Leno považuje Slavii za kometu Evropské ligy, těší ho, že protějšek Kolář je fit

14.04.2021, 13:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (64)

Přidat komentář
pantondavo

Současný Arsenal do Evropy opravdu, ale opravdu mmmnepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Ligy mistrů ne, ale Evropská liga určo jooo zase neblbni

Reagovat
pantondavo

No mrkni na tabulku, urcite tam bude vic sedet Chelsea, slepice, westham, liverpool, … nekterej z tehle tymu se do LM nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Arsenal byl dva roky zpátky ve finále, teď má taky šanci tam dojít. Takže podle mě reprezentuje slušně. Leicester nebo West Ham nemají zkušenosti s poháry a taky to tak vypadá.

Reagovat
pantondavo

Nojo, ale postupuje se z pricek, na ktery Arsenal nedosahuje, takze ja jsem za dat sanci dalsim.

Reagovat
Čekám na brejk

Ty jsi fanoušek anglického koeficientu? Že tam chceš týmy, co něco uhrají . Já budu rád za změnu, minulý rok jsem přál FA cup Chelsea, aby si poháry místo Arsenalu zahrálo druhý rok po sobě Wolves teď doufám, že se to zase obmění a poháry si zahraje West Ham či Everton, který ale dělá vše pro to, aby je nehrál . Anebo Southampton přes FA cup .

Reagovat
PP

Slepice fakt ne.. My jsme povětšinou alespoň zábavní (pro soupeře), Tottenham je akorát tak nudný tým s kreténem na lavce.

Reagovat
pantondavo

Fair point

Reagovat
RickNash

to "mmmnepatří" vypadá jako přepis toho, když mluví starej Klaus

Reagovat
pantondavo

To byl účel, dobře ty

Reagovat
naheCZ

Roofe stopka na 4 zápasy a pokuta 9000 eur pro Rangers. Takže na ty první předkola trest, o ničem. Kauza Kamara vs Kedel asi stále v šetření...

https://twitter.com/hosekj/status/1382293123431346180

Reagovat
soukup

Rangers nebudou příští rok v prvních předkolech, ale až v těch pozdějších.

Reagovat
Greny

To je ale úplně jedno... Nepotvrzeny "rasismus" deset zápasů... Zranění co ještě dopadlo dobře čtyři.. tak kde to kurva jsme?

Reagovat
KingMaster13

V pohárech to je ale docela dost. Tam když to posereš tak můžeš mít 4 zápasy jen za sezonu takže hypoteticky to může být stopka na sezonu ačkoli víme, že asi spíš ne

Reagovat
soukup

to teď neřeším, jen jsem reagoval na to, že příští rok už nebude chybět v 1. předkole proti mistru Estonska ale ve 3./4. předkole proti opravdovým soupeřům, případně první dva zápasy skupin v LM.

Reagovat
vanGomm

To si ho mohli zrovna vzít stranou a říci mu už to víckrát nedělej.V těchto případech má padnout daleko vyšší trest.Ze záběrů je jasné,že ten zákrok byl úmyslný!! Tady už přece nejde o to jak to s Kolářem dopado,ale jak to dopadnout mohlo.Celkem bez problémů mohl přijít o oko a se 100% jistotou nelze vyloučit i něco mnohem horšího.Ten 4 zápasový trest je proto jasný výsměch.

Reagovat
Greny

Podepisují přesně tak

Reagovat
Anacron

Ve světě kde je tohle https://1url.cz/kKuDv normální. Tam jsme to dopracovali.

Reagovat
soukup

Tak tohle je nějaká změna přesvědčení jednoho člověka, nevím co je na tom špatně, dřív mu Apu přišel vtipný, ale změnil na to názor. Jeho věc.

Horší jsou určitě spíš ty případy, kdy je nějaký "boj za správnou věc" vynucován institucemi.

Reagovat
naheCZ

Ale stejně dvě předkola hrát budou ne? Takže na skupiny už bude bez trestu

Reagovat
soukup

no nevím jak je to teď s předkoly s novým rozdělením pohárů. Kdyby to bylo jak letos, tak myslím Rangers začínají ve 4. předkole, takže by chyběl tam a pak první 2 zápasy skupin.

Reagovat
KingMaster13

Ano ale může jim v tom nejdůležitějším předkole uškodit jeho absence. A v tom 4. předkole je zrovna každá pomoc dobrá.

Reagovat
Čekám na brejk

Budou začínat ve 3. předkole LM, kde by teda Slavii potkat neměli kvůli nasazení obou týmu . Ale ve 4. předkole, kde už je šance, že by se mohli potkat, nebude moci pořád hrát. Ať Rangers vypadnou kdekoli minimálně na skupinu Konferenční ligy už bude. Doufejme, že tihle zoufalci budou hrát jen tu konferenční ligu a nejlépe je jak v LM tak v EL vyřadí někdo z ,,východní´´ Evropy

Reagovat
KingMaster13

Nejlépe Záhřeb tam by si je vychutnali i jejich fanoušci

Reagovat
Čekám na brejk

To by bylo krásné . Když teď vidím možnou skvadru soupeřů Rangers ve 4. předkole: Slavia, Dinamo Záhřeb, Besiktas a místo Salzburku by tam byla třeba Crvena Zvezda, tak by mohla být ještě sranda, pokud by fanoušci už mohli na stadion .

Reagovat
KingMaster13

Hlavně tohle jsou všechno týmy a tábory na naší straně. S tím Záhřebem se naši fans moc nemusí ale ve chvílích jako je tato si myslím, že by za námi stáli

Reagovat
Čekám na brejk

Je pravda, že když jsem ze zvědavosti pročítal diskuzi na polském serveru ohledně tohohle incidentu, tak Poláci byli jasně na straně Slavie, neočekávám, že v Srbsku či Chorvatsku to bude jinak . Ale on to asi čas otupí, další věcí je, že takové halo to asi mimo UK a Česko není. Ale s tím, když víme, jací Rangers jsou, hlavně když jim teče do bot a odveta by se měla hrát v Bělehradě či Záhřebu, tak to by mohla být show .On i třeba takový Maccabi Tel-Aviv by mohla být zábava, jasně propalestinští Skoti, k tomu nějaké nařčení od Rangers z rasismu a o zábavu bude postaráno .

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 4. předkole vypadnou se Slávií, rozhodující gól dá Kedel ve 120. minutě. Kamara se po zápase rozbrečí, že na něj fanoušci pískali.

Reagovat
dontcallmeandre

4 zápasy nejsou zase tak málo, vzhledem k tomu, že Kolář byl schopný nastoupit po třech týdnech hned do následujícího zápasu :/

Reagovat
naheCZ

Fakt by se nemělo brát v potaz to, že Kolář z toho vyvázl s notnou dávkou štěstí tak dobře. Ono si už taky nemusel zahrát vůbec že...

Reagovat
JacoBee

Tady vůbec nemáš koukat na důsledek, ale příčinu. Stejně jako byl schopný nastoupit po 3 týdnech, tak mohl třeba přijít o oko a tím kariéru.

Reagovat
JeséRodriguez

jako nejde o oko, ale mohl by tím oslabit úplně celej mančaft

Reagovat
vacin

Reagovat
Čekám na brejk

Zidane dostal za hlavičku 3 zápasy. Krejčí dostal za loket ve výskoku, což byla samozřejmě taky prasárna, ale ne taková, stejný trest. 4 zápasy jsou prostě málo. Tohle není moc výstražné do budoucnosti.

Reagovat
icefish

Je to absolutně mimo. Tohle byl jeden z nejhorších zdokumentovaných zákroků na brankáře za posledních 20 let. Měl napřaženou nohu strašně vysoko a věděl, že ho může trefit do oblasti hlavy a krku. Mohl mu zlomit vaz, přerazit hrtan, vyrazit oko... prostě cokoliv s těžkými trvalými následky. Adekvátní by byl půrloční distanc, který byl dal jasně najevo, že hráči NIKDY NESMÍ jít do takových soubojů a že ochranu zdraví hráčů někdo bere vážně. Tohle je naprostý výsměch a i když jsem to trochu očekával, je mi z toho na zvracení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Kamara ještě teď nemůže těch pár slov od Kedela rozdýchat

Reagovat
KingMaster13

Ty Němečtí sportovci se mi v tomhle hrozně líbí mají v sobě sportovního ducha Třeba i Ter Stegen byl takhle milej a fakt mě nenapadá v současném fotbale teď Němec zmrd. V F1 třeba i Sebastian Vettel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

presne, toto vyjadrenie je od Lena veľmi sympatické...

V takomto nejakom duchu si tu celú kominitu futbalu predstavujem

Inak, sú nejaké informácie o tom či sa vôbec Roofe Kolarovi ospravedlnil?

Reagovat
KingMaster13

Bohužel vůbec ani slovo dokonce ani přes média

Reagovat
JackDaniels.

Tak to považujem za ešte väčší škandál ako samotný zákrok.

Keď sa niekomu nedokážeš ospravedlniť za hrubé ublíženie na zdravý znamená to, že ti to nieje ľúto. Tým pádom akoby vyvrátil teóriu, že to nebol úmysel a dalo by sa to považovať za úmysel.

To je jednoducho sila. Takýto postoj k ublíženiu na zdravý bez známky oľutovania by mala vyšetrovať nejaká etická komisia...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Čekám na brejk

Je krysa a asi je to i způsobenou tím, že se tohle barbarské chování fanouškům Rangers zamlouvá. Tak by tím u nich klesl, kdyby se omluvil.

Reagovat
KingMaster13

Však psali Kolářovi na instagram aby chcípnul a že mu Roofe tu hlavu měl ukopnout a že jsme simulanti. Taky teď mám novou zábavu kdy před spaním si projíždím instáč a nahlašuju tyhle čuráky

Reagovat
Čekám na brejk

To tě ctí, záslužná činnost . Tyhle zprávy chudáčků jsem viděl taky, fakt tomu nerozumím, ještě se dá částečně z jejich úhlu pohledu chápat urážení Kúdely, ale proč tohle píšou Kolářovi, tomu fakt nerozumím.

Reagovat
KingMaster13

To že se na sociálních sítích batlej tábory na oficiálních stránkách to nechávám bejt, to k tomu patří. Ale na soukromej účet tam psát tohle to je hrozný Stejně tak odszuzuju naše fanoušky co psali Kamarovi na instáč že je opice ten taky celkem to schytal ale u toho Koláře mi to přišlo hrozný A to ještě že nenašli Kúdelův účet.

Reagovat
Čekám na brejk

. To máš pravdu, ale i to psaní na oficiálních stránkách, že měl chcípnout a podobně je ubohé, k tomu hráči se to dostane. Ubohé je i to psaní Kamarovi, že je opice, stejně tak stále osočování Kúdely, jaký je to hnusný rasista a že je dobře, že dostal od Kamary pěstí či od Balea loktem, ale pořád mi tohle přijde na hony vzdálené od přání trvalých následků Kolářovi, který ke všemu absolutně nic neudělal. to je prostě absolutní hnus.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Joe.Cole

V tom vyjádření omlouvá jenom sám sebe

Reagovat
wyqinac

je pravda, ze rozhovor s Ter Stegenem po zapase se Slavii se mi taky libil

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muller

Reagovat
Rudnevs

To je taktiež milý a fajn človek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger ešte

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
HorajzmAmmann

za Vettela

A za sebe musím říct, že třeba Freund, Geiger nebo Freitag jsou sympaťáci, ale takový Eisenbichler tak toho moc nemusím...

Reagovat
smazaný uživatel

Německo > Británie

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Front hell

Leno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele