Löw: Češi nás donutí k tomu, abychom ze sebe vydali vše

06.10.2016, 10:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (61)

Přidat komentář
kylo ren

1-1

Reagovat
pawelFCB

Nemci vyhrajou tak 2:0 v treninkovem tempu...

Reagovat
smazaný uživatel

"Při přípravě na Jarolímův celek sledoval Löw i zápasy české ligy."

Chudák. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

To si nudou musel vyrýpnout z toho nosu i kus mozku...

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho případě z prdele

Reagovat
smazaný uživatel

to je naše šance k podcenění zápasu z jeho strany

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Jeňa

Ze sledování české ligy ho museli opravdu bolet oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to sem dávate schválně, voda na mlýn pro vtípky na jeho učet...

Reagovat
oli9

Ten poslední odstavec je sympatický ... Němci by nás měli v pohodě porazit 2:0 ale tak ...s něma se nedá vyhrávat ale jednou taky jo uvidíme co naši předvedou

Reagovat
Liquid

kdepak kdepak, tréninkový výkon bude stačit na klidnou výhru 3:1

Reagovat
VasAFC

Dál čti blesk a dál si pleskej rukou na čelo

Reagovat
pawelFCB

Treba to je reakce na ten clanek?

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

a cet si ty kometare pod tim? ja to vobyvykle nectu ale vzdycky kdyz je kontroverzni titulek tak nevodolam a prinesu si chipsy.

Reagovat
pawelFCB

Jj, obcas ctu i komentare treba i na fb strance tn.cz k urcitym tematum...to je kolikrat vetsi zabava, nez nejaka komedie. Jako ja proti muslimum nic nemam, ale jak jsou do toho nekteri "zazrani"..to mi prijde uz az vtipne...jak jsou za vse schopni dekovat Allahovi nebo kolikrat se nekyeri dokazou denne modlit... to mi prijde az neuveritelne...ja jsem rad, kdyz mam cas zajit do kostela alespon o vanocich...

Reagovat
smazaný uživatel

je to sileny no. hlavne kdyz si pak predstavis ze ty lidi sou treba policajti ucitele nebo tvuj soused. ja proti muslimum taky nic nemam ale chci aby tady jezdili maximalne studovat nebo jako turisti. cim vic jich tady bude a hlavne nedobrovolne tim vic se z nich stane spodni vrstva a vzniknou ghetta. kdyz to nezvladaj ve francii nebo svedsku tak uz vidim jak to vosefujou cesky politici.

taky sem dlouho nebyl v kostele az se stydim.

Reagovat
pawelFCB

Tak ne kazdy se dokaze zaclenit do spolecnosti a potom vznikaji ghetta, kde se pomalu boji chodit i cajti. Podle me jsme jeste za takovou dlouhou dobu nedokazali vyresit ani romskou otazku, ne kazdej je zaclenenej...co teprve s muslimy, kteri maji jeste uplne jinou kulturu....tak pred 5lety,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jako vono by to teoreticky i slo jich par tisic integrovat. hlavne by je museli fakt rozmistit a vyhnout se staveni mesit a dalsich center proste nakymu ustupovani. bohuzel si myslim ze treba realitky nebo neziskovky by se toho chytly stylem - mame skvelou lokalitu prijemny prostredi a vasi krajani maji vobrovskej zajem a nekery uz tu bydli. budete se citit jako doma... a zacal by efekt snehovy koule podporenej dalsima pribuznejma. treba v praze na cernym moste se takle sestehovavaj cecenci. muselo by proste spolupracovat nekolik instituci na absolutne profesionalnim levelu jinak by tady nastal jak bordel tak ci dal tim vic nacku.

proc pred peti lety?

Reagovat
pawelFCB

Tak u nas je mesit nastesti pomerne malo a islam tady neni nejak rozsireny...alespon ja neznam jedineho cloveka, co by islam vyznaval. Cesko je pomerne dost neverici zemi, ackoliv v historii tomu tak vubec nebylo. Ja osobne jsem treba pokrtenej, ale vubec to nejak "nezeru"tu viru...ze bych se denne modlil a chodil kazdej vikend do kostela... A zhledem k tomu, ze nekteri Cesi by dokazali obhajit i zombie apokalypsu, tak bych se tomu, ze by navrhovali dalsi stavby mesit, vubec nedivil... Tak jsi psal, ze tak dlouho, az se stydis...tak jsem si pouze tipnul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dlouho zas ne. minulej rok na msi. ale nosim krizek kerej pravidelne libam kdyz se mi neco povede takze asi tak...

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda, že tady dlouho nebyl nějakej článek se souvislostí k islámu nebo uprchlíkům, to jsou vždycky strašně vyšperkovaný diskuze.

Reagovat
Spalovač šancí

Bude to vítězství s rukuma v kapse, ehm ... v zadku

Reagovat
andrew96

"Například v bundeslize je to jen otázka času, než Pavel Kadeřábek, Theodor Gebre Selassie a Vladimír Darida, který je v současné chvíli zraněný, udělají další krok ve své kariéře," dodal Löw.

Hmm, tak to aby si Gebre pospíšil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je zrovna nejstabilnější, i když v týmu na sestup, ale mladík zrovna už taky ne

Reagovat
dextroza_m

Šprýmař... 2:0 a 32 : 3 na střely a 63 : 37% držení míče.

Reagovat
off-olda

* za první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

protože po druhém poločase bude držení míče 130:50

Reagovat
Jeňa

Ja proti muslimum nic nemam, ale doma se bavime albansky, jime albanske jidlo, na instegramu mam německý reprezentant s albanskými kořeny ale nikdy jsem neuvažoval, že bych reprezentoval nikoho jineho než Německo mi připadá dost účelové

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co je na tom tak hroznyho. Ackoliv nejsem verici, nemam problem s nimym kdo neni debil.Tahle nalada odsuzujici vsechny muslimy je fakt neco.. pak se tu objevi kreteni typu konvička, hampl a dalsi, ktery budou sirit strach dal a lidi se svete div se - boji

Reagovat
pawelFCB

Tak to je presne to, o co treba IS,Talibanu jde..aby lidi zacali nesnasit muslimy. Kdejakej Pepa z vesnice,co se treba nezajima o islam, si diky Nove,Prime a ruznych serveru rekne,ze kazdej muslim je automaticky terorista a autimaticky je jeho spolecnost nebezpecna...Na druhou stranu, to tahani lidi z ruznyhc koutu sveta, i kdyz o tom dotycnem cloveku vubec nic nevi, to mi nepripada jako adekvatni boj s terorismem, ktery by mel minimalizovat nebezpeci...jako pas nemaji, ale hlavni je, ze mobil maji vzdycky... To je proste problem, s jakym stylem dostavaji ti lidi azyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, prijmani uprchliku v takovy mire je strasne kontraproduktivni. Navic kdyz se nevenujeme zacleneni do spolecnosti a jeste je nechame vsechny na jednom miste... nemaj duvod se menit, kdyz zijou ve stejny spolecnosti a se stejnejma zvykama jak pred emigrovanim. Navic jako uprchlici nemaji pracovni povoleni - zadna prace. Strasnej pruser cely tohle reseni.

Reagovat
pawelFCB

Tak ja to treba beru s nadhledem. Kdyby u nas treba byla valka, jako je momentale v Syrii,Lybii...tak by taky dost lidi utikalo a urcite by kazdej nebojoval,takze to celkem chapu. Na druhou stranu je podle me pruser to, ze ti bezenci nechteji byt tam, kde byli rozdeleni a chteji jit tam, kde logicky dostanou nejvesti davky... tohle je vec, ktera me celkem sere...ja kdybych utikal pred valkou, tak jsem rad za jakoukoliv zemi, kde me prijmou...ne jeste, ze si budu vybirat... a to, ze jim v Cesku nechutnalo nase jidlo, tak utekli do Nemecka...

Ono by dost lidi tu cestu nepodniklo, kdyby zacali ty lode,cluny odstrelovat...ono je to sice proti lidksym pravum,ale jina moznost, jak tohle zastavit, zrejme neni... Hlavne uz by ta valka mela skoncit... je smutne,ze pro to velmoci nic nedelaji a radeji se mezi sebou hadaji, nez aby spolupracovali...porazka IS,Al Nustry a celkove tech radikalu, by mela byt hlavni prioritou...a az potom treba svobodne volby...skoda, ze takhle neuvazuji hlavne treba USA, ktera radeji podporuje umirnene povstalce, nez aby podporila regulerni armadu a vladu..a po bitve volby..je to celkove spatne resene a je tam zbytecny zmatek v te zemi..

Jinak jsem zvedav, kolik tech utecencu se do te Syrie,Lybie... vrati, az tam skocni valka??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

člověk který dostane azyl nemusí mít žádné pracovní povolení aby mohl pracovat strašný průser tahle neinformovanost

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave, v rakousku nelegalni bezenci pracovat nemuzou a musi cekat

Reagovat
bobis21

nelegální běženci nemůžou pracovat nikde. Jenže člověk, který dostane azyl není nelegální běženec

Reagovat
smazaný uživatel

8 z 10 jich pracovat nechce a nebude, stánků s Kebabem a Halalem je už hodně a na fabriku se z vysoka vyprdnou. Radši postávat na ulici, prodávat drogy a diskutovat. Viz Berlín, Stockholm, atd.

Vsak ono se to nakonec ukáže, že to byla úplná blbost.

Reagovat
bobis21

žadatelé o azyl nemůžou v rakousku pracovat (to myslím nemůžou nikde, ale jistý si nejsem). Já však mluvil o situaci, kdy už ten azyl osoba dostala. To co se nedávno i v médiích řešilo v souvislosti s rakouskem byl návrh, že by žadatel o azyl po půl roku od podání žádosti dostal pracovní povolení (žádost o azyl ještě vyhodnocena nebyla, ale mohl by už pracovat) - což bylo z logických důvodů zamítnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno psali, že v Německu je 170 000 lidí, kteří nemají doklady a tak nemůže být vyřízen jejich azyl a zároveň je nemůžou deportovat. No a ti nemají nárok ani na sociální dávky (jen úplné minimum) a ani žádné podpůrné programy, výuku jazyka atd. A to už vnímám jako reálný problém. To je totiž hodně snadný cíl pro fanatizaci.

Reagovat
bobis21

což je už ale samozřejmě úplně jiný případ než na který jsem reagoval. Pokud máš nějaké zdroje této informace tak klidně pošli, rád se na to podívám.

Reagovat
cubinho

Dává vám to smysl?: Nikdy ale nepochyboval o tom, že chce hrát za reprezentaci úřadujících mistrů světa. „To pro mě nebyla nikdy otázka, nikdy jsem nemluvil makedonsky, vždy jsme se doma bavili albánsky, jedli albánské jídlo.“

Reagovat
bobis21

vždyť vlastně řekl jen, že když se nepovede zápas tak to není konec světa, co je na tom špatného? Kolik lidí u nás když například dostane nějakou cenu tak "děkuje bohu", kolik sportovců po úspěchu ukazuje na nebe? Ale to nikomu nevadí, protože ti mají toho správného imaginárního kamaráda a Mustafi má toho špatného ...

Reagovat
smazaný uživatel

Buh ale existuje vis co.

Reagovat
Rudnevs

Když působil ve Valencii, odmítl Mustafi hovořit na tiskové konferenci, když před něj postavili láhev piva od jednoho z klubových sponzorů. I tato příhoda vystihuje, že je náboženství pro německého obránce mimořádně důležité.

Reagovat
Kiwi-21

No našim nevěřím přesto budu fandit a přàt si ať opravdu donutíme němce donutit vydat to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické žvásty jako před každým zápasem. Jasně, že nepřijde a neřekne jsme o třídu lepší, myslím, že vyhrajeme 3:0

Reagovat
Kiwi-21

To je samozřejmé i kd,ž si myslím že narozdíl od ostatních soupeřu máme historicky největší jméno a i třeba poslední výhra v německu je pro ně varovaní i když ji nezmínil

Věřím tomu že o výhře moc nepochybuje o výhře svých svěřenců ale zároveň má z nás mnohem větší respekt než většina našich diskutujicích zde a snad se ukáže že ne zbytečně a alespoň je potrápime

Reagovat
C-M@ster

Si vzpomeň na minulou kvaldu a Holanďany.

Po tom, co předváděli na MS, v kvalifikaci totálně vyhořeli a měly v tom prsty i zápasy s náma...

Reagovat
naheCZ

jsme je načali a nakonec i dorazili

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za fotku? Ten zas vymejšlí nějakou prasárnu

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlí co by ze sebe vydal během zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

fotka.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

S Joachimem to daj s prstem v zadku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele