Lewis v lednu ukončí kariéru

21.10.2010, 10:22
Aktuality
Posledních pár zápasů v roli profesionálního hráče čeká Eddieho Lewise. Šestatřicetiletý bývalý americký reprezentant se rozhodl po konci sezóny pověsit kopačky na hřebík, uvedl to jeho současný klub LA Galaxy.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (1180)

Přidat komentář
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000577526/article/tyrod-taylor-buffalo-bills-offense-poised-to-make-serious-noise

Doporučuju přečíst, je to supr, hlavně ta dvojka. To je přesně důvod, proč mám rád Romanovu ofenzívu. A taky je z toho pěkně vidět, jak komplexní ty běhový hry umí bejt.

Reagovat
Mihi

Som na nich zvedavý v budúcnosti ,určite ich budem sledovať, mám Williamsa a Watkinsa v keepri

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/photoessays/0ap3000000577866/todd-gurley-amari-cooper-lead-rookie-pro-bowl-candidates

Marpet a Flowers hlavně Marpet je hustej. Jinak to odpovídá tomu, co jsme tu psali.

Reagovat
niflheim

Marpetovi hodně fandím, klučina má navíc šanci se učit od nejlepšího

Reagovat
Chazy

Hej no. Ale mě zaujalo, že podle PFF je Logan nejlepší lajnař u Bucs. U nás je lepší jen Kline.

Je fakt škoda, že nepřistoupil na to snížení platu, ale jeho chyba no. Teda teď už naše, když zas hraje skvěle, ale ten trade tehdy dával smysl.

Reagovat
Maresma

No to je hnusnej článek teda

Reagovat
Chazy

Já hledal něco na jeho podporu, ale nebylo tam nic, jen tohle a zas už se mi nechtělo hledat dál no.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Brady Got Your Balls would be 0-8 if they played the same schedule as B-Lizée I'm coming. If they played the same schedule as Brady Got Your Balls, B-Lizée I'm coming would be 6-2.

Ten rozpis zapasu je fakt nechutna loterie.

Reagovat
smazaný uživatel

.. díky díky v piči no

Reagovat
kubys

Kurva, rozhodoval jsem se mezi Starksem a Williamsem. Nakonec jsem zrušil bid na Starkse za 15 a vzal Williamse (McCoy není úplně fit), abych se dneska dozvěděl, že Lacy ztratil důvěru?

Ale, tak ono se není co divit, 3,7 ypa je fakt bída.

Reagovat
Chazy

http://espn.go.com/college-football/rankings

To sou čůráci fakt to čtvrtý místo Notre Dame prostě, i přes ty neporažený týmy za nima.

Reagovat
niflheim

Jinak ještě jednou k fantám:

- Chtěl bych příští rok zkusit PRR ligu (points per reception). V podstatě jde o to, že za každou rec dostanete navíc bod, tzn., že například hráč, co udělá 5 catchů pro 80 yardů za zápas udělá 13 bodů, v klasickém réžimu by udělal 8.

- Měl by někdo zájem o dynasty?

Reagovat
Chazy

PRR mě prostě vůbec neláká.

S tou dynasty, to mě spíš zajímá, jakou výhodu v ní vidíš, že bys ji rád hrál. Já na to prostě ze svýho pohledu furt nepřišel. Keepuje se tolik hráčů, že prakticky nemáš žádnej manévrovací prostor, nemusíš nad ničím přemýšlet, nic vymýšlet, prostě keepuješ furt dokola obrovskou spoustu hráčů, kterou doplníš o pár novejch. Strategie a taktika v takový lize prostě eixstujou jen formou tradů a není jinej způsob, jak nad týmem uvažovat. Obrovský rostery, nekonečnej první draft. A co je nejhorší - kdo nadraftuje skvěle, může dominovat třeba 5 let. A kdo nadraftuje příšerně, tak nemusí mít šanci to napravit třeba i 10 let. A proto prej je v dynasty ligách dost velká fluktuace uživatelů, protože když 5 let v řadě nemáš šanci na PO a prostě není moc způsob, jak to změnit během dalšího podobnýho období, hráče to omrzí.

O keeperu tohle přecejen platí v menší míře, spousta relativně schopnejch hráčů není keepovanejch a je hromada způsobů, jak ten tým budovat.

Reagovat
niflheim

Právě na Dynasty mě láká to, že si člověk o něco více může připadat jako GM. O špatném nadraftování vím svoje, viz můj fail s Gerhartem, ale za to si můžu sám. Láká mě to, že člověk může si držet klidně i hráče pár let a tajně mu věřit (já a White), obchod s picky taky bude zajímavější. Hrát tě to nenutím, kdyby se však 11 dalších přidalo, tak bych to klidně zkusil.

Reagovat
Chazy

Chápu, i když je to ta jediná výhoda. Hele, když to ty nebo někdo jinej založí, musí pak dát nějak dohromady seznam hráčů, co by tam pozval. Když budu pozvanej, zvážím to určitě.

Ale jak jsem ti psal, je s tím sraní a bude s tím sraní rok od roku větší. Například keepovaný hráče musíš zadávat každýmu týmu zvlášť ručně - že je uživatel zadá ve svým týmu je pro tebe jen přehled. Ty to pak musíš všechno naklikat a nic nesmíš posrat. Musíš nastavit draft order a musíš nastavit každý kolo, ve kterým proběh nějakej offseason trade, ani tam nesmíš nic posrat. Musíš nastavit schedule pro každej tým, protože yahoo to nemá defaultně jako každej s každým v divizi pro 13 weeků.

Mě to mrdá už pro ten keeper, pro dynasty to bude víc jak dvojnásobek práce. Budu ti to muset všechno vysvětlit a i tak nad tím nějakej čas sám strávíš, a to prostě každej rok. Budeš muset dohlížet na nějaký pravidla, který stanovíš a budeš muset hlídat offseason trady atp. Jako ani trochu to není tak, že to založíš a ono to bude samo fungovat.

Reagovat
Chazy

Osobně myslím, že kdyby dynasty měla vzniknout, měl by ji založit miky nebo imp, kteří už prostě s tím commishováním maj už nějaký zkušenosti

Reagovat
miky10

Points Rep Reception?

Reagovat
Chazy

Furt to zní líp jak monty

Reagovat
miky10

Liška by nesouhlasila.

Reagovat
Chazy

To tak nedává smysl, že na to nemám nic

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Andrelton Simmons je Halo, zpátky Aybar a 2 SP prospecti.

Reagovat
Chazy

Ježiš, sem doufal, že od toho bude chvíli klid

Ale zajímavý, je hustý, jak se dá kariéra postavit primárně na defenzívě. A bez Kazmira a Aybara jsou pryč všichni dva hráči, který sem měl u Halos rád Jsou ti prospecti nějaká kvalita?

Reagovat
Dawon

Co se tyce PPR, tak ja jednu stranu asi proc ne, ale na druhou stranu s tim, ze pribude minimalne ta liga o penize uz by toho bylo strasne moc, ono se to totiz sice nezda, ale ty minutky, ktere tim clovek stravi, se docela nascitaji, tim tuplem, kdyz pujde o skutecne penize takze tady asi spis ne

A co se dynasty tyce, tak nejakou takovou dlouhodobejsi ligu bych si urcite zahral, ale laka me teda spis ten keeper, takze asi akorat zkusim vyckavat, jestli tam nekdo neodpadne

Reagovat
Zaschrona

Do PPR bych asi nesel, asi predevsim kvuli tomu, ze hraci by tam meli posunutou hodnotu trochu nekde jinde, takze by pro to bylo potreba pro me docela dost casu navic, abych se v tom byl schopny orientovat a nejak aspon trochu kvalitneji to hrat - nevim jestli by se mi do toho chtelo.

O dynasty si jisty nejsem - zalezelo by, v jakem presnem formatu bys to chtel hrat - kolik by to melo hrat lidi, jak presne velke delat rostery a sestavy, jestli do toho zavadet i defenzivni hrace atp. Pokud by to bylo vsechno peclive dopredu rozumne promyslene, aby to fungovalo, tak bych zajem mel.

Reagovat
Tomoro

Měl bych zájem o oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych urcite sel do dynasty.

Reagovat
Eric_The_King

PPR ne, je to malý posun oproti normálnímu bodování na to, aby to bylo zajímavé.

Dynasty bych zkusil. Ujal bych se klidně i commishování, pár sezon jsem commishoval NHL ligu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Jinak ještě mě napad jeden problém s dynasty ligou. Když jsem zakládal keeper, prostě jsem tam vzal všechny hráče, co tehdy dohráli první sezonu. Samozřejmě to znamená, že teď tam jsou v kontextu ostatních lidí tady i hráči, co na to nemaj skill ani vědomosti a ani tomu nevěnujou tolik času, co by si taková liga zasloužila. Ale aspoň tehdy nebylo co řešit.

Teď je ta situace úplně opačná. Přítomností lidí jako Dawon, Kowe, Apes, kubys, vrky, formic, sali, kopy, zaschrona, Tomoro, by prakticky šlo postavit druhej keeper z lidí, co nehrajou ten první keeper. Kdyby se měla založit nová liga, kam by mohli i lidi, co hrajou keeper, musela by se snad udělat šestnáctičlenná s osmičlenným PO. Což samozřejmě by způsobilo, že ta liga už by byla úplně na hovno a nešlo by ten tým vůbec nijak posílit po hlavním draftu. A i kdyby byla šesnáctičlenná, musel by commish vybrat hráče do ní a musel by poslat dpč lidi, co by si objektivně zasloužili takovou ligu hrát, což bych fakt nepřál nikomu, aby musel vybírat, kdo jo a kdo ne.

Ale hlavně je ta liga podle mě úplně nesmyslná z principu. Proč prostě zakládat novou ligu, která je absolutně naprosto totožná jako jiná liga, kterou hrajeme. Rozdíl počtu keeperů je naprosto bezvýznamnej, je to stejnej princip, stejná hra, stejný pravidla, úplně to samý podruhý. Že člověk bude keepovat i kickery a RB jako White, který nakonec nebude hrát, protože nikdy nebudou mít fantasy hodnotu, prostě z tý hry nic zábavnýho neudělá. Já bych se asi vážně nepřidal, mám prostě dost přemýšlení nad keeperem a nepotřebuju, aby 2 z 5 lig, který hraju, byly úplně totožný. Je to jako kdybysme si založili další defenzivní ligu, akorát vynechali ofenzívu. Prostě dynasty je jinej druh keeperu, buď hraješ jedno a nebo hraješ druhý, my hrajeme takovej průnik obojího, nechápu význam hraní keeperu i dynasty. Dynasty je složitější pro commishe, složitější pro hráče, nespravedlivá a podle mě je to fakt krok vedle.

Pochopil bych, kdyby si to založili lidi mimo keeper a třeba kdyby někdo z keeperu chtěl přejít tam, moh by tam přejít a někdo jinej by vzal jeho tým v keeperu. Ale přijde mi i nefér, aby třeba polovina keeperu hrála keeper a dynasty, když tady jsou lidi, co takovou ligu vůbec nemaj. Pak třeba s odstupama jinejch hráčů by mohla nastat situace, kdy náhradník bude člen tý druhý ligy, ale kdyby vznikla dynasty, měla by určitě bejt pro hráče, co nehrajou keeper.

Takže za mě ať založí dynasty někdo, kdo nehraje keeper, přednostní právo vstupu maj hráči, co nehrajou keeper a pak teprve třeba se uvažuje nad nima.

Reagovat
niflheim

Klid, pražák.

Reagovat
Chazy

Já jsem v klidu, jen je to fakt nespravedlivý. Prostě je tu asi tak 25 aktivních hráčů, co by mohlo mít zájem o takovou ligu. Jestli teda někdo by takovou měl hrát, měli by to bejt ti, co nehrajou žádnou podobnou. Dawon může na keeper místo čekat i 3 roky, tak ať jde hrát radši dynasty. A ne, že se tam nacpeme my z keeperu a spousta lidí bude dál jen čekat. Fakt bych to viděl tak, že jedno nebo druhý.

Reagovat
niflheim

To, co zmiňuješ ty, je možná až to poslední, co by člověk měl aktuálně řešit. Je to víceméně aktuálně jen průzkum trhu ohledně toho, zda by někdo měl zájem hrát takhle "hlubokou" ligu.

Reagovat
Chazy

To si nemyslím, podle mě to dost definuje, za jakým účelem je to založený. Když by to bylo, jak říkám, půlku týhle debaty bys moh smazat, protože by se primárně vůbec netýkala poloviny lidí, co v ní účinkujou

Reagovat
Dawon

No kdyz si to tak nadhodil...co kdyby se zalozil druhy keeper?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

No však jasně, o tom mluvím. Založte si keeper nebo dynasty, jak budete chtít. Polovina lidí bude hrát jedno, polovina druhý a žádný dynasty se nebudou muset řešit, protože podle mě bude minimum lidí, co budou chtít hrát dvě identický ligy.

Reagovat
Chazy

Samozřejmě pak bude problematický, když někde někdo skončí no. Snad se najdou lidi, který budou chtít hrát obojí.

Reagovat
Barm@n

Jsem pro.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani PPR ani dynasty.

Reagovat
miky10

Nad dynasty bych uvažoval, PPR určitě ne.

Reagovat
Mihi

Mne uz stacia 3 ligy co hram viac by som uz neutiahol

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je s těma trejdama v keeperu... je nutný je oznamovat do toho vyhrazenýho článku nebo ne?

Reagovat
Chazy

Pokud ten trade nebudeš provádět v offseason, tak spíš ne hele..

Reagovat
Chazy

Hezkej trade přemejšlel sem, že bych zkusil Yeldon - Cooks, ale chci v offseason dostat Lucka a na to budu potřebovat ty WR.

Reagovat
Eric_The_King

Vyzrazení plánů

Reagovat
Chazy

Už jsem s mikym předběžně domluvenej

Reagovat
Mihi

Hladám RB v A lizee, ponúkam 2 WR, najlepšie Jonesa a Washingtona

Reagovat
formic81

Patrick Willis by se mohl vratit po sezone prej.. nevim jestli by to bylo dobre

Reagovat
formic81

to samy prej A.Davis

Reagovat
Trand

Prej už to odmítl.

Reagovat
Kowe

Oh, ty názvy článku začínají být čím dál černější

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

zprávy

Reagovat
smazaný uživatel

nahoď nabídku (koho za něj chceš)

Reagovat
Trand

Bude dnes někdo koukat?

Reagovat
Sali5

Asi 1. poločas u televize

Reagovat
Chazy

Jasný těším se na to mega

Reagovat
Trand

Já se zas tak netěším, ale učím se na zkoušku, tak si to k tomu pustím, aspoň uvidím, tyhle dva týmy hrát, zatím jsem viděl asi jen Bills proti Jags a to nebylo nic moc. Těším se hlavně na Taylora.

Reagovat
Trand

Já se zas tak netěším... Těším se hlavně na Taylora.. Ok. V průběhu psaní toho příspěvku jsem se na ten zápas začal těšit.

Reagovat
Chazy

Jsou to úžasný dva týmy na sledování já se netěším jen z toho pohledu, že TNF je sračka a vždycky to jsou ty nejmíń kvalitní zápasy. Ale zrovna tyhle dva jsou fakt zábavný.

Reagovat
Trand

Jets mají fakt hezké dresy.

Reagovat
Chazy

To je strašnej zápas víc mě letos nudilo asi jen to první eagles cowgirls

Reagovat
Trand

Jets.

Reagovat
Trand

Na 3. a 10 QB sneak. Wow.

Reagovat
Trand

Co to je za gameplan, nechávat Wilkersona běžně běhat neblokovaného?

Reagovat
Chazy

Nakonec hodně pěknej zápas ale druhej poločas super

Reagovat
Trand

Reagovat
Tomoro

hm super po puli jsem usnul

Reagovat
Dawon

Oukej no, playcalling Jets misty hodne prapodivny mit 2and3 a neudelat behem 3 nasledujicich her ani yard je vazne vynikajici

a teda Watkins ikdyz cely zapas skoro nic nepredvedl (castecne protoze ho Taylor neumel trefit, kdyz uz se uvolnil), tak Revise pri tom klicovem 1. downu 2 minuty pred koncem nechutne vykoupal

Reagovat
Chazy

Ale fakt člověku Revis zachybí, když vidíš, jak si ty hráče umí pokrejt

Každopádně je to super pro zajímavost boje o PO, Jets, Bills a Steelers 5-4, Oakland 4-4. To může dopadnout jakkoliv s těma WC, přál bych to víceméně všem.

Reagovat
niflheim

Chci tam Oakland, moc bych to přál Woodsonovi.

Reagovat
Dawon

Ono je super, ze ikdyz fyzicky uz vetsinou neataci tam tema zkusenostma a ctenik hry stejne zvladne vetsinou i ty top wr vymazat

No jets si to po tom auper startu slusne serou, dneska meli proste vyhrat, to byl zas souhrn silenych failu...a asi bych este ani neodepisoval chiefs, pokus by v denveru prekvapili tak sou zpatky ve hre

Ale nejvic bych to pral raiders, ti pusobi heozne sympatickY

Reagovat
Mihi

Raiders to musia dat, nevie niekto ako dlho bude Ben out?

Reagovat
Dawon

Pravdepodobne hned po bye tydnu, tzn prijde jen o 1 zapas snad

Reagovat
Mihi

Fu, tak to je super sprava, Aldonova vaha mu ten clenok solidne prehla

Reagovat
Kowe

Oakland

Reagovat
kubys

Raiders all day long.

Reagovat
Mihi

Ponukam v keepri Travisa Benjamina, myslim ze je vhodny ako WR3, takze ak mate zaujem, chcel by som zanho 2.kolo

Reagovat
Maresma

Pochybuju, že ti někdo dá 2. kolo za Benjamina

Reagovat
Mihi

Tak je mlady a ma okolo 9 bodov projected kazdy week to neni zle

Reagovat
-Kopy-

a k čemu je, že je mladý ?

Reagovat
Mihi

ved to vobec nie je zly hrac, nechapem ten humbuk okolo toho, navyse dobre returnuje, uz dal 2 TD z returnov...a mlady je narazka na to ze to je keeper, je to hrac ktoreho mozes kludne keepovat

Reagovat
-Kopy-

ok

Reagovat
Mihi

Navyse ma podobne cisla ako Amari a ten by bol za 2.kolo nobrainer

Reagovat
Chazy

Oni řeší úplně jinou ligu, víš. V keeperu máš možnost si po sezoně nechat v týmu nějakej počet hráčů do další sezony, takže řešíš tým jako GM a z dlouhodobějšího hlediska, upřednostňuješ mladej talent před veteránem atp.

Včera se právě řešilo, že by se tu měl založit další. Je nás 35 aktivních hráčů a keeper hraje 12. Určitě by se našlo dalších 12, co by mělo zájem hrát druhej keeper/dynasty.

Reagovat
Chazy

Já čekám Colts 8-8 nebo 9-7. Podle mě se to přehání po tý loňský sezoně. Že dá PO tým s negativní bilancí se stává fakt minimálně a stejně to bejvá 7-9 nebo 7-8-1 jako loni Panthers. Los maj fajn, Hasselback ukázal, že furt umí a ten los je prostě šíleně příznivý.

Reagovat
Mihi

6-10 to bude na beton

Reagovat
Kowe

Pochybuju, že by to bylo něco horšího než 7-9. (což je docela reálnej výsledek) on i ten Hasselbeck dokáže vyhrát zápas. Luck bude chybět 3-4 zápasy a 2 z nich klidně můžou vyhrát i bez něj. Ale byl bych rád, kdyby ne

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Jinak Trande, PFF vydala takový stručný hodnocení OL po polovině sezony. Vycházíte z toho fakt bídně.

https://www.profootballfocus.com/blog/2015/11/04/ranking-all-32-nfl-offensive-lines-entering-week-9/

Stud: First-year player Rob Havenstein (73.1) doesn’t look like a rookie.

Dud: Sophomore Greg Robinson (34.4) does look like a rookie.

Nejvíc mě asi překvapujou Bills. A jsem moc rád, že Matthewsovi už se daří, Falcons vidím minimálně.

Reagovat
Maresma

Reagovat
formic81

niners :D

Reagovat
niflheim

Browns

Reagovat
Chazy

Tak u nich je to taky furt dokola, to je prostě ultimátní olajna je tu chválím taky furt, hlavně Bitonia. Ale třeba Falcons, to je naopak hustý. Když brali Matthewse, tak právě ta OL nefungovala prostě.

Reagovat
Trand

Robinson už je oficiálně asi bust no. Aspoň, že ten Havenstein a Jamon Brown se relativně podařili.

Reagovat
Chazy

Hezký no, Beckham

"I've loved-hated the Patriots for a long time. I respect everything that they've done and everything they do year in and year out as far as being one of the top teams in the league. They get the job done, they win championships. But on the other end, they've beaten all the teams that I like."

He added: "You hate them because nobody was really beating them and you love them because no matter what they go through, even what they've gone through this year to see how they've come out, they play football. There's something about it I admire. But it's still one of my least-favorite favorite teams of all time."

Reagovat
formic81

co ta college dneska, Chazy potrebuju nejakej tip od tebe od 18:00

Reagovat
Chazy

Tývoe, nevím, dneska je to celkem marný, se na to vykašlu

A zrovna od těch 18:00 je to nejhorší samozřejmě. Můžeš mrknout na Michigan State proti Marylandu, uvidíš Cooka a taky Calhouna. Ale netuším, jestli je u Marylandu nějaká kvalita, jakou maj obranu, jestli to vůbec nějak Cooka prověří.

Kdybys chtěl poznat jeden z nejlepších college týmů, co vládne i bez dobrýho QB, tak v tom čase hraje Ohio State, ale obecně je to takový nijaký.

Kdybys koukal pak, tak od 21:30 určitě Alabama a Mississippi State. Alabama je prostě nejlepší a Mississipi State je podle rankingu 17. nasazenej tým, takže fotbal určitě hrát uměj a mohlo by to bejt zajímavý, třeba je potrápí, třeba vyhrajou. To bude dobrej fotbal prostě.

A od 01:00 je myslím jediná letošní trochu pořádná prověrka pro Paxtona Lynche, teda Memphis proti Houstonu. Houston je nasazenej a relativně slušnej tým, co má i nějakýho relativně hvězdnýho CB. Po tom zápase už bude hrát Lynch jen proti vážně slabým a moc z těch zápasů člověk nevydedukuje.

Případně fotbalovou kvalitu bude mít od 02:00 Baylor s Oklahomou, 6. nasazenej proti 12. nasazenýmu. Baylor má neskutečně zábavnou pasovou ofenzívu, jejich WR má 20 TD v 8 zápasech ... a to je teďka vede freshman na QB. Zatím jsou neporažení a bojujou o PO.

Ale fakt to není slavnej week, Příští týden to bude daleko lepší, to se potká spousta nasaznejch týmů a Goff bude hrát proti Stanfordu, Cook proti Ohio State. To bude fakt prověrka pro QB a hodně to napoví i o PO.

Reagovat
formic81

solidni streamy se daj najit na tu college

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se tu rozjela ta diskuze o případnejch novejch ligám.. nechtěl by někdo jen tak pro prdel zkusit anti-fantasy ligu?

Koncept je úplně jednoduchej, cílem by nebylo nahrát co nejvíc bodů, ale naopak co nejmíň. Samozřejmě za podmínky, že nasadíte hráče, který mají šanci nějaký body nahrát a ne inactives, zraněný hráče atd. Tohle nasazování by se vynucovalo tak, že za každýho hráče, co nahraje přesně 0 bodů byste dodatečně dostali 10 bodovou penaltu (u QB 20 bodů), která se vám přičte k celkovýmu skóre, který v tom matchupu nahrajete. Kdyby hráč nahrál negativní body, tak samozřejmě žádná penalta nehrozí.. popravdě negativní body jsou to nejlepší, co se vám může stát.

PO by pak probíhalo úplně klasicky, protože na yahoo funguje ten consolation bracket, takže o vítězi by se rozhodlo tam. Ale aby to celý fungovalo asi co nejvíc spravedlivě (hlavně to PO), tak by bylo vhodný, aby ta liga byla jen osmičlenná.

Je to jen taková píčovinka, co mě dneska napadla.. jak říkám bylo by to čistě pro prdel. Commishe bych samozřejmě dělal já, když jsem si to vymyslel. Kdyby si to někdo chtěl zkusit, tak sem napište, žádný přihlášky teď ale logicky dělat nechci, prostě jen průzkum trhu, nic víc.

Reagovat
formic81

ja bych urcite nejaky zoufalce, ktery by meli vsichni breakout year, takze nevim no

Reagovat
niflheim

Do toho bych i šel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě vlastně napadlo, že ten počet týmů je úplně jedno.. když je to taková sranda liga, tak na PO by se vlastně vůbec hrát nemuselo. Prostě by se hrálo 16 weeků základní části a ten, kdo by byl na konci poslední, tak by byl "vítězem".

Reagovat
kubys

Já bych do toho určitě šel

Reagovat
Trand

Já teda ne.

Reagovat
Maresma

Taky ne.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, bych o tom asi i uvazoval.

Reagovat
Mihi

No podla mojich tohtoročných výsledkov by som bol veľký favorit

Reagovat
Chazy

Lol, ok, tos mě pobavil. I když samozřejmě moje odpověď zní ne.

Jinak moc nechápu, co se to tu rozjíždí, první rok sme založili dvě ligy, druhej rok sme přidali další dvě, letos jednu, na příští rok už jsou dohodlý taky dvě a vy k tomu chcete zakládat další. Pokud jde o moje zkušenosti s hraním, tak jedna liga je neskutečně málo a nemůže člověka v žádným směru ve fantasy nějak uspokojit, dvě až tři jsou tak ideál, čtyři už začínaj bejt moc, člověk v tom má bordel a nad čtyři ligy už je to příšerný. Já hraju druhej rok čtyři ligy a prostě upřímně, ani po dvou měsících neznám úplně přesně svoje sestavy z C-Lizée a defenzívy. Vím, že v jedný mám Breese a ve druhý Bradyho, v jedný mám Hopkinse, ale prostě nevím v jaký. Takže moje hraní v těch ligách není 100% jako v B a keeperu, stává se mi, že někdo pickne hráč a já ani nevěděl, že byl v FA, prostě nestíhám sledovat. Ono sledovat nějakejch 60 hráčů a k tomu i 4 různý FA není prdel.

Třeba kubys hraje letos jednu ligu, víceméně se přihlásil do profi ligy a určitě bude mezi pozvanejma do keeperu. A jako přejít z jedný ligy na 3 fakt je obrovskej skok. Ty hraješ 4 ligy už teď, přidáš se do profi ligy, fakt k tomu chceš ještě takovouhle kktinu, kterou ještě budeš muset nějak kontrolovat a počítat? Jak asi pak budou vypadat tvoje výkony v ostatních ligách, který už tak nejsou žádnej zázrak. Niflheim hraje tři ligy, není schopnej dát v žádný sezoně třeba dvě PO a není schopnej přijít ani na ty tři drafty, nikdy se mu to nepovedlo. A přitom je hlavní iniciátor dalších lig, kterým taky nepřijde na draft a taky je nebude umět hrát. Možná by bylo fakt lepší zkusit makat na tý hře, jak hrát 6 lig, i když samozřejmě můžete. Od letošní sezony skoro každej bude hrát 2-3 ligy a z toho spousta lidí keeper, kterej vyžaduje daleko víc času jak ostatní, pokud tam člověk chce vyhrát a získávat hráče, který se daj tradovat. Nepřidával bych k tomu nic. Já se obávám, že příští rok budu muset hrát lig 5 a budou mě kvůli tomu ty fantasy srát, ono letos už k tomu občas není daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Su este volne miesta do tej ligy o peniaze?

Reagovat
Chazy

Jo, zatím se to vůbec nekonkretizovalo. Uvidíme, kdo bude mít zájem a kolik bude ochotnej dát, to se bude řešit až někdy v júnu.

Reagovat
Tomoro

Presne.. letos hraju jednu a to mi je malo.. ale zase vice jak 3 hrat moc nechci.. takze budu pokracovat v Clizee a rad bych sel do nejake te dlouhodobejsi, takze keeper/dynasty a pak pripadne do te o prachy a myslim, ze to by bylo tak akorat..

Reagovat
-Kopy-

souhlas, já budu hrát clizee + tu o peníze a bude mi to bohatě stačit a hlavně budu se jim věnovat pořádně a bude mě to bavit.

Reagovat
Chazy

Ty určitě budeš nahnán do keeperu a to fakt doporučuju, aby ses nahnat nechal

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, asi máš i pravdu.

Reagovat
Mihi

Mne úplne stačia tieto tri ligy, a aj to sa najviac sústredím na áčko a keeper, obranu až tak neprežívam.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

rozhodne zajimavy napad Kazdopadne za me taky ne, ne ze by me to nelakalo, ale jak pise Chazy, pristi rok toho proste bude asi moc

Reagovat
Chazy

Gators i když to vypadá na další čistě utrpěnou výhru.

Každopádně LSU ... a ono i Baylor, Utah, UCLA značně klaunský výsledky. Ale hlavně to LSU, 2 měsíce vymejšlej, jak nejsou nejlepší univerzita a pak rupnou s Arkansasem a seberou si jakoukoliv PO šanci

Reagovat
Barm@n

Na druhou stranu u toho LSU to bylo derby (a u Oklahomy taky nechápeš jak mohla prohrát s Longhorns) a navíc ten Arkansas sundal minulý týden OleMiss, takže to není úplně špatný tým, byť v Death Valley je to ohromný upset. Jinak zase ti QB - Cook s Boykinem pošli, Lynch hodil int v nejdůležitějším drivu zápasu, který pak prohráli (což mě vůbec neštve, protože to bylo s Cougars ), no a Goff rozházel letos strašidelné bobry. Fakt nevím, koho z nich budou ty týmy draftovat v prvním kole .

Reagovat
Chazy

Jo, je to vadný. Ale Boykin stejně půjde někdy v 4. kole a bude rád Tady to jako viděj naprosto jasně.

http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2016/QB

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/BR_UCLABruins/status/665813777376407552

Achjo. Tohle udělá minutu před koncem a oni prohrajou i tak

Reagovat
Chazy
Reagovat
Barm@n

To se mi na tom Rosenovi líbí nejvíc, že běhá strašně efektivně, což většinou bývá dobrý signál pro nějakou pro kariéru.

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=tyTmuRMETds&feature=youtu.be

Goff nějak šíleně povodil Oregon State.

451 YDS, 6 TD, 1 INT. Paxton Lynch asi průměrnej výkon, ani nevyhráli a Cook se dokonce zranil.

Reagovat
I am Mancunian

goff bude 1 draftu

Reagovat
formic81

no podle my vybirat jako prvni nebudem, takze at je klidne treba 5ka draftu

Reagovat
Chazy

Ani náhodou nebude. Nemá na to ani on, ani jinej QB a první budou vybírat týmy, co nebudou chtít QB.

Reagovat
Dawon

Don’t get caught up in the “can he take a snap from under center?” nonsense next spring when we talk about the quarterbacks in the draft. There have been 17,217 offensive snaps in the NFL this season, and 61 percent have come out of the shotgun. And of the 10,162 passing plays, a whopping 79.4 percent have been out of the shotgun (8,067) — meaning only 1 in 5 passes is coming from under center. Tom Brady is right around league average, with 78.9 percent of his passing plays coming in the shotgun.

And don’t let anyone tell you that the running game doesn’t work out of the shotgun, either. Shotgun runs are averaging 5 yards per carry, while under-center runs are averaging 3.7 yards. All numbers are from Pro-Football-Reference.com

To procento her, kde je QB v shotgunu me asi tak neprekvapuje, ale ty behy bych teda necekal

Reagovat
Barm@n

Hodně zajímavé

Reagovat
Chazy

Jsem ti to říkal, že běhání ze shotgunu je prý jen jiný, je tam těžší předávka (ne z pohledu provedení, ale směřování běhu), ale nemusí bejt o nic míň efektivní. To se říká dlouho, že v tom rozdíl není.

A jinak je to zajímavý no, ale i tak bych se bál QB jako Hundley, co v životě měl 40 snapů under center na college

Reagovat
Dawon

Jojo, asi je to spis o zvyku a zkratka o tom, aby se clovek tu techniku spravne naucil

Reagovat
formic81

co ten Robert Quinn bude hrat dneska, nevim jestli ho nasadit

Reagovat
Trand

Bude to gametime decision, ale radši bych s ním moc nepočítal.

Reagovat
Trand

Na druhou stranu teď čtu:

The Rams should have their elite pass rushing defensive end back this week after he missed last week due to injury. So far on the season Quinn has 21 combined tackles, three forced fumbles, and five sacks. Quinn should finish the season with double digit sacks again, but he has proven to not only being a great pass rusher but also a great run stopper as well, he has truly developed into a complete player.

Reagovat
Trand

St. Louis Rams Vs. Chicago Bears: Welker, Quinn, Havenstein, McDonald All Active

Reagovat
Tomoro

hezky Welker vahal jsem, co dneska od 7, tak mam jasno a kouknu na Rams!

Reagovat
Chazy

Jeremiah: UCLA's Rosen is most gifted passer in college

Hh, dost opožděně, ale už se chytaj ostatní

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=aRkaJEFqEi4

Ale tenhle chlapec je taky parádní. Na to, že i on je true freshman a byl hozenej do hry během sezony, tak zatím ty dva zápasy byl fakt super. Včera to asi nebyla žádná sláva, ale bylo to proti dobrýmu týmu no.

Reagovat
Trand

A ten Coleman půjde letos do draftu? Vypadá hodně slušně.

Reagovat
Chazy

Jj, ten by tam měl bejt na příští draft na to jsou všichni hrozně zvědaví

Reagovat
Kowe

Reagovat
Trand

Jo, to je ten WR, co má 20 touchdownů a 1229 yardů za 9 zápasů, ok.

Reagovat
Dawon

Tak Lacy dokonce Inactive dneska...fakt silene, jak spatnou sezonu zatim ma

Reagovat
Kowe

Nemůžu se rozhodnout mezi: Panthers-Titans, Rams-Bears a Cowboys-Bucs nějaký tipy?

Reagovat
Dawon

ja asi budu prepinat panthers a cowboys podle vyvoje

Reagovat
Trand

Dneska takové nic moc zápasy. Asi bych zkusil Jags - Ravens nebo ty Panthers, kdybych nekoukal na Rams.

Reagovat
Trand

Sorry, mělo bejt na Koweho.

Reagovat
Chazy

Reagovat
formic81

ja jdu asi do browns vs steelers.. vubec nevim dneska

Reagovat
Chazy

Já určitě Panthers Titans, přijde mi to jako super zápas. Chci vidět Mariotu proti dobrý obraně a zároveň Cama proti taky hodně solidní obraně.

Mi přijde, že ty zápasy jsou fajn. Ale nvm, jak si to užiju, když sem fakt na nervy z Giants.

Reagovat
formic81

kdyby mel nekdo nejakej kvalitni link na cokoliv tak napiste

Reagovat
Chazy

https://www.reddit.com/r/nflstreams

Prostě si vyber zápas a hledej ne. Na Panthers je tam HD.

http://zunoxhk.blogspot.cz/

Tady máš HD Rams. Jako fakt se to tu vysvětluje tejden co tejden furt dokola

Reagovat
formic81

mě se nechce hledat, tak klid

Reagovat
Chazy

Tak se to nauč, příště se na tebe všichni vyserou a na tom redditu to jsou dvě kliknutí jako

Reagovat
Swarley

Lacy tam s tou kšiltovkou jak vemeno

Reagovat
Swarley

Adams se mi prostě poslední zápasy líbí, chytá to všechno naprosto s přehledem

Reagovat
Trand

Gurley s Folesem úřadujou.

Reagovat
niflheim

Gurley je fenomén

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Lol Gurley je magor fakt

Reagovat
niflheim

Johnny No-ball.

Reagovat
Sali5

Jonese teď po odhodu zrakvil vlastní spoluhráč

Reagovat
Chazy

Takže zas jde hrát Vick?

Reagovat
formic81

kurva drát to zas ten Antonio bude mít malo bodu

Reagovat
Sali5

Vick je inactive co čtu na twitteru, rozhazoval se Ben

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, Celek.

Reagovat
Trand

Obrana

Reagovat
Chazy

JOHNNY FOOOOTBAAAALL

Reagovat
Swarley

na to se napijem !

Reagovat
Chazy

!

Reagovat
Swarley

samostatně .

Reagovat
Chazy

To odpovídá tvoji divnosti

Reagovat
Swarley

ale prd, jen ten vykřičník vypadá divně nalepený na tom textu

Reagovat
formic81

ty vole returner Dolphins ted predvedl dobrou paradu

Reagovat
smazaný uživatel

Dolphins..

Reagovat
Trand

Reagovat
Sali5

Ok, tak Big Ben jde na hřiště

Reagovat
Chazy

Shaq Thompson je hrozný zvíře dobrej pick od Panthers taky, atlet jak sviň

Reagovat
niflheim

Jinak nejmenovanému díky za Dorsetta v keeperu, toho klučina si podržím i přes zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nebylo těžký ho dropnout.. v tý době jsem měl před ním 4 WR, který bych keepoval radši.

Reagovat
niflheim

Fiiiiiiiiiiiins

Reagovat
Dawon

co se stalo?

Reagovat
niflheim

Zase safety kvůli snapu, stejné jako poslední dva zápasy

Reagovat
Dawon

achjo, to zas bude c'mon man

Reagovat
smazaný uživatel

snapu? Vsak to bol normálny snap len Ryan dostal hit.

Reagovat
formic81

safetyy

Reagovat
Chazy

Wow, ta chyba u Jaguars skoro spravená na nfl.com. Teď to akorát píše, že maj míč furt Jaguars. Sem se zas divil, proč držej míč 10 minut.

Reagovat
Trand

Rams v posledních třech zápasech na 3. downy 4/37. Moc hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolphins jsou neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Thurmond Tanehilla vyloženě zabil.

Reagovat
formic81

ten se dobře probral ten Thurmond

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej je. S Jenkinsem tvořej na safety fakt silnou dvojici.

Reagovat
smazaný uživatel

A to Thurmond hraje safety v podstatě první rok.

Reagovat
formic81

jojo jeste si ho pamatuju ze Seattlu ale tam corner n.4

Reagovat
Trand

Special team.

Reagovat
Swarley

Lions u nás vyhráli naposled v roce 1991, to je docela slušný

Reagovat
niflheim

Ten Robinson je nehorázný bust ale

Reagovat
Chazy

není nad red zone analýzy

Reagovat
niflheim

nejvíce holding pencek ze všech OL od začátku sezóny

Reagovat
Chazy

Já se o tom nehádám, jenom prostě, však víš...

Reagovat
niflheim

No jo

Reagovat
Chazy

Dáš dneska Pats celý? Fakt bude Brady potřebovat podporu

Reagovat
Dawon

ktery?

Reagovat
Trand

Greg

Reagovat
Chazy

Greg

Reagovat
Swarley

Claaaaay, on je fakt boží

Reagovat
formic81

ten Mariota

Reagovat
Trand

Welker první catch jako Ram.

Reagovat
formic81

ty Eagles se fakt zvedaj nebo Dolphins uz stoji fakt za hovno

Reagovat
Dawon

asi od oboji trochu, doplhins uz presel ten kratkodoby boost z vymeny trenera, navic se zranil wake, ktery byl po odchodu philbina monstrum na urovni Watta, a k tomu uz je jejich sezona vicemene v prdeli, takze se asi neni cemu divit no

Reagovat
Chazy

Eagles se konečně rozjíždí jim to fakt megapřeju, snad to PO daj

Reagovat
smazaný uživatel

McCluster

Reagovat
chowas

nwm co mam zapnut tak idem skusit redzonu

Reagovat
formic81

ty panthers proti titans zatim fajnn

Reagovat
Chazy

Panthers a Titans můžu fakt doporučit, to je zatím super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chowas

zapinam teda

Reagovat
niflheim
Reagovat
chowas

teraz som prisiel a necital som diskusiu

Reagovat
Sali5

Cousins zatím 9/9 a 2TD

Reagovat
Chazy

Já se vážně nemůžu dočkat, až bude mít Gruden k dispozici pořádný QB, jak to tam bude vypadat

Reagovat
Dawon

presne toho sem se bal no, tenhle nakup z waiveru to beztak rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Hurns 7 zápasů po sobě s TD. Slušný duo tam s ARobem tvořej.

Reagovat
Trand

Někde jsem i četl, že momentálně nejlepší wr duo v NFL a něco do sebe to má.

Reagovat
Dawon

no zaslechl jsem, ze prekonali nejaky rekord od Mosse a Welkera z roku 2007, takze fakt slapou hodne pekne

Reagovat
Dawon

rysuje se jim tam pekny utok

Reagovat
Chazy

Hlavně se rozjíždí Yeldon, sice pomaličku, ale jo. K tomu maj dobrý TE, dobrýho QB. Už jen tu OL. Bohužel do ní dávaj prachy a picky bůhvíkolik let a k ničemu. Prostě tam OL evidentně nikdo nerozumí.

Reagovat
Chazy

Lions - Packers 5 puntů za čtvrtku? Slušný

Reagovat
formic81

měli by se zbavit A-roda ten uz to znova nevyhraje

Reagovat
Chazy

Jj, najdou v FA podobně kvalitní QB a ušetří prachy na obranu

Reagovat
formic81

přesně, je vidět že tomu rozumis

Reagovat
Swarley

obrana zatím super, konečně trošku zlepšení oproti předchozím zápasům...ale zase to stojí za prd v útoku, Aaronovi to lítá překvapivě nepřesně a když už trefí parádně Cobba, tak ten to dropne...ale tak to se snad srovná...

Reagovat
-Kopy-

Manziel mi zničí Barnidge

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Mason, ty demente.

Reagovat
Swarley

Tate zase sestřelen

Reagovat
Swarley

ale tak asi žije, už tam zase lítá

Reagovat
Dawon

Rams uz chapu, proc by nejradsi Gurleymu dali mic 50x za zapas

Reagovat
Swarley

puntuju, puntuješ, puntujeme

Reagovat
Chazy

CAMVP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

10/10 je bezchybny

Reagovat
smazaný uživatel

10/10 115 yds a 1 TD .. krása

Reagovat
formic81

hezky je jak davaj ty mice tem fanouskum (carolina)

Reagovat
Chazy

Jj, to sem měl na Camovi vždycky hrozně rád, ale jak k tomu vede i ostatní, to je fakt definitivně boží

Reagovat
formic81

bych asi omdlel kdyby mi ten mic dal..

Reagovat
Chazy

Bohužel nejsi cílová skupina no jenom na parchanty se dostane

Reagovat
formic81

kdo rika, ze to ty smradi dokazou udrzet..

Reagovat
chowas

Reagovat
Trand

Jj a taky za to platí pokuty.

Reagovat
Dawon

skins-saints zas bude tak 100bodovy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale ať se víc běhá kurva, fanta to potřebuje na obou stranách

Reagovat
Dawon

no mi to mluv, proti me hraje Cousins

Reagovat
Swarley

a hned na to vlítl Jones, stačí si říct

Reagovat
Swarley

107 recieved yards u RB? on na ně hodil nějaou bombu?

Reagovat
Swarley

*na něj

Reagovat
Dawon

vubec nevim, nesleduju to...beztak naky screen...kazdopadne Cousins 20 bodu po 1. ctvrtine no...to se asi muzu jit klouzat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

*no s těma bombama taky opatrně

Reagovat
Chazy

Screen no. Přece víš vole, jak sbíraj tyhle yardy RB olajna jim to vyblokuje a oni si jen bez práce běží.

Reagovat
Swarley

tak já myslel, že to se bere jako normální rush ve fantě...

Reagovat
Chazy

Proč by se bral?

Reagovat
Swarley

Chazy

15.11.2015 19:21

To odpovídá tvoji divnosti

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

ok

Jako kdyby ten screen pas šel zpátky, tak to je předávka pro RB a byl by to běh no.

Reagovat
Busby babes

nevim, ale udelal mi dost radost. Cousins a Jones dobra dvojka tohle kolo.

Reagovat
Dawon

Mariota 4/4 na 3. downech

Reagovat
Trand

Hezký, to je stejně dobrý jak Rams na 3. downy poslední tři zápasy.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Mihi

Cousiiiiiins

Reagovat
Sali5

Reagovat
-Kopy-

málem utrhl Manzielovi hlavu

Reagovat
Trand

Dementní penalty zase..

Reagovat
Chazy

Winston první INT od 4. kola, teda 4 zápasy v řadě byl bez intu. Samozřejmě je škoda, že ta série skončila, ale zaslouží si za to obrovskej respekt, jak se srovnal a přestal chybovat.

Když si člověk vzpomene, co tady někteří dokázali o něm psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

hlavne tahle nesla na jeho hlavu no

Reagovat
Chazy

Jak to mám asi tak vědět

Reagovat
Dawon

tak ja myslel, ze se divas, kdyz vis, ze hodil int

Reagovat
Chazy

60% věcí, co píšu, prostě jen vidím na nfl.com, protože projíždím ty skóre Koukám jenom na Panthers a Titans

Reagovat
Dawon

jo takhle...no ja to vzdycky o pauze prepnu na redzone, takze toho vidim dost i z jinych zapasu...mam tam na gamepassu tu variantu s malinkym okynkem v rohu a prepinam

Reagovat
Chazy

Nj, to já tam mám sice taky, ale nebaví mě to překlikávat a vůbec mi fakt stačí ten jeden zápas, všechno podstatný vím z těch skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám nefunguje skóre na nfl.com?

Reagovat
Chazy

Jenom u Redskins, ale i tak mě to sere

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam třeba dobu měl 14:7 u Panthers, i když už to dávno bylo 14:10, mrdá mě to

Reagovat
Dawon

Taky super, ze budu mit na lavce 30 bodoveho bena beztak, fakt do pice uz

Reagovat
Chazy

Tak kdo si ještě tip výhru Bears? Ale já dal ještě Jaguars a tam to moc nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám Bears

Reagovat
Trand

To snad není možný. Obrana jakoby nebyla dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuju DET-GB ... neskutečný souboj punterů :(

Reagovat
Swarley

poločas 3-0, to jsem ještě neviděl

Reagovat
Swarley

*3-3

Reagovat
Trand

Foles je taky hroznej. Kromě prvního downu tragédie.

Reagovat
Trand

*drivu

Reagovat
Trand

Donald, konečně zase sack!

Reagovat
Dawon

Obrana saints je ale neco fakt historicky spatneho, co jsem tak videl par stripku v redzone

Reagovat
Swarley

hrůza směrem dopředu, Aaron fakt není vůbec v pohodě

Reagovat
Chazy

Sem teď viděl článek, podle kterýho je viník problémů u vás před měsícem byl michael jackson a teď se obrátí takle. Jestli hraje blbě, tak je to několikátej poločas v řadě, ale i tak bych to nehrotil

Reagovat
Swarley

však to já neříkám, že je viník všeho, to vůbec...ty minulé dva zápasy to měl strašně těžké, spíš až dnes mi přijde, že mu to moc nejde a fakt tam měl pár hodů, které mu teda moc nevyšly...

Reagovat
Chazy

Vím, že to neříkáš, jen jsem si na to teď vzpomněl. Dobrá panika kolem něj, přitom prostě jen chvíli nemá formu.

Reagovat
Swarley

jo to jo, taky jsem něco takového četl, ale tak to se prostě stane...rozhodující bude PO, ale tak jak to vidím dneska, ještě důležitější bude se tam dostat...

Reagovat
Swarley

každopádně alespoň dneska konečně hraje dobře obrana, to je slušný pozitivum

Reagovat
Swarley

co vůbec Jeffery? ten dneska nakonec moc nehraje kvůi tomu zranění?

Reagovat
Trand

Hraje úplně normálně, ale zatím je dobře pokrytý.

Reagovat
Chazy

Se podívej, jak jsou ty zachycený balóny u Bears rozdělený. Všechno má RB a oba TE, takže asi jsou WR pokrytí. Navíc se jim podařilo několikrát dát dlouhej TD, tak asi nebylo moc šance ho zapojit, nejspíš jsou ty drivy rychlý.

Reagovat
Trand

No, jeden měl přes 10 her. Ale jinak jo, mají dnes kratší drivy.

Reagovat
Swarley

díky díky pánové

Reagovat
Trand

Na Sportu dávají hezký přehled nejdůležitějších her každého Superbowlu.

Reagovat
Chazy

To jsem viděl, i jsem to pak hledal všude na internetu a nenašel. Nejhezčí video, co sem kdy na sportu viděl. A hlavně mě potěšilo, že tak u 30 těch Sb jsem věděl, co byly zač, kdo tam byl za hráče atp.

Reagovat
Trand

Je to moc hezký.

Reagovat
Chazy

Najdi to nebo by to chtělo nahrávat si Sport před přenosama a během pauz, ono se to tam točí občas, pak to dát někam na net.

Reagovat
Chazy

Nebo někdo má O2, kde se to dá zpětně

Reagovat
Busby babes

mam.

Reagovat
Chazy

Vyrob

Reagovat
Busby babes

hele, ted mi to nejde pustit zpetne, obcas to blbne a jde to pustit az kdyz porad skonci... a pak hlavne: jak to udela? Ne ze bych byl pocitacovej analfabet, ale nikdy jsem nic takoveho nepotreboval, tak kdyz nekdo da nejakej navod...

Reagovat
Chazy

Taky nemám nejmenší ponětí, byla to sranda spíš, nemusíš dělat nic Zas tak zásadní to není, ale je to fakt pěkné video, potěší ho vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hledej

Reagovat
Dawon

Clovek si fakt rika, jak spatne bylo to Benove zraneni a jestli nemohl startovat, kdyz za necely polocas nahazel 290 yardu a 2 TD

Reagovat
Swarley

oh boy

Reagovat
Dawon

104yardovy KO return a oni z toho ten TD nakonec nedaji

Reagovat
Swarley

dali no

Reagovat
Dawon

a tak teda jo

Reagovat
smazaný uživatel

bez extra pointu

Reagovat
Swarley

tak Aaronku, je zaber, protože tohle začíná smrdět

Reagovat
Chazy

Ještě Masthay se připojil svým dílem ke katastrofě

Reagovat
Chazy

Heh, Winston 11 kompletních pasů na 6 receiverů a 6 z nich zkompletovanejch jen na Evanse se konečně zkamarádili.

Reagovat
Trand

Tak na nfl.com už opravili Redskins, momentálně vedou v prodloužení 27-14 nad Saints.

Reagovat
Chazy

to už je blízko

Reagovat
Kowe

Kaep pátej nejvíc sackovanej QB za poslední 3-4 roky má to těžký chlapec.

Reagovat
Trand

Robinson dnes třetí holding. Když už ten 3. down dáme, tak ho penalta zruší. A dement Foles na 3. down a 17 hodí pass na nějakých 8 yardů.

Reagovat
Dawon

Fasano

Reagovat
Dawon

Johnny ma 17/21 pro 200+ yardu a maji jen 3 body? to se jim jak povedlo?

Reagovat
Chazy

Kdyby někoho zaujalo, kolik je úžasnejch blitzů od Titans, kolik z toho vychází tlaku na QB a i sacků, tak jejich poradce u HC je od letoška LeBeau. Teda dlouholetej DC Steelers, kterej už v NFL působí asi 100 let. Blitzburgh prostě no.

Reagovat
Dawon

ten jejich passrush je dneska sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Bradford down.

Reagovat
smazaný uživatel

Cowboys - Bucs je nejnudnejsi zapas, ktery jsem letos videl.

Reagovat
Dawon

tos asi nevidel na zacatku sezony COwboys - Eagles

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Videl

Reagovat
Chazy

achjo... ale stejně je to super, že si fakt fanoušek a koukáš na to... ale musíš hrozně trpět, snad nebude mít Romo žádnej setback

Reagovat
Trand

Já poslední rok a půl strávil s Clemensem, Davisem a Hillem. A Foles je fakt jen o trochu lepší, než tyhle borci. Aspoň zatím.

Reagovat
Kowe

a Bradford v píči

Reagovat
Dawon

Johnny

Reagovat
C0br

johnny

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Swarley

Ha Ha

Reagovat
C0br

browns

Reagovat
Chazy

Jako podle twitteru maj Browns 150 YDS na penaltách....... to je neskutečný

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

je to silene, podle statistik hraje Johnny super, ale body proste nejsou...ted johnny dobehl asi na pul yardu, pak jeden run penalta pro 10, pak hned dalsi penalta pro 10 za illegal formation

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

a zakoncene stylove intem na 1 yardu

Reagovat
Chazy

Koukám, že Ben se slitoval

Reagovat
Dawon

jojo...a ted krasne hozeny lobanek od Johnnyho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
aither

Je čas začít něco dělat

Reagovat
Chazy

Nick Marshall fumble recovery? To je pecka. To je ten QB, co se snažil udělat v NFL kariéru aspoň jako CB

Reagovat
Trand

Jj, minulý týden měl fumble.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, to je zas taková sračka.

Reagovat
Swarley

konečně, co to je za boost ten Perillo?

Reagovat
Kowe

47-14 je fakt pravda?

Reagovat
Sali5

Jako čekal jsem tak 47-44, to je pravda

Reagovat
Maresma

Bears

Reagovat
-Kopy-

Barnidgeee Manziel

Reagovat
I am Mancunian

lions

Reagovat
I am Mancunian

olsen

Reagovat
Dawon

Olsen je kurva bozi

Reagovat
Trand

Hm, nečekaně fake. Tohle je trapas..

Reagovat
Swarley

házejte tam ty vlaječky už ale do píči

Reagovat
Dawon

Ja se z toho Cama poseru

Reagovat
Chazy

CAMVP

Jak si prostě jde za FB takhle designovanou běhovou hru, to prostě u jinýho QB člověk nevidí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

tohle je šílený, hlavně od jeho vstupu do NFL má jen Lynch víc běhovejch TD, žádnej jinej RB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak to je boží

Reagovat
Chazy

Snad je to pravda no, neověřoval sem to, zaznělo to na network

Reagovat
Dawon

Jezis Cowgirls to snad neni pravda, ze i tohle projedou

Reagovat
Trand

A je po sezóně.

Reagovat
Chazy

Chudák Winston

Reagovat
Chazy

Ok, tak nic

Reagovat
Swarley

wow, no to byl zase hod od Aarona

Reagovat
Dawon

rozhodci

Reagovat
Chazy

Myslíš, že to hodili špatně?

Reagovat
Dawon

urcite dobre, jen sem byl proste nasrany

Reagovat
Chazy

Jako on může obránce bránit receivera do těch pěti yardů, ale nevím, z kolika se rozehrávalo, zrovna sem přep na red zonu, když je rozhodnuto vedle

Reagovat
Dawon

tezko rict no, asi je to uz fuk...bylo to uplne zbytecne, kdyz ho meli zdvojeneho

Reagovat
Dawon

ja nevim, tohle je proste nerealne posrana sezona z jejich strany...tam se posere absolutne vsechno, co jde

Reagovat
Dawon

ok, beru zpet....ten DB proc proboha? kdyz byl za nim jeste jeden obrance

Reagovat
Swarley

dpč, tak Adamse chválím, až udělá takový drop, omg

Reagovat
Swarley

Rodgers to Rodgers, tohle je na finiš asi fakt nejlepší spolupráce vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

To neni normalni. To uz ani nenio tom,ze chybi Romo. Nejdriv Bryant dropne jednoduchej mic, pusti Bucs na mic. A pak zkurvena penalta, kdy mohlobejt po Winstonove fumblu po zapase. Silenost

Reagovat
Dawon

to je neskutecne uz, a jako co uz vic clovek chce, kdyz to obrana udrzi na 10 bodech

Reagovat
Sali5

Dez, to ještě mohl zachránit..

Reagovat
Dawon

absolutne zadna snaha zabojovat o ten catch

Reagovat
Trand

Tak dnes nás Chicago solidně přejelo. Zasloužená výhra. Rams mají po sezóně, skončí to jako vždycky poslední dobou. U Folese je největší problém s rozhodováním, vše mu hrozně trvá, často nevidí volné receivery. Dneska teda polevila i obrana, ale ta nemůže být pořád skvělá. Receiveři taky šíleně moc dropů.. Fisher snad po sezoně pryč. A bohužel asi budeme muset zůstat příští rok s Folesem, což nám moc šancí nedává.

Reagovat
Maresma

Foles je fakt tak špatnej? Fakt nevím, mockrát sem vás neviděl, ale prostě ta o-line není dobrá a WR taky žádná sláva, to pak není snadný.

Reagovat
Trand

Není to snadný, ale dnes téměř nebyl pod tlakem a stejně nic netrefil. A ten int, škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

K U E CH L Y !

Reagovat
Chazy

SANCHOOO

Reagovat
Kowe

Sančíz

Reagovat
I am Mancunian

sanchez

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

sanchoooo

Reagovat
Swarley

tak ho kurva srolujte

Reagovat
smazaný uživatel

A Bryant se ani nesnazi chytit balon To je proste v pici. Tahle sezona je hrozna. Poskladame nejlepsi OL v lize a zrani se snad vsechny ofenzivni opory...

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Foles se asi zbláznil.

Reagovat
Sali5

Tate wow, no jestli teď dají Lions TD..

Reagovat
Swarley

gjlsdjgldfsjglsdfjgldsgjldfgj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale Bortles prostě udržel hru živou

Reagovat
smazaný uživatel

Big Ben - nejvíce yds jako backup od roku 1950

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Ravens

Reagovat
Dawon

to me poser

Reagovat
Swarley

a je hotovo, no to je megaprůser

Reagovat
Chazy

Packers

Reagovat
Chazy

S nejhorším týmem NFL why not

Reagovat
Sali5

Prater

Reagovat
Swarley

nechápu

Reagovat
Dawon

nedal PAT?

Reagovat
Sali5

Ne a díky tomu jsou samozřejmě Packers na dostřel 1TD

Reagovat
Dawon

to sou zas zavery zapasu, ze by se clovek posral ravens-jags taky velka show

Reagovat
Chazy

takle jim dát šanci... to ta NFL fakt fixluje celý

Reagovat
Sali5

Pokud tohle bude fumble, tak tomu začínám věřit

Reagovat
Chazy

To ne, to se teď otočí, Packers srovnaj a v prodloužení to rozhodne safety na Aarona

Reagovat
Sali5

Jojo

Reagovat
aither

Neskutečný

Reagovat
Chazy

Jaguars ježiši tohle je postiženej sport

Reagovat
smazaný uživatel

defkaaa

Reagovat
smazaný uživatel

packers

Reagovat
smazaný uživatel

ufff

Reagovat
Swarley

Starks naprosto fenomenální fumble, tohle je tak v píči zápas, to jsem ještě neviděl

Reagovat
Swarley

uf

Reagovat
smazaný uživatel

Vikes vs. Raiders by mohl být super zápas, ale Pats jsou Pats .. teď pěkný TD drive od Vikings

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jako ti receiveři hrajou příšerně fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Austinovi bych dal pěstí za dnešek nejradši.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby tam nebyl Matthews ve 3. čtvrtině brutálně srolovaný, tak si ani nevšimnu, že hraje no.

Reagovat
Chazy

Je to katastrofa, posrat si takle rozehranej zápas. Je to těžce neomluvitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli dobře jen první čtvrtinu. Pak tam Sturgis nedal 30yd field goal, o pár her pozdějc tam byl takovej divnej fumble a momentum bylo v prdeli. A Bradfordovo zranění taky nepomohlo, na Sanchovi bylo vidět, jak není v s tou ofenzivou vůbec sehranej. Hlavně s Murraym.. jednou mu tam hodil přihrávku do zad, když Murray vůbec nekoukal, pak se při read option nemohli dohodnout, kdo si vezme míč a nakonec ho pro jistotu při obyčejným handoffu podrazil.

Reagovat
Chazy

Reagovat
I am Mancunian

podme packers este

Reagovat
Mihi

ten Prater je blbec

Reagovat
Chazy

Tak kdo koukáte na něco jinýho jak Pats?

Reagovat
Sali5

Reagovat
I am Mancunian

pozeram na goata

Reagovat
Chazy

Něco jinýho jak Pats jsem psal

Reagovat
I am Mancunian

sak broncos

Reagovat
Chazy

Sakra, vždycky zapomenu

Reagovat
Dawon

jakoze na stareho kozla peytona jo?

Reagovat
I am Mancunian

lepsi hrac tuto hru nehral

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis vazne?

Reagovat
Chazy

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze Peyton je GOAT? Ani nahodou. Ty si snad myslis ze jo?

Reagovat
Chazy

I Dan Marino je pro mě víc GOAT

Reagovat
Mihi

Raiders

Reagovat
chowas

Reagovat
Tomoro

já samozřejmě jedu Raiders

Reagovat
I am Mancunian

ti jebeee, packers teraz dojebu 2pt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

PACKERS!

Reagovat
Swarley

tak to OL teda nedala

Reagovat
Sali5

Peyton 2x zatím házel na překonání rekordu a 2x INT, pecka

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

napina nas

Reagovat
smazaný uživatel

Adams

Reagovat
Swarley

dpč nekecej

Reagovat
Swarley

Randáááááál

Reagovat
I am Mancunian

toto co jeeee

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Megatron, chudák.

Reagovat
Swarley

to byl Calvin ty píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Megatron

Reagovat
Mihi

Reagovat
Chazy

Reagovat
Sali5

Fixed

Reagovat
Chazy

Ale jako...

Reagovat
I am Mancunian

crosby neda FG

Reagovat
I am Mancunian

alebo da rekord nfl

Reagovat
Swarley

ten tvůj pozitivní přístup posledních týdnů je fakt dokonalej

Reagovat
Chazy

Tak on není Packer, žejo

Reagovat
Swarley

to je jedno, však on je takový i jako mufan

Reagovat
Chazy

Co mu zbejvá, když fandí týmu, kterej trénuje LVG a hraje v základu Rooney

Reagovat
Swarley

vlastně vám dvěma by mohlo tohle sednout

Reagovat
Dawon

rooney je takovy nas GOAT no

Reagovat
Chazy

Já jsem zvědavej, jestli ještě někdy bude aspoń průměrnej fotbalista

Reagovat
I am Mancunian

nie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

wtf, ja uz ty packers vypnul

Reagovat
smazaný uživatel

...tak teď už jen musí Crosby missnout FG a bude to epic

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
formic81

jsem zpeeeet

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Megatronovi a Praterovi musel spadnout fakt velký kámen ze srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

..tak to je ještě lepší konec jak miss

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

ja ten sport miluju

Reagovat
Swarley

zasloužená prohra, tohle bylo něco příšernýho

Reagovat
smazaný uživatel

Brady je prostě bůh

Reagovat
Chazy

CHANDLER

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Record breaker

Reagovat
Dawon

a ted bude record breaker s kazdym dalsim hodem az do konce kariery

Reagovat
Mihi

Rudolph aký drop

Reagovat
formic81

to asi presnu na Oakland jestli bude pan Brejdy takhle hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tykrávo Rudolph takovej drop.

Reagovat
Chazy

Ježiš, oni to Megatronovi započítali jako fumble

Reagovat
Dawon

...to te asi moc mrzi, kdyz koukam, ze mancunian si drzi formu

Reagovat
Chazy

Je to víc vyrovnaný, než bych si přál

Reagovat
Dawon

jeho nejlepsi hrac krom QB je 10bodovy kicker

Reagovat
Dawon

okej, tak uz ne...dopici

Reagovat
I am Mancunian

ja som to uz zabalil, ked ste mi vsetkych hracov vyfukli co som si vyhliadol z fa

Reagovat
Trand

Odell nazdáááááááár

Reagovat
Chazy

Omg becks

Reagovat
smazaný uživatel

BECKHAM !!

Reagovat
formic81

OBJJJJJJJJJJJJJJJJ

Reagovat
formic81

OBJJJJJJJJJJJJJJJJ

Reagovat
Dawon

nasi dva nejlepsi clenove secondary se navzajem zabijou, krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham

Reagovat
Trand

Tak Mihimu to tankování v keeperu dnes nevyšlo.

Reagovat
Mihi

dnes to krásne "vyšlo"

Reagovat
Mihi

ale som rád za výhru, nechcem skončiť 1-12

Reagovat
Maresma

Jé, to bude hezkej boj o PO

Reagovat
Chazy

IKEEEEEEEEER

čůrák rok čekám, až něco udělá a on si to nechá proti nám

Reagovat
Dawon

Reagovat
Sali5

Jo, 2x 3 a ven a 1x INT.. tak to mám rád

Reagovat
formic81

ty vole ted ta reklama na Wendys, nejaky menu za 4 dolary

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

JPP hraje se sadrou, nebo co to ma na ruce?

Reagovat
I am Mancunian

to ma umelu ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

2x 3 a ven a 155555 reklam

Reagovat
I am Mancunian

3/4 na jedlo, ked som hladny

Reagovat
Chazy

Aspoň to máš ve stylu 49ers

Reagovat
I am Mancunian

chybaju este inty

Reagovat
formic81

to jsi nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Harrison Smith je bestie, co se týče hitů.

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

Blount 4. nejlepsi YPC mezi RB od roku 2013

Reagovat
Sali5

Já to snad vypnu

Reagovat
Chazy

Peyton sem si vzal obranu Chiefs v keeperu, škoda že ne i v áčku

Reagovat
Dawon

*v becku

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

Reagovat
Sali5

Jako už s přehledem mohlo být 4x INT, 2x se tak stalo, 1x to zachránil Dema pěkným one-hand catchem a 1x to obránce dropnul.. zase jsem nervózní u každého hodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud tak sebevedomej, jeste v acku nejsi

Reagovat
Chazy

Snažím se ten loňskej sestup nějak vytěsnit no

Reagovat
Trand

Hm, koukám na Pats, to je tak jednoduchý všechno, proč to tak nejde i u nás?

Reagovat
Chazy

Je jen jeden Brady

Reagovat
Dawon

jestli nam posel i Edelman, tak to uz zacina byt problem

Reagovat
Maresma

A moje vysoké cíle v áčku by šli do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Moje v becku taky. Snad to bude v pohode

Reagovat
Kowe

držel ho za ten kotník šíleně dlouho bych řekl, uplně zbytečný

Reagovat
formic81

myslite ze to nekdo nekdy prekona ten rekord Peytona

Reagovat
formic81

ty passing yards

Reagovat
Dawon

Brady v suchym triku

Reagovat
Chazy

No, jestli Brady bude hrát do 45 let, jak má v plánu, tak na 100%. A samozřejmě Luckovi staví kariéru tak, že může.

Reagovat
I am Mancunian

ked bude hrat brady este 10rokov, tak asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

boha Freeney

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Cooper má skvelé ruky, bude hviezda

Reagovat
formic81

ta o-line Giants docela solid

Reagovat
Chazy

Flowers vykoupán

Reagovat
formic81

co to bylo bloody fumble

Reagovat
smazaný uživatel

DEFKAAAAAAAAAAA!!!

Reagovat
Kowe

Jonese nejde nemilovat

Reagovat
Dawon

Jones je letos buh

Reagovat
Sali5

Bože to je zápas toto...

Reagovat
Trand

Patterson žije?

Reagovat
Mihi

93yd kickoff return

Reagovat
formic81

takovej Austin

Reagovat
Chazy

nepřehánět

Reagovat
Trand

Austin má letos 16 vrácených puntů pro 162 yardů, průměr 10,1 yardů na pokus k tomu 1 TD. 207 naběhaných yardů a k tomu 2 TD. A 300 nachytaných yardů + 4 TD. To není tak špatný bych řekl.

Reagovat
formic81

furt reach jak zmrd ale

Reagovat
Chazy

Skvělá analýza

Reagovat
formic81

tak samozrejme jsem mohl poskytnout svoje analyzy, ale tohle mi prislo lepsi

Reagovat
formic81

stejne nechapu ze hrajete tuzku kazdej rok..

Reagovat
Trand

Je to o trenérovi hlavně. Za 4 roky draftoval 5 RB, když největší problém je evidentně OL/QB/WRs v tomhle pořadí. Rams se pravidelně umisťují mezi týmy s nejvíce penaltami a Fisher s tím nic nedělá. Jo, k těm agresivním obranám to patří, ale v útoku je to samej false start a holding. Měli jsme špatného OC, teď máme OC, co koučuje první rok a tak je těžký ho soudit, něco se mu daří, ale spousta věcí ne. Taky v posledních dvou sezonách se hrálo sezonu a půl bez startera jako QB. Letos Rams drží ve hře pouze obrana a pak Gurley s Austinem. A když ti celý útok stojí na nováčkovi, tak to asi není úplně dobré.

Reagovat
Chazy

A draftuje vážně on? On to má každej tým jinak a nevím jak vy.

Reagovat
Trand

Jj, je jedna ruka s GM a moc si spolu rozumí.

Reagovat
Trand

I když teda ta OL není nic zázračnýho a Foles je dost pod tlakem, tak jsme letos povolili 2. nejnižší počet sacků v lize, jen 13.

Reagovat
formic81

Me hlavne ten Foles ani neprijde jako QB co by vas dovedl do play-off, ale nevim no.. na druhou stranu mozna je v tom staffu no

Reagovat
Trand

Není, ale jeho si tam přitáhl staff, takže tohle jde i z části na ně. Hlavně teď v posledních zápasech je naprosto šílený. Dnes se mu povedl první drive, to mu nechám, ale jinak to byla fakt hrůza.

Reagovat
formic81

pokud vylepsite nejak o-line a on bude mit klid tak by mohl bejt docela solidni + brutal Gurley.. a furt mi nesedi ta secondary vase

Reagovat
Trand

Před dneškem byli Rams 4. v passing defense podle povolených yardů. Tam fakt problém není. Dneska ty dva dlouhé TD passy taky nebyly úplně chyby secondary. U toho prvního teda asi dva minuté tackly a ten druhý byl screen, s tím nemohli nic dělat. Secondary je dobrá.

Reagovat
Trand

A povolili pouze 5 passing TDs, to je nejmíň v lize.

Reagovat
Trand

Ok.

Reagovat
formic81

jako nic ve zlym, vy me nevadite. na draftu jste vysoko kazdej rok a furt to proste nejde. Fishcer out?

Reagovat
Trand

Vždyť já to chápu. Vy jste mi teda vždycky vadili, ale letos mi vás je fakt líto, plus mám hodně rád Bowmana a měl jsem i Willise. Cards mi vadí mnohem víc teď. Jojo, Fisher out. Ale doufám, že se toho dočkáme někdy, on vlastník Rams je taková tichá myš a údajně s nikým nemluví. Vybudovala se skvělá obrana, ale k ničemu to není, když útok nefunguje no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pattersoooon

Na toho jsem úplně zapomněl že existuje.

Reagovat
Dawon

Peyton muze btw pristi tyden vyrovnat rekord v poctu za sebou jdoucich zapasu s intem v ramci Broncos

Reagovat
Mihi

record breaker

Reagovat
formic81

peknej Batman od Highe

Reagovat
Sali5

Ok, na tohle nemám..

Reagovat
Chazy

Peyton

Reagovat
Dawon

boze posadte uz toho Peytona

Reagovat
-Kopy-

Peyton zase jede, to je hrůza

Reagovat
Sali5

To chce překonat Favrea i v počtu INT?

Reagovat
I am Mancunian

goat dpce, jak ho budem teraz obhajovat

Reagovat
Sali5

Rekord v počtu naházených yardů i TD, jak může být někdo lepší?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem snadno

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Lol v přenosu Vikes-Raiders najednou utnou zvuk a takovej strašidelnej robotickej hlas tam začne hlásit varování před tornádem nebo čím. Dobrej WTF moment.

Reagovat
Chazy

Proč to musí bejt s Giants tak hrozně posranej zápas pokaždý

Reagovat
Dawon

se ti jejcih WR taky posrali ne? Dyt to je skoro dokonale pokryte a stejne to chytaji

Reagovat
Chazy

Jako jo, ale víc mě zajímá, že náš útok je úplně mrtvej

Reagovat
formic81

si stezujte pri bilanci 9.0

Reagovat
Dawon

Peyton 4/15, 30 yardu, 3 inty...hmm

Reagovat
Mihi

Reagovat
Mihi

Peyton 4/15 30yd 3 INT slušný polčas

Reagovat
Dawon

Reagovat
Sali5

Co Chazy, jak si užíváš ty flashbacky, co ukazujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ten Coleman mě mrdá ...

Reagovat
Chazy

Reagovat
formic81

Giants se mi libi

Reagovat
Chazy

Oni ale nijak úžasně letos nehrajou, proti Patriots vypadaj skvěle vždycky

Reagovat
formic81

jasny no ale TD !!

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

No to je k zbláznění. Snad něco koučové vymyslej o poločase, tohle byl asi ten nejhorší v sezoně.

Reagovat
Sali5

Krásně Giants, aspoň bude na co koukat ve 2. poločase

Reagovat
smazaný uživatel

zas vole Coleman .. píčus pojebanej

Reagovat
Chazy

ty seš trotl fakt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jako já respektuju, že si dneska objevil jeho existenci, ale nemusíš mu nadávat. Hraje blbě, ale letos patří mezi důležitý hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, tak ti dík. Mr. Perfect. Představ si, že vím, že existuje.

Reagovat
Chazy

Tím víc to nechápu, ale ok

Reagovat
formic81

ty vole kdyz si to tak vezmu, tak uz skoro vubec nechodim na nfl.cz díky vám

Reagovat
Maresma

Jsem dal jedinej na Chiefs?

Reagovat
Chazy

Upřímně jsem fakt ani v nejmenším nepředpokládal, že Chiefs bez Jamaala něco udělaj proti tý obraně

Reagovat
Kowe

Ten chlap je fakt nemesis

Reagovat
Dawon

DPI? si delaji picu?

Reagovat
Chazy

Nehrál mičudu no

Reagovat
Dawon

dyt se ho ale absolutne vubec nedotkl

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Já vím no, bejt neměla, ale když to obránce dělá takle, vždycky to riskuje

Reagovat
Trand

Předtím vám v 1. poločase při hodu do endzone zase odpustili DPI.

Reagovat
Chazy

Co se v týhle hře odehrálo,to jako nebyl holding?

Reagovat
smazaný uživatel

DPI a Butler se ho ani nedotkl

Reagovat
Maresma

Broncos fakt zahráli onside kick na začátku druhýho poločasu? To je fakt zoufalství dneska

Reagovat
Chazy

Když máš stejně intů jako prvních downů, co ti zbejvá

Reagovat
Maresma

Julian Edelman will not return. #NEvsNYG

Lynch pořad questionable na dnešek

Reagovat
formic81

pili jste nekdy ten budlight? ja kdyz byl v us tak jsem byl jeste velkej kid na pivko

Reagovat
I am Mancunian

ka som este v usa nebol

Reagovat
formic81

ja prave cumim na ty jejich reklamy a rikam si jak to tak chutna...

Reagovat
Trand

Já měl akorát Sam Adams Oktoberfest edici a ten byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to hnusnou barvu, ale neni to spatny.

Reagovat
Dawon

Nic no, tak ale zacnem asi pomalu hrat v utoku

Reagovat
Sali5

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Brady je dneska hroznej ale jako Gronk je skvělej pokrytej, Edelmana ani Lewise nikdo nenahradil.

Reagovat
formic81

ti chiefs snad jeste udelaj play-off

Reagovat
Dawon

DEFKA a podme uz v tom utoku kurva!!

Reagovat
Chazy

To je snad vtip

Reagovat
Chazy

To už NFL přehání s tím fixlováním

Reagovat
Kowe

Tak to si dělá prdel... Danny

Reagovat
formic81

slusny hospital blocky tam litaly

Reagovat
Trand

Danny. Ale tacklovat ho spoluhráč nemusel.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Ok, Harmon smí za ty tři inty letos

Reagovat
Dawon

DANNYYYYYYYYYYYYY ale ktery nas kokot ho proboha sundal?

Reagovat
aither

Amendola pěkně, ale jak ho sejmul

Reagovat
smazaný uživatel

Harmon

Reagovat
Sali5

Reagovat
Tomoro

Harmon ho neměl ve fantě a hrál dneska proti němu beztak tak ho sundal

Reagovat
formic81

special teamy se nepocitaj ne?

Reagovat
Chazy

Ale jo, jde to jak pro defenzívu, tak pro hráče. Ale ne yardy, jen TD.

Reagovat
Chazy

Aha, LaFell je na hřišti

Reagovat
Sali5

4

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

BLOUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Blountík

Reagovat
Chazy

Dobře sem CJ Andersona nasadil v defenzívě, má 3 body za dva tackly

Reagovat
Mihi

to mas dobre ja mam zanho nulu v acku

Reagovat
Tomoro

Kurde Carr už by se mohl probrat

Reagovat
formic81

tak ho posad Kubiaku ne

Reagovat
smazaný uživatel

Peyton 5/20 4INT

Reagovat
Sali5

Jako obrana pořád drží hezky, ale tohle už vyhrát nedokáže no

Reagovat
Trand

Fletcher island.

Reagovat
Dawon

tak se otacejte za tim micem proboha

Reagovat
Sali5

Brooooooooooooooooooooooooooock

Reagovat
Chazy

Reagovat
Sali5

Ale hned málem INT

Reagovat
chowas

pre Peytona ukazkovy rekordny zapas

Reagovat
Sali5

Jo, na ten bude dlouho vzpomínat

Reagovat
Dawon

by bylo smutne, kdyby ten rekord ve vitezstvich uz nedal

Reagovat
chowas

kolko mu chyba ?

Reagovat
Dawon

1

Reagovat
chowas

snad mu obrana dopraje este 1 vyhru

Reagovat
Dawon

BUTLER

Reagovat
Dawon

ja nevim, Revis to neni, ale proste to proti tem WR1 zvlada podle me dost slusne na to, ze jeste loni v lednu nikdo nevedel, ze vubec existuje

Reagovat
Dawon

respektive letos v lednu, zejo, hnupe

Reagovat
Chazy

Však si měl pravdu, loni tuplem ne

Reagovat
Dawon

ale to by asi nebylo az tak sokujici, kdyz jeste nebyl ani v nfl

Reagovat
Chazy

Však si narážel na jeho bezvýznamnou college kariéru

Reagovat
Dawon

dejme tomu no

Reagovat
Chazy

Jako určitě dneska secondary nehraje nejlepší zápas, ale WTF předvádí náš pass rush? Když pominu asi tři hry, tak je to úplně katastrofální, prostě nás ta OL dokonale drží od Elie.

Já jim chtěl nadávat už po tom TD před koncem prvního poločasu. Prostě v tom drivu neukázali nic, ty třetí downy zavinili oni, skončilo to tou směšnou hrou, díky který byli Giants yard od end zony. A ve druhým poločase furt to samý, prostě žádnej tlak.

Reagovat
formic81

jsem si rikal ze ta lajna hraje dobre..

Reagovat
Chazy

Jako jo, hraje, o tom žádná, oni nejsou špatní. Ale i tak je to příliš, že za celej zápas prakticky v žádný akci nikdy nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Poslouchaj

Reagovat
formic81

el drooop

Reagovat
Dawon

chandlere

Reagovat
Chazy

Jasnej fumble. No to je průser

Reagovat
formic81

jooo

Reagovat
Dawon

boze to je zapas zkurveni giants...blount na cumendu pri pokusu bloknout ten blitz Strasne moc Lewis chybi

Reagovat
Tomoro

Carre vole po takovem drivu takova picovina??

Reagovat
Maresma

Slušně zabil zápas no

Reagovat
Tomoro

Hlavne kam spechal??!! On dobehne 2:15 pred koncem pro 1st down zhruba na 15 yds linii a neceka na 2 min warning a hodi to uplne nepripravene a bum poprava konec zapasu.. komu tim prospeje??!!

Reagovat
Chazy

Tak ono to nebylo o jedno skórování, ne?

Reagovat
chowas

23-14

Reagovat
Tomoro

to nebylo.. ale stejne mohl pockat nebo jeste mel i time.. no jako ve vysledku to proste posral tak jako tak kdyby se pak povedl TD by kopali onside kick.. to uz podle me proste ty 3 vteriny nejak nehrali roli..

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Takže Vikings jdou do vedení divize před Packers? To je neuvěřitelný

Reagovat
Tomoro

je to tak.. to by se z toho jeden posral ..

Reagovat
chowas

Reagovat
Sali5

Ok, ve 44. minutě jsme poprvé na půlce Chiefs

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

DEFKA strasne dulezity sack od ninka

Reagovat
Chazy

NAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
formic81

luckeri

Reagovat
Dawon

protoze to vubec nebylo to stejne, jako beckhamuv TD, ze?

Reagovat
Chazy

Bylo to lepší, protože to udělal Brady

Reagovat
Dawon

Reagovat
formic81

ne..

Reagovat
Dawon

GROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONK

Reagovat
smazaný uživatel

GRONKZILLA!

Reagovat
Chazy

No nic, super, ale furt daleko od výhry. Musí obrana bojovat. Prostě ten pass rush musí zabrat, nebál bych se hrát agresivnějš, zariskovat a trochu to otevřít. Oni počítaj s tím, že máme respekt z tý pasový hry, šel bych tam natvrdo fakt, trochu změnit tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No hele, dvakrát safety blitz úplně neblokovanej. Jak to jde pěkně

Reagovat
Dawon

Butler je nejaky nahecovany tam to smrdi flagou za taunting

Reagovat
Chazy

Ale jako je to super, takovej hecař, lídr, to se mi líbí. Furt tam za někým běhá chválit po dobrý hře a uklidňuje po špatný, po třetí špatný už ale řve, hraje hrozně energicky. Sem vždycky říkal, že když dres někoho z obrany, tak Ninkoviche, ale Jones a Butler masivně doháněj

Reagovat
Dawon

Jo, taky se mi to strasne libi, fakt to zacina byt docela oblibenec

Reagovat
Sali5

Tak Brock INT, ale jinak pěkný drive, musel hrát 4 a 10 teď

Reagovat
Dawon

A Brock navazuje na sveho mentora

Reagovat
Sali5

Ale tak má to hrozně těžké, takhle naskočit do zápasu, kde je prostě všechno špatně a psychika hráčů musí být nulová, pokud ne záporná. Navíc tam má akorát Thomase, na kterého může házet, jelikož TE dneska nechytí nic a Sanders je pro dnešek už out.. teď zvládl přejít z vlastního yardu až do red zone, zvládl s přehledem 4. a 4 a až teď INT, kdy jsme prostě hráli 4. a 10 a není na koho házet, takže to šlo samozřejmě na Thomase a u něj byli 2

Reagovat
Dawon

a ja vim, to bylo jen takove hloupe rypnuti ...ono to bylo podhozene jen trosicku, to byla spis uz smula no a super prace od toho DB...teda vlastne od obou

Reagovat
Sali5

Rýpej do kohokoliv, ale Brocka nech být..

Reagovat
Dawon

oka

Reagovat
smazaný uživatel

Butler je podle me dneska nejlepsi hrac na hristi. Paradni vykon od nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
Kowe

až na tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Tu penaltu, jak se Beckse ani nedotkl a rozhodci to stejne pisknul? To bych mu asi odpustil

Reagovat
Chazy

Ježiši Brady... ví o tom obránci, utíká před ním a i tak si nechá vyrazit míč? To jde snad na něj stejně jako na Olajnu.

Reagovat
Chazy

Odpouštím

Reagovat
chowas

po 10. weeku na cele NFC Panthers a Vikings

Reagovat
Trand

Paráda. Hlavně z Panthers mám neskutečnou radost, já jim bez Benjamina vůbec nevěřil před sezónou.

Reagovat
Dawon

Vole, Brady

Reagovat
smazaný uživatel

Stork pěkný hustle

Reagovat
Trand

To od něj bylo super, že se na to nevykašlal.

Reagovat
C0br

to jsou bomby

Reagovat
Dawon

Strasne krasne, jak ti lidi najednou zmlknou, kdyz se povede ten 3. down

Reagovat
formic81

jdu spat..

Reagovat
Dawon

A ze prej dedek, ze prej uz tam nedohodi...pfff

Reagovat
Chazy

No, upřímně... stejně to bylo krátký

Reagovat
smazaný uživatel

bylo no

Reagovat
Dawon

jako bylo, ale na to uz se historie nepta dyt mu u toho skoro upadlo rameno, nech ho byt

Reagovat
smazaný uživatel

...a pak, že už tam Brady nedohodí

Reagovat
Trand

Podle mě by se mělo zakázat , že rozhodčí neřekne, který hráč fauloval, hrozně mě to rozčiluje.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Sali5

Reagovat
Chazy

Nejlepší hláška rozhodčího, co sem zažil

Reagovat
Trand

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

proboha proč

Reagovat
Trand

Giaaaaants

Reagovat
Dawon

ale toto ne-e

Reagovat
Dawon

katastrofalne hozene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

achjo achjo, to budou este nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zapas

Reagovat
Chazy

Tahle prohra by fakt šíleně bolela. A nejhorší je, že Giants už stačí hrozně málo yardů

Reagovat
formic81

pojd mi eli

Reagovat
Chazy

No ty vole. Jestli tohle prohrajem, tak to fakt jde na Bradyho

Reagovat
Dawon

ne ze by v tom obrana byla nevinne...dyt ten drive zacinal na 5 yardech

Reagovat
Chazy

Samozřejmě, ale že k tomu drivu vůbec došlo no

Reagovat
Dawon

tak jasne...tim tuplem, kdyz tam byl TD zruseny kvuli holdingu

Reagovat
I am Mancunian

toto bude sladka vyhra giants

Reagovat
Maresma

Marshawn Lynch is active for Seahawks tonight

Reagovat
Trand

Moc se těším na dnešek, snad to dáte.

Reagovat
formic81

bude to plichta

Reagovat
chowas

Reagovat
Chazy

Kdo je Melvin?

Reagovat
Dawon

Fletcher se spatne napsanym jmenem na dresu?

Reagovat
Trand

Myslím, že CB, co loni hrál za Ravens a v nějakém zápasu ho QB soupeře hrozně zničil.

Reagovat
Trand

Tak už to mám: On January 10, 2015 against the New England Patriots, Melvin allowed 12 catches on 15 passes thrown his way, giving up 224 yards and two touchdowns, according to Pro Football Focus.

Reagovat
Dawon

asi se Billovi zalibil

Reagovat
formic81

tak asi hotovo ne

Reagovat
Maresma

Vůbec ne.

Reagovat
niflheim

Ách jo, já tam prostě vidím ten blbý SB

Reagovat
Sali5

Olé, TD..

Reagovat
Dawon

aaaa, vyborne, kontroverzni catch, to uz sme tady zase chvili nemeli

Reagovat
Dawon

okej, asi nejsem objektivni, ale tohle proste nemuze byt catch

Reagovat
Dawon

takze zase Butler bozi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Ale Butler to teda skvěle dohrál

Reagovat
Dawon

hlavne ted zadna flaga a automaticky 1. down

Reagovat
Chazy

Zkoušíš ten trik, co já při SB?

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Eli tohle by moh naučit hodně QB

Reagovat
Trand

Playcalling Giants teď fakt nechápu.

Reagovat
C0br

to pro Pats dopadlo ještě dobře, endzona jim zastavila čas

Reagovat
Dawon

Defka Manning se poucuil od 1. tydne s tim zahozenim A ted by bylo fajn, kdyby Tom odcinil tu picovinu

Reagovat
niflheim

Tommy time!

Reagovat
Mihi

Eli mudro neodhadzoval a minul Patriots posledny timeout

Reagovat
Dawon

pokud by takhle dementne zachranil souperi timeout 2x behem pul jedne sezony, to uz by bylo na povazenou

Reagovat
Maresma

Brady dneska

Reagovat
niflheim

To je kokot

Reagovat
niflheim

Luck jak cyp

Reagovat
Kowe

a prám se podruhý.. proč?

Reagovat
Kowe

jo von chtěl vyrazit dech nějakýmu negrovi, okej..

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Collins

Reagovat
formic81

colliiiiiiiiiiiins

Reagovat
Chazy

Ježiši Brady. Ale on prostě to udělal proto, že na něm byl obrovskej tlak a sack by v tuhle chvíli byl katastrofa.

OL teď musí fakt držet, nesmí přijít sack.

Reagovat
Dawon

delas si prdel?

Reagovat
Chazy

Ty Bradyho dlouhý pasy jsou hrozně legrační občas

Reagovat
Trand

Brady, nejseš Marino.

Reagovat
niflheim

Mein gott

Reagovat
formic81

to da ten kryppl

Reagovat
niflheim

Jinak Osweiler > Manning

Reagovat
Chazy

NAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

KEEEEEEEPEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Maresma

Hm, keeper.

Reagovat
niflheim

Keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeper

Reagovat
C0br

neskutečný

Reagovat
Kowe

pičooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

Tak tohle si Giants prohráli sami tím playcallingem na konci zápasu. Hrozná škoda.

Reagovat
niflheim

Samý pass a ani jeden běh, sám jsem žasl.

Reagovat
I am Mancunian

3. zapas tuto sezonu

Reagovat
aither

Reagovat
formic81

dementi posrany na to nemam

Reagovat
Dawon

KEEEEEEEEEEEEEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
I am Mancunian

collins

Reagovat
Chazy

BRADYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Ale ne, fakt špatný dneska od něj

Reagovat
Dawon

presne proto je ale nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSTK <3 <3

Reagovat
Dawon

a nas franchise LS

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mihi

Patriots aký luck

Reagovat
Chazy

Ale jako return TD by teď byl fakt hrozně stylovej

Ale zrušenej penaltou nebo puštěnej před end zonou samozřejmě

Reagovat
Dawon

...aha, ona je jeste vterina

Reagovat
niflheim

No ty vole

Reagovat
C0br

z tohodle mělo něco bejt

Reagovat
Kowe

Tep asi 200 a to mám jít spát protože zachvilku jdu k doktorovi.

Reagovat
Dawon

achjo...stejne je tohle ale proste lepsi, nez treba ten zapas proti Redskins minuly tyden no

Reagovat
smazaný uživatel

ty nervy před tím FG se rovnali Super Bowlu ..nesnáším porážky s Giants

Reagovat
Chazy

ale fakt kdybysme měli hrát SB, tak proti Coughlinovi prosím ne. A jak píše kowe no, teď bych fakt neusnul ani kdybych hodně chtěl

Reagovat
Kowe

v průběhu celýho zápasu by bylo lehčí usnout než teď

Reagovat
Sali5

To bych neusnul už vůbec u takového zápasu

Reagovat
Kowe

no ono nešlo ani v průběhu, ale teď ještě míň..

Reagovat
smazaný uživatel

uf uf ... ale je to tam!

Reagovat
JacoBee

Někdo link na hezký Seatlle? Vím, ještě se nehraje :))

Reagovat
Sali5

To je zas den, my dostanem na prdel a Giants si zase nechají takto otočit, fakt jebat NFL

Reagovat
Chazy

No a najednou nás porážka od Broncos nemusí stát bye

Reagovat
smazaný uživatel

Pats maj takovy stesti Ale konec vybornej!

Reagovat
Chazy

Ono jak to vezmeš prostě no. Do toho zápasu je Patriots vrátili samotný příšernou chybu, takže Giants měli štěstí, že Patriots mohli mít štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vlastne Pats jsou ten tym, na kterej se lepi smula

Reagovat
Kowe

to máš jak minulej SB. Měli smůlu na wondercatch a pak štěstí při Intu. Ono se to vzájemně nějak kryje.

Reagovat
Chazy

Ale ne, jenom prostě to prvotně způsobili Patriots vlastníma omylama no americkej fotbal prostě no, proces, navazuje to na sebe. Nechci se bavit o tom, kdo měl štěstí, spíš je to alarmující, že se může taková hovadina stát. Spousta downů na ten TD, minimálně na FG, aby FG soupeři nestačil a stane se tohle. To fakt Brady zadrbal šíleně.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to od nej picovina. Ale zaroven je treba zminit, ze tam McBride dobre undercut the route (sorry, ale nevim jak tohle spojeni prelozit do cestiny). Sel si pro ten balon, za to si zaslouzi pochvalit.

Reagovat
Dawon

to jo, ale on to hlavne Brady hodil tak metr za LaFella...ono to bylo super zahrane od DB, ale zaroven dost katastrofalne hozene...kdyby to hodil +- tam, kde by to bylo chytatelne, tak by to ten DB zrejme ubranil, ale urcite by nemel sanci to chytit

Reagovat
Dawon

ten West co nastoupil za Jamaala je dobre zvire...jsem rad, ze se mi jeho 28 bodu hreje na lavce zrovna ve vyrovnanem tydnu

Reagovat
smazaný uživatel

Lions vyhrajou na Lambeau Field, Broncos vytečou s Chiefs jak třináctka, tahle soutěž se fakt nedá tipovat

Reagovat
Dawon

daji se tipovat prekvapka a handicapy no

Reagovat
smazaný uživatel

Musis hledat value a sazet single zapasy. Treba na Giants byl dneska peknej kurz (11/4)

Reagovat
Chazy

Já měl dneska Jags a Bears, ale z underů overů mi vyšel asi 1 z 4, takže sem na tom stejně nic nevydělal

Reagovat
Dawon

ja taky dneska jags, bears, chiefs a saints (krom saints ale vsechno handicapy, takze kurzy dycky kolem 1,9) a plusko na jags

Reagovat
Chazy

Plusko na Jags bylo lákavý, taky sem dal. Je to kokotina to sázení, furt jsem víceméně na svým, jeden tejden trochu vydělám, další to ztratím.

Reagovat
Dawon

jojo, tak nejak no...ale tak chcu zkusit dojet aspon zakladni cast a uvidim treba se leccos priucim do budoucna...hlavne v tech outsiderech se obcas daji najit pekne kurzy...zrovna dneska bylo na Bears +7 s kurzem kolem 1,85...coz kdyz se zamyslis, jak je utok Rams bidny, a ze Bears v poslednich tydnech hrajou hodne dobre, tak mi prijde jako brutalne prestrelene

Reagovat
Trand

No vidíš a já zas uvažoval tak, že nehraje Forte a Royal a Jeffery byl questionable, tak nás nemají čím překvapit.

Reagovat
Dawon

Jako takhle, ja urcite necekal, ze vas smetou, jen sem proste neveril, ze ste schopni vyhrat nejakym vetsim rozdilem cekal sem neco ve stylu 20-17 pro vas...skoro no

Reagovat
Chazy

Já tam viděl ten šílenej kurz 3.33 a pálil sem rovnou Bears no. Prostě mi to přišlo jako dokonale vyrovnanej zápas a ten kurz nepřiměřenej. Giants určitě byli taky obrovská hodnota, ale prostě to bych nikdy nedal.

Reagovat
Dawon

jo, ja to taky videl prave jako skoro vyrovnany zapas...akorat to vetsinou radsi jistim tim handicapem no

Reagovat
Sali5

Na Pats bylo snad 1,25 u tipáče, což mi přišlo fakt strašně málo, ale na ty favority v NFL to tak bývá.. kdybych tam měl nějaké peníze, tak bych asi zkusil Giants.. ale já už sázet přestal a začínat nechci. Zkusil jsem si to, zjistil, že na to nemám a konec

Reagovat
Trand

Já měl, že v zápase Bears-Rams padne míň než 49,5 bodů a padlo 50.

Reagovat
Dawon

to me dycky nasere nejvic no obzvlast letos, kdy uz mi to parkrat posral nepromeneny PAT

Reagovat
Trand

Ale radši jsem si všechny prachy už nechal poslat na účet, jsem na tom nějak jako Chazy, teda trochu v plusu, ale nic významnýho a radši už toho nechám.

Reagovat
Dawon

Bill Barnwell ‏@billbarnwell 1h1 hour ago

Patriots should have handed it to Marshawn Lynch there

hňahňa

Reagovat
Sali5
Reagovat
niflheim

Murica

Reagovat
JacoBee

Fitz a jeho blokování Kama?...not bad...not bad :D

Reagovat
smazaný uživatel

Po vikendu jdu v becku zpatky na prvni misto a tentokrat uz to nepustim

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš zač

Reagovat
Dawon

Stats say Odell Beckham had 104 yards and a touchdown.

Behind the stats: Caught 4 of 12 targets. Had 3 catches for 17 yards after his 1Q TD

Butler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

když si člověk vzpomene na tu naší offseason paniku

Reagovat
Kowe

Tak Butler je super, spíš ten druhej do party chybí.

Reagovat
niflheim

Tak on Logan Ryan není zase tak velký tragéd, ale chybí mi tam pořádně 3rd CB. Tarell Brown tam byl super do zranění, Coleman trošku hoří, ale je na té pozici CB3 daleko lepší, než Fletcher Island.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Patriots wide receiver Julian Edelman broke a bone in his foot, NFL Media Insider Ian Rapoport reported, per a source. The belief is that he will be out for a while but Edelman could return before the season is over.

Fox Sports' Mike Garafolo first reported the news.

Tak... teď ten Welker u Rams mrzí.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v pici

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

S tím Wesem moje první myšlenka

Reagovat
Dawon

Achjo, ten utok hawks

Reagovat
chowas

celu sezonu sa trapime

Reagovat
Chazy

http://www.theguardian.com/sport/2015/oct/05/second-high-school-football-player-dies-in-space-of-a-month

According to the National Center for Catastrophic Sports Injury Research at the University of North Carolina, five players died last season from injuries directly related to high school football. Since 2005, the number to have died is 30.

Reagovat
Maresma

To je strašná bída

Reagovat
Chazy

Achjo, Iupati ne, že by se měl zranit někdo jinej, ale že zrovna on, to je k zbláznění. Top tři zábavnej G pro mě

Reagovat
Chazy

Both @DezBryant and @Edelman11 broke the same exact bone, in a game against same exact team and same exact score 27-26.

Reagovat
Chazy

Ale hlavní zpráva teda je, že je to to samý. Takže ideálně operace a 6-8 tejdnů

Reagovat
Maresma

Tak ale na PO by mohl být zpátky, ne?

Reagovat
Chazy

Působí to tak, Dez se vrátil tak ideálně vyléčenj, že prej hraje na sto procent. Ale uvidíme, bude to natěsno, bude to muset všechno proběhnout správně, bez setbacků. Není to dobrý no.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 6 tydnech bez poradnyho treninku... To nebude nic moc. Se staci kouknout, jak hraje Bryant po navratu. Minulej tyden byl uplne hotovej uz po polocase, na nem bylo videt jak to nedava. NNavic naskocit rovnou do PO...

Reagovat
Chazy

Fakt? Sem na Bryanta slyšel jen chválu. Ale nesleduju vás radši no, takže vlastní dojem nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo mineny jako kritika Bryanta, ale je na nem hrozne videt, ze nema natrenovano a chybi mu fyzicka. V kempu mel zraneni (myslim, ze hamstring), dal se do kupy pro zacatek sezony a hned na to prislo tohle zraneni.

Reagovat
Chazy

Achjo nojo, rozumím, to bude s Julkem podobný. Ale zas mezi konferenčním finále a SB jsou dva týdny, tak tam to dožene.

Reagovat
smazaný uživatel

Sherman trosku zaspal,ne?

Reagovat
Maresma

Russell

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

L Y N C H

Reagovat
Maresma

ajo

Reagovat
Maresma

To si fakt už dělaj prdel ti rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne Rozhodci v NFL bych rozhodne byt nechtel!

Reagovat
Maresma

Jako už se to tu řešilo několikrát, ale tohle měl být podle mě fumble a míč pro seahawks. A taky bych chtěl vidět znova ten catch Fitzgeralda na začátku drivu, protože to se mi taky teda nezdálo. Rozhodčí zatím slušná tlačenka..

Reagovat
Chazy

Mně se tam moc líbila ta diskuze komentátorů. Už jsme to tu taky mockrát řešili. Prostě že ten sport je akutálně tak překombinovanej a složitej, pokud jde o pravidla, že je pro rozhodčí prakticky nemožný ten zápas odřídit korektně, a to dokonce i při sledování záznamů, což už je vážně skandální.

Reagovat
Chazy

I když ono vlastně rozhodčí letos vůbec ty challenge neřeší, ne? Že se o všechno stará ta centrála, aby byly ty rozhodnutí konzistentní

Reagovat
Maresma

to je špatný prostě

Reagovat
Chazy

Tyrann

Reagovat
Maresma

WILSOOOON, BALDWIIIIIIN

Reagovat
Maresma

Defkaaaa

Reagovat
Maresma

o-line fakt směšná

Reagovat
Chazy

Je to hrozný fakt .. ale zápas skvělej. Jenom jako kdy skončí, prostě spousta challengí, to zranění Iupatiho, to budou hrát ještě po šestý

Reagovat
Maresma

Jo, zápas mě moc baví.. dneska už nebude mít cenu jít spat

Reagovat
Maresma

COJEEEEEEEE

Reagovat
Maresma

LYNCH a pojďme!

Reagovat
Maresma

WAGNER DOPIČIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne dvakrat za sebou

Reagovat
Maresma

Reagovat
-Kopy-

Cardinalsss

Reagovat
smazaný uživatel

Edelma jde uz dneska na operaci.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

jak sem včera ten rating 0 viděl, tak mi to bylo fakt divný, že sem to snad nezažil. A ono vážně jo, když se to stalo poprvý od Redmana (btw., jeden z členů Brady 6).

Reagovat
Kowe

I ten Redman má stejně prstenů jako Peyton

Reagovat
niflheim

A vyhrál SB dříve než Brady

Reagovat
Chazy

A měl na něm lví podíl i když možná furt větší jak Peyton na tom svým

Reagovat
Kowe

pokud bychom brali jen ten jedinej zápas, tak určitě

Reagovat
niflheim

Ty vole, já to vlastně neviděl tak desetkrát

Reagovat
kubys

Ty vole, to byl zase game week. Bych v tý fantě o nejmíň bod vyhrál, i kdybych se je fakt snažil sbírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Packers fakt smiesny obrana, utok, special team, coaching... Po tejto sezone to treba poriadne prekopat a zacat treba od HC. Myslel som si ze horsie ako proti Broncos ci Panthers hrat nemozeme ale nam sa to podarilo

Kazdopadne jeden z najzabavnejsich weekov

Neviete kolko mali Cardinals forced turnovers v zapase? 2 ci 3?

Reagovat
Dawon

meli jednu safety a jeden int

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně... Prekopat tym, kde meli vyraznejsi FA akvici snad jednou za poslednich 10 let a velmi uspesne draftujou snad od nepaměti. Ale jo, prekopat po trech slabsich zapasech. proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja ti neviem ten playcalling je strasne lahko citatelny, dlhodobo nevieme proti lepsim obranam a celkovo sa mi couching paci coraz menej, nie je to o tych troch zapasoch my nehrame od zaciatku roka to na co mame a tych 6:0 bol zazrak a luck

Reagovat
smazaný uživatel

btw a co stoho mame z Aaronom na QB mame ovela vacsi potencial ako jeden SB

Reagovat
Chazy

WTF, obrana zrovna po včerejšku? Uznávám, že zastavit Lions aktuálně patří mezi nejsnazší věci v NFL, ale tak jako tak, jenom jeden tým včera prohrál s míň inkasovanejma bodama a ten hrál proti backup QB. Donutili Lions k 7 puntům a nejvíc yardů dovolili na úplným konci, kdy jste měli vést tak o 30 bodů. Problém je, že váš útok puntoval 9x.....

A jinak se ukvapuješ. Já ti rozumím, takhle prostě uvažujou fanoušci velkejch týmů, co vážně očekávaj výhry a maj nejvyšší ambice. My jsme tady loni po zápase s Chiefs uvažovali podobně, stejně jako celá Amerika, posílali sme Bradyho do důchodu a mysleli, že už nikdy netrefí receivera. Pes mě tady uklidňoval Mariotou A nakonec byl SB.

Ale jsem zvědavej na ten zápas s Vikes. Viděl sem je letos živě akorát proti 49ers v prvním kole a prostě se mi nikdy pod Zimmerem nelíbili, ani Teddy se mi nelíbil nikdy a ten dojem z kondenzovanejch zápasů je takovej všelijakej, takže laicky si furt myslím, že haluzej, ale naopak jsou podle expertů hrozně silní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ta obrana... Riesili sme spolu ze mame podobne stavany team, a ked som vcera pozeral na tu vasu a na to ako hra nasa... nehovorim ze bola najvacsi problem, ale je to problem tak ako vsetky ostatne aspekty hry, my sme totalne v prdeli to co sme vcera predvadzali bola strasna komedia nepaci sa mi ako vedie mekkarty ten team, sme asi najlahsie prekuknutelny team, otras grc, des hroza a hanba

Vsetci vyzdvihuju ich defku, vraj momentale patri do top 5, behovy utok branit nevieme... Takze ocakavania su jasne...

Reagovat
Chazy

Já ti nerozumím. Co včera udělala vaše obrana špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana to ma scitane aj za predchadzajuce zapasy. A napriklad vcera hrali 4 minuty do konca Lions treti hrozne dlhy down a nezvladla to udrzat v kriticky moment, bol stoho potom TD a jedine stastie ze nepotvrdili.

Ako vcera obrana mala najmensi podiel na prehre ale chvalit ju nie je za co moc, zlepsenie oproti panth ci broncs bolo. Aj ked je to stale prd platne ked v ofenzive hrame tuto šaškarnu

Reagovat
Chazy

Jak jsem psal, vzhledem k vývoji skóre a výkonu obrany jste měli 4 minuty před koncem víst o 20 bodů a ne bejt závislý na tom, že obrana zachrání.

12 drivů měli Lions, 4 skórování, 18 bodů. Nemůžeš chtít víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel medzi vami a nami vidim v coachingu, vy sa prisposobite kazdej situacii, prisli ste o edelmana a ja nemam obavy z vysporiadanim sa zo situaciou, zato my stale dokola to iste, hrame nieco co nefunguje a furt furt furt dokola

Reagovat
Dawon

https://www.youtube.com/watch?v=Mq785nJ0FXQ

zase jednou neco k tematu takhle pri pondelku

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

je výbornej.. dela fakt skvely videa

Reagovat
Barm@n

Fakt skvělý week zatím, a to jsem ještě neviděl Cards.

Jinak snad příjde třešnička na dort dneska v noci, je třeba věřit, že si Andy vybere jeden z jeho dní nebo vzpomene na vzájemné zápasy. Bohužel je pravděpodobnější, že to zas bude do poločasu o 20 a v druhé půli už jen bude Hoyer honit stats...

Reagovat
Dawon

to je presne prubeh, v ktery ja doufam

Reagovat
Barm@n

Máte tam aspoň nějaké absence ať se mám k čemu upínat?

U nás zatím out CB Jackson a OLB Clowney - oba starteři no

Reagovat
Dawon

ja moc nevim, nefandim Bengals jen mam Hoyera ve fante

Reagovat
Barm@n

Jo takhle, tak to sorry, jen vím, že tu byl jeden fanda Bengals, ale už nevím kdo to byl

Jinak Hoyer body mít bude, vůbec nám nefunguje běh, takže to vidím tak na 50 hodů zas a má všechny receivery zdravé.

Reagovat
-Kopy-

Neví někdo kde bych sehnal záznam Arizony prosím ?

Reagovat
Barm@n

Jestli máš torrent, tak tady už je codensed verze (s tím, že někdy během dneška by tam snad měl být i online):

http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?265782-NFL-2015-2016-Week-10-Condensed-Games-(12-16-11-2015)

Jinak torrent na celý zápas je tady:

http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?266063-NFL-2015-16-Season-Week-10-Arizona-Cardinals-Seattle-Seahawks-(2015-11-15)

Občas se taky hodí kontrolovat tohle, dávají tam online celé zápasy, ale není to úplně pravidelně a většinou jen ty největší matche:

http://livetv.sx/en/video/

Reagovat
miky10

No, nechtějte nás potkat v únoru.

Reagovat
Maresma

Denver Broncos quarterback Peyton Manning has a torn plantar fascia in his right foot

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Trand

To jsem sem dával dnes, akorát delší odkaz, že to přesahovalo to textové pole a někdo mi to smazal, je fajn vidět, že admini sledují i NFL sekci.

Reagovat
Chazy

Ne vole, dals to pod starej článek

Používáte ostatní to sledování článků? Pro mě fakt jedna z nejlepších funkcionalit EF, i když asi jen právě pro toho, kdo chodí po těchhle ukrytejch diskuzích. Vždycky překvapí, když se zobrazí, že je něco u nějaký dlouho opuštěný

Reagovat
Trand

Aha, tak proto. Já to používám, ale nebyl žádný nový příspěvek, tak jsem to nahrál do stránky, kterou mám v záložkách.. A je to stránka z minulého týdne, toho jsem si nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to sledování článků je fakt boží. Co to tady je, tak záložky vůbec nepoužívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát času od času nastane problém, když tu zrovna není žádný nový komentář a já si nepamatuju titulek toho článku, takže to nemám jak najít a musím se proklikávat přes starší články.

Reagovat
Chazy

Což bys nevyřešil tím používáním záložek, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já se divil že to tu už dávno neni

Reagovat
Swarley

nejlepší

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Snad Hopkins nebude nějak zvlášť beastit dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Saints fire defensive coordinator Rob Ryan.

Reagovat
smazaný uživatel

No když má proti tobě Cousins perfect passer rating, tak je asi na to čase to zabalit no.

Reagovat
Chazy

Tak ten už bude DC místo hledat hodně blbě. Už podruhý v řadě geniální první rok, pak katastrofa a nakonec vyhazov.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy
Reagovat
niflheim

Taky jsem si na ně vzpomněl

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Ale musím přiznat, že jsem rád, že Pollard už není letos u Titans

Reagovat
Eric_The_King

Jsem kretén a zapomněl jsem natipovat tento týden

Reagovat
formic81

Bradford out na 2 zapasy... Marky Mark na scénu prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím no, naštěstí to jsou "jen" Bucs a Lions.. to můžou bejt 2 výhry i se Sanchem. Navíc to rozpoložení je (aspoň u mě teda) takový, že je úplně jedno jestli startuje Sancho nebo Bradford.

Ono je dokonce celkem možný, že Sancho tu ofenzívu nakopne, protože včera do toho INTu to tak přesně vypadalo. Sice tam byly nějaký nepochopení s ostatníma hráčema, ale teď má právě tejden na to, aby tohle vychytal (hlavně teda aby se s Murraym dohodl, že read option bude skutečně read option a ne 10x z 10 případů předávka Murraymu jako s Bradfordem) a bude to ok. Sancho může fakt jen pozitivně překvapit, protože Bradford celkově tu laťku bohužel zatím nenastavil nějak extra vysoko.

Reagovat
niflheim

Hlavně se Sanchem více věřím jMattovi

Reagovat
Chazy

za mě Sancho > Bradford

Samozřejmě oba jsou saláti, ale on je aspoň velkej sympaťák pro mě. Mu budu fandit, aby zahrál nějak lehce nadprůměrně, vybojoval si startera nafurt a dotáh to do kladný bilance. Jako to on vyrobil Matthewse loni, tak snad se furt znaj.

Reagovat
niflheim

Tak on ho "vyrobil" hlavně díky tomu, že loni v kempu hráli skoro pořád spolu v "b-týmu".

Reagovat
Chazy

Ano, jsem rád, že jsi loni čet moje příspěvky

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Nemám rád, jak vysvětluješ 1+1, když víš, že vím, že je to 2, ale prostě chceš prezentovat znalosti

Reagovat
niflheim

Ty jsi cypoň někdy

Reagovat
Chazy

Jako jo, ale prostě za to nemůžu

Reagovat
Eric_The_King

Hele, nech ho, někteří z nás to neví a neškodí to teda zopakovat .

Reagovat
niflheim

Trade deadline ve fantě ještě nebyl? Jestli ne, tak případně naslouchám zase RB nabídkám, mohu dát max 2nd rounder

Reagovat
niflheim

+ nabízím Bortlese.

Reagovat
Mihi

Forsett celkom bust dost mi komplikuje zachranu v acku

Reagovat
niflheim

No čekal jsem více, zvláště proti Jax. Bohužel se Spiller po zranění Robinsona nezvedl, budu tak čekat výkony hlavně od Woodyho

Reagovat
Mihi

No, ja tiez som cakal od neho viac, ale tak ty aspon bojujes o titul ja o zotrvanie v acku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten deadline plati aj pre cecko?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl. Už máš smůlu.

Reagovat
niflheim

fuckin hell

Reagovat
Chazy

#Broncos coach Gary Kubiak says at his press conference that Peyton Manning will not play this week. “That decision has been made.”

Brock F T W

Reagovat
Eric_The_King

Peyton ho tam zase nepustí a bude z toho akorát smutnej

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Rams coach Jeff Fisher announces that Case Keenum will be the starter this week. All right.

Nick Foles is not injured. This is simply Jeff Fisher making a QB change to Case Keenum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trejd je prostě katastrofa na obě strany.

Reagovat
Barm@n

Hezky Keenum

Reagovat
Trand

Jo, akorát my měli získat to druhý kolo, pokud Bradford odehraje víc než 50% snapu a on se teď zranil. Trochu se bojím, že se Sanchem se bude rozehravat rychleji a pokud by hrál dobře, tak tam Bradforda už nemusí pustit a ještě odehraje víc snapu, než Sám.

Reagovat
Trand

To je správný rozhodnutí, ale rozhodně od Keenuma nic nečekám, ale šanci si určitě zaslouží při takových výkonech Folese.

Reagovat
Kowe

Se teď dívám jak jsou draftovaní kickeři a Janikowski první kolo?

Reagovat
Dawon

raiders a jejich drafty

Reagovat
Dawon

Keeper 4. kolo, Vinateiri dokonce undrafted...jako ok, mozna ze v roce 2000 meli kickeri jinou hodnotu, nevim, ale stejne asi museli u Raiders brat dobre drogy

Reagovat
niflheim
Reagovat
Dawon

si tak clovek rika, ze tohle fakt snad museli delat schvalne

Reagovat
Dawon

kazdopadne jsem docela zvedavy, jak ten posunuty PAT a ta soucasna katastrofalni sezona ze strany kickeru ovlivni jejich hodnotu na draftu a pri kontraktech

Reagovat
Chazy

Al Davis, co víc ti mám říct ... a oni ten rok brali ještě v pátým kole puntera, takže si to představ, že si děláš mock drafty, co může tvůj tým brát a vyjdeš z toho s K a P a jen třeba 5 dalšíma hráčema. Ale když člověk vezme, že ti dva jsou prakticky legendy, strávili tam celý kariéry (teda Lechler skoro) a vytvořili nejlepší kopací duo, tak je to zpětně v poho, najdeš stovky daleko horších picků v prvním kole. Ale samozřejmě i tak je to katastrofální volba vzhledem k tý potenciální hodnotě v 60. letech bych to bral možná tak.

Každopádně sem to tu nedávno řešil s Barmanem, fakt díkybohu za něj, na college je momentálně neskutečnej K, kde se fakt mluví občas o 2. kole a on sám se vidí jako potenciálně nejvyšší K pick od Janikowskiho. Má dokonce i videa

https://www.youtube.com/watch?v=oDFqozCdo-0

Reagovat
Barm@n

Toto je škoda, ten drive vypadal dobře a trochu jsem čekal, že to zkusí i na 4.down s tím že by to kdyžtak byla dobrá pozice pro defense, která zatím připomíná ty vzájemné zápasy - jen tak dál no...

Reagovat
Barm@n

No tak pro nezaujaté asi docela nedívatelné utkání v poločase, ale jako být -3 zatím u Bengals je od nás super - ten gameplan u defense zatím dost limituje Daltona, který vesměs musí chodit přes 3.downy a tam jsou u nás docela mezery. Jinak teď v půlce na Sportu zase běželo to vámi zmiňované video ze všech superbowlů.

Reagovat
Chazy

Hmm. Jako proti Clevelandu hráli Bengals zřejmě dobře, ale dneska to připomíná ten zápas proti Bengals. Trochu se ta ofenzíva zadrhla.

I když ono si zaslouží pochválit obrana Texans, coverage super.

Reagovat
Barm@n

Zatím je to trochu jako ty zápasy v PO s nima, Joseph skvěle na AJ Greenovi, jen ta naše offense no .

Reagovat
Barm@n

Joseph pokračuje

Reagovat
Chazy

Yates do akce!

Jestli se nepletu, tak v roce 2010 nebo 2011 skočil do hry jako backup, porazil Bengals v ZČ a pak je rozsekal i v PO

Reagovat
Barm@n

NJ, Hoyer prý testován na otřes mozku, tak snad bude brzo zpět.

Reagovat
Chazy

Ale jo, snad jo. Ale rád Yatese vidím, to byl super příběh tehdy, ještě bylo super, jak on v nějakým zápase (možná to bylo právě s těma Bengals) udělal ten dlouhej vítěznej drive v posledních dvou minutách. Jako já se tu zastával hrozně loni Lindleyho, že co s tím moh z tý svý pozice dělat loni u Cards, ale Yates ji měl podobnou a dal tu PO výhru.

Reagovat
Chazy

Lol a hned tam prásknul TD

Reagovat
Barm@n

No dopiče!!!

Reagovat
Barm@n

Jžš kde je ten Hoyer, dyť my ten zápas můžeme vyhrát.

Reagovat
Barm@n

Hoyer out

Reagovat
Barm@n

Ty vole to je zápas

Reagovat
Barm@n

Ten Eifert dneska

Reagovat
Barm@n

Defkaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Chazy

Éééééj ... tak tohle jsem nečekal. Bestiální tejden, takovejch překvapení, že ani nemusí Erika tolik srát, že netipoval.

A najednou už je jen jeden neporaženej tým v AFC

Reagovat
Barm@n

No jako jen já s nifem jsme měli Houston jo? Ne jako konečně se mi vyplatilo to moje tipování na ně.

Reagovat
Barm@n

Šikana Bengals pokračuje a Yates jako specialista

Reagovat
Barm@n

A jinak starý dobrý Andy, ikdyž je třeba uznat, že jeho receiveři vypadali, že si podali na Texans.

Reagovat
smazaný uživatel

Texaaaans

Reagovat
Dawon

ja se na tu fantu fakt muzu vysrat stacilo by mi od Hoyera 6,5 bodu na vyhru, kokot plesaty nemluve o tom, ze by mi vlastne stacilo ikdyby nehodil retardovany int pri hail mary v 1. polocase

A na lavicce "zraneny" 28bodovy Ben, dekuju moc no nechcu byt sprosty, ale KURVA uz, nenavidim fantu, nenavidim MNF

Reagovat
Sali5

Pěkné, jako upřímně čekal jsem spíš výhru po včerejšku, jelikož jsme byli skoro nastejno a tobě hrál Hoyer a mně AJ Green, ale takovým způsobem teda ne no

Reagovat
Dawon

tak ja spis prave cekal blowout a ze Hoyer bude nahanaet body vzduchem, kdyz budou o hodne prohravat...tohle je fakt k posrani Mam proste stastnou ruku, vsichni ostatni QB co byli tenhle tyden dostupni by mi ten zapas vyhrali no I posrany Cassel udelal tech 6,5 bodu

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Kowe

Proboha dědek už je první ve fantě

Reagovat
Dawon

nenavidim tu hru pristi rok to asi z trucu necham na autodraftu a seru na to

Reagovat
Eric_The_King

Já tak právě první rok béčko vyhrál no . Ale teď je to úplně jiná soutěž, tehdy nás to dohrálo z původní sestavy tak 5.

Reagovat
Swarley

slabá divize, většinou málo bodů proti mně a hlavně fantastický cit pro výběr hráčů z waiveru a FA...

43 moves, kdo z vás to má?

Reagovat
Dawon

mame se od tebe jeste co ucit no, to budou ty zivotni zkusenosi

Reagovat
Swarley

jj, třeba v draftování a rozhazování peněz

Reagovat
Dawon

ocividne si vedel, co delas

Reagovat
Chazy

100$ baby would be 58-52 if they played every team every week.

Ale jako fakt si ten tým zlepšil, i když ti ten los hodně pomoh. Ti to přeju moc, fakt sem myslel, že si jasnej sestupující a snažil se tě hecnout, aby ses snažil .. a místo toho sestoupí ti dva jediní neaktivní hráči, co si jedou na BN mrtvý i propuštěný hráče, maj oba 100 dolarů a žádný movy. Místo nich přijdou dva aktivní hráči z céčka a ta liga bude fakt našlapaná.

Každopádně máte s chowasem velkou šanci na přímej postup, prostě u vás vážně je šance dát ten závěr sezony 3-0. My si ty body nejspíš trochu rozdělíme, i když Vrky určitě má na to, aby to dal taky 3-0.

Reagovat
Dawon

ty musis porazit Saliho a ja musim jet 3-0 a nahrat hodne bodu...je to jasne?!

Reagovat
Chazy

V tom případě máš další důvod fandit Tonymu v sobotu odmítám hrát Daltona proti Arizoně

Reagovat
Dawon

duvera te po dnesni noci opustila?

Reagovat
Chazy

Ale ani ne, já jsem i kvůli tomu Tonyho bral. Prostě proti Arizoně mu moc nevěřím no a navíc bude super mít další důvod na fandění Cowboys

Reagovat
Swarley

jj, jako ten draft jsem fakt podcenil no, ten tým vypadal šíleně...sice mi pár hráčů zůstalo, ale moc jich teda není...

zase mě baví to překopávat, hledat si další hráče a různě zkoušet...i když dost pomohlo, že spousta dobrých hráčů bylo ukvapeně vyhozených, jako Jeffery nebo Olsen, který jsem pak shrábl a dělají mi teď hromadu bodů...

Reagovat
Chazy

Jako ten draft nepoberu nikdy no, prostě rok něco hraješ, abys o tom nepochopil vůbec nic. Nevím, jestli to bylo myšlený, jakože sis z toho dělal prdel, nebo si prostě fakt úplně vylízanej, ale nakonec si to zachránil, i když v áčku bys sestoupil, stejně jako to hrozí cobře, kterej prostě na draftu nebyl a neměl šanci to zachránit z FA, když tam takoví hráči nebyli.

Reagovat
Swarley

to je mi právě jasné, takové hráče bych z FA v áčku rozhodně nesehnal...

Reagovat
Swarley

byl to záchvat takové nějaké paniky, stává se mi to, někdy prostě tak panikařím

Reagovat
Swarley

a ten závěr bude zajímavej, nemám to nalajnováno nakonec špatně...původně byla v plánu záchrana, ale teď je PO povinnost...

Reagovat
Busby babes

ja taky menim co to da. Ale uz mi to asi moc nepomuze.

Reagovat
Swarley

já teď táhnu 5. výhru v řadě, byl jsem 2-3, tak jsem to musel trošku víc překopat no...prachy sice na nule, ale tak výhry mi to zařídilo...

Reagovat
Busby babes

ty prachy porad nejak nechapu... ja to nikde nevidim.

Reagovat
-Kopy-

my v céčku prachy nemáme

Reagovat
Busby babes

ahaa.

Reagovat
Kowe

no tak máš víc bodů než třeba Chazy kterej je ve své divizi druhej.

Reagovat
Eric_The_King

Cywe, už jsem myslel, že to je na mě

Reagovat
Maresma

Sme se v keeperu předháněli, kdo nahraje míň bodů?

Reagovat
Eric_The_King

Vypadalo to tak . Ale zasloužím prohru už jenom za třicetibodového Langforda na lávce

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

Miami

Reagovat
formic81

nekoukali jste nekdo nahodou na sestrih zapasu skins vs saints na nfl.com? https://www.youtube.com/watch?v=bsB7UQ8BlE0 to tam pouštěli každou akci skoro

Reagovat
Chazy

Jojo, oni s tím začli už v tom weeku po Bucs, kdy to tam zahlásil, to to tam taky poslali asi 5x v řadě na konci gameday na network je boží, bez toho bych už NFL taky nedával

Reagovat
formic81

jojo mam to rad když to ti komentatoři vždycky nějak osolí nebo ty jejich flashbacks vim ze nesledujes NBA, ale kazdej den NBA.COM zverejni top 10 akci za uplynulej den a tam je taky borec co z toho dělá dobrou one man show

Reagovat
Chazy

http://www.pro-football-reference.com/leaders/pass_rating_career.htm

Wilson už oficiálně historicky top 3 QB podle ratingu a Peyton se evidentně letos už stih tou katastrofou hodit za Bradyho

Reagovat
Dawon

Tonda

Reagovat
Barm@n

Schaub

Reagovat
Chazy

Jako jo, palec zaslouží... ale přesně to je jedna z ostud toho, jak se drasticky měnily pravidla NFL, že to pak vypadá, že Schaub se může talentem rovnat s Montanou, Grahamem, Marinem atp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tohle je důvod, proč říkám, že Rodgersovi stačí o jeden prsten míň, než má Brady, aby byl GOAT. Hlavně díky tomu TD-INT ratiu je Rodgers statisticky z jiný planety a i když mu pomohlo, že seděl tři roky za Favrem a nehrál ty první sezony, kdy většina QB se učí za pochodu, prostě je to statistickej rozdíl třídy.

Reagovat
Dawon

to znamena, ze jich ale Rodgers bude potrebovat hrubym odhadem tak asi 5 no, to asi nezvladne

Reagovat
Chazy

Kdo ví hele, taky se může utrhnout a dát tři za čtyři roky. Podceňovat Aarona je jen o trochu menší chyba jak podceňovat Bradyho

Reagovat
Dawon

a to ja samozrejme Aarona ani nahodou nepodcenuju ale je to podle me straslive tezke vyhrat toho tolik v tak kratkem case...obzvlast v takovem sportu, kde staci strasne malicko, a misto jednoho ze spolufavoritu SB je z tebe troskoidni tym se 7 prohrama v rade

Reagovat
smazaný uživatel

omg Ringovia si prisli mastit ego...

Reagovat
smazaný uživatel

je to aj tak podla mna malo vypovedajuca statistika, uz len ten cutler tak vysoko (ano tuto sezonu hra dobre). Nie je to tym ze sa zacalo istu dobu oproti minulost viac hadzat ako behat? alebo cim to je ze niektory hviezdny QB z historie su nizsie ako priemerny QB teraz

Reagovat
Dawon

tehdy byly mnohem benevolentnejsi pravidla co se braneni passu tyce, to dela nejvetsi rozdil...kdyby sis nasel rozdil mezi DPI a holdingama ted a treba pred 15-20 lety, tak by to bylo urcite silene

Reagovat
Chazy

Podle mě je to hodně vypovídající statistika, i se mi líbilo vysvětlení toho vzorce, kterým se to počítá, jen musíš porovnávat zvlášť každou generaci a ne všechny najednou. A je to jak tohle, tak to, co píše Dawon. Jasněže na porovnání kvality QB jde použít hromadu věcí a orientovat se jen ratingem je chyba. Ale něco rozhodně říká.

A Cutler je prostě super

Reagovat
smazaný uživatel

Hej super napisane, ak separujes QB podla generacii tak ta tabulka dava zmysel a da sa s nou stototznit :)

Reagovat
Dawon

je to podobne jak treba porovnavat body/goly v NHL http://espn.go.com/nhl/history/leaders

Gretzky by byl taky dneska hvezda, ale radove by proste mel klidne o nekolik stovek bodu min, protoze ten hokej se hraje uplne jinak nez tehdy...a v NFL je to v podstate to same, akorat ten trend jede opacnym smerem...tzn. ze ten passovy rekord, co dal pred par lety Peyton by mel uplne jinou hodnotu v roce 1990...to je taky treba duvod, proc je naprosto neskutecne, kdyz dal Marino 5000 yardu a asi tezko ho jde kvuli tomu stavet do stejne kategorie, jako treba Stafforda, ktery dokazal to same, ale o tri dekady pozdeji

Reagovat
smazaný uživatel

Hej jasne, inak super prirovnanie ktore ukazuje ze tazko urcit najlepsieho hraca v danom sportovom odvetvi. Jasne existuju vselijake analyzy a prepocty kolko bodov ci golov alebo aky rating by niekto mal, ale nevyvratitelne to preukazat nejde.

Reagovat
Chazy

U QB je to relativně proveditelný díky prstenům. Kvalitou je podle mě GOAT Jerry Rice.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat pozeram Bengals-Texans... A Carr vraj velky fanusik Texans

Reagovat
Chazy

Tak pochopitelně no, fandil bráchovi

Reagovat
Barm@n

No jako sice tam ukazovali jeho fotku s čepkou Texans, ale tam šlo spíš o to, že Texans draftovali jeho bráchu jako jedničku draftu. Jinak jako když si představím, že jsme tehdy v tím 33. pickem (kdy byl Carr k dispozici) brali Sua-Filla či koho a jak by se nám takový pocket passer hodil, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Pocit ked niekto draftoval horsie ako Raiders...

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Brees nebol draftovany Saints? Ale ten Kansas

Reagovat
kubys

Však Brees byl celkem dlouho u Chargers. Z toho jeho odchodu byl asi nejvíc zklamaný LT který si podle mě i doteď myslí, že s ním mohli vyhrát SB.

Reagovat
kubys

*relativně dlouho

Reagovat
Chazy

Ee, jeho draftovali Bolts, kde až taková hvězda nebyl. Na konci rookie kontraktu měl nějaký nepříjemný zranění ramene a báli se, že nebude ok, navíc už měli Riverse, takže mu nabídli nějakej menší kontrakt, kde ohromná část peněz byla za výkony. Jeho to nasralo, chtěl k Dolphins, ti mu ale nabídli podobnej kontrakt, protože to zranění a hodně garancí dostal jen od Saints, tak skončil u Saints. Dolphins si radši tradli pro někoho jinýho a ten tam strávil rok

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ja jeho styl nechapem, jeden zapas odohra ako najlepsi QB historie a na dalsi staforduje...

Reagovat
Chazy

Podle mě tak 4 odehraje jako nejlepší QB historie a 1 stafforduje. Nemám ho rád, ale je to bůh a prostě furt patří do kategorie Brady, Rodgers, nebo aspoň k Benovi a Romovi do tý kategorie přímo za nima. V tuhle chvíli je to jediný dobrý v NO

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem viděl toho Dumervila proti Jags ..ale jinak jedině dobře

Reagovat
niflheim

Browns to start Johnny Manziel at QB for rest of season

Reagovat
formic81

ja uz mu neverim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já už z toho začínám bejt taky rozpačitej. Prostě ano, ti WR jsou k prdu a běh často nepomůže, a to i přes tu fenomenální OL. Ale on hraje furt stejně, jako hrál na univerzitě, tam není progres žádnej. A nejde popřít, že McCown hraje se stejným týmem líp jak on. Nejspíš nemaj vůbec chuť dávat Manzielovi další sezonu s tím, co zatím předved, tak si na něj chtěj udělat soud takhle. Dost možná to bude jeho boj o život v Clevelandu.

Reagovat
formic81

aby neskončil někde v Kanadě.. McCown už je taky docela starej pardál, ale je fakt, že s nim ty Browns hrajou daleko líp no.. No jelikož to jsou Browns, tak by mohli vyzkoušet našeho Colina.

Reagovat
Chazy

Ne, nemyslím, že by McCowna chtěli dlouhodobě, spíš by mohli zas dát první kolo za QB no. Třetí od roku 2012

Reagovat
niflheim

No pozor hlavně na Mattyho, tam se celkem spekuluje, že právě on a pak Calvin (prý nejlepší fit Raiders ...) už příští sezónu u Lions nebudou

Reagovat
Chazy

Calvina k nám vím, že na něj nemáme, že by byl naprosto zbytečnej a vůbec ho nepotřebujem, ale prostě by to byla prdel Mosse nepamatujeme a on je podobná věž. Navíc on by posbíral ty Bradyho geniální pasy, který se chytaj po vteřinovým čekání výskokem z místa v polovině routu.

Reagovat
Chazy

A jaká teorie jako říká, že tým s Amarim a Crabem potřebuje utrácet za WR? Pochopil bych Ravens, Titans, Eagles, Vikings a podobný. Jestli se zohledňuje místo v capu, tak pak samozřejmě z hlavy nevím, ale i tak, proč by si ho vyplácali Raiders za WR1, když už WR1 maj.

Reagovat
niflheim

Crab má smlouvu na rok, je to navíc spíše possession wr, calvin by tu ofenzívu nehorázně pozvedl. Možná by jim stačil ale i kvalitní TE, Calvin v případě neprodloužení určitě půjde k nějakému contenderovi no.

Reagovat
Chazy

Ajaj, vůbec nevím, že oni jen Crabtreemu zvyšujou hodnotu FA kontraktu. Tak to ok. Ale i tak, 6. nejlepší pasová ofenzíva a těch zapojenejch hráčů je tři prdele.

http://www.nfl.com/teams/statistics?team=OAK

Bych věřil Carrovi, že to utáhne i bez nějakýho Calvina a vylepšoval jinde.

Reagovat
niflheim

Hakeem Nicks re-signs with New York Giants

Reagovat
JacoBee

Reagovat
niflheim
Reagovat
miky10

Reagovat
Dawon

snaha se ceni!

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

tomu říkám odhad

Reagovat
Eric_The_King

Me, trying to chase my dreams

Reagovat
niflheim

Tak Aldon se může jít plácat s Gordonem.

Reagovat
JacoBee

Aldon se ale ještě vrátí u Gordona nevím...

Reagovat
Dawon

ale co tak ctu, tak je to pry hodne dobre lecitelne, tak snad no

Reagovat
-Kopy-

ach jo, jsem nasranej doufám, že příští rok bude v céčku taky aukce a ne tenhle blbej waiver minulej tejden sem pustil Amendolu ale stejně ho nikdo nechtěl ale teď když se mi zranil Edelman a já jsem bez WR, tak je jasný, že ho chci zpátky ale měl sem blbou pozici na waiveru a samozřejmě, že mi ho někdo vzal, teď když je jasný, že na něj bude Brady více házet...

a trady už nejdou teda ?

Reagovat
aither

, ale aukce lepší no.

Reagovat
-Kopy-

ty si ten lump

Reagovat
aither

Nj bylo mi líto tý 1 u waiveru

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si myslel, ze 7 dolaru na Amendolu nebude stacit

Reagovat
Mihi

v keepri ho mam za 30

Reagovat
miky10

Nechápu, proč zrovna ty ale.

Reagovat
Chazy

v poslední době se v keeperu objevily tři fakt prapodivný FAAB ocenění

Reagovat
smazaný uživatel

Já si Brocka chci vzít do offseason.. měl jsem v plánu ho nabrat po ZČ, ale vzhledem k tomu, že teď hraje, tak sem musel jednat.

Reagovat
Chazy

Ah, nevšim sem si, takže čtyři. Ještě k vám dvěma kicker za 30 a jedinej RB, co se může katastrofálností rovnat Andersonovi za 50.

Reagovat
Eric_The_King

S Madou zkušeně šetříme na PO

Reagovat
Mihi

Tak mohol by mat dobru hodnotu a mam dost penazi na waiver. V offseason planujem tradovat niektorych hracov

Reagovat
Chazy

Takhle je to třicetiletej, skleněnej slot receiver, co je v pořadí 5. receiver svýho týmu, když počítáš Lewise a příští rok bude mít projekci na zápasy zase tak 2-3 a bude ve všech ligách FA. A teď ho budeš muset hrát, protože má vysokou projekci a naruší ti tvoje tankování. A až ti ho donaruší, tak za něj stejně nic nedostaneš. Proto se asi miky diví

Reagovat
miky10

Reagovat
Mihi

Mal som 90 dolarov na waiveri a videl som hraca ktory by mohol mat hodnotu, tak som to skusil. Viem ze je stary aj ze je sklenicka ale tak stale lepsie ako neminut vobec ziadne peniaze. A navyse ten first draft pick by som mal dat aj s nim zase tak mi ten tim nezdvihne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele