Lavička: Nebyli jsme favority, postup těší o to víc

23.11.2012, 10:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
Andis

Super, rozhodně lepší výkon, než ubrečená Plzeň

Reagovat
F.Torres

první příspěvek a taková sračka

Reagovat
hradec

Ono, když se koukneme na momentální formu v úvodu sezony Kirjatu a Bilbaa, tak vidíme, že jsou na tom oba špatně jak v EL, tak i v domácí lize. Bilbao, lon'ský finalista, se zatím v sezoně vůbec nechytil a jeho hvězdy (Llorente, Muniaín, Iraizoz, Iraola) nemají formu. V lize jsou 14. a jejich obrana vypadá jako igelitový pytlík . Hlavně z toho důvodu vidím Spartu jako klub, který využil-zejména ve vzájemném zápase na Letné, lepší pohodu a celkový klid v jádru týmu. Např. v Bilbau ještě ani nevědí co s Llorentem a jestli trenér Bielsa zůstane po takovém hrozném vstupu (viz. případ napadení dělníka).

Sparta Praha jinak NO COMMENT

Reagovat
smazaný uživatel

A potom se podívám na postavení coimbry tak se musím smát tomu že tam plzeň remizuje, no coment jak je tu psáno :D Sparta měla o 100% silnější skupinu tak nehejtujte šašci :) Lyon je na úrovni Atlética a kdo říká že ne, kecá si do kapsy. A Bilbao je mnohem ale mnohem víc než Tel Aviv a Coimbra je srovnatelná se šmonou takže Spartičce

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na to. Užívej si krásný postup Spartičky a na plky Brouků Pytlíků, nepřejících Tomášů a kdejakých všeználků se vybodni. Oba kluby postoupily, oba fanouškovské tábory mají právo na radost a oslavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Jen mi vadí to že Sparta včéra hrála prostě líp než Plzeň ale ty jejich fanoušci kterej je o 500% víc než před 2 rokama tu budou pindat. Trošku soudnosti . Ta slavná Plzeň už taky nehraje nic fantastickýho. Já jsem rád za oba, že postoupili a vždycky v pohárech budu fandit Plzni , Slavii i Horním Kotěhulkám. Ale nesnížím se k tomu abych vyzdvihoval jen svůj tým a ostatní by pro mě byly spodina i když je pravda jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem neviděl jak hrála Plzeň, tak to nemůžu posoudit. Jinak Slavii a dalším rivalům (Baník, Bohemka) v pohárech nefandím, stejně tak Plzni, i když to není náš rival.

Reagovat
didosh

to já fandím a přeji Spartě,Slávce i komukoliv jinému v pohárech.... v Itálii to mám stejně nejvíc nenávidím rivala Inter a též od mala nesnáším Lazio ale přál jsem jim v pohárech kvůli celému Calciu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš hovna, Plzeň hrála na remízu a do žádnejch útočnejch orgií se nepotřebovala pouštět, Coimbře taky pomalu nic nedovolili až na menší závar po chybě brankáře a zbytečnej faul ke konci. A výkon Sparty, ehm Lyon měl před zápasem první místo prakticky jistý, co to je taky nějaká Kiryat Shmona doma že jo, takže mu víceméně o nic nešlo. Na to že hrála Sparta doma a před takovou kulisou, tak to byl až na dvě parádní brejkový šance připosranej výkon, žádnej větší tlak..

Reagovat
r.mrazik

a sparta na remizu nehrala ty smoulo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nehrála na nic a nakonec z toho vytřískali remízu, nad kterou budou kroutit hlavama ještě hodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Třikrát hurá pro Víťu Lavičku. Je skvělé mít na Spartě po delší době kvalitního, ale zároveň oblíbeného trenéra .

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
F.Torres

Reagovat
BrainBlender

jen doufám, že po jednom roku, kdy nebude titul ho vedení podrží (ne za všech okolností samozřejmě)

Reagovat
smazaný uživatel

Titul bude.

Reagovat
Mr.Mike

taky tomu věřim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. právě jsem si včera říkal, že i když to tolik herně nebo výsledkově nepůjde, tak panu lavičkovi toho rozhodně odpustím více, než chovancovi nebo haškovi.

Reagovat
exse

No Chovanec možná nebyl tak oblíbenej, ale výsledky a herní projev byly v podstatě stejné, takže v tomhle žádnou extra změnu nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Víťa má za sebou teprve půlku sezóny, takže výsledkově nejde s Chovancem srovnávat. A Chovanec nebyl možná tak oblíbenej, Chovanec prostě nebyl tak oblíbený jako Víťa Lavička. Kdybys byl na některých zápasech Sparty, tak bys to poznal. Navíc bych řekl, že za Chovance jsme měli silnější tým. Zejména díky Bonymu, Kuckovi, Kladrubskýmu a Vackovi, kteří byli přímo ideální pro silový fotbal, který nám přinášel výsledky.

Reagovat
exse

Já byl na 3 zápasech Sparty pod Chovancem. Jen říkám že Chovanec taky dokázal postoupit ze skupiny EL a loni měl nejúspěšnější vstup do ligy v historii. Co se týče toho týmu tak určitě Kucka Vám teď chybí, Kweuke Bonyho nahrazuje výborně stejně tak Hušbauer Vacka. Neřekl bych že ty týmy byly nějak diametrálně rozlišné, možná byl ten předchozí o trochu lepší, tenhle má zase na druhou stranu daleko větší potenciál. Co se týče Víti samotného, tak mě je taky velmi sympatickej, jenom mi není moc sympatickej styl fotbalu, kterej praktikuje, ale na Spartu se hodí perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi byl na víc zápasech Sparty než Slovanu, ne ? Jinak Lavičkův tým má větší potenciál, oproti tomu Chovancům výběr byl zkušenější a o něco silnější. Jinak Kucka je přesně ten typ hráče, který nám často chybí. Řekl bych, že s ním bychom měli v lize o nějaký ten bodík víc.

Reagovat
exse

Bohužel musím uznat že byl, ale jezdil jsem s místním fanklubem a cestu platila Sparta, takže jsem toho musel využít

Reagovat
smazaný uživatel

A jako na potvoru nehrála Sparta se Slovanem .

Reagovat
exse

To jo no, ale překvapilo mě jak se Sparta stará o mimopražské fanoušky, ten systém fanklubů mají opravdu výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no ale s Víťou jsme odehráli už dost dobrej zápasů i herně. S Pepíkem to bylo občas za 2 sezóny . To, že včéra hráli tak jak hráli , tomu se říká taktika. Když oboum stačí bod .. :) Jinak jeslti sis nevšiml, tak tuhle sezónu S Rotterdamem oba zápasy, v lize jich taky pár bylo, V Lyonu za stavu 2:0 jsme byly lepší, Bilbao doma, Šmona doma. Myslím že těch herně dobrej zápasů bylo mnohem víc za ten půl rok , než za posledních 3 4 roky co tu strašil Pepik a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Chovancem jsme zase hráli skvěle doma proti Pao, doma s PSV a oba zápasy s Kluží. V následující sezóně jsme zahráli slušně s Lechem, pak oba zápasy s Palermem a doma proti CSKA. A i v lize jsme měli povedené zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom máš pravdu ale to bylo za x sezón k sakru málo, co tam strašil Pepik. Víťa za půl roku zvládnul toho mnohem víc A kord když tam nastoupil v docela špatný době, ztráta skoro jasného titulu, pindání na Jardu Hřebíka. Palec nahoru prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Sedí tam, to jo. Pro mě je to po dlouhé době jeden z trenérů, u kterého mám pocit, že by tam svoji práci mohl dělat hodně dlouho. Ale dokud se výsledkově daří, protože jak přijde slabší období, tak kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně postup do playoff doufám že přijede Fc Chelsea nebo Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens ne, vyřazení od Sparty už by bylo pro ně hodně krutý. Ale tak jak řikaj, na triumf v Lize mistrů letos ještě nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

konecne? vzdyt jsme do play off postoupili jen o dve sezony dozadu

Reagovat
RealC.F.

Víťa Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted chci bud Hannover,coz by byl krasnej a pocetnej vyjezd..Genk-na zapasy s nim dodnes rad vzpominam..pripadne Liverpool,kterymu bysme to vratili za predchozi vyrazeni..

Reagovat
RealC.F.

Hannover by byla paráda , liverpool radši ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel bych soupere pres kteryho by se dalo postoupit a jeste bych se tam mohl jet podivat na venkovni zapas..takze zadna Machackala,Kazan,Fenerbahce..

Reagovat
smazaný uživatel

A taky bych si přál soupeře, se kterým přijedou početní a hlavně kvalitní ultras. Už tu dlouho nic pořádného nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad bude ten Hannover nasazenej,ale maj to rozjety,takze by mohli..ten Genk by taky mel bejt nasazenej..uvidime,losuje se se poslednim zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se losuje někdy v půce prosince.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nechci ani náhodou. Hannover by byl super, obecně německého soupeře bych uvítal. Racingu Genk máme zase co vracet.

Reagovat
didosh

za ten Genk ...pamatuju jak jsem doma s otcem nervačil a nazýval jsem Spartu různýma nadávkama,tehdá jsem nic o síle Genku nevěděl,hlavně ten namyšlený Wesley Sonk(nebo jak se to píše) ten mě opravdu dostával do varu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se píše Sonck. No, to byla pěkná svině. A ten jeho parťák Dagano nám taky slušně zatopil. Ale ten závěr domácího zápasu byl hustej. Škoda, že jsme jim ten pátý gól nedali. To by byl krásný postup do základní skupiny.

Reagovat
didosh

nemáš někde video z tohohle zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně tak v hlavě. Zrnité, nekvalitní, přepálenej zvuk a chybí titulky . Ale útržky toho zápasu bys mohl vidět ve filmu Horem pádem.

Reagovat
didosh

já si to taky pamatuju tak nějak matně,hledal jsem ten domácí zápas ale nic

Reagovat
didosh

Jen mě mrzí že jste ztratily Kadleca,asi před půl rokem jsem o něm psal že je hodně namachrovaný a že mu to všechno hodně vlezlo do hlavy ale poslední dobou na sobě ohromě zamakal a šel do sebe,rád jsem se podíval v lize na Spartu(ikdyž jsem ji nefandil ) hlavně k vůli mladým jako je Krejčí a právě Kadlec,Balaj

Reagovat
didosh

a jak je na tom Juliš?hodně se o něm mluvilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy je losování pavouka EL a LM?

Reagovat
smazaný uživatel

20.12

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele