Lucarelliho prý sleduje Palermo, Parma ho ale neprodá

16.12.2008, 10:07
Aktuality
Cristiano Lucarelli mohl ještě před rokem a půl pomýšlet na italský reprezentační dres, nyní hraje pouze Serii B. To nemusí trvat dlouho, o útočníka Parmy se totiž zajímá Palermo, trenér druholigového klubu Francesco Guidolin však svolení k přestupu rozhodně nedá...

"Od Palerma jme nikdy neobdrželi žádnou informaci o zájmu o Lucarelliho. Na přestupy budu myslet pouze v lednu, v každém případě již nyní mohu snadno říci, že o našeho útočníka nechceme přijít," prohlásil Guidolin.

Lucarelli strávil několik povedených let v dresu Livorna, kde dělal kapitána a byl jedním z nejlepších střelců celé Serie A. Loni v létě se rozhodl pro změnu a přestoupil do Šachtaru Doněck. V dresu ukrajinského klubu dal několik branek, v zimě se ale rozhodl pro návrat domů a měl se stát trumfem Parmy v boji o záchranu. Realita nakonec byla jiná, Lucarelli příliš gólů nedal a Parma se rozloučila s elitní soutěží.

Parma je po osmnácti odehraných kolech zatím na čtvrtém místě s tříbodovým mankem na vedoucí Sassuolo. Serie B je letos hodně vyrovnaná a rozdíl mezi prvním a posledním celkem tabulky činí pouze sedmnáct bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mels zustat v Sachtotu, zahral by sis LM i Uefu a tak se budes zahrabavat nekde v serii B, asi mu tam byla zima

Reagovat
smazaný uživatel

nielen Palermo,ale aj ja ho sedujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má na víc, i na reprezantci. divil jsem se že šel do Šachťoru, čekal bych AS Roma, Juventus. Má na to, je ho škoda. navíc jsem nikdy nepochopil, že ho nikdo z Livorna nebral, i když dával goly jak na běžícím pásu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ničemu nedivím je to nejlinější útočník co znám. Aspoň se takhle předvedl v Šachtaru a když mu to vubec nešlo tak začal bulet, že chce domu. TO je teda vážně hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlínější útočník, kterýho jsem znal, byl Jardel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby měl Guidolin zájem zásobovat svými nejlepšími hráči klub, kterej ho za poslední 4 roky 3x vyhodil

Reagovat
One-Real

doufám, že Parmě vystřílí postup do nejvyšší soutěže, Parma do Serie A prostě patří....pokud by nepostoupily, přestup by byl asi nejshodnějším východiskem ze vzniklé situace...tohohle hráče je pro Serii B prostě škoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Serie B je taky špica, ale jak pro koho.

Reagovat
One-Real

tak pro hráče Lucarelliho formátu, je Serie B malá, minimálně v mužstvech v průměru nebo lehkém nadprůměru by se prosadit měl..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele