LIPPI STÁLE BEZ PRÁCE

26.01.2007, 17:47
Aktuality
Další angažmá Marcella Lipiho je stále ve hvězdách. Zkušený kouč je bez práce od konce světového šampionátu, kdy odstoupil z funkce trenéra italského národního týmu, a je hodně pravděpodobné, že tak tomu zůstane ještě více než půl roku...

"Mám nyní přestávku a tu budu mít až do června, a možná že ještě déle," prozradil bývalý kouč Juventusu. "V posledních měsících si užívám a mám to rád. Je to velmi příjemný pocit a do práce se nijak nehrnu," dodal.

Lippi strávil velkou část své trenérské kariéry v Juventusu a dodnes je dobrým přítelem bývalého českého reprezentanta Pavla Nedvěda. Jeho zatím poslední štací byl italský národní tým, s nímž se před šesti měsíci rozloučil triumfem na světovém šampionátu v Německu.

Lippiho bývalý klub, Juventus, byl v létě přeřazen do Serie B. Světlovlasého kouče to hodně zasáhlo, zároveň si však nemyslí, že by tím nejvyšší soutěž na Apeninském poloostrově co se kvality týče výrazně utrpěla. "Nemyslím si, že by Serie A ztratila na kvalitě. Stále je to velmi kvalitní soutěž, ve které se změnila strategie. Pokud by AC Milán, Fiorentina a Lazio nebyly potrestány, tak třeba Empoli, které hraje dobře, by nebylo na pátém místě. Nic se nezměnilo," myslí si Lippi.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele