LIPPI S CHELSEA NEJEDNÁ

22.03.2007, 17:53
Aktuality
Marcello Lippi se ohradil proti informacím o tom, že by měl po sezóně nahradit Joseho Mourinha na lavičce Chelsea. Kouč úřadujících mistrů světa podle svých slov s londýnským klubem nevyjednává a uvažuje o prodloužení trenérské přestávky...

"Jsou to jenom spekulace a já jsem jich už slyšel hodně," reagoval bývalý kouč Juventusu na spekulace o kontaktu s majitelem Chelsea Romanem Abramovičem. "Pravdou je, že jsem neobrdžel žádnou nabídku od italských klubů, jenom od zahraničních, ale Chelsea mezi nimi nebyla," poodhalil dále Lippi.

Zkušený kouč je z vlastního rozhodnutí bez práce od července loňského roku, kdy po triumfu na světovém šampionátu odstoupil z funkce hlavního trenéra italského národního týmu. Lippiho jméno je s Chelsea spojováno již delší dobu, řada pramenů ho má za nástupce Joseho Mourinha, jehož kroky by mohly vést třeba na lavičku Realu Madrid. Lippiho asistentem na Stamford Bridge by se podle některých zdrojů mohl stát Gianluca Vialli. Společně si trénování již vyzkoušeli, minulý týden vedli výběr Evropy v exibičním utkání proti Manchesteru United. Lippiho ale tyto spekulace unavují a to dokonce natolik, že uvažuje o prodloužení své přestávky.

"Užívám si svůj čas. Práce mi vůbec nechybí a s novou možná tento rok ani nezačnu," uzavřel Lippi.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Abramovič by udělal chybu, kdyby pustil Mourinha tak brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič by udělal chybu, kdyby pustil Mourinha tak brzo.

Reagovat
HOST*maro...

Lippi at jde do riti.... Mourinho je dobry trener...libi se mi jeho styl vyjadrovani a atd...

Reagovat
HOST*

souhlasim...Mourinho do chelsea patří....

Reagovat
HOST*

Tyhle články sou úplně k hovnu...Mourinho v Chelsea po sezóně zůstane, takže tyhle spekulace seou na

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele