Ljungberg možná přijde o evropský šampionát

27.04.2008, 13:26
Aktuality
Freddie Ljungberg možná přijde o evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku. Záložník West Hamu má zlomené žebro a určitě vynechá závěr ligové sezony...

Švédský fotbalista se zranil v průběhu včerejšího utkání s Newcastlem, v němž se mu osudným stal souboj se Stevenem Taylorem.

"Myslím si, že se ho Taylor snažil přeskočit a upadl na něj. Je to další hráč na marodce, ale doufáme, že na Euro bude fit," prohlásil manažer Kladivářů Alan Curbishley.

West Ham má již delší dobu početnou marodku, na níž je pravidelně okolo deseti fotbalistů. I přesto je pro londýnský klub letošní sezona daleko lepší, než ta loňská. V té West Ham až do samotného konce bojoval o záchranu v Premier League, nyní je na desátém místě.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že to stihne, s nim budou švédové hodně silný

Reagovat
smazaný uživatel

ty tayloři sou ale hovada

Reagovat
Pharrell

jj

Reagovat
Kapřík

Je docela zajímavý, jak dokážou Hammers s takovou marodkou hrát a přitom si ani nějak moc nestěžují. Jen doufám, že Freddie bude brzy fit a už si tu smůlu ve zraněních vybral .

Reagovat
smazaný uživatel

obdivuhodny...treba arsenal nebo united furt breci kdyz se jim nekdo zrani...

Reagovat
smazaný uživatel

tiež dúfam, že stihne Euro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele