LEHMANN: NEJISTÁ BUDOUCNOST

02.06.2007, 14:43
Aktuality
Jens Lehmann sice nedávno podepsal nový jednoletý kontrakt s Arsenalem a bránu londýnského klubu bude hájit i v sezóně 2007/2008, jeho pozice ale příliš pevná není. Lukasz Fabianski bude zdatným konkurentem a německý gólman to moc dobře ví...

"Trenér mi během našeho rozhovoru řekl jisté věci a po jejich zvážení jsem se rozhodl prodloužit své působení v Arsenalu do června 2008. Chci se do toho pořádně opřít a proto jsem se rozhodl zůstat," prohlásil již 37letý brankář.

Na Lehmanna však nečeká snadná situace. V úvodu sezóny zřejmě bude jedničkou, postupem času by ho ale mohl nahradit Lukasz Fabianski. Teprve 22letá posila z Legie Varšava před sebou má zřejmě velkou budoucnost a manažer Arsene Wenger mu letos chce dát několik příležitostí. To by mohlo zkomplikovat Lehmannovo postavení v národním týmu.

"Pokud budu chytat za Arsenal, nebudu mít žádné obavy o národní tým, protože anglická liga je výše, než ta německá. Pokud za Arsenal chytat nebudu, bude to pro mě něco nového," uvědomuje si Lehmann.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

lehmann je supr golman a myslim ze je pro gunners prinosem ma mnoho zkusenosti, ale v posledni dobe se mi zda, ze dela mnoho chyb a je nejisty...

Reagovat
HOST*bruce

vždycky dělal mnoho chyb a vžycky byl nejistý.....a k tomu byl vždycky i rapl s nervama.........jen vloni měl slušný půlrok...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavá nabídka by mohla dorazit na Old Trafford, manažer Sunderlandu a bývalý záložník Manchesteru United Roy Keane by za dva miliony liber rád získal Paula Scholese.

Reagovat
HOST*

njn trochu nervak...ten ma zlutou kazdej treti zapas

Reagovat
HOST*

ja ho proste miluju kdyz vidim co naschval dela v poslednich minutach jak zdrzuje vedcinou se nadherne pobavim :D

Reagovat
HOST*bruce

já se zase pobavím, když Robbie Keano toho rapla v každém north london derby vytočí až na samotnou hranici mrtvice.....s tím polákem už budou vzájemná derby menší sranda..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele