Lewandowski: Je třeba utáhnout několik šroubků

07.04.2014, 22:28
Aktuality
Sascha Lewandowski byl o víkendu znovu povolán od rezervy k prvnímu týmu Leverkusenu. Vedení Bayeru po páteční prohře v Hamburku došla trpělivost a odvolalo Samiho Hyypiäho, Lewandowski se v předchozích desítkách hodin rychle rozkoukal a už tuší, jak pomoci německému klubu...

"Nemáme mnoho času a hráči tak budou muset reagovat okamžitě. Nemůžeme pokračovat ve věcech, které zde byly nastoleny. Když jsem zjistil, že mě klub potřebuje, pochopitelně jsem jeho nabídku přijal," prohlásil Lewandowski.

Hyypiä byl často kritizován za neatraktivní a chaotický styl, jakým se Bayer v letošní sezoně prezentoval, i tak se mu povedlo projít s týmem do osmifinále Ligy mistrů a přezimovat na druhém místě tabulky se sedmibodovým mankem na Bayern. Jaro už tak povedené není, Leverkusen jasně nestačil na PSG a v domácí soutěži pravidelně ztrácí. Ze dvanácti zápasů vytěžil jenom jedenáct bodů a o víkendu přišel o čtvrté místo.

"V průběhu posledních dvou dní jsem si zanalyzoval celou situaci, abych věděl, co potřebujeme. Je třeba utáhnout několik šroubků a ujistit se tak, že k posunu směrem vpřed dojde co nejdříve," nechal se dále slyšet Lewandowski.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Podívám se na titulek.. Myslím Roberta, podívám se na fotku, wtf to není robert

Reagovat
fajdax

asi tak

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No já už skoro( neuváženě) psal co to je za blbost ten článek

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, zajímavé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele