Lyon aktivoval opci a natrvalo získal Ekambiho

02.06.2020, 19:07
Aktuality
Karl Toko Ekambi se z hostování v Lyonu do Villarrealu nevrátí. Olympique aktivovali opci ve výši 11,5 milionu eur a s kamerunským útočníkem podepsali čtyřletou smlouvu...

Bývalý útočník Paris FC, Sochaux nebo Angers do Lyonu zamířil v lednu a před předčasným ukončením soutěže stihl odehrát osm ligových utkání s bilancí dvou gólů.

Ekambi svými výkony přesvědčil vedení Lyonu, které se rozhodlo aktivovat opci, na jejímž základě do Villarrealu pošle 11,5 milionu eur, další čtyři může španělský klub dostat v bonusech a součástí dohody je také 15 % z dalšího přestupu. Do září je to dokonce 50 %.

"Trvalý podpis Karla Toka Ekambiho dokazuje ambice Lyonu, jenž se chce v nadcházejícím ročníku znovu vrátit na nejvyšší úroveň," stojí v prohlášení Olympique, kteří vinou předčasného ukončení Ligue 1 nebudou figurovat v příštím ročníku evropských pohárů.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Largo

Takže Dembele fakt k Účkám?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Rozhodně to není plnohodnotná záplata za případně odcházejícího Dembelého, ale i tak celkem kvalitní forward.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fill

Ekambi hrál v průběhu sezóny křídlo a Demebelé byl na hrotu, takže si myslím, že se žádný přestup nechystá..

Reagovat
juninho8

Myslím že dobrý ťah. Bez LM o moc lepších hráčov nepritiahneme. Dúfam že vyjde aj ten Sakho o ktorom sa hovorí že by mal byť hlavný cieľ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele