Lichtsteiner bude bojovat, chce si udržet místo v Juventusu

05.09.2016, 17:49
Aktuality
Stephan Lichtsteiner vypadl z plánů trenéra Juventusu Massimiliana Allegriho, přišel o místo v základní sestavě a čekají ho hodně náročné měsíce. Švýcarský obránce si je své situace vědom a je připraven bojovat...

Lichtsteinerovi v průběhu léta přibyli hned dva konkurenti - z Barcelony přišel Daniel Alves a na sever Itálie se na další hostování z Chelsea vrátil Juan Cuadrado.

32letý fotbalista tak byl odsunut na lavičku náhradníků a na sebevědomí mu jistě nepřidal ani fakt, že jeho jméno chybí na soupisce Staré dámy pro Ligu mistrů, v níž v posledních dvou sezonách vynechal pouhé dva duely. V obou případech přitom byly důvodem problémy se srdcem.

"Své nezařazení na soupisku pro Ligu mistrů beru na vědomí, ale samozřejmě i tak udělám vše pro to, abych si udržel své místo v týmu," říká odhodlaně.

"S Juventusem mám smlouvu do roku 2017 a její součástí je i opce. A až do té doby budu bojovat, abych byl s tímto týmem stále úspěšný," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Furia Ceca

Hnus, jak se naše vedení k němu zachovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze pravdu se o tomto incidentu dozvime az za par let.. Cetl jsem, ze delal tlaky aby mohl odejit do Interu a naslednej post na socialnich sitich byl jen aby si zachoval tvar, kdyz mu Inter (nebo jinej prestup) nevysel.. Ale taky to muzou byt kecy samozrejme. Z tech uryvku ktery uniknou na verejnost si clovek proste nemuze udelat realne obraz..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělal tlaky. Zeptal se, pokud by měl odejít, zda může přestoupit v rámci Itálie, na což mu v klubu řekli, že ho v rámci ligy neprodají. Spekulace ohledně Interu vznikly zejména proto, že Inter nemá na krajích obrany kvalitu, čehož se novináři s chutí chytli a tlačili ho tam. Stephan nechce z Itálie, přirozeně, protože se mu tam daří, má to navíc blízko domů, a co si budeme povídat, kdyby šel do Interu, tak z Milána to má domů přes Alpy de facto pořád takřka stejně daleko. S ohledem na svůj věk ví, že další angažmá může být poslední. Navíc měl ty problémy se srdcem. Takže jedno jde s druhým. Je potřeba si tu skládačku dotvářet celou. Rozhodně bych to neházel na jen na klub (vedení) nebo jen na něho. Ale je třeba si uvědomit, že je jediným našim hráčem na pravou stranu, který umí bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, co myslis a vice mene souhlasim. Oni ho konec koncu muzou pridat na soupisku na jare nebo aspon nebude blokovanej v LM pro pripad lednovyho odchodu.. Uvidime, jak to s nim bude. Ale jak pises - nejaky 433 je ted riskantnejsi nebo bude vpravo stoper no..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jednoduchý jako facka, je to jediný pravý obránce v týmu. Takže pokud nehodláme přivést Darmiana nebo De Sciglia (se vší úctou k milánským), tak v týmu musí zůstat. Cuadrado není obránce a Alves dozadu zkrátka moc neumí. Je až tragické, že de facto kopírujeme minulou sezónu. Bez Lichtsteinera je hodně nevhodné pomýšlet na cokoliv než na hru se třemi vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmiana vám rádi prodáme

Reagovat
dest1l

OT: "Trenérem Slavie je Jaroslav Šilhavý, oznámil na Twitteru šéf červenobílého klubu Jaroslav Tvrdík" Mádl

Reagovat
smazaný uživatel

V UT jasná jednička. Snad se nemusí bát největšího tragéda a nekopa zároveň..

Reagovat
eLJay.91

Bojuj Lichty. On a Alves mohli být pro LM ideální dvojka, stejně jako na druhý straně Evra se Sandrem, takhle tam máme Daniho a Cuadrada... Snad se předvede na podzim v lize tak, že nám v zimě nezbyde nic jinýho, než ho tam prostě dopsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lichty bolí mě to za něj.Je to borec největší, jeden z nejlepších beků na světe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa dari Pjacovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo se ptáš, sou odehrané 2 kola, v kterých Juve šlo na jistotu.Podle pár minut v přípravě + lize, jde vidět co v něm je za potenciál.Všichni mu věříme :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No, všichni. Airus na něho má pifku.

Reagovat
Airus

Heh, pifku Jsem ho ještě neviděl pořádně hrát, takže jenom nespěchám s nějakou sudbou. Ale samozřejmě že mu věřim, dali jsme za něj poměrně dost peněz a další flop bych Allegrimu s Marottou odpuštěl těžko

Nejvíc se těším na srovnávání s Gabigolem, Inter ho koupil jako článěk na kterym bude stavět. My chceme Pjacu předělávat a něco z něj uplácat. Bude to zajímavé

Reagovat
Milan.B

o co vlastne ide??? preco ten cirkus okolo neho??? Ved to je stalica zostavy

Reagovat
Mr.Jindros

Mám tušení, že pokud nepřijde nikdo další, tak nám ještě bude tahat trn z prdele.

Reagovat
10

to by ještě byla ta lepší varianta...

Reagovat
Pettirosso

mě by fakt zajímal ten důvod, proč ho takto odstřelili. Zatím se o tom můžeme jen dohadovat.

Reagovat
Airus

Prý se hlavně nevešel do CL, protože nemáme dost vlastních odchovanců na soupisce. Ale určitě bych nepodceňoval Maxovu nadrženost na Cuadrada

Reagovat
Pettirosso

Jj a proto byl zapsan nepotrebny Hernanes. Tam bude hlubsi duvod

Reagovat
Airus

do středu zálohy ale potřebuješ 3 hráče, na RB/RM jednoho. Hlavně že se musel pakovat Luca

Reagovat
Pettirosso

kdyby aspoň na ten půl rok zůstal Luca v Hernanesove roli, ten se prodal do Janova, tak mohl být Lichty na soupisce LM. Toto určitě vedení napadlo, nejsou hloupí..proto píšu, že tam musí být hlubší důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vás tady tak čtu, tak si Daniho moc nevážíte.

Nevíte, co máte.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial co predviedol tak skor podpriemer ziadna posila zatial zneho nebude a lichty by ho teraz urcite s choval uvidime casom ci sa rozohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že si fanoušci moc Daniho neváží a taky to nechápu. Mně osobně se líbí, ale radši bych jako náhradu na jeho post viděl Foresta než Cuadrada.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nesiel k nam. som presvedceny, ze u nas by mal istotu zakladu, bol by doslova kralom oproti tým pajacom co tam mame. a kedze ma 32, tak by si zasluzil hrat, ktovie kolko este vydrzi na profi urovni aj kvoli problemom co mal.

kedysi som ho velmi nemal rad, ale postupne si ma ziskal. super hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem prekvapenej, ze si ho dokaze oblibit nekdo jinej nez fanda Juve, natoz Interu. Mam pocit, ze on je ten typ hrace, kteryho zboznuji domaci a zbytek sveta ho otevrene nesnasi a zaroven tise respektuje.. Jako treba Materazzi, Vidic, Busquets, Pepe..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja mam respekt k vela hracom Juventusu napriklad, kedze aj tvoria velku cast talianskej repre a ide o dobrych futbalistov. nedokazem si predstavit ze by napr niekto nenavidel Buffona.

Reagovat
smazaný uživatel

Alenka prej není zrovna nadšená.

Reagovat
Koubinhor

jinak lichty fans tymu, kde hraje milován - soupeři nenáviděn.... škoda, že nepřišel k nám - modročerná by mu slušela víc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele