LYON ODMÍTL NABÍDKU ZA ABIDALA

31.05.2007, 18:42
Aktuality
Barcelona učinila první pokus na vykoupení Erica Abidala z Lyonu. Katalánský klub za francouzského reprezentačního obránce nabídl blíže neurčenou finanční sumu a útočníka Javiera Saviolu, Lyon však odmítl...

"Chci dát na vědomí, že jsme odmítli nabídku Barcelony za Erica Abidala, která zahrnovala také Saviolu," prozradil pro oficiální klubový web prezident Jean-Michel Aulas.

Abidal dal již dříve najevo, že chce vyzkoušet jiné angažmá a letošní sezóna tak bude jeho poslední na Stade Gerland. O člena základní sestavy francouzské reprezentace má velký zájem právě Barcelona a Aulas je s pilířem obranné řady svého týmu předem smířen.

Lyon vedle Abidala s největší pravděpodobností opustí také Florent Malouda, několik hráčů by ale mělo rovněž přijít. "Mohu potvrdit, že jsme učinili Lille nabídku za Mathieua Bodmera a stejně tak (Kadera) Keitu," prozradil Aulas první dvě jména, která by mohla Lyon posílit.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Svanty

Malouda přestoupí do Liverpoolu!

Reagovat
HOST*

mohl by :)

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Hlavně se nehnat do nějakejch finančních licitací. Aulas je vychcanej jak díra do sněhu, což potvrdil prodeji Essiena i Diarry, při nichž natáhl jak praseChelsea i antikrista . Když se bude hodně cukat, tak si může celýho Abidala nacpat do řitního otvoru

Reagovat
HOST*Svanty

Rafa nabídnul 10 mega liber.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ho hold do toho řitního otvoru nacpe Rafa, no ...

Reagovat
HOST*

Ono je to hezké, ale když se na druhou stranu podíváš tak zase bohatší klub by chtěl vytřískat peníze z chudšího, který by měl zájem o nějaké jejich hráče. Prostě to je na obě strany stejné. Každý klub se bude snažit z přestupu něco získat. A podle mě, když Barca nabídne 2,5 milionu eur a k tomu Saviolu, kterého kromě Lyon nechce, tak je lepší ho prodat za hotovou sumu bez přestupu nějakého hráče, kterého si Lyon potom za prachy koupí sám!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeme nabízet Saviolu, když je z něj teď volnej hráč a může jít kam chce?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, spíš to jsou takové bláboly...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele