Larsson hodlá pokračovat v reprezentaci

19.06.2008, 13:24
Aktuality
Již dvakrát z národního týmu odešel, třetí loučení se zatím odkládá. Henrik Larsson nemyslí na definitivní odchod z mezinárodní scény a trenérovi švédské reprezentace Larsi Lagerbäckovi bude k dispozici i pro kvalifikační cyklus o postup na MS 2010...

"Trenér se mě na to již ptal a moje odpověď zůstává stejná. Budu za svou zemi hrát do té doby, dokud si budu myslet, že jsem dostatečně dobrý a týmu prospěšný," řekl Larsson.

Brzy 37letý útočník z národního týmu odešel již dvakrát, pokaždé ovšem dal na volání spoluhráčů a národa a do reprezentace se vrátil jak před ME 2004, kdy rozhodující roli sehrál syn, tak i před letošním evropským šampionátem. Ten pro Švédsko nedopadl dobře a poprvé od roku 2000 se s velkým turnajem loučí již po základní skupině.

"Pokud mě zde nebudou chtít, tak odejdu. Do listopadu mám smlouvu v klubu a ještě jsem se nerozhodl, zda po jejím vypršení budu i nadále hrát fotbal, ale pro tuto chvíli je můj názor stejný jako před Eurem. Budu u toho," řekl dále útočník Helsingborgsu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

aspon prekoná 100 štartov v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Henrik Larsson mi trochu připomíná Dominika Haška, skončí a zase vrátí, zase skončí a zase se vrátí, atd. Ale hráč je to i v pokročilém fotbalovém věku vynikající, takže švédští fans mohou jásat. Mít takové hráče v kádru je vždy přínosem. A mohl by překonat bájnou hranici 100 repre startů. Mimochodem, kdyby už dříve načas neskončil, už by tu stovku a více dávno měl.

Reagovat
fantomas

A jiného českého (dokonce i fotbalového) velikána ti nepřipomíná?

Reagovat
božský John

Méďu?

Reagovat
Sosi

škoda ho, chlapce...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ale zrovna jsem si na něj hned nevzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele