Le Guen zatím zůstává

18.12.2007, 16:17
Aktuality
Paul Le Guen bude i nadále trénovat fotbalisty PSG, přestože se klub nachází ve velké krizi. Důvěru i do dalších zápasů mu dal prezident francouzského celku Alain Cayzac...

"Jsem to já, kdo rozhoduje. A rozhodl jsem se si ho ponechat," sdělil Gayzac.

Pozice bývalého kouče Lyonu a Rangers je teda pevná, ovšem pouze na první pohled. PSG v průběhu tohoto týdne čeká schůzka vedení a na ní by se mělo rozhodnout, zda zůstane či bude odvolán samotný Gayzac. Tým z hlavního města Francie prožívá krušné časy a loni na poslední chvíli unikl sestupu. Ve stejné situaci je pak i letos, po osmnácti kolech mu patří až sestupová osmnáctá pozice, za což může tragická domácí bilance - PSG z deseti zápasů před vlastními fanoušky uhrálo pouze čtyři remízy.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak doufam ze v druhy polovine sezoni to bude lepší le Guen neni sptnej ale dve špatný sezoni si nemůže dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Neni Pariz hlavni mesto francie!?Zajimava reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni Pariz hlavni mesto Francie!?Zajimava reprezentace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele