LUCARELLI JE NA PRODEJ

23.03.2007, 18:44
Aktuality
Livorno se v příští sezóně podle všeho bude muset obejít bez branek Cristiana Lucarelliho. Není to tak dávno, co hráč vyslovil přání opustit toskánský klub a protože si kádr bez něho dokáže hravě představit i prezident Aldo Spinelli, je hodně pravděpodobné, že se cesty obou stran v létě rozejdou...

"Nemohu mu bránit, pokud chce odejít, tak může. Jeho výkupní částka činí 6,4 milionu liber. Jestli se najde někdo, kdo bude ochoten tuto sumu zaplatit, pak budu rád a nechám ho odejít," prohlásil dnes první muž fotbalového Livorna.

Lucarelli je se Spinellim na kordy už od zimy, kdy prezident po utkání s Atalantou Bergamo propustil trenéra Arrigoniho. Po přímluvě hráčů Spinelli vzal kouče na milost, neodpustil si při tom však poznámky na adresy některých hráčů. Nejvíce si vyslechli brankář Amelia a právě Lucarelli, jehož Spinelli podrobil kritice také po necelý týden staré prohře 0:4 od Udinese.

"Je logické, že právě jeho považuji za zodpovědného, když se nám nedaří. On je kapitánem a reprezentantem týmu. Byli jsme zostuzeni v Udine a moje reakce byla naprosto normální," řekl dále Spinelli.

Lucarelli se nedávno nechal slyšet, že by rád vyzkoušel jiné angažmá a v létě by chtěl u Livorna odejít. Nechybělo ale mnoho a už tomu tak mohlo být. "V lednu se o něho zajímalo Palermo, jenomže nechtěli zaplatit tolik, kolik jsme požadovali. Samozřejmě bych byl nerad, kdyby odešel, chtěl bych, aby zůstal až do roku 2010," prozradil Spinelli.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*ital

Mohl by se ozvat Juventus a útok by byl vyřešen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele