Liga národů se bude hrát i v Severní Americe

16.11.2017, 17:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
lada.sp

Jenom dobře až se jednou rozšíří kvůli debilitě a prachům MS na 128 mužstev tak alespoň Turks a Caicos, Svatá Lucie, Svatý Kryštof a Nevis, Kuba atd. budou konkurenceschopné, akorát pořád my a Nizozemci budou chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Reagovat
El Campeon

Reagovat
VojtovaChelsea

ještě chile a itálie bude chybět, a možná argentina

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super,MS na 128

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsem to spočítal dobře, nejspíš by to bylo nějak takhle: 40 míst Afrika, 40 Asie, 20 Sev + Stř. Amerika, 18 Evropa, 6 Jižní Amerika, 4 Oceánie.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
alegre

CONCACAF neni Severoamerickou fotbalovou konfederaci. Sdruzuje vsechny narodni federace severni a stredni Ameriky a cele karibske oblasti. Severni Ameriaka ma pouze tri staty: Kanada, USA a Mexiko...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

konečne tu niekto ovláda zemepis

Reagovat
Shevchenko

No vy dva to evidentně nejste.

Reagovat
Shevchenko

Severní Amerika je celý kontinent, zrovna od tebe bych čekal, že to budeš vědět. Žádný kontinent jako střední Amerika neexistuje.

https://en.wikipedia.org/wiki/North_America

Reagovat
alegre

Kontinent se jmenuje Amerika. Skládá se z následujících,

Subkontinentu: severní, střední, jižní. Pravé tak jako

Evropa se dělí na různé části.

Reagovat
alegre

A i když zeměpisné je Severní Amerika uváděna včetně

zemi střední části kontinentu a Karibiku, zde se mluví o národních federacich.

Reagovat
Shevchenko

Sorry ale nemáš pravdu. Odjakživa se svět dělí buď na 5 kontinentů (Evropa, Asie, Afrika, Amerika, Antarktida) nebo na 6 kontinentů (Sev. a Již. Amerika). Nikdy se ale jako kontinent nebrala střední Amerika. (To je něco podobného jako severní Afrika nebo jižní Asie.) Přesně jak jsem ti posílal ten odkaz. Je mi jasné, že obyvatelům Panamy se nelíbí, že se o nich mluví jako o severoameričanech, ale prostě rozdělení kontinentů je jasné. Ale tohle je do jisté míry slovíčkaření. Všichni evropani si Ameriku rozdělí na dvě části, ale obyvatel trinidadu nebo Panamy (nebo tvého Hondurasu) s tím asi souhlasit nebude, protože chce někam patřit. Každopádně vyčítat někomu že severní amerika neobsahuje karibik a střední ameriku je prostě chyba ať se ti to líbí nebo ne. A navíc kontinenty se dělí na S a J Ameriku už na základní škole, už jen pro laického geografa je jasné, že se Amerika nedá brát jako celý kontinent.

Reagovat
alegre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele