Laštůvka je v Německu spokojen

28.08.2007, 14:49
Aktuality
Jenom několik týdnů stačilo k tomu, aby si Jan Laštůvka zamiloval německou bundesligu. Český brankář v letošní sezoně hostuje ze Šachtaru Doněck v Bochumi a v tuto chvíli lituje, že zatím jde pouze o jednoleté hostování...

Bochumi vyšel fantasticky vstup do nové sezony. Po úvodních třech kolech má podceňovaný klub na svém kontě sedm bodů a vyhřívá se na skvělé třetí příčce za dalším překvapením z Bielefeldu a suverénním Bayernem Mnichov. Bochum za sebou navíc má dva těžké zápasy, v nichž doma remizovala s Werderem Brémy a v pátek dokonce porazila Hamburk.

"Byl to zápas hraný v obrovském tempu. Nebylo příliš šancí, ale fanoušci se museli bavit. Odstartovali jsme dobře. Vedení klubu je se sedmi získanými body velice spokojeno a stejně tak i fanoušci. Musíme zůstat oběma nohama na zemi. K příští utkání cestujeme do Hannoveru a tam se pokusíme získat další body," říká Laštůvka.

Laštůvka roli jedničky VfL přebral po dalším zástupci české brankářské školy Jaroslavu Drobném. Ten ve druhé polovině loňské sezony podával vynikající výkony a vysloužil si angažmá v Hertě Berlín.

"Jsem nadšený tím, jak všechno jde. Na bundesligu jsem si hodně rychle zvykl a mohu říci, že mezi ní a Premier League není příliš velký rozdíl. Troufnu si říci, že němečtí fanoušci jsou fotbalu více oddaní, než ti angličtí. Bundesliga je stále v televizi a spousta lidí navštěvuje nové stadiony. Je mi velice líto, že jsem zde ze Šachtaru pouze na roční hostování. Rád bych zůstal v Německu, takže musím podávat co nejlepší výkony," prohlásil dále Laštůvka.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Do repre snim jako dvojku ale pokud bude u kormidla pan Bruckner tak se toho asi nedockam

Reagovat
HOST*

v Šachtaru Doněck se zakopal

Reagovat
smazaný uživatel

fakt si to myslíš??Šachtar Doněck by vyhral českú ligu s 20 bodovým náskokom.

Reagovat
smazaný uživatel

a slovenskú s 50 bodovým

Reagovat
HOST*

mel na to odejit z baniku do lepsiho klubu nez byl v ty dobe Šachtar Doněck (muj nazor,nejsem znalec ukrajinskeho fotbalu)

Reagovat
HOST*sterda

Ale nikde by nedostal takový pohádkový prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

najviac sa mi páči táto veta : Troufnu si říci, že němečtí fanoušci jsou fotbalu více oddaní, než ti angličtí. No comment. ako na to chalan prišiel keď je tam len mesiac????

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnou věc říká více lidí...

Reagovat
HOST*Arne

to je věc názorů, já v tomhle s Laštůvkou souhlasím.

rozhodně to není nic k popadání se za břicho

Reagovat
HOST*1860

co si mam predstavit pod pojmem " vice oddani"...?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
plechi

Konečně úspěch

Reagovat
HOST*sterda

Teď už "jenom" začít pořádně chytat, zatím slabota.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele