Lvíčata si poradila s Arménií

17.10.2007, 19:29
Aktuality
Česká reprezentace do 21 let zvládla utkání se stejně starým výběrem Arménie a posunula se do čela své kvalifikační skupiny o postup na mistrovství Evropy. Naši o vítězství rozhodli již v prvním poločase, všechny branky padly už v úvodní třicetiminutovce...

Lvíčata začala skvěle a hodně rychle dala ten tak důležitý první gól. Už ve druhé minutě se pěkně uvolnil Marek Střeštík a jeho skákavá střela skončila až v síti. Domácím vstup do utkání vyšel na jedničku, v 18. minutě se po Dočkalově přihrávce dostal za záda obránců Jeslínek, který obešel brankáře a do prázdné brány pojistil české vedení. Jeslínek byl i u dalšího gólového momentu, ve 29. minutě poslal míč do vápna a jeho centr přetavil ve třetí branku hlavičkující Pekhart.

Ještě před koncem prvního poločasu neproměnil svou šanci Fillo, po němž nepochodili ani Jeslínek a Pekhart. Po změně stran už čeští mladíci, vědomi si svého náskoku, polevili a nechali hrát i soupeře. Do dvou příležitostí se dostal Bareghamjan, ale nejprve pálil nad a s jeho dalším pokusem si poradil brankář Švenger.

ČR 21 - Arménie 21 3:0 (3:0).
Branky:
2. Střeštík, 18. Jeslínek, 29. Pekhart.
Rozhodčí: Filipovič - Tomičič, Čupič (všichni Srbsko)
Diváci: 1065 (hráno na Kladně)
Sestava ČR: Švenger - Kúdela, Suchý, Cigánek, Kubáň - Dočkal (69. Mičola), Holek (74. Gebreselassie), Fillo (58. Kalouda), Střeštík - Jeslínek, Pekhart.
Sestava Arménie: Meliksetjan - K. Chačatrjan, Mkojan, Simonjan, Stepanjan - Sahakjan (61. Bareghamjan), Mkrtčjan, Jedigarjan (58. G. Chačatrjan), Andrikjan (89. Meliksetjan), Balabekjan - Ghazarjan.

Tabulka skupiny
1. Česká republika 10 bodů (4 odehrané zápasy, skóre 16:1)
2. Ukrajina 9 bodů (5, 10:5)
3. Turecko 9 bodů (3, 7:3)
4. Arménie 4 body (5, 2:10)
5. Lichtenštejnsko 0 bodů (5, 3:19)

Autor: Tomáš Pavlík / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
-Kopy-

Z naší strany první poločas kvalitní, druhý tragický.

Reagovat
HOST*DON DANI OCHO

Nedivím se. Lvíčata maj přece dobrý hráče. Marek Suchý, Theodor Gebre Selassie, Bořek Dočkal, a to chybí Petr Janda a Michal Švec. A září exslávista Tomáš Pekhart. Doplněno pár hráči z Brna , Ostravy a odjinud a bez Sparťanů to jde. VZOR PRO REPREZENTAČNÍ ÁČKO!!!

Reagovat
HOST*zbynhu

To by to áčko daleko nedotáhlo... Jo a mimochodem skutečně třeba Kúdela, Jeslínek nebo Švenger nemaj se Spartou lautr nic společnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela je vychovanej na moravě a Švenger taky jinde:)

Reagovat
HOST*zbynhu

O to se ale přece nikdo nepře;)Theodor Gebre Selassie taky není odkojenej Slávista:)

Reagovat
M11

ten golman u prvniho golu vlastne nepadal jak zavora

Reagovat
HOST*

Lvíčata skurveny. To ste hrali s armenskom. Keby ste hrali s anglickom tak by ste prehrali 5:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele