LJUNGBERG MÁ OPUSTIT ARSENAL

17.05.2007, 14:36
Aktuality
Anglické kluby se po skončení letošního ročníku Premier League rozloučily s několika fotbalisty a hráčský pohyb se nevyhne ani Arsenalu. Na odchod z Emirates Stadium jsou údajně tři fotbalisté...

Manažer Arsene Wenger v létě bude mít opět k dispozici Thierryho Henryho, Robina van Persieho a Thea Walcotta a rozhodl se proto jednoho útočníka uvolnit. Tím by se měl stát Jeremie Aliadiere.

V kádru "Kanonýrů" již není místo ani pro Phillipa Senderose a také Freddieho Ljungberga. Švédský záložník měl v posledních letech přetrvávající svalové problémy a na hřišti se příliš často nebjevoval.

Wenger je rovněž ochotný uvolnit čtveřici Jose Antonio Reyes, Kerrea Gilbert, Alex Song a Matthieu Flamini. První tři strávili letošní sezónu na hostováních v jiných klubech, Flamini pak sám projevil zájem o přestup. Nejistý je pak další osud Julia Baptisty, který nestojí o prodloužení hostování či trvalý přestup z Realu Madrid.

Wenger by po několika letech rád opět zaútočil na mistrovský titul a ke splnění tohoto úkolu by mu měli pomoci dvě nadějné posily. Z Marseille by mohl přijít Franck Ribery a na Emirates Stadium je zájem i o Micahu Richardse z Manchesteru City. Příchod anglického reprezentanta se však příliš reálně nejeví, hráčovým vysněným klubem je sice Arsenal, v 18 letech ale nikam nespěchá a Wenger navíc v tomto roce prodloužil smlouvu hned s několika pravými obránci.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele