Letellier: Fyzicky jsme v pořádku

19.12.2023, 17:47
Aktuality
Alexandre Letellier (© AFP)

Náhradní brankář Paris Saint-Germain Alexandre Letellier se stal v noci z pondělí na úterý ve svém domě společně s manželkou a jejich dvěma malými dětmi obětí loupežného přepadení a únosu. Informace přinesla francouzská média už během úterního dopoledne. Agentura AFP pak s odkazem na zdroje u policie a státního zastupitelství ve Versailles zprávy potvrdila.

Čtveřice lupičů ohrožovala rodinu nožem a snažila se ukrást peníze a šperky. Letellierovu manželku Chloé jeden z mužů udeřil do obličeje. Tři ze čtyř pravděpodobných pachatelů, mezi nimi dva nezletilí, už byli zadrženi.

"Fyzicky jsme v pořádku," napsal dnes Letellier na instagramu a poděkoval svým sledujícím za podporu.

Poplach v domě se spustil ve dvě hodiny ráno. "Alarm fungoval perfektně, policie zasáhla velmi rychle, stejně tak klubová bezpečnostní služba," řekl agentuře AFP její zdroj.

Minimálně od roku 2018 je třiatřicetiletý Letellier dalším z řady hráčů PSG, kteří se stali oběťmi lupičů. Patřili k nim mimo jiné další brankáři Gianluigi Donnarumma a Sergio Rico, brazilský kapitán Marquinhos i jeho krajané Thiago Silva a Dani Alves, Argentinci Ángel di María a Mauro Icardi či kamerunský reprezentant Eric Maxim Choupo-Moting. "Bohužel všechny velkokluby jsou cílem těchto typů útoků. Sto procent kriminálníků, kteří se zaměřili na hráče PSG, bylo zadrženo," doplnil zdroj agentury AFP.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele