LIGUE 1 PREVIEW - 33. KOLO

21.04.2007, 01:41
Previews
Je tu třiatřicáté kolo francouzské nejvyšší soutěže Ligue 1 a v něm mnoho zajímavých zápasů. O definitivní potvrzení šestého ligového titulu v řadě se v nedělním zápase s Auxerre popere Lyon. Ovšem zajímavější bude v každém případě souboj o další místa v evropských pohárech a také bitva o záchranu.






FC Sochaux - AS Saint-Etienne (sobota 00:00)
Zápas, ve kterém je ve hře prakticky šest bodů, se odehraje v soboru odpoledne v Parku princů v Paříži, kam zajede Nantes. Pro oba celky to bude hodně důležité střetnutí a oba budou chtít získat plný počet bodů, protože Nantes je v tabulce Ligue 1 poslední a Paris Saint Germain je pouhé tři body od sestupové zóny. Nantes i PSG jsou jedněmi z nejslavnějších francouzských klubů a ani jednomu by sestup do nižší soutěže určitě neslušel. Kanárci by se výhrou nad mírným favoritem zápasu za určitých okolností a příznivých výsledků mohli klidně dostat ze sestupových vod a to by se jim hodně líbilo. Domácí naopak nebudou chtít nechat nic náhodě a nepřipustit, že strach ze sestupu bude v Paříži panovat až do posledního kola.
Pravděpodobné sestavy: FC Sochaux: Landreau – Malumbu, Rozehnal, Traore, Armand – Cisse, Clément, Frau, Rothen - Pauleta, Luyindula.  AS Saint-Etienne: Barthez – Cubilier, Cetto, Guillon, Signorino - Da Rocha, Saidou, Savinaud, Zairi - Payet, Diallo. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.15 - 4.35
Le Mans UC 72 - AJ Auxerre (sobota 00:00)
Toulouse, které se je v poslední době v solidní formě, zavítá v sobotu na stadion Rennes. Domácí ale mají také dobré výsledky. Již pět zápasů v řadě neprohráli a sérii nebudou chtít přetrhnout ani v utkání s druhým celkem Ligue 1 Toulouse. Vítězstvím by se teoreticky mohli vyšvihnout až na paté místo. Hosté se budou muset obejít bez svého nejlepšího střelce, Johana Elmandera, který má broblémy se svalovým zraněním. Jednímz možných adeptů na jeho místo v sestavě je také český útočník Pavel Fořt. Toulouse je jediným týmem, který ještě teoreticky může sebrat Lyonu titul. Pokud v Rennes nezvítězí, pohár pro vítěze Ligue 1 za sezónu 2006/2007 vyhraje opět tým ze Stade Gerland.
Pravděpodobné sestavy: Le Mans UC 72: Pouplin – Danze, Mbia, Mensah, Edman – Briand, Sorlin, Didot, Cheyrou, Thomert – Utaka.  AJ Auxerre: Douchéz – Ebondo, Arribegé, Congré, Dao - Dieuze, Fabinho, Batlles, Emana – Mansaré, Bergougnoux. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.10
FC Metz - Olympique Marseille (sobota 00:00)
Po sérii skvělých výsledků přišel na hráče Lens velký pokles formy. V polsedních pěti zápasech vstřelil Racing Lens pouze dva góly a to ještě jeden z nich byl vlastní. Z těchto pěti utkání získalo Lens jen dva body za dvě remízy. Na druhém místě Ligue 1 se tak nachalo předstihnout Toulouse a pokud se chtějí dál řadit k hlavním kandidátům na vstupenku do Ligy mistrů pro příští sezónu, měli by hráči Lens v sobotu proti Le Mans již konečně zabrat naplno. Le Mans se také propadl, ale tento tým to tolik mrzet nemusí, protože je v Ligue 1 teprve třetí sezónu a i současné jedenácté místo se může brát za úspěch. Hostům bude v zápase s Lens chybět Mamadou Samassa. Naopak připraven by již měl být Brazilec Tulio De Melo.
Pravděpodobné sestavy: FC Metz: Itandje – Demont, Bisevac, Coulibaly, Hilton – Ramos, Kovačevič, Sey. Keita, Monterrubio, Dindane – Cousin.  Olympique Marseille: Pelé – Thomas, Basa, Louvion, Bonnart – Sessegnon, Coutadeur, Romaric, Bangoura – Douillard, Grafite. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.00 - 5.00
Girondins Bordeaux - Stade Caen (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Girondins Bordeaux: Regnault - Ducourtioux, Yahia, Sartre, Lachor – Ouadah, Amalfitano, Belhadj, Bautabout – Job, Pujol.  Stade Caen: Lloris – Apam, Abardonado, Kanté, Varrault – Balmont, Rool, Echouafni, Koné – Vahirua, Bellion. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.95 - 3.15
Olympique Lyon - Stade Rennes (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Olympique Lyon: Grégorini – Biancalani, Chrétien, Diakhaté, Puygrenier, - Hadji, Berenguer, Gavanon, N'Guemo – Kim, Curbelo.  Stade Rennes: Penneteau – Mater, Ouaddou, Flachez, Rippert – Roudet, Traore, Paauwe, Jeovanio – Bratu, Hassli. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.90 - 3.30
Paris Saint-Germain - Olympique Nice (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Paris Saint-Germain: Roma – Dos Santos, Bolivar, Givet, Monsoreau – Plašil, Leko, Meriem, Toure – Menez, Koller.  Olympique Nice: Sylva – Chalmé, Tavlardis, Rafael, Tofforeau – Keita, Bodmer, Makoun, Bastos – Mirallas, Fauvergue. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.10
Olympique Lille - AS Nancy-Lorraine (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Olympique Lille: Carrasso – Zubar, Beye, Rodriguez, Taiwo – Nasri, Cana, Ribéry, Niang, Maoulida - Pagis.  AS Nancy-Lorraine: Le Crom – Barbosa, Kouassi, Paisley, Enza Yamissi – Amzine, Lachuer, Matuidi, Nivet – Danic, Gigliotti. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.50 - 7.75
AS Monaco - Toulouse FC (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: AS Monaco: Richert – Pichot, Diawara, N´Daw, Tosic – Isabey, Grax, Pitau, Ziani, Leroy - Santos.  Toulouse FC: Riou – Jallet, Ciani, Marchal, Morel – Mansouri, Abriel, Ewolo, Le Pen – Gignac, Saifi. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.00 - 4.10
FC Lorient - Racing Lens (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: FC Lorient: Sorin – Sagna, Kaboul, Jaures, Matrin – Kahlenberg, Cheyrou, Pedretti – Jelen, Akale, Niculae.   Racing Lens: Coupet – Reveillere, Cris, Squillaci, Abidal – Tiago, Toulalan, Juninho – Govou, Baroš, Ben Arfa. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.05 - 1.95
Valenciennes FC - Racing Strasbourg (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Valenciennes FC: Janot – Perrin, Camara, Diatta, Illunga - Feindouno, Sablé, Hogno, Dernis – Gomis, Ilan.  Racing Strasbourg: Ramé – Faubert, Planus, Henrique, Marange – Alonso, Fernando, Mavuba, Micoud, Wendel – Chamakh. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.10

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele