LIPPI TRVÁ NA SVÉM, DO JUVENTUSU NEJDE

29.05.2007, 15:40
Aktuality
Juventus zřejmě bude muset pokračovat v hledání nástupce Didiera Deschampse. Francouzského kouče měl podle italských médií na lavičce turínského klubu nahradit Marcello Lippi, ten však něco podobného odmítá...

"Už jsem řekl, že si beru ještě několik měsíců přestávku, tudíž nic z toho není pravda. Juventus pro mě znamená osm ohromných let plných úspěchů a uspokojení. Je to svět, který zůstane v mém srdci," popřel Lippi v rozhovoru pro televizní stanici Rai možný letní návrat do Juventusu.

Lippi je bez práce od světového šampionátu v Německu, kde dovedl italskou reprezentaci až na samotný vrchol. Po bouřlivých oslavách na svou funkci rezignoval a rozhodl se dát si od fotbalu oddech.

"Stará dáma" je v tuto chvíli bez hlavního trenéra, na tuto funkci totiž rezignoval Didier Deschamps. Vedení Juventusu zatím jmenovalo prozatimního kouče, který tým povede ve zbývajících zápasech letošní sezóny. Tímto úkolem byl pověřen dosavadní asistent Giancarlo Corradini.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Tak kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Novellino, Rossi, Capello

Reagovat
HOST*

A to i Cannavaro...

Reagovat
HOST*inzaghi

jen né Cipello

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdy neviš viď proč asi z Liberce odchází Lavička

Reagovat
HOST*Pičák

Podle me tam pude právě Lavička

Reagovat
HOST*Carlitos

Nebo Hřebíka

Reagovat
HOST*

bych řek, že Franta Straka

Reagovat
HOST*1860

lol, dyt ten neumi nic jinyho nez poskakovat u lavicky a prozivat zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

To stačí

Reagovat
HOST*

a nebo Damková

Reagovat
HOST*M11

Jen prosim ne zase pana Capella a jeho defenzivni styl... konecne me svitla nadeje po jeho odchodu na jiny styl fotbalu... a ted zpet?? ne stacilo diky Fabio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele