Lille potvrdilo příchod kanonýra Yilmaze

01.08.2020, 13:13
Aktuality
Burak Yilmaz se stal oficiálně posilou Lille. Pětatřicetiletý útočník naposledy oblékal dres Beşiktaşe, kde ukončil smlouvu, načež s "Dogami" podepsal dvouletý kontrakt...

Rodák z Antalye je odchovancem místního Antalyasporu, posléze vystřídal Beşiktaş, Fenerbahçe i Galatasaray, nejvíce však na sebe upozornil během působení v Trabzonsporu.

Právě v tomto působišti Yilmaz během sezóny 2011/12 ve třiceti ligových duelech vstřelil 32 branek. Kromě Turecka si zkušený útočník vyzkoušel angažmá v Beijingu Guoan, odkud se vrátil do Trabzonsporu, posledních osmnáct měsíců potom oblékal dres Beşiktaşe.

Nyní se Yilmaz poprvé v kariéře vydává do jedné z pěti nejlepších evropských soutěží, když se dohodl na dvouleté spolupráci s Lille. Zde by měl pomoci nahradit Victora Osimhena, jenž zamířil do Neapole.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Pablos

Z Příbrami do Lille... Polepšil si

Reagovat
Nebelung

Reagovat
berliner

To nemuzes myslet vazne

Reagovat
Pablos

Jasný že to byl vtip

Reagovat
Kucka

Náhrada za Rémyho?

Reagovat
Figi

Osimhena

Reagovat
Vincent Vegan

Spíš za Rémyho. Místo Osimhena se snaží koupit toho Kanaďana z Gentu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
oli9

Jako asi tam nějaký gól dá, ale nějak mi tenhle přestup nedává smysl pro klubovou budoucnost. Ale pro něj dobře, zkusí si kvalitní soutěž, pozná novou zemi

Reagovat
Kucka

Reagovat
berliner

Bych se vsadil ze tam diru do sveta neudela

Reagovat
REPLIKATOR

Snad jsi nevsadil

Reagovat
berliner

Prekvapil mne ale ten uspech v zahranici na stara kolena mu preju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele