Löw: Naší jedničkou je Lehmann

22.12.2007, 16:43
Aktuality
Jens Lehmann ztratil místo brankářské jedničky v Arsenalu, na jeho pozici v národním týmu to však stále nemá vliv. Trenér německé reprezentace Joachim Löw s ním pro evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku i nadále počítá do základní sestavy...

"Jens má skvělé kvality. Je to vůdce našeho týmu a v minulosti již několikrát prokázal, že se dokáže vyrovnat s tlakem. Proti Anglii a Irsku byl skvělý. Více jsme po něm chtít již nemohli, i když v klubu sedí pouze na lavičce. S Jensem Lehmannem počítáme. Je to náš brankář číslo jedna a během mezinárodních zápasů to prokázal," prohlásil Löw.

Největším konkurentem Lehmanna je Timo Hildebrand, který je v podobné situaci, jelikož vysedává na lavičce náhradníků ve Valencii. Připraveni jsou i Robert Enke z Hannoveru a Tim Wiese z Werderu. Do budoucnosti pak má Německo velký potenciál v Renem Adlerovi nebo Manuelu Neuerovi.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jj hlavne Neuer to je super talent tipuju ze bude jednou nejlepsi golman sveta

Reagovat
-Kopy-

Timo vysedávat už rozhodně nebude, takže jednička bude on.

Reagovat
smazaný uživatel

hildebrant i lehnam sou slaby skoda ze odesel kahn z reprezentace byl nejelspi

Reagovat
-Kopy-

Tak Hildebrant je opravdu slabý, ale Hildebrand je skvělý brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jeste, ze jsi nam to vysvetlil

Reagovat
smazaný uživatel

nj, vlastně i ten "Lehnam" je slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

hildebrant by mal byt 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele