Lippi: Anglie nemá dostatek kvalitních fotbalistů

29.04.2008, 14:52
Aktuality
Anglická reprezentace v posledních desetiletích značně zaostává například za národním týmem Itálie a podle Marcella Lippiho tomu tak bude i nadále. Důvod je jednoduchý - Albion zkrátka nemá dostatek kvalitních fotbalistů a k výraznému vzestupu mu prý nepomůže ani Fabio Capello...

"Problém pro trenéra nastává ve chvíli, kdy nemá dostatek kvalitních fotbalistů. Roberto Donadoni má problém ve velkém množství, u Capella je to přesně naopak. Capello bude mít daleko více problémů složit silný anglický tým, protože v Premier League hraje jenom 38 procent Britů," myslí si Lippi.

Anglie je pravidelně brána za jednoho ze spolufavoritů velkých akcí, ve vitríně je ale jenom trofej za vítězství na MS v roce 1966. Angličané se navíc často nedostávají na vrcholné akce a za posledních 36 let chyběli jak na mistrovstvích světa 1974, 1978 a 1994, tak i na evropských šampionátech v letech 1972, 1976, 1984 a nezahrají si ani na tom letošním.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (282)

Přidat komentář
božský John

Ano hraci jako Gerrard , Lampard nebo Rooney jsou béčka...

Reagovat
smazaný uživatel

no to nejsou becka,ale Lippi ma asi pravdu!!Anglani nemaji vubec uz tak dobry hrace jako meli,ty jmenujes tydle,kteri jsou moc dobri,ale jmenuj dal ?? Italove a jiny spickovi narodni tymy maji lepsi vyber,a asi ma Lippi pravdu,ze anglicky tymy maji moc cizincu v zakladnich sestavach...

Reagovat
božský John

Owen,Neville,J.Cole,A.Cole,Terry,Ferdinand,Scholes,Walcott,Crouch,Carragher,James..staci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Owen to mas pravdu,Neville totalne z formy a pomaly,obejde ho kazdy mlady sikovny utocnik,Asley Cole tropi chyby,Ferdinand taky zadna velka jistota vzadu ale da se rict ze je to kvalitni obrance,Walcott budoucnost ale jeste nezkuseny dotahnout Anglii na sampionat,Crouch ??? to si delas prdel ?:) Carragher velmi dobry a James ??:) velky problem anglie je brankar,james jednou zachyta jak profik a pak nekdy zase jako naprostej brankar v preboru a dostane lacine goly a J.Cole velmi dobry ale to mas jen par a kdyz se tidle zrani tak co tam daji ? Hlavni jejich problem lacina obrana a brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj tu si zastanem Croucha. Prečo si myslíš, že si robí srandu? To nie je Crouchov problém, že Benitezovi nesedí do rozostavenia s jedným vysunutým útočníkom, kde dal prednosť rýchlonohému Torresovi. Ale Kráúč je aj výborný technik a skvelý zakončovateľ nohou, vzhľadom k tomu, aký je kolohnát.

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch je vyborny technik ?:-D hral si fotbal nekdy ??? je to kolohnat, ktery vypada jak reklama na anorexii a umi jen davat hlavou goly, v klickach se zamotava jak amater, muj nazor!! A srovnavat ho s Torresem, to je rozdil extra tridy!! V anglicky repre,tak tam je jina extra trida zvedajici se Owen a Rooney a Walcott a dalsi! a za druhy Benitez je skvely trener,mozna i nejlepsi a ma pravdu ze ho nechce stavet a dava prednost jinym

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa vyjadruješ k niečomu, čomu nerozumieš, nevidel si ho viac než ľudstvo mimozemšťana, a preto máš o ňom neskutočne skreslený dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

cemu nerozumim ?? a ty tomu asi rozumis ?? tak proc nehrajes za narodak ?? a nebo netrenujes livepool ?:).. hral si nekdy fotbal ?? asi ne, protoze Crouch je podle me strasnej technik,tak podle me je pak Torres,Villa,Ibrahimovic,Ronaldinho...a muzu dal jmenovat,asi fakt ty mimozemstane s nadpozemskou technikou

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotrebujem robiť trénera aby som videl, že Crouch je dobrý futbalista, nepotrebujem absolvovať lobotómiu, aby som porovnával vysokého Croucha s futbalistami, ktorých spomína. Nikde som nepísal, že Crouch je superstar.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to jo,to nerikam ze neni dobry, L.Dosek je taky prece dobry ?:-D

Reagovat
smazaný uživatel

jo,ale Lukáš

Reagovat
smazaný uživatel

no tak porovnanim doska s crouchem si se uz znemoznil asi maximalne . Prispivej prosimte k tematum kterym aspon trosicku rozumis .end flame

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses hustej ... hral si nekdy fotbal,vic nez na telaku ??:)...neres ja to myslel jako ze dosek je podobnej kolohnat jako on,a taky se parkrat pekne urval,a ma taky peknou statistiku golu jak omyvas...tak to rads neres ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe, kdys ho viděl hrát naposled? Řekni mi, dko dal da poslední 2 roky víc gólů nůžkama, než on? Viděls ho v ligovym zápase s Arsenalem, kde si obhral najednou 2 defenzivní beky? Nebo třeba poslední zápas s Birminghamam, kdy vytřelil ze 30 tak, že to golman jentaktak vytáhl na roh? Viděls ho hrát 3X v životě a teď tady z toho děláš závěry. Zpracování a krytí míče má jedno z nejlepšíchv lize. Nikdo po něm nemůže chtít, aby vzal na půlce míč a proběhl s nim celý hřiště alá Walcott nebo aby dal 100 za 12s. Myslim, že to je jeden z nejpodceňovanějších hráčů vůbec. Koukni se třeba na počet gólů, co letos dal, v poměru s odehranejma minutama a uvidíš, že je jenom kousek za Torresem. Jeho problém je to, že se svojí vjškou by měl bejt daleko lepší hlavičkář. Když bych ale srovnal jeho zakončení řeba s Kuytem, kterej hraje v základu, tak je daleko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Kuyt už je vlastne pravý ofenzívny záložník, než útočník. Rekvalifikoval sa

Reagovat
smazaný uživatel

flopos : dopln si informace, drive nez budes hodnotit hrace ktere si videl(soude dle tvych nazoru) hrat 2x -3x za zivot.

http://youtube.com/watch?v=aY_0iEl5NTE

http://youtube.com/watch?v=ByHt7zgLUvU&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

tie niektore jeho goly fakt potvrdzuju jeho umenie...

Reagovat
smazaný uživatel

tos to mu asi nepomuze moc, ale pekny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nesrovnava ho s torresem, pouze rika pravdu a to ze lpool v soucasnosti hraje 4-5-1 kde ma torres jistou pozici, proto se crouch do hry nedostava a pokud se dostane tak vetsinou da gol. Ze vypada jako reklama na anorexii je pravda, ale techniku rozhodne ma a to ti rekne kazdy kdo ho nevidel hrat 2x za zivot

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti crouchovi??? na to jak malo hraje , temer dycky si odehraje svoje a da gola. Ma urcite jeden z nejlepsich pomeru minut/golu, skvelou hru hlavou a vynikajici pokryti mice. Kdyz hrac nevypada jako primadona neznamena to ze to neni vynikajici fotbalista.

Reagovat
božský John

mate pravdu hosi..moje slova...a techniku na svoji vysku ma vynikajici

Reagovat
smazaný uživatel

Pomer minut/gol to ma mozna dobry, ale predvedena hra je tragicka,nemel by hrat ani prvni anglickou ligu,promin ale to si myslim!!hroznej!!neobejde hrace a to podle me dela kvalitniho utocnika utocnikem,on by si totiz o nohu zakopl ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tvuj nazor, ale spatny nazor. Doporucil bych shlednout par zaznamu, kdy nastoupil a sledovat ho jak je platny pro tym. Nejsou jen utocnici co venzou balon a prebehnou obrance ale i typy co ten balon podrzi atd, napr. Koller u nas. To je taky podle tebe kolohnat a nepatri ani do 1.ligy? Nebudu se hadat, ale pravda je na me strane, pokdu neveris, shledni si nejake zapasy.Treba z minuleho roku kdy dal v champions league hattrick(uctivy vykon na 2.ligoveho hrace ne ?)

Reagovat
smazaný uživatel

Spomínam si na jeho parádný gól proti Chorvátsku v kvalifikácii, keď si medzi dvoma obrancami na malom priestore brilantne spracoval vysoký center Beckhama a pohotovo dal gól. To bola ukážka skvelej techniky a práce s loptou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se hadat, ale pravda je na tvy strane ?? tak to jo, tak promin....tak at si sedne torres a rooney a owen a hraje on, ale jses srandista to je pravda!!!ze mi posles tri zaznamy nebo kolik,kdyz do toho parkrat nahodne prastil to je sice hezky,to mam nejaky taky,ale jinak je outsider!!Koller je dobry protoze zpracuje a da balon presne do nohy, to on neumi jak on a hlavou taky neni dobry tolik jako koller dle meho nazoru,ktery je spatny ja vim!!

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch ma perfektni techniku !! Asi ho jen nemusis a tak to vidis jinak ,ale technik je to jako prase, chlape !!!

Reagovat
smazaný uživatel

chlape..je pravda ze nemam hodne moc jeho styl...ale technika ja nevim proste ne...muj nazor..pro me technika je kaka,ronaldo,atd messi a villa ...torres...atak...on fakt ne...

Reagovat
smazaný uživatel

To ako provnávať kamióny s offroadmi.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ja porovnavam ty tvy komentare o skvelym fotbalistovi Crouchovi a jinych skvelych fotbalistech podle normalnich lidi...porovnavam prvoligovi fotbalisty....aspon vidis kde je Crouch...

Reagovat
smazaný uživatel

Už som ti písal, že nikde som sa nezmienil, že Crouch je superstar, len tu všetci reagujeme na tie tvoje bláboly, že je mizerný technik a vie len maximálne hlavičkovať, nikdo si ho neporovnáva s tvojimi menovanými útočníkmi, všetci len tvrdíme, že Crouch je platný útočník proti hocakému súperovi a dokáže si v každom stretnutí zastať svoj post. To ti však robí problém pochopiť, ako vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses blabol....kdo reaguje ty + dva lidi ??? ja nerikam ze torres,villa,kaka atd..jsou superstar..jsou to jen fotbalisti kteri hraji prvoligove souteze a maji stejne sance jako on..ale kdyz je vidis hrat tak je tam rozdil...on neni platny kdyby byl platny tak hraje v zakladu..to je muj nazor..platnej je Carragher,Gerrard atd...a v anglicky repre si stejne nekopne ...protoze se diky bohu dal dohromady Owen a je tam Rooney a mladicek Walcott a Ashley Young a dalsi lepsi....neni platny pro tym je to muj nazor...hral si teda nekdy fotbal ??:)

Reagovat
smazaný uživatel

Stále si melieš svoje. Ak sa ti nepáči, je to tvoj problém a problém tvojho očného či neurológa.

Reagovat
smazaný uživatel

hral si nekdy ten fotbal ?? protoze neodpovidas tak asi ne...az budes umet kopat do balonu ...tak dej vedet a ja si k ocnimu zajdu neboj...aspon mi tam reknou ze narozdil od tebe trefim balon a umim ho stopnout hm

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tým chceš popveda´T/napísať? Že Crouch nevie stopnúť balón? S tebou je ozaj zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak muzes rict..ze nemaji zalohu perfektni anglani ?? jestli sem to dobre pochopil jak si to napsal v jinym komentari ?? nebo vykonnostne ???...tu maji prave nejlepsi ... uplne nejlepsi z narodnich tymu v evrope ..Lampard,Cole,Beckham,Gerrard, a muzu dal jmenovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je len podľa mien dobrá, v skutočnosti si tam Lampard so Gerrardom viac zavadzali, než niečo spoločné vytvorili. Cole tam tak dobrý rozhodne nie je ako v Chelsea a Beckham už je pri všetkej úcte k jeho brilantnej kopacej technike, zenit za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

moc slovensky neumim :)...tak snad sem to pochopil dobre...dle meho nazoru ji maji skvelou...Beckham ma jeste hodne co dat..a jeho pasy jsou perfektni,umi rozhodovat dulezity zapasy,ten cole mas pravdu ze za chelsea mozna hraje lip ale lampard s gerrardem jsou moc dobri...podle me si anglani nemusi na zalohu stezovat..musi pilovat obranu a najit kvalitniho golmana..Cappello je da dohromady...spousta mladych talentovanych zalozniku je v anglii taky tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham už veľmi nemá čo dať, na centre a štandardné situácie je tam už Bentley, ale potrebuje čas. Lampard so Gerrardom si prekážajú, za tým si stojím, ešte som nevidel zápas, v ktorom by s týmito hráčmi v základnej jedenástke Angličania niečo kreatívne dokázali.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu,ze Gerrard vedle sebe s Lampardem ...to je problem..jinak jsou skveli,co kdyz hraje Gerrard na levo ? tam hraval ne ??..ten beckham ja ho taky nikdy moc nemusel,ale kdyz vidim ze je zapas co zapas a on ma asistence a rozhoduje zapasy..a kdyz hraje za tu anglii tak hrajou lip,on je ten vudce neskutecny...podle me jeste nejaky ty roky ma co anglii dat..bentley promin toho sem jeste nevidel hrat,ale slysel jsem o nem hodne dobre veci

Reagovat
smazaný uživatel

tak tim, ze jsi nevidel hrat bentleyho jsi mi potvrdil, ze tve nazory na crouche jsou zcela liche. kazdy kdo fotbal trochu sleduje, uz davno vi o koho jde.. pravdepodobne budes reagovat otazkou, jestli hraju forbal a ja rikam ze hraju, ale narozdil od tebe, mam trochu přehled!

Reagovat
smazaný uživatel

mas prehled vetsi nez proc ne ja to beru,nevidel jsem bentleyho hrat co je na tom spatneho ?? ja ho nekritizuji prave naopak,tak pis nekomu jinymu,ale me nazory na Crouche jsou moje nazory a liche mi neprijdou vis,kazdy ma prece jiny nazor...

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte, o bentleyho tady vubec nejde, chapej.. napisu ti to jeste jednou. ja jsem napsal, ze pokud jsi nevidel hrat bentleyho, tak je to pro me dostatecny dukaz toho, ze jsi pravdepodobne nevidel ani crouche a tve nazory jsou potom na nej takove jake jsou. tedy neopodstatnene..

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha flopos ty si traged, zo zaciatku si sa v tych prispevkoch tvaril ako najvacsi odbornik a kazdemu si nadaval ze sa do futbalu vobec nerozumie. Ale tie tvoje nazory stoja za staru belu a mam taky pocit ze si videl futbal tak maximalne u vas na dedine, kde ti vasi durovia behaju jak splaseni a nalievaju rozhodcom poldecaky za pokutove kopy.

Si naozaj smiesny, este potom zadelis ze si nevidel hrat bentleyho a uplne ma zabilo ked si povedal ze crouch je dreveny a zakopava si o vlastne nohy. No chlapce skus si niekedy zapnut TV a pozret si skutocny futbal lebo si uplne mimo. Crouch je najuniverzalnejsi a najpodcenovanejsi utocnik v PL. Je slusny hlavickar, po neskutocne krytie a spracovanie lopty, dobre sklepava a co je najdolezitejsie tak na jeho vysku ma neskutocnu techniku !!!! Tak tu nemel sracky, kopa trenerov by dala mailand za to aby mali v tyme hraca akym je Crouch

A ten tvoj Torres s ktoreho sa ides tak strasne posrat, ano je rychlejsi ako Crouch a ano ma o nieco lepsiu techniku ale pre tym nieje platnejsi, navyse neni to boh par krat som ho videl ako mohol ist sam na branu ale zamotal sa o vlastne nohy, co sa nestava ani podla teba uplne drevenemu Crouchovi

Tot vse ty lolek

Reagovat
smazaný uživatel

a o obrane zleva cole terry ferdinand richards rict ze je slaba ..nevim nevim, problem bych videl spis v obrovskem tlaku jaky je na hrace vyvijen pri kazde vetsi akci.

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti ferdinandovi?;)

Reagovat
smazaný uživatel

Ručný granát.

Reagovat
smazaný uživatel

Neville s formy? Tak to pozor chlapče!! ten hráč byl rok zraněny,a nastoupil poprvé v odveětě z ASR za rozhodlého stavu,tak jakepak s formy!!

Reagovat
Devil

Skoda slov neco mu vysvetlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě ale vytočilo..nejvííc, nechápu,proč o něm říká že je z formy když je zraněnej rok....at si to nejdriv zjsiti!!

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Agbonlahor, Milner (aj keď je teraz z formy, ale je to budúcnosť tiež), Young, Defoe... Hráči síce s menším cvengom,ale určite so schopnosťou sa presadiť aj medzinárodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner bol mesiac zranený a ešte sa dáva dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zjevně jsi nepochopil, o co Lippimu slo. On nemluvil o těch několika top hráčích, v podstatě o základní sestavě, ale o celém širším výběru. Pokud se Angličanům někdo zraní, tak na vetšinu postů nemají rovnocenou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

další dobří hráči:bentley,robinson,shaun-wright philips,jermain defoe,beckham atd...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak by okomentoval český národní tým?

Reagovat
božský John

my mame zas prebytek volu a nemocnejch cutalistu

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráče má německo

Reagovat
smazaný uživatel

Německo ?? coze ?? ..to bych nesouhlasil

Reagovat
božský John

nejlepsi maj frantici nebo holandani..v evrope

Reagovat
smazaný uživatel

dle meho nazoru Spanele a Italove ale Spanele neumi na velkych turnajich,Nizozemci take ale Frantici nic moc podle ti vypadnou ve skupine smrti na Euru

Reagovat
milan78

v evropě.., ještě je dobrý vědět, že ty bonga z francie a holandska jsou reprezentanti sice už po narození, ale než uvidí svou /rodnou/ francii či holandsko, tak si musí nějakej pátek počkat na malým ostrůvku pod palmou..

Reagovat
smazaný uživatel

achchch, zabudol som, ze nebudu hrat na Eure...fuuuuuuuj, hanba!!

Reagovat
smazaný uživatel

John...ee...neville urcite nie je dobry hrac, ked pozorne sledujes jeho "hru" za ManU (samozrejme, ked nie je zraneny,cize je velmi platny hrac, kedze je vacsinou zraneny) tak zistits, ze len odkopava lopty a vsetko kazi...Scholes uz davno skoncil repre karieru, Walcott este ma casu, Crouch vie len hlavickovat, James je uz stary a robi viac kiksov ako zakrokov, aj ked niekedy vie pekne podrzat muzstvo...ale zase na druhej strane Lippi nech nefrajeruje, karieru skoncili Nesta, Totti a bez nich to bue tazke a nie kazdy ich vie nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch vie len hlavičkovať? Koľkokrát si ho videl dávať góly?

Reagovat
smazaný uživatel

James je nahodou hodne dobrej a co ze je starej v tyhle sezone byl nominovanej na nejlepsiho hrace PL jako jedinej golman

Reagovat
smazaný uživatel

James má niektoré až mimozemské zákroky, to však nič nemení na tom, že občas ten kiks vyrobí, predovšetkým v najmenej potrebnej chvíli.

Reagovat
božský John

sorry za ty ruzny "nesmysly" co jsem napsal..to byli hraci co me napadli...Scholes sice neni v narodaku ale hrac to je vynikajici G. Neville je borec furt i kdyz je zranenej...a Peter Crouch..predstavte si ho v utoku s Waynem...a jak se dostane na hriste dava gol...

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak podla mna Crouch nepatri medzi Rooneyho a Owena...je predsa len horsi podla mna ako oni...jj Scholes je super, ale bohuzial uz za nich nehra...Neville sa mi nepaci, podla mna nie je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney i Owen jsou sice lepsi nez Crouch ale jsou to podobne typy kdyz tam budou oni tak nevyhrajou zadnou hlavu a Crouch umi nejen hlavickovat ale ani neni tak pomaly na svou vysku a techniku ma taky dobrou

Reagovat
RMCF

Scholes už taky není to co býval, leta nezastvaíš, Owen žije jenom ze svýho jmena... Rooney je výbornej bojovník odvede spoustu práce pro tým, ale není golovej útočník, kterej Angliii dost chybí, kde jsou časy Alana.

Reagovat
božský John

Gary je dabel nahodou...a Petera jsem videl dat jednou normalni gol...jinak vzdycky nuzky nebo jeslicky:D:D..ale je to vybornej utocnik

Reagovat
Devil

Lippi mele sracky. England is best.

Reagovat
božský John

nene Sborna je nejlepsi:D

Reagovat
smazaný uživatel

v hokeji jo

Reagovat
smazaný uživatel

V zásade má pravdu, počet kvalitných hráčov v Anglicku nie je až tak vysoký.

Reagovat
RMCF

jj proto dopadli v kvalifikaci tak jak dopadli a proto anglicke top kluby táhnou cizinci...

Reagovat
Devil

Co to stim ma spolecnyho,ze se nedostali na Euro,to se stava.Kdyby Euro vyhrali napr. Nemci a Anglie by si s nima dala treba tyden na to pratelak,myslim,ze by nikdo vsechny prachy na Nemce nevsadil.Byl by to vyrovnany zapas.Anglie sice nenjede na Euro,ale stale patri mezi nejlepsi velmoce na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Spolecnyho to ma to ze nemeli tezkou skupinu,Chorvati sice ano ale rusove??meli se kvalifikovat alespon z 2. mista a kdyz to nedokazali tak jasne ukazali ze nemaji kvalitni tym

Reagovat
Devil

Kdyz tomu chces verit,brat ti to nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, to je fakt...napr. Slovensko malo raz v kvalifikacii Turecko a Anglicko, potom Portugalsko a Rusko a skoncili sme ovela lepsie ako Anglicko s priemernym Chorvatskom a Ruskom...dokonca sme vtedy Rusov predbehli a sli sme do baraze...

Reagovat
Devil

Hmm a i pres to vsechno Slovaci o proti Anglii jsou susenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rusy alespon potrapili narozdil od Anglie,jako koho uz mela mit ve skupine aby se kvalifikovala?nemela tam jedineho zvucneho soupere a je moc dobre ze Chorvati jim vydreli prdel...a nezlob se na me ale prohrat v Rusku to neni hodne evropskeho giganta.oni proste tech hracu nemaji tolik,ano 1 kvalitni sestavu z toho postavis ale nemaji vubec zadne alternativy,jakmile vypadne jeden hrac je tam dira,coz oproti Italii,Francii,Spanelsku,Nemecku,Nizozemi atd atd...je bida

Reagovat
Devil

Vec nazoru,podle me Anglie jedna z nejvedsich velmoci!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co naposledy vyhrala?tak se totiz urcuji velmoce...

Reagovat
Devil

Kdy vyhrala mas psany hore v clanku.A myslis,ze Recko je lepsi fotbalova velmoc jako Anglie?

Reagovat
smazaný uživatel

Devil, England is the best a nie je ani na Eure...no niečo na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. Anglie má pořád z čeho vybírat. Co mám třeva říkat my a náš národ. Taky nemam z čeho vybírat a kvalifikovali jsme se! Možná že nasledující roky to bude pro nás težší, ale rozhodně bych netvrdil, že v anglii nejsou dobrí fotbalisti!! Jen tak namátkou : brankář:Robinson, obrana: A.Cole, Ferdinand, Terry, M. Richards

Záloha: J. Cole, Lampard, Gerrard, Beckham

Útok: Rooney, Wallcot (Owen)

Je pravda, že útok a brankář zrovna nejsou TOP, ale i tak je to pořad dost kvalitní zboží!!:))

Reagovat
RMCF

NJn, ael my taky nejsme TOP evropská reprezentace, musíš srovnávat s Italii, Němci, Španěli, Francouzi. Anglii chybí pořádný zkušený golman, více kreativity v záloze a golový útočník. jak tu někteří zmiňují výborný útok a mají tam jmena jako Owen(už to nikdy nebude Owen jako v 98) a nebo Wallcot(ten kluk je určitě talent, ale zatím nehraje pravidelně ani v klubu) tak nevím jetsli ten fotbal sledují nebo hodnotí jenom podle jmen a článků co si přečtou. Z te zálohy J. Cole je výborný technik a výborný křídelní hráč to se musí uznat. Becks už se pomalu blíží ke konci a z MJS nebude připravenej na top zápasy. Gerrard je dříč vůdce, má dobrou techniku a výbornou střelu, ale není to tvůrce který anglii chybí. Lampard bere Gerrardovi ofensivní prostor i když je slabší hráč než on má sice taky výbornou střelu ale technika nebo hra 1 na 1 pokulhává a nějakých tvořivých schopnostech se ani nezmiňuju. K Gerrardovi by víc do středu padl Hargreavs(nevím jak se přesně píše), do prava Lennon v levo J. Cole a byla by to dobrá záloha, ale jinak moc alternativ není. Možná je to trochu tvrdý ale musí se srovnávat z nejlepšími a když si člověk veme kolik lepších alternativ mají na všechny posty třeba Italové, nebo Francouzi, které na Euro dost favorizuji můžou postavit výbornej mix mladejch talentů s par zkušenejma, kteří je budou usměrňovat. A nebo třeba momentální hráčskej potencial španělské reprezentace je taky uplně jinde než u Anglie. Ale tam je problem trochu jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Robinson urcite nie je dobry brankar...A.Cole suhlasim, Ferdinand je horsi ako Terry, ale OK...Richards?ten este ma pred sebou buducnost, on k nim este nepatri...

zaloha uplne perfektna...ja som uz davnejsie hovoril, ze Anglicko ma asi najlepsiu zalohu na svete...keby este hral Scholes, tak uz uplne perfektna...

Rooney a Owen, Walcott podobne ako Richard tam este nepatri...

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha perfektná? Možno tak podľa mien, ale výkonnosti určite nie.

Reagovat
Devil

Ferdinand je horsi jak Terry - myslim,ze je tu zadelano na velkou valku.Podle me Ferdinand o neco lepsi-technictejsi-vic si rozumi s balonem u nohy,ofenzivnej naladen.

Reagovat
smazaný uživatel

je lepsi ako Terry, prepac...ale v strielani vlastnych golov!

Reagovat
Devil

Taky taky.

Reagovat
honziss

Škoda, že tady nikdo Lippiho nepochopil. On neříká, že Anglie nemá kvalitní hráče, ale že jich má málo kvalitních. A tím málo myslí v porovnání třeba právě s Itálií. A má pravdu. A jak tady samaritáni anglickýho fotbalu začnou vyjmenovávat: Rooney, Lampard, Gerrard se slovy to nejsou kvalitní hráči? to už je moc. Samozřejmě že jsou kvalitní a Lippi tohle nepopírá. Nejprve si článek pořádně přečtěte a pochopte pointu než tady napíšete nějaký komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mien aj podla vykonov je zaloha perfektna, netvrd, ze nie...aj ked v penaltovych rozstreloch kazdy z nich zlyhava, podla mna jedna z najlepsich zaloh ak nie najlepsia na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha v repre takmer vždy zaostávala za očakávaním.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stale lepsia ako obrana! a utok je tiez slaby...par sa ich zrani a uz musi ist dopredu pomaly Lampard...ved si spomenme na MS 2006, myslim proti Portugalsku nemali v jednej chvili v utoku nikoho...alebo to bolo este v skupine?teraz neviem, ale adekvatna nahrada za Rooneyho nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Owen, Crouch, Agbonlahor, Defoe, Andy Johnson (snáď sa mu forma z minulej sezóny vráti), Ashton, alebo aj Walcott, Carlton Cole...

Reagovat
RMCF

To jsou všechno kvalitní hráči, ale není to evropská špička... se nedá provnávat třeba s přetlakem v utoku ostatních týmů... nebo chceš Walcotta, Carltona Cola a Andyho Johnsona, porovnávat S Lucou Tonim, Del Pierem, Luccarelim, Iaquintou, Amaurim nebo Benzemou, Henrym, Trezeguetem, Ben Arfou a nebo Torresem, Villou, Raúlem(který se ani do nominace nedostává), Tamudem, Bojanem a to sme teprve u útoku

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,ty utocnici co tu jmenoval Desperado nejsou spatni ale rozhodne ne vynikajici,kdo z nich hraje s klubem o titul?nebo v evrope?anglicky utocnici se nedaji srovnavat s tema evropskyma...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Owena, Rooneyho, Croucha, možno Agbonlahora či Defoea aj ano. Nezáleží na počte, ktoré porovnávaš, ale na efektivite, ktorú dokážu vyťažiť. Ani Nemci nemajú tak elitných útočníkov a hrajú dobre, a z Talianov už nebudem porovnávať nikoho, lebo predsa len Toni je tridsiatnik, rovnako aj Del Piero a s ostatnými menovanými by sa porovnávať aj dalo. Pri všetkej úcte si však nemyslím, žeby Tamudo, Lucarelli, Amauri, Ben Arfa boli svetová špička. Bojan ešte má čas. Zatiaľ je to len talent. Raúl má svoje najlepšie časy za sebou.

Reagovat
RMCF

Raúl je v letošní sezoně opět skvělý, jinak že je Toni třicátník to je snad jedno ne tady de o aktualní kvalitu, tebou jmenovaní angličaní se rozhodně ani s Tamudem, Lucarelim a spol nedají srovnávat, problem je v tom že Anglická liga je hrozně medializovaná, ale stejně jí vládnou kontinentální hráči. Anglická repre má prostě jednoho světovýho útočníka a to je všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Objektívny dôvod, prečo sa trebárs Crouch nedá porovnávať s Tamudom?

Reagovat
RMCF

Tak objektivní měřítko se těžko hledá... třeba že dal víc golu než Crouch Jinak zrovna třeba proti crouchovi nic nemám podle mě po Rooneym nejlepší anglickej utočník... proto bych ho srovnával spíš s Torresem nebo Villou případně Raulem(kterj dal mimochodem v letošní lie už 17 golu) plus myslím pět v ChL, takže nevím nevím jak moc je za zenitem...

Reagovat
smazaný uživatel

No nejhur je na tom asi s golmanem ted je tam James ma skvele odchytanou sezonu ale za par let ??Nevim jestli bude nakej dobrej golman Robinson je jedna chyba za druhou Carson nevim jestli si este po zapase s Chorvatskem v repre zachyta a mlady golmany nevidim. V ostatnich postech bych problem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

jj brankari je aj tak najvacsia dilema...odkedy odisiel Seaman (mimochodom, ten sa tiez preslavil svojimi vykonmi) tak s Anglickom to ide dole vodou, co sa tyk brankara...podla mna by mal Rio Ferdinand zmenit post a brankarstvo by mu svedcalo zrejme viac, uz si to niekolkokrat v PL vyskusal :D len co s tymi vlastnymi golmi spravit...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Anglie nemá dostatek kvalitních brankářů, krajních obránců a útočníků.

Reagovat
Devil

A Jakub nema asi velky prehled....

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mám asi větší nároky... viz ten seznam útočníků výše napsaný. Z nich je kvalitní jen jeden.

Reagovat
Devil

Jediny,co Anglie podle meho opravdu potrebuje je golman.

Reagovat
smazaný uživatel

...a dostetek kvalitních útočníků (né jen Owena a Rooneyho případně Croughe) a krajní obránce (né jen A. Cole a Richardse)

Reagovat
fantomas

nepotřebuje...James by letošními výkony strčil do kapsy leckterého "top" golmana...např i Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Aj s tými jeho minelami (Jamesovými)

Reagovat
fantomas

jo, dřív jich delal kopu, ale mě a i Capella zajímá letošní sezona a to by mě schválně zajímalo, kolik mi ted vyjmenuješ zápasu, ve kterých chyboval tak, že z toho byla přinejmenším šance soupeře (nepočítám ty jeho herecké etudy s kšiltovkou, které akorát tvořej jeho image a rozhodně to nejsou chyby )...věř mi, chlape, v te nej jedenactce PL neni nadarmo!

Reagovat
fantomas

*leotšních zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Trebárs v prestrelke proti Readingu, keď velmi blbo vybehol proti lopte, či proti Manchestru City nedávno, detto. Chýb už oproti minulosti robí menej, to je pravda, ale ešte sa občas zadarí

Reagovat
fantomas

proti Readingu selhala obrana, a jeden podbehnutý míč...nj, ale vem si jak by ti bylo, kdyby se na tebe valil jeden utok za druhym a pomalu by sis nesáhl na balon. Proti Man City co já vim žádnou chybu neudelal, nijak výraznou určitě ne...ten zápas sem videl

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City došlo k nedorozumeniu brankára s obrancom, keď James vybiehal mimo vápno, nakoniec mu ho obranca nechal tú loptu, avšak James o ňu došiel a Vassell dal gól do prázdnej brány. Kiks to však bol.

Reagovat
fantomas

no kiks to byl jeho a i obrance ,spíš nedorozumění, za hrubku golmana považuju opravdu neco jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepísal som hrúbky, ale minely. A toto minely boli.

Reagovat
fantomas

toje dá se říct ekvivalent, jen slovíčkaření...no zkrátka v tuto chvíli jeden z top 10 golmanu v Evropě, tak nevim co se vám nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Utočníky bych rekl ze ma a i v budoucnu bude. Kraj obrany Cole Bridge Richards Neville- ten uz je stary ale nevim ted kde myslim ze v Evertonu Lescott ten se mi zda dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjmenoval si 4. To je dostatečný počet? dle mě ne? Navíc Neville starý a Bridge průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak este by tam mohl hrat Brown ,G. Johnson , Caragher a i Barry umi hrat na bekovy

Reagovat
smazaný uživatel

Caragher tam občas hraje právě proto, že nemají nikoho jiného. Jinak je to stoper, Barry záložník a ti dva jsou jen průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Anglie ma dobrej stoperu dost tak proc ho nedat napravo??Vzdyt i nekdy hraje napravo v live

Reagovat
smazaný uživatel

Richards je stopér, rovnako aj Lescott...

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott je vybornej na kraji

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je ako stopér, čo je jeho pozícia.

Reagovat
smazaný uživatel

O to tolik nejde, zas takové dřeva na těch postech nemají nemají. Problém je taky v tom, že ze sebe neumí vydat tolik, co na klubové úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo netvrdí, že na těch postech mají dřeva, jde o počet kvalitních hráčů na jednotlivé posty. A dle mě mají na ty, co jsem napsal, malý výběr.

Reagovat
Devil

V utoku muze hrat klido i Agbonlahor,Walcott ci Ashton.Krajni obranci Nevilleovci Bridge..

Reagovat
smazaný uživatel

S tím by se ze základní skupiny dostat mohli...

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše...tohle není kvalita

Reagovat
Devil

To jsou hraci,kteri by prinejmensim splnili svuj ukol a zahrali by pozicne dobre,nikde neni psano,ze musi byt na kyzdy post nejaka megastar,aby to tymu slapalo!

Reagovat
smazaný uživatel

spíš naopak.. V záloze jsou 3 vůdčí osobnosti a ted si je tam srovnej..

Reagovat
Devil

To jo,ale to uz je ukol pro trenery,kazdopadne do zalohy je z ceho vybirat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechtel jmenovat vsechny ale hlavne upozornit na Lescotta

Reagovat
smazaný uživatel

jezis Lippi zas kritzuje at se podiva na svuj tym me tymy prijdou skoro vyrvonane ale samozrejme s vic zajimam o anglickou ligu,reprezentaci

Reagovat
smazaný uživatel

Lippi by mal byt radsej ticho...je zaujimave, ze v roku, kedy Taliani vyhrali MS tak takisto mali problemy s korupciou...fakt zaujimave, ze prave ta krajina vyhra MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Běž to nahlásit, určitě si to koupili.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne,koupili si vyhru na MS...Ty jsi proste debil,copak jsi to MS nevidel?to ti jejich vykon pripadal ovlivnenej rozhodcim?

Reagovat
smazaný uživatel

Austrálie ....

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie může vyhrát MS nebo ME jen když ho bude pořádat.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě možná

Reagovat
Devil

A na tom jsi byl kde?

Reagovat
smazaný uživatel

ivosek krot sa...debil si tu akurat ty, preco hned urazas?ja som len skonstatoval, ze je to zaujimave, ze prave ta krajina, ktora podvadzala vyhrala...a osemfinale s Australiou nepamatas nie?94. minuta a odpisakny pokutovy kop...idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Takových chyb je na každém MS hodně.

Reagovat
milan78

lippimu se to kecá, když italská liga je jedna velká nuda, cizincům se tam nechce, tak mají mladí italové místo v základu.., kolik špičkových italů běhá po evropě mimo itálii.., spočítám na jedné ruce

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale anglicanu taky v tech top moc nehraje.

Reagovat
milan78

aktuálně asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálně si země svoje fotbaloisty hlídají.. Kolik italů je mimo itálii? Pár hvězdiček ve španělsku po korupční aféře.Kolik španělů hraje mimo španělsko? Torres,kdo dál? Kolik angličanů? žádný.Němci? taky jich moc nenajdeme...

Hráči na export jdou z jižní ameriky,afriky a ekonomicky slabších evropských lig - zářivé příklady jsou nizozemí a portugalsko,kteří exportují dlouhodobě vynikající fotbalisty skoro kamkoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres, Xabi, Reina, Fabregas, Piqué...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,ty počítáš lpool do anglie... Ti by dali 6+5 italů jednodušeji než angličany...

Reagovat
smazaný uživatel

Merida, Urzaiz, Gabri.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta, Arbeloa, Mendieta ( )

Reagovat
smazaný uživatel

dle meho nazoru neni italska liga nuda,a urcite ne letos ...videls si statistiky a zapasy? a goly ?? co predvadi Juventus,AS,Inter i Florencie ??? a Lippi je podle me pan trener,vysledky za nej jen mluvi, kdo treba ?? ty italy ??? Toni a dal ???

Reagovat
milan78

ano top 4 dává golů i víc jak jeden za zápas, ale italskou prostě nesleduju a když napíšu na prstech jedné ruky, to je max5 : )) krom toniho, chytá abiati v atletiku, pak je ve španělsku rossi, kterej je U21, zambrota barcelona, canavaro real madrid, lyon grosso, taky bych ho řadil k těm lepším.., ale spíš sem naznačoval, že do italské ligy se moc cizinců nežene a tak neberou místo italům, kteří se můžou rozvíjet a je pak zu čeho vybírat.., navíc ti jihoameričani co se tam cpu nakonec zjistí, že sou víc italama neho jihoameričanama : )))

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecáš ??? Italksá liga jedna velká nuda ? .. viděl si někdy zápas Serie A ty moulo ?

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecáš ??? Italksá liga jedna velká nuda ? .. viděl si někdy zápas Serie A ty moulo ?

Reagovat
milan78

ano viděl jsem, pokud si reagoval na mě.., ale když píšu seria A je nuda, myslím celek, asi bude rozdíl, když si pustíš zápas kde nehrají top týmy /dle mého v itálii max5/ když si naladím anglickou ligu můžu koukat vpodstatě na kohokoli, i španělskou můžu, ale není tolik času abych proseděl víkend u TV, proto volím to nejlepší a to je anglická liga + liga mistrů, ale to už je něco jinýho.., jen tak mimo řeč, MU do tohoooo

Reagovat
smazaný uživatel

no tak že by anglická byla nejlepší .. každý má jiný pohled .. ale v Anglii je to to samý jak v Itálii .. dobrý fotbal nehrají jenom AS, Inter, AC, Juve .. ale i Fiorentina, Udinese, Sampdoria... mno a máme jich 7 .. v Anglii ? .. Chelsea, Aresenal, Litrpool, Maaan (nemůžu jim přijít na jméno ).. pak Everton, Tottenham a to je vše .. možná teď se rozehrál Newcastle .... ale například takový souboj Catania - Palermo .. 3:0 .. byl neskutečný .. jako sicilské derby vyhrocený a krásný zápas... rozhodně lepší než Derby - Wigan .. Italská liga se v pohlednosti a atraktivitě MINIMÁLNĚ vyrovná PL

Reagovat
smazaný uživatel

Líp bych to neřekl . Jdou čím dál víc do háje a zbytek světa se tím baví .

Reagovat
smazaný uživatel

Pro flopose:

Crouch je výbornej hráč,ale typově se nehodí do sestavy... Techniku má na svojí výšku výbornou,orientaci v prostoru taky... Když přibereš výborné hlavičky,je to výborný hráč. To,že ty vidíš akorát to,že je vysoký,a proto kolohnat pomalej a netrefí míč,je tvůj problem

Ohledně hráčů... Tam maj na výběr

Golmani:James je pro letošek jasnej,Kirkland,Hart a další junioři,kteří mají budoucnost... Chybí jim tam golman střední generace,Robinson na to nemá...

obrana: Ferdinand, Terry, M. Richards,A.Cole,Brown,Bridge,Neville

Záloha: J. Cole, Lampard, Gerrard, Beckham,hargreAVES,scholes...

Útok: Rooney,Owen,Crouch,na střídačku Wallcot...

Angličani maj spoustu hráčů,jedinou mezeru vidím na pravém bekovi,když se zraní Richards a samozřejmě golman,kde budou muset nabírat zkušenosti Hart a spol...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha je šílená, mimo ostrovy prakticky bezmocná (což se po odchodu Scholese ještě víc potvrdilo).

Reagovat
smazaný uživatel

do zalohy by se mohl dat este Carrick , SWP, Lennon a nebo Bentley

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick - ee, SWP - striedačkový hráč, Lennon je rýchly a technický v hre 1 na 1, ale centrovať sa zatiaľ nenaučil, Bentley ešte na nového vodcu zálohy nevyzrel, potrebuje ešte čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co potřebuješ vůdce zálohy,máš tam 3 hvezdy,na co bys potřeboval 4. hráče,kterej by měl velet? Lampard/Gerrard ti na velení zálohy stačí a i to je možná moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Už som sa k dvojici Lampard/Gerrard vyjadroval, oni dvaja mi tam nesedia v repre, hlavne Lamps.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard ze ne do repre??? tak to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

V repre som ho ešte ani raz nevidel poriadne zahrať, so Gerardom si tradične prekážali, a často brzdili prechod do útoku. Obaja sú v angl.repre spolu sotva poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

mě tam nesedí dohromady... Jsou to 2 nejlepší středn záložníci v anglii,ale vedle sebe se motají...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to pekne napsany to beru...ale hrac do vapna to je na hlavu a podobne, ale na prechod do utoku a obejit hrace ne ... zajimava sestava...ale ty golmani nevim...je to tezky...Italie ma Buffona,Spanele Casillase,My Cecha,Francie Coupeta,Nizozemci Van Der Sara..tedy nevim jestli jeste chyta...ale Anglani zadnou takovou skvely golmanske eso nemaji..ktere by je podrzelo...viz treba s Chorvatskem....ohledne hracu nekdo se jim zrani a jsou v pr...a obrana tam bych par jmen skrtl,ale zalohu maji vybornou to je pravda ...ale utocniky maji jeste lepsi na ktery si zapomnel

Reagovat
smazaný uživatel

útočníka,zapomněl? Agbonlahor nebo Ashton? Myslíš,že tam patří? Nikdo další mě nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

treba Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe,jasně Přiznávám,že na toho jsem úplně zapomněl Ale i tak by se asi do základu přes Rooneyho,Owena a Crouche nedostal.Má podařenou půlku sezony,uvidíme,jak bude pokračovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jich teda uz taky moc neni to je pravda.Nemyslim jako lepsi nez rooney a owen to neni v anglii nikdo,ale C.Cole a Agbonlahor je dobry hrac....mas spousty kridel rychlych Young a J.Cole ktery muzes vyuzit kdyz hrajou na jednoho utocnika....ale mas pravdu ze uz jich moc neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc sa do anglického futbalu nevyznáš alebo si dokonca jeho odporca možno.

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslel me ??? ted nevim ....

Reagovat
smazaný uživatel

O něčem svědčí i to, že hráč, který působí v podprůměrné americké lize a navíc je v kuse na marodce, předvádí v reprezentaci Anglie nejlepší výkony ze všech...

Reagovat
smazaný uživatel

No když slyším Lippiho jak tvrdí o anglii, že nemá dostatek kvaltiních hráčů, tak ani nechci slyšet co by rekl o nasi repre

Reagovat
smazaný uživatel

Džentlmensky by pomlčal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je na letošním Euru? Kdo má medaili z ME96 nebo ME2004?

Reagovat
smazaný uživatel

A ti co tvrdi, že Italie má lepší talenty tak to nevím. Má dobreho golmana, obranu, ale zaloha s utokem hodne vaha!! Hlavne ten utok!!!!! Totti, Inzaghi, Gilardinho to už jsou jen jména! Aspon ze ten Toni tam je!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi ma ted formu strili gol za golem

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero, Borriello, Iaquinta, Quagliarella, Di Natale, G.Rossi, Cassano.. Ti nepřipadá kvalitní?

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero je! Na Boriella jsem hodne zvedav pristi sezonu, jedna seozna karieru nedela! A ten zbytek co si napsal??? Tak v Anglii beha hned nekolik stejne dobrych fotbalistu!! A co se tyce Cassana? no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně může někdo z těchto hráčů překvapit. Kvalitní určitě jsou. A jestli má Anglie lepší talenty? Nevím, celá anglická repre mi je u pr....

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapit může, to neříkám, budu jedine rad. Ale vím, že Italům zas tolik fandit nebudu!!

Reagovat
smazaný uživatel

co se smejes na Cassanovi? jeden z nejtechnic. hracu v italii jestli to nevis

Reagovat
smazaný uživatel

Totti byl minulou sezonu horkým kandidátem na zlatou kopačku, to je opravdu jen jméno....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně je to jedno, reprezentační kariéru už ukončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ji taky vyhrál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Krátkodobá paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mas proti Inzaghimu?nechapem...jeden z najlepsich utocnikov Talianska v historii futbalu...este nepatri do stareho zeleza a tento vikend dal hattrick, len tak pre info...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja proti nemu nic nemam a nikdy nemel, ale uz to neni to co byvalo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to neznamena ze kdyz dal v poslednim zapase 2 goly ze se dostane na Euro!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak 3 goly pardon!!

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy je hattrick 2golovy? vidno, ze nemas prehlad...Inzaghi je zijuca legenda, tak ako Del Piero...perfektni hraci a zasluzia si zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis nevsiml tak jsem se opravil! A jestli chces mit italskej utok Del Piero a Inzaghi tak jsem zvedav kdo z nich tam bude behat!! Ale bez tak v utoku bude hrat Toni!!

Reagovat
smazaný uživatel

a navic tam chteji Amauriho

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero naprosto suprovy co predvadi a jaky dulezity a kolik golu dava proste uzasnej..a jestli ho nevezme na Euro Donadoni tak je naprostej vul..a melo by to byt na petici kvuli sikane a ze si na nem zasednul ale ten inzaghi ja nevim,me se ten hrac nelibi ...je to pro me 50 na 50 tech 50 pro to je ze mu staci jen chvilka ..a dve strely a dva goly naprosto supr na todle,ale tech proti 50 je ze cely zapas nic ..jen ceka ... je na ty ofsajdovy linii a ceka ...jinak golove je skvely je skoro stoprocentni

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je jasne, lebo je mladsi a ma formu, aj ked kazdy z nich ma formu...ale ja som len napisal, ze by si zasluzili zaklad, to si si zas nevsimol ty a ten prispevok pod tym tvojim 2golovym hattrickom prisiel az neskor, tak nemudruj

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zas menej paci Totti...Inzaghiho mam rad...Totti radsej hral zapas s Cagliari v lige, namiesto toho, aby sa setril proti ManU a este k tomu v tom zapase sa zranil a Rim uhral len bod...a proti ManU v LM tak chybal a Scudetto je v prdeli...tak nechapem jeho pocinanie, zatial co Inzaghi a Del Piero vo svojich rokoch strielaju hattricky...

Reagovat
smazaný uživatel

No Amauri kdyby prisel tak by utok byl jasnej! Toni a Amauri. Del Piero v 60. minute na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne mam takovej pocit ze Totti v italskej repre skoncil!! Ale nejsem si jistej oni se tyhle rozhodnuti mení den ode dne!

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych ze anglie ma skvele hrace akorat byvaj casto zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Lippi ... divim se že ještě nereagoval Bruce - velký zastánce ostrovního fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej lippi je pod jeho úroveň...

Reagovat
fantomas

k tomu taky neni co dodat...Lippi chce jen angažmá, tak se potřeboval zas nák zviditelnit, aby se o nem vedelo...jinak si totiž takovou blbost nedokážu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

nene Lippi je jeden z nejlepších trenérů .. a rozhodně ví, co mluví

Reagovat
fantomas

ale je to ital...ne angličan, jen těžko muže mít dokonale zmapovanou anglickou ligu, když tam nikdy nepusobil. Kdyby todle řekl Robson, Ferguson, Wenger, Keegan, Redknapp aj...tak jim věřim, ale Lippiho slova fakt neberu vážně

Reagovat
smazaný uživatel

proč by nemohl mít ? ty víš co Lippi sleduje ? o co se zajímá? .... jestli jo, tak nemám dalších námitek ... ale jedno je jisté Lippi je pojem ve světě fotbalu a co se dá tak zpozorovat okem pouhýho diváka tak má rozhodně pravdu ... vždyť "angličnost" anglický ligy není téměř žádná ... Italský top kluby táhnou Italové .. Anglický top kluby táhnou afričani, francouzi, španělové apod.

Reagovat
fantomas

ACM Kaká, Inter Ibra, ASR Mancini - to sou dle mého hlavní tahouni

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak si vynechal Juventus s Del Pierem. Amantino zas tolik netáhne.. Spiš Totti, když je teda zdravý. ACM Kaká, pravda a v Interu by to mohl táhnout buď Materazzi nebo Toldo.

Reagovat
fantomas

mohl...Tottiho sem nedal, protože je zraněný furt, ale pravda mohl by tam být De Rossi...a u Juve to Del Piero určitě neni možná Nedved

Reagovat
smazaný uživatel

ehm .. dobře vybral sis top cizince v těch týmech .. jak geniální ... nemyslel jsem jen toho úplně nejlepšího hráče v týmu, ale skupinku nejlepších .. dobře acm sice Kaká s Patem, ale co Nesta, Maldini, Pirlo, Gattuso, Inzaghi ??? .. o Římu ani nemluvim .. Mancini teď zahrál jeden zápas dobře po jaký době ... tam to jednoznačně táhne Totti, při zranění De Rossi, a další - Panucci, Aquilani, Perrotta ... Juventus - jednoznačný tahoun Del Piero, další - Chiellini, Buffon, Camoranesi ... Inter bych nerozebíral, to je odporná kolonie a ten tým se mi hnusí

Reagovat
smazaný uživatel

a když jsme už u těch úplně hlavních .. v Říme to Mancini neni .. ale Totti/De Rossi, a v Juve - Del Piero .. to jsou 2 italové z 4 top italských klubů... kdo táhne anglický ? Arsenal - Fabregas, Man Who - Ronaldo, Litrpool - Gerrard, Chelsea - Ballack ... to je jeden ze čtyř ..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea táhne Ballack? posledních pár zápasů,letos je celkově tahounem J.Cole... +Essien,to je stálice,bez něj si sestavu neumím už ani představit...

Reagovat
panca

tak ale v milane mas pirla gatusa atd a rim tahne totti a ne mancini a pak tam mas de rossiho

Reagovat
fantomas

neví, co povídá

Reagovat
rufus

Naopak, Lippi má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si taky myslim ze ma pravdu hold kdyz nakupujou cernochy v africe a davaj malo prostoru mladym hracum tak neni se co divit

Reagovat
rufus

Neni se co divit, že Anglický týmy nakupují zahraniční posily. Je to jediná možnost, jak ligu zkvalitnit, protože liga složená pouze z Angličanů by na tom byla podobně jako Skotská liga. Úroveň by byla sice o trochu lepší, ale nebylo by to zas tak o hodně. Ne že by byla v současnosti Anglická liga "koukatelná", ale aspoň že "neanglický" Manchester s Arsenalem to trochu zachraňují.

Reagovat
fantomas

evidentně si toho z PL letos moc nevidel

Reagovat
rufus

Nesleduju asi tolik jako ty, ale dovolim si říct, že sem viděl relativně hodně zápasů. Najdou se i světlý výjimky (tak jako např. ošklivý zápasy v PD ) třeba Spurs taky nehrají nejhorší fotbal, ale celkově je to otřesná liga. Myšleno, že se na to prostě nedá koukat..

Reagovat
fantomas

no já nevim, já koukal ted na Villans s Evertonem a to byl lepší fotbal jak derby Chelsea - ManU...prostě i ty horší týmy dokážou zautočit, viz včera Derby, které misty Arsenalu pekně zatapelo...prostě je to jen obecný názor, že se v Anglii míče jen nakopávaj, ale to tvrdej jen ti, ketrym se líbí PD, čili leckdy bezučelné kopání si míče podél středového kruhu, to je pak opravdu jiné kafe, to ano...ale k nakopávání to má hodně daleko

Reagovat
rufus

Chelsea - Manchester byl hroznej fotbal, ani pořádně nevim proč sem to dokoukal až do konce. Villa dává letos hodně gólů, takže věřim že se hodně útočilo i v tom zápase o kterým mluvíš, ale nejde taky jen o to, že se hodně útočí, ale jak se útočí. A tim nemyslim jen to nakopávání, který samozřejmě celkově PL kazí, ale tam chybí pořádná myšlenka, většinou je to všechno jen na náhodu. Ono to taky neni takovej problém dostat jakkoliv pod tlak ty ostrovní netechnický obránce a pak doufat, že z toho něco bude. No jinak včera Arsenal ukázal, že pěknej fotbal se dá hrát i v Anglii

Reagovat
fantomas

no ne Arsenalu včera dost nahrával Moore a spol ale jinak ten zápas Villa-Everton nebyl žádnej o náhodě, tam se hrál pěknej kombinační fotbal a kdo videl, jen mi to potvrdí, zajímavý byl i Portsmouth s Blackburnem, ale tam to byla o neco horší uroven...prostě min. ta první 12 umí zahrát fakt dobře, umí to, jen to občas neprodávají a uchylujou se k nakopávání

Reagovat
rufus

No dobře, máme každej jinej pohled na fotbal. Já upřednostňuju PD, ty PL (tvůj problém ). Těžko to vyřešíme, která liga je lepší na sledování, navíc řešilo se to taky už několikrát.. Vrátim se k tomu, co tuhle debatu nastartovalo: Lippi má pravdu, Anglie nemá dostatek kvalitních hráčů. Pro porovnání se stačí podívat na srovnatelný země - Itálie, Francie, Španělsko mají mnohem kvalitnější hráče než Anglie.

Reagovat
fantomas

já se na PD samozřejmě taky podívám, to neni tak, že bych ji ignoroval, ale rači mám Anglii...

ale to že Anglie nepostoupila na EURO neni o kvalitě hráču v tomto případe, ale o trenerovi. Dyt právě on ty hráče, co podávali nejstabilnější výkony po celou sezonu (James, Agbonhlahor, Young, Osman, Knight, Barry...) snad záměrně opomíjel a sázel na jména, která nic nevyhrají...

Reagovat
fantomas

v neposlední řadě taky Bentley...

Reagovat
rufus

To ale neni jen chyba trenéra, že povolával hráče bez formy, ono v podstatě za některý z nich ani náhradu neměl. Co se týká hry dopředu, tak tam prostě Anglii chybí ta kvalita, stačí se podívat na jejich útok.. V postatě nic, a to poměrně už dlouhou dobu.

Reagovat
fantomas

ježiši, podivej se na ty mena v závorce, to všichni sou hráči co mají po celou sezonu formu a nepovolal je, zahráli by rozhodně lépe jak jiní protěžovanci z formy

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím s vyjadřením LIPPIHO že albion nemá top hráče je to realita NAOPAK GERMANIA JE GIGANT

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Podolski a Schweinsteiger válej jako nikdy předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Marcello má pravdu , pozrite na ITA:Tam sa mnohí skvelý hráči ani na ME nedostanú a čo ANG?Na MS brali Walcotta , ktorí asi ešte vtedy ani nehral , zraneného Owena , trápiaceho sa Croucha a Rooneyho , zato že mali Lamparda a Gerrarda , tak ITA mali Tottti , Pirlo........ , V Serii hrá vetšina ITA , okrem Interu .

Reagovat
smazaný uživatel

boze ten lippi je hlupy ...a lampard gerrard rooney ferdinand atd.......nebudem menovat vsetkych

Reagovat
smazaný uživatel

flopos

preco rovno nezacnes kazdy prispevok tymto "hral si niekedy futbal? lebo ja ano"? je to maximalne trapne ale ok, ... urcite je crouch mne sympatickejsi ako ihriskova "princezna" s menom ibrahimovic a anglicania maju dobru repre, chce to mozno par novych tvari (downing, lescott,...), s tym uz viac-menej capello zacal a okrem toho maju anglani snad najhviezdnejsiu a z mojho pohladu aj najlepsiu U21

Reagovat
fantomas

tak tak, konečně nekdo, s kym mohu sohlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam ze budou mit anglani vzdycky spatnou repre,ale musi to doplnovat a zkouset novy hrace,jejich 21 je dobra to vim,ale chce to jeste zkusenosti,ale Anglie nemela zas tak tezkou kvalifikacni skupinu na Euro,sice je pravda ze Chorvati mile prekvapili,ale tam to jejich hraci nezvladli na plny care, a Ibrahimovice nesnasim nejhorsi hrac v sympatiich co existuje,ale techniku s balonem,ma exceletni natoz jak je vysoky, a s tim fotbalem to sem zacal jen kvuli tamtom clovekovi kvuli technice s balonem Crouche nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha,že Anglicko,však aj my Slováci sme lepší vo futbale ako oni:2 striebra MS,zlato Euro,2 bronzi Euro.A oni majú čo???Aj v hokeji sme oveľa lepší!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po osamostatnění už to nějak neklaplo...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý pokus o vtip,len si pekne naštuduj koľko bolo v tíme Slovákov a koľko Čechov na Eure 1976...

Reagovat
fantomas

ale bylo to zkrátka ČESKOslovensko - ne jen Slovensko, to je podstatnej rozdíl...já taky mužu říct, že byste bez Panenkovýho dloubáku nevyhráli ME 76 a neměl bych pravdu...prostě nemužeš říct: "však aj my Slováci sme lepší vo futbale ako oni" - nanejvejš "však aj my Slováci spolu s Čechama (ještě jako ČSR) sme lepší ve futbale jak oni"

Reagovat
smazaný uživatel

spíš říct čechoslováci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano bolo to Československo-čiže aj Česko aj Slovensko,tak isto ako sa tými titulmi môžte hrdiť vy,tak isto sa nimi môžme hrdiť aj my.Kto mal väčší podiel je už jedno,každopádne sme aj my mali na tom veľký podiel,čo sa Spanhel sprosto snažil spochybniť...

Reagovat
fantomas

nesnažil, on se, věřím, snažil říct, že sme tam byli taky zastoupeni, protože tys to napsal tak, že ste to vyhráli fakt jen vy...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim n pane Lippi

Buffon vs. James Buffon pan Lippi vítězí

Oddo vs. A. Cole A. Cole vítězí Anglie

Materazzi vs. Terry Terry vítězí Anglie

Cannavaro vs. Rio Ferdinand jasně Rio vítězí Anglie

no už mě to nebaví, ale Itálie by vyhrála tak maximálně ještě s Gatussem, ale jinak všude na každym postu má Anglie mnohem lepšího hráče. Problém je v souhře a ve stylu hry... Rozhodně ne v hráčským kádru.... Lippi se mi poslední dobou hrozně zhnusil těma svýma výrokama třeba jako, že Ronaldo je debil když ztrapňuje hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty moj su už niekde počul,že celok je oveľa viac než len suma jeho častí???

Reagovat
smazaný uživatel

jo,právě jsem koukal na red dwarfa a tam to říkal Legion

Reagovat
smazaný uživatel

Čo čo čo???To je jedna zo základných axióm teórie systémov

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale tady Lippi říká, že je problém v kvalitě hráč a že itálie má kádr lepší..... jako celek to beru, ale ne jako, že Itálie má lepší hráče

Reagovat
RMCF

No tak to tvoje porovnání značně pokulhává.... V bráně se není o čme bavit tam je ten rozdíl nehoráznej... stoperská dvojice, tam bych to viděl vyrovnaně, dvojice NEsta- Cannavaro, náhradník Materazzi (toho fakt nemusím, ale hlavičkář parádní) versus Terry - Ferdinand v podstatě jedny z nejlepších stoperských dvojic. Na krajích už to podle mě začíná hrát pro Italii, Zambrotta v anglii nemá konkurenta, Grosso v Lyonu pohasl tak Zambrotta do leva a v pravo Oddo, klterýho když srovnáš s jakýmkoliv pravým bekem anglie tak to bude na podobne urovni. V obraně dejme tomu to není o moc i když když k tomu přidáš Italskou taktickou vyspělost a souhru je ta obrana uplně jinde. Záloha to je uplně jiná kapitola do středu na defensivního Gattuso nebo skvělý De Rossi (su zvědavej jestli někdo vytáhne penaltu) k nim na tvůrčí pozici Pirlo, a zůstavaji na strany hráči jako Camoranesi, Perotta,... a útok to je zbytečný komentovat, už sem to tu jednou psal.

Reagovat
fantomas

X - prohra (z pohledu Anglie), - výhra, - remíza

James X

A.Cole -

Richards -

Terry -

Ferdinand -

Gerrard (s Gattussem) -

Lampard

Beckham

Young -

Defoe X

Rooney -

mě to vychází na stejno

Reagovat
panca

nechapu jak muzes mit v zaloze dve vyhry a dve remizy??? takovyho hrace jako je pirlo anglie nema a dlouho nemela a de rossi nebo gatusu to se muze taky jen anglii zdat a beckham ze je lepsi to taky nevim a to jsi zapomnel na zambrotu ten nema v anglii konkurence to je pak jasny ze ti vychazi vyhra anglie a nesmis zapominat ze italie ma celken na ty posty slusny nahradniky ale anglie nema pak nikoho

Reagovat
panca

a to jsem zapomnel na toniho kterej je golova masina proti ronneymu kterej tech golu moc nema takze zase lepsi pro italii a o defoe to snad ani nebudu srovnavat ten by si nezharl ani za italii D

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm,máš pravdu o Defoovi nemluv,s tvojimi vědomostmi to nemá cenu

Toni vs Crouch -remíza

Rooney vs Del Piero,Inzaghi,... remíza

Pirlo vs Lampard? remíza

Zambrotta vs Richards - remíza

De Rossi? S Beckhamem herně remíza,se standartkami

Koho má itálie proti J.Coleovi?

Takže je to tam vyrovnaný,jediný,co anglii chybí je nějakej golovej útočník,kterým bude asi Crouch nebo Defoe...

Reagovat
RMCF

Toni vs Crouch remíza podívej se na jejich produktivitu... Toni je pan kanonýr. Pirlo vs. Lampard tu bylo už několikrát, zambrotta vs. Richards je asi vtip. Toho Beckhama bych tak rozhodně nepřeceňoval proti jednomu z nejlepších DM současnosti.

Reagovat
fantomas

ano DM, ale RM je trochu rozdíl víš , jiné ukoly a jsou zkrátka potřeba jiné vlastnosti, které De Rossimu scházejí

Reagovat
RMCF

No nekecej to je pro mě objev jak sviňa ještě žes mě tak úžasně poučil Já sem je proti sobě do srovnání nedal, jenom říkám že Beckham v současnosti není pro tým víc než De Rossi

Reagovat
fantomas

co to povídáš?? Gerrard nemá na Gattussa? Lampard na Pirla??? Otevři oči, laskavě

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tam dáváš X a ne palec dolů? Lamparda v repre snad ani nemá cenu hodnotit, to je jedna z hlavních nemocí anglickýho nároďáku.

Reagovat
fantomas

v repre se moc nedaří, ale furt v klubu letos podává lepší výkony jak Pirlo...ten palec sem si uvedomil, až když sem to odeslal

Reagovat
RMCF

Lampard lepší výkony jak Pirlo? Pirlo tvoří hru zásobuje spoluhráče pasy a skvělímy přihrávkami, Lampard má střelu dejmetomu bojovnost a tím bych zkončil, hra 1 na 1 nulová nějaké tvůrčí schopnosti o těch se taky nedá mluvit.

Reagovat
RMCF

"X - prohra (z pohledu Anglie), - výhra, - remíza

James X

A.Cole -

Richards -

Terry -

Ferdinand -

Gerrard (s Gattussem) -

Lampard

Beckham

Young -

Defoe X

Rooney -

mě to vychází na stejno "

Beckham a Lampard výhra anglie to snad nemůžeš myslet vážně, Beckham už je za zenitem a z USA se těžko připravý na TOP zápasy Camoranesi je na tom rozhodně líp než on, Lamparda s Pirlem srovnávat nemůžeš, podle mě ani v klubu a o repre se nemá vůbec cenu bavit. Rooney remíza to by se dalo... Ale Defoe a skýms ho srovnával? ať tam dám Toniho, del Piera, (Tottiho počítat nebudu), nebo kohokoliv dalšího tak nemá šanci Vždyť si nedokázal zahrát ani přes Ira s Bulharem(tím nijak nesnižuju Keana ani Berbatova oba jsou výborní) další perla Young že by remizoval s Perrotou nebo De Rosim? V obraně Richards proti Zambrottovi nemá nejmenší šanci se stoperama byhc souhlasil na remize. Vynechals ve své sestavě asi nejsilnější článek anglie aa asi jedinej post kde bych je stavěl jako vítěze a to J. Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
fantomas

Beckham v repre zahrál vždycky vyjimečně (J.Cole muže misto Younga nalevo a De Rossiho vy zválcoval v ofenzivní činnosti, na kterou zkrátka De Rossi neni stavenej) a stále nemá na pravo konkurenci ve světe...Lamparda sem srovnával s Pirlem, což je vzhledem k momentální formě (v klubu, repre lze jen těžko porovnat ze zápasu se San Marinem apod.) jasné...Gerrard vs. Gattusso, tam neni co řešit, to je jasná plichta, ne-li letos Stevie.Toniho sem srovnával s Rooneym a Defoea se zbytkem. V tuto chvíli hraje lépe jak kdokoli jinej Ital, s Del Pierem možná remíza. Richards se Zambrottou bez problému plichtí, jen byl letos dýl zraněnej, takže by možná prohrál teoreticky, když by ani nemohl vybehnout na hřiště

Reagovat
RMCF

Beckham že nemá ve světě konkurenci I ten Camoranesi v Italii je na tom líp. J. Cole sme říkal taky že je na tom líp. Lampard rozhodně není lepší než Pirlo, je hrozně přeceňovanej technicky se Pirlovi nemůže vůbec rovnat... Defoe další super vtip k Alexovi si nemůže ani čuchnout. Zambrotta ej jeden z nejlepších krajních beku tak ho snad nechceš srovnávat s Richardsem. Jenom tak bych ještě chtěl dodat že nejsu fanoušek ani jednoho z těchto týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší srovnání jsou úspěchy. A ty Anglie zoufale postrádá.

Reagovat
fantomas

no myslim, že se Španělama nepochodíš jakbysmet

Reagovat
smazaný uživatel

no to je asi tvůj názor, ale když se na to koukneš takhle, kolik Italskejch fotbalistů se dostalo do semifinále ligy mistrů??? no mám ten pocit, že jeden Zambrotta. A kolik Angličanů??? no zase musím uznat, že Italové jsou takticky vyspělejší a nemají velký výkyvy výkonů. Nesta už taky neni co bejval Rio a dokonce si myslim že i Terry sou na tom te'd líp

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase argumenty. Kolik Angličanů se dostalo do finále MS nebo ME?

Reagovat
smazaný uživatel

to sou myslim dobrý argumenty.... to prostě znamená, že Anglie jako tým sou nic moc, ale fotbalisty mají na špičkový úrovni a Italové na ně s timhle prostě nemají...

Reagovat
RMCF

A nebude to spíš tím že anglický velkokluby jsou na tom momentálně nejlíp finančně a mají zkoupený nejlepší cizince kteří ty jejich týmy táhnou a angličani tam hrají druhý housle?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli mu nestaci j.cole lampard, gerrard, rooney,beckham,a.cole,ferdinand tak by me zajimalo co by rekl na ceskou repre

Reagovat
Kapřík

ale on nehodnotí několik hvězd, ale celkokvou základnu vrcholových anglický fotbalistů. A ta se na můj vkus poměrně zmenšila, ačkoli i tak je tam dost zajímavých hráčů a hrát se s nima na nejvyšší úrovni pořád dá - ovšem chybí pravý bek, kde při zranění Richardse a neúčasti Carraghera není adekvátní náhrada(v úvahu připadá snad jedině Johnson, nebo výpomoc od Hargreavese). Další problém je tradičně v obsazení gómanského postu(ovšem James se docela rozchytal) a ve slabé konkurenci na pozici útočníka. A netahej do toho českou reprezentaci, naše země je kapánek menší(a postrádá bývalé kolonie, ze kterých by se část hráčů rekrutovala...), jestli sis nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Angličani se musí sehrát.....mají v nároďáku hodně individualit, které prokazují vysokou kvalitu v lize, ale v národním týmu jim to dohromady nejde. Největší slabina je golman....jinak obrana je v pohodě, záloha bych řekl super (tady bych řekl, že mají výběr z mnoha hráčů....navíc mladých hráčů, kteří toho mají hodně před sebou) a útok?.....Crouche bych skutečně nepodceňoval....jak píše níže Flopos. Má vynikajcí krytí míče a do kombinace je taky skvělý. S tou technikou.....neviděl jsem lepšího technika při výšce jakou má. Dát ve dvou metrech přesné nůžky do sítě.....to se opravdu nevidí u podobných typů hráčů jako on. Ve srovnání třeba s Italem Tonim je na tom daleko lépe. S Rooneym by to byl dobrý tandem.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně na tom kvalitativně nejsou, ale ztotožňuju se s názorem spanhela, že nedávají do hry v nároďáku tolik, co v klubu. A dalším problémem je asi i labilita toho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Lippi nema pravdu.

Jak uz tady nekteri psali, Anglie ma dostatecne kvalitni hrace, jedny z nejkvalitnejsich v Evrope urcite. Problem je v tom, ze ti hraci v narodaku nejsou zdaleka tak sehrani (to je vec trenera), mozna tolik nemakaj (to je sporny) a jsou trosku labilnejsi.

Kdyz jsem koukal na zapasy Anglie na svetovy scene, tak jsem se povetsinou dost divil. Ti hraci si vubec nevyhoveli, ocividne nevedeli kde maji stat, kam behat... Jako tym hrali hrozne.

Tot vse.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele