Leverkusen chce na novém stadionu hrát Ligu mistrů

06.12.2007, 15:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tam se jim ten stadion vyplatí,bude plno. Je na co koukat,né jako tady na tu bídu s nouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

V případě srovnání s naší Spartou jde o míchání jablek a hrušek !!! Tam lidi chodí, u nás NE. Unás bude párkrát za kvalifikaci plno na atraktivního soupeře (přinejlepším) a jinak se tam bude tísnit daleko méně fandů, kteří se ještě budou obávat toho, aby nemuseli po celý zápas poslouchat primitivní skandování nějakých pseudohrdinů, kteří se za fandy jenom vydávají, a ve skutečnosti jim o ten fotbal tolik nejde. To už nemluvím o službách, které dnešní moderní stadiony ve světě mají, a ještě je tu důležitá poznámka ohledně ekonomiky provozu takového stadionu. Ten si na sebe musí vydělat a u nás je to velmi rizikové.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to zas neviděl tak bledě, protože už ten novej stadion přiláká víc lidí...do sazka areny na hokej chodí taky víc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně souhlasím se slovy "bary72". Prošel jsem si pár stadionů v evropě, které mají kapacitu až 60 000 diváků (jsou samozřejmě i větší). Tyto stadiony mají tak obrovskou kapacitu, protože jsou téměř naplno využívané. Tam se mají lidi na co dívat a proto tam chodí a váží si toho. U nás? Je to oničem. I přesto se snažím nevynechávat zápasy Baníku Ostrava. Baník má taky za 2 roky hrát na nově rekonstuovaném stadionu ve Vítkovicích, protože bohužel Bazaly už dosluhují S pozdravem TyZyS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele