy...

"Vím, že prezident cosi zjišťoval. Ale jednání nikdy nedošla tak daleko, Mourinho právě potřeboval odpočinek," vysvětluje Lacombe.

"Olympique Lyon je zděšen těmito zprávami, které slouží pouze k rozrušení Alaina Perrina a hráčů před dvěma důležitými a klíčovými zápasy - zítra na Stade de France proti Lille a v úterý na Old Trafford o postup do čtvrtfinále Ligy miszrů," zlobí se Lacombe.

Perrin se kormidla Lyonu ujal před letošní sezonou po Gerardu Houllierovi a tým nepřipomínal tu suverénní mašinu, která v předchozích letech válcovala celou Francii a získala šest titulů v řadě. Lyon v tuto chvíli sice vede tabulku, ovšem na druhé Bordeaux má k dobru pouze tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mourinha všichni chtěj a on všechno odmítá

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné překvapení. Čeká na nabídku top klubu a myslím si, že se chce vrátit do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtít může, ale to ja tek celý. Taky se spekulovalo o ACM, ale jen prezident Barci, tak ACM dali najevo, že Rijkaard i Ancelotti zůstanou.

Reagovat
smazaný uživatel

V rozjeté sezoně to stejně veřejně nepřipustí. To by bylo, myslím, netaktické.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale.... nevím, jak moc to brát vážně, ale opět se píše, že Berigistain jednal s Mourinhem o jeho možném příchodu. Za prvé v současnosti nevidím jediný důvod ke změně a za druhé mi přijde hodně nefér vůči Frankovi takhle jednat o jeho nástupci. Možná jsou to jen spekulace, ale objevují se dost často, takže něco pravdy na tom bude.

Přijde mi zvláští, že Laporta téměř v každém rozhovoru říká, že Rijkaard zůstane a přitom téměř každý týden se objeví zpráva, že Txiki jedná s Mourinhem

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna je to tak, ze ked Rijkaad nevyhra Lm alebo La Ligu, tak dostane zbohom.

Hladanie potencionalne kandidata mi zase tak mimo nepride, kedze je blbost vyhodit Franka, ak nebudem mat v rukave niekoho lepsie(aspon podla vlastneho usudku...Laporta a spol.). Len aby sa to zbytocne nemedializovalo a nedavalo pred cumak Rijkaardovi...ale to asi tazko.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě se mi dle těch vyjádření nezdá. Kdyby to bylo tak, že když se nevyhraje LM či liga, tak odejde, tak je nesmyslné, aby Laporta pořád nemluvil o tom, že Rijkaard může v Barce zůstat jak dlouho chce.

Reagovat
smazaný uživatel

*blbost(?)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím nic špatného na tom, že vedení jedná za zády Rijkaarda o možném nástupci, protože pokud sezona nedopadne dobře, asi to neustojí. V tom případě není na škodu mít rozjednanou alternativu. V této době Barca hrála o tři trofeje i minulou sezonu a jak to dopadlo.. Pokud bude mít tato sezona podobný scénář, moc pochopení pro setrvání Franka mít nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevidím nic špatného na tom jednat o možném nástupci ke konci sezony, ale v médiích se objevují zprávy o jednáních už od začátku sezony. Zbytečně to vyhrocuje situaci.

A mě jde hlavně o ten rozpor. Na jedné straně tvrdí Laporta, že Rijkaard zůstane, na druhé probíhají jednání. Pokud vážně uvažují o případné změně, tak nebudu do médií říkat, že Rijkaard zůstane, ale řeknu, že se uvidí na konci sezony nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

To by este viac namazal mediam.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to takhle z nás i Franka dělá voly.

Jinak já se v případě neúspěchů změny trenéra nebránín, i když Mourinha fakt nechci!

Reagovat
smazaný uživatel

Otazne je, ci sa o Frankovej barcelonskej "nesmrtelnosti" vyjadril sam alebo sa ho priamo pytali media.

Ak ten druhy pripad a on nechce zatial nic medializovat, tak je asilepsie povedat, ze Frank u nas zostane, nez opak...(naznak).

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu věřit všemu, co se píše v médiích.

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho by mi na lavicce barci opravdu nevadil.. myslim si totiz, ze to je kvalitnejsi trener nez frank r.

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nakonec nebylo naopak - nikdo ho ve skutečnosti nechce a jsou to všechno jen mediální mrdky, které kolem sebe záměrně vypouští ten Mediální kašpárek - aby se na něj nezapomělo.......případně uvedení jeho jména slouží jen pro vytvoření tlaku na stávajícího klubového trenéra....

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme v létě, jestli ho nikdo ve skutečnosti nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze diky tomu co uz dokazal, se na nej jen tak nezapomene..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ceka na nabidku od velkoklubu tak mu na Letne drzi misto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho určitě čeká jen na top team typu Juventus,Inter,Ac Milan,Real madrid či Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Místo té konzervy jménem Ancelotti

Reagovat
$dolar$

Radim ho mezi nejlepsi kouce vedle Hiddinka, Wengera, Fergusona, podle me v soucasne dobe neexistuji lepsi kouci.

Reagovat
$dolar$

Jeste bych tam pridal Juande Ramose ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Murinha bych dal trenovat tak Fc Cukotka.zase tak dobrej neni nato jak je namyslenej a arogantni asi to tim dorovnava.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele