Laudrup: Na hřišti bylo jedno mužstvo

19.09.2008, 11:22
Aktuality
Spartak Moskva na ostravských Bazalech předvedl svůj tradiční výkon. Individuálně kvalitní, rychlou a ofenzivní hru, ale s velkým množstvím chyb. Výkon, za který celou sezonu v Rusku mužstvo sklízí kritiku však tentokrát stačil na dobrý pohárový výsledek.

Přestože sami fanoušci opět nešetří kritikou na výkon svého mužstva, tak podle trenéra Laudrupa bylo na hřišti jen jedno mužstvo.

"Prvních 25 minut hrál Baník velice dobře. Češi hráli aktivně, útočili a měli převahu. Ale v polovině zápasu jsme převzali iniciativu a měli víc gólových příležitostí. Jestli v některých zápasech měl Spartak slabší druhé poločasy, tak dnes tak tomu nebylo. Na hřišti bylo jedno mužstvo." prohlásil po zápase dánský lodivod.

Zaslouženou výhru viděl i brankář Stipe Pletikosa. "Vypracovali jsme si více šancí a vyhráli zaslouženě. Ale dělali jsme i chyby, za které nás soupeř mohl potrestat. Máme teď velkou šanci na postup a myslím, že Laudrupova práce byla vidět už dnes."

Ani fanoušci Spartaku nepochybují o postupu do další fáze poháru UEFA. Výkon mužstva ale naopak označují za slabý a dobrého výsledku si váží. O postupujícím se definitivně rozhodne za dva týdny v odvetě v moskevských Lužnikách.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

baník je jako zenit ve středu,prohrál lepší tym,moc nesouhlasím s prohlášením laudrupa...

Reagovat
smazaný uživatel

hra Baníku se mi nezdála lepší než Spartaku.. Pokud pomýšleli na postup, tak měli podat rozdílnější výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

já zas nesouhlasim s tim cos napsal ty, Baník začal dobře, ale to je tak všechno. Škoda toho přímáku Otepky

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám že hráli hrozně.. Za solidně odehraných 20 minut nemůžeš požadovat výhru. A když nedáš doma gól, tak je to o to horší..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo souhlas.....jinak dobrej nick

Reagovat
smazaný uživatel

Laudrup byl vinikající hráč a takový je i jako trenér. Určitě má co Spartaku nabídnout a může s ním dosáhnout hodně úspěchu.. Záleží jak ho nechá vedení pracovat. O baníku se nemá smysl vyjadřovat. Klasický případ syndromu českých klubů. Nervozní výkony a kostrbatá hra. Vše podle mě vyplývá z přehnáného respektu.. Kádr Baníku totiž není vůbec špatný. Bohužel stále jasnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak to bych se teda hádal, možná druhou půlku prvního poločasu a prvních 10minut druhýho poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidim uplně stejně. V druhém poločase držel taktovku Spartak asi 15-20 minut(ale prakticky bez šancí!!!). Poté se Ostrava dostala do hry a Spartak dlouho tlačila. Remíza by slušela zápasu MNOHEM víc. Laudrup má velký oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Otepkuv primak byl krasny ale Pletikosa

Reagovat
smazaný uživatel

laudrup si zas lze kapsy...Banik tlacil minimalne 25 minut 1. polocasu a pak koncovku zapasu tak nevim co chce...Spartak byl v uvodu utkani naprosto malinkaty, kdyby mel Banik Necida tak uz vede 2:0 a na rusaky by padla deka, to uz by byli v pr...

Reagovat
soukup

má svěrkoše, kterýho všichni baníkovci vynášej do nebes, tak proč psát kdyby měl necida...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jen jedno mužstvo : Baník!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele