Luiz není na prodej za žádnou cenu, říká Mourinho

14.08.2013, 23:33
Aktuality
David Luiz bude s největší pravděpodobností i nadále hrát za Chelsea. V souvislosti s brazilským reprezentačním stoperem se sice mluví o zájmu zahraničních velkoklubů, staronový manažer londýnského celku José Mourinho ale odchod šestadvacetiletého zadáka rezolutně odmítá...

O Luize, který před příchodem na Stamford Bridge hrával v letech 2007 až 2011 za Benficu, dlouhodobě stojí především Barcelona, anglická média pak spekulovala také o zájmu Bayernu. Všichni zájemci o oporu Chelsea si ale musí nechat zajít chuť.

"Má tady ještě čtyři roky smlouvu, kterou podepsal teprve minulý rok. Máme ho rádi, je pro nás důležitým hráčem a klub ho nehodlá prodat za žádnou cenu," prohlásil José Mourinho, kterého nerozhodilo ani údajné Luizovo prohlášení, podle nějž by si dovedl představit přestup na Nou Camp.

"Nevím, zda to skutečně řekl. Jediné, co mohu říci, je to, že nikam neodejde," řekl dále Mourinho. "Poslední, co jsem četl, bylo jeho prohlášení, že nemluví o klubech, když je s národním týmem. To je inteligentní věta, která se mi moc líbí," dodal portugalský stratég.

Autor: Petr Vaněček / espnfc.com

Komentáře (347)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele