LIGUE 1 PREVIEW - 29. KOLO

16.03.2007, 22:41
Previews
Ligue 1 se nám přehoupla do své poslední čtvrtiny. Olympique Lyon do ní vstupuje s luxusním náskokem třinácti bodů na čele ligy. Také Lens si na druhém místě vytvořil menší odstup, ale stíhá ho početná smečka pronásledovatelů. Velký boj se čeká také na úplném chvostu soutěže.







Girondins Bordeaux - Racing Strasbourg (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Girondins Bordeaux: Richert – Potillion, Afolabi, Pichot, Bréchet, Tosic – Isabey, Pitau, Ziani, N´Daw, Leroy - Le Tallec.  Racing Strasbourg: Douchéz – Ebondo, Arribegé, Congré, Mathieu - Paulo César, Dieuze, Fabinho, Emana, Mansaré - Elmander. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.90 - 3.20
Racing Lens - Olympique Marseille (sobota 00:00)
Nejméně na čtyřiadvacet hodin může Olympique Lyon zvýšit svůj obrovský náskok na čele Ligue 1 již na šestnáct bodů. Musí ovšem vyhrát v Nancy, kam zavítá v sobotu. Na jaře se Lyonu příliš nedaří. V žádném případě to není ten tým, který suverenitou ohromoval na podzim minulého roku. Obecně se ale předpokládá, že Lyon nemůže nikdo ohrozit, a Olympique tak na konci sezóny bude slavit šestý titul mistra Francie v řadě. Nancy se postupně propadá tabulkou dolů. V roce 2007 vyhrálo pouze jeden zápas v Ligue 1. V minulém týdnu prohrálo na půdě předposledního Nantes. To Lyon odehrál dobrý zápas, ve kterém otevíral skóre Milan Baroš, s Olympiquem Marseille. Utkání ale nakonec skončilo remízou. Hosté se v utkání proti Nancy bude muset obejít bez opor defenzivních řad Crise a Reveillereho. Nenastoupí ani Malouda a Toulalan. Všichni tito hráči mají stop kvůli žlutým kartám. Trenér Houllier by tak mohl opět vsadit na Milana Baroše.
Pravděpodobné sestavy: Racing Lens: Grégorini – Chrétien, Diakhaté, Macaluso, Sauget – Dia, Gavanon, Hadji, N´Guemo – Brison, Fortune.  Olympique Marseille: Coupet – Clerc, Abidal, Squillaci, Berthod – Juniho, Diarra, Tiago – Baroš, Benzema, Wiltord. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.65 - 3.00 - 1.80
FC Metz - Olympique Nice (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: FC Metz: Janot Le Crom – Ferreira, Kouassi, Paisley, Faye – Jaziri, Matuidi, Nivet – Lachuer, Gigliotti, Danic.  Olympique Nice: Le Crom – Ferreira, Kouassi, Paisley, Faye – Jaziri, Matuidi, Nivet – Lachuer, Gigliotti, Danič. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.00 - 5.50
Le Mans UC 72 - Stade Rennes (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Le Mans UC 72: Trévisan – Ducourtioux, Yahia, Sartre, Lachor – Jau, Ouadah, Abdou, Belhadj - Pujol, Job.  Stade Rennes: Ramé – Jemmali, Planus, Fernando, Juretti – Alonso, Mavuba, Micoud, Wendel – Darcheville, Chamakh. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.90 - 2.65
FC Lorient - AJ Auxerre (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: FC Lorient: Penneteau – Traoré, Ouaddou, Flachez, Rippert – Mater, Doumeng, Paauwe, Bezzaz – Dufresne, Savidan.  AJ Auxerre: Riou – Boutruche, Ciani, Marchal, Morel – Jallet, Mansouri, Abriel, Taider – Bourhani, Saifi. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.80 - 3.75
Olympique Lille - Stade Caen (sobota 00:00)
Na Stadiu Lille Métropole zajede ke svému zápasu proti Lille devátý tým Ligue 1 Le Mans. Lille bude muset opět zabrat naplno, pokud chce udržet třetí místo, které by mu zajistilo další postup do Ligy mistrů. Stejně bodů mají totiž Bordeaux a Toulouse a ti si již na tuto pozici brousí zuby. Na druhou stranu by Lille ještě rádo dotáhlo Lens, protože pouze první a druhé místo ve francouzské lize zajišťuje přímý postup do milionářské soutěže. Domácí již v zápase možná nasadí Cabayeho a Bodmera, kteří se vracejí po zranění.
Pravděpodobné sestavy: Olympique Lille: Sylva – Lichstiener, Tavlardis, Plestan, Tofforeau – Makoun, Chalmé, Keita, Bastos – Odemwingie, Debuchy.  Stade Caen: Pelé – Calvé, Basa, Cerdan, Camara – Bangoura, Romaric, Sessegnon, Coutadeur – Samassa, De Melo. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.10 - 5.25
Paris Saint-Germain - Valenciennes FC (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Paris Saint-Germain: Carrasso – Baye, Zubar, Civelli, Taiwo - Valbuena, Nasri, Cana, Niang, Maoulida - Cisse.  Valenciennes FC: Lloris – Fanni, Kanté, Abardonado, Varrault – Belmont, Echouafani, Veigneau, Diakite – Laslandes, Bellion. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.20 - 5.50
AS Monaco - Olympique Lyon (sobota 00:00)
Zajímavý zápas bude k vidění v Monaku, které na svém stadionu bude hostit Nantes. Domácí se již alespoň trochu odpoutali od sestupových vod, kam napopak stále patří Kanárci. Ti se ovšem v poslední době navídaně zvedli. Neprohráli již čtyři zápasy v řadě a poslední dvě utkání dokázali vyhrát. To je zajisté hodně povzbudí a nebudou se ještě chtít vzdát lacino. Dalším krokem k udržení mohou udělat již v sobotu v Monaku. V sestavě domácích by se měli objevit oba čeští reprezentanté Jan Koller i Jaroslav Plašil.
Pravděpodobné sestavy: AS Monaco: Roma – Modesto, Bolivar, Monsoreau, Givet – Perez, Leko, Toure, Plašil – Piquionne, Koller.  Olympique Lyon: Barthez – Das Neves, Cetto, Guillon, Signorino – Pieroni, Faé, Saidou, Payet - Keseru, Diallo. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.00 - 4.35
AS Saint-Etienne - Toulouse FC (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: AS Saint-Etienne: Sorin – Sagna, Kaboul, Mignot, Jaures – Jelen, Pedretti, Thomas, Akale – Grichting, Niculae.  Toulouse FC: Itandje – Boukari, Hilton, Coulibaly, Tixier - Demont, Kovačevič, Sey. Keita, Carriére – Dindane, Monterrubio. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.90 - 2.85
FC Sochaux - AS Nancy-Lorraine (sobota 00:00)
Pravděpodobné sestavy: FC Sochaux: Pouplin – Melchiot, Faty, Mensah, Edman – Sorlin, Mbia Etoundi, Cheyrou, Thomert – Utaka, Briand.   AS Nancy-Lorraine: Landreau – Mendy, Rozehnal, Cisse, Armand – Frau, Chantome, Rothen, Gallardo – Kalou, Pauleta. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.90 - 3.30

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com, sports.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele