Lehmann znovu zaútočil na Wengera

19.11.2007, 08:52
Aktuality
Brankář německé reprezentace Jens Lehmann neprožívá ve svém klubu šťastné období. V Arsenalu je až brankářem číslo dvě, s čímž se těžko smiřuje. Lehmann nemůže překousnout, že manažer Wenger upřednostňuje Španěla Almuniu.

Aby toho nebylo pro německého brankáře málo, tak Lehmanna ještě obvinila média, že na fanoušky zdvihl během utkání s Kyprem prostředníček. Domácí příznivci totiž žádali nástup Roberta Enkeho na úkor Lehmanna.

Lehmann se brání, že nic takového neudělal, zato na manažera Arsenalu Arseneho Wengera útočí opakovaně. "Chtěl bych mu vidět do hlavy," prohlásil Lehmann. "Shrnu to do jedné otázky: Je ten druhý brankáře lepší než já?" naráží Lehmann na Manuela Almuniu, současnou klubovou jedničku.

"Ukázal jsem, že dokážu vyhrávat zápasy i trofeje. Proto i kdyby byl stejně dobrý, jako já, tak bych měl chytat," pokračoval Lehmann. "Mám konkrétní nabídky, přesto je stále možné, že zůstanu v Arsenalu."

Autor: Radim Šantrůček / clubcall.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no co dodat je to nafoukaný germán který je navíc totálně hloupý. prosím tě odejdi od guners jen jim prospěješ. svými super chybami už si pobavil svět a ted jdi dělat trapas opět domu do německa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá pokoj a nedá. On je skutečně výbornej týmovej hráč a jeho nejsilnější stránkou je dělání výborný nálady v kabině .

PS: Divím se Wengerovi, že ho ještě nevyrazil. Já bych tolik keců, co měl tenhle manták, určitě nepřekousl

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ale nemůžeš dát na to co se kde napíše, co ty víš,jak to spolu mají ve skutečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě - my s nima v tý kabině nejsme ... Ale nevěřím, že by si bulvár vymyslel citace, takže tyhle věty někde opravdu řekl a dle mě jima ponižuje svýho gólmanskýho kolegu a znevažuje Wengerův výběr základní sestavy. Dle mě to dobrý klima v kabině neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

bulvar si klidne vymysli vsechno, tomu zase ver, ale asi na tom neco pravdy bude, myslim ze nejpozdej v lete odejde, takoveho nafoukaneho blbecka fakt videt chytat nepotrebuju

Reagovat
smazaný uživatel

koko_T

Reagovat
smazaný uživatel

sice sem fanouskem manchesteru united,ale jak tak koukam na brankarskou situaci v arsenalu tak lehman je fakt vůl namyslenej..jeste ze mame van der sara,forstera a kuzszcaka:)......odejdi trapcit nekam jinam,ostudy uz bylo dost jak pro arsenal tak tobe diky tvejm chybam!..

Reagovat
smazaný uživatel

On je prostě ocas.. Místo toho aby sekal dobrotu a byl rozumný a trpělivý a čekal na to, až mu dá AW šanci, tak má plnou hubu takovýchto hňupských keců, kterýma si u Arsenalu akorát tak přibijí hřebíky do rakvičky.. Počítám s tím, že nejpozději v létě odejde..

Reagovat
smazaný uživatel

odejdi a prestan delat gunners ostudu almunia je stokrat lepsi nez ts!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele