LAMPARD VRACÍ ÚDER

13.12.2006, 12:34
Aktuality
Včera gólman Arsenalu Jens Lehmann kritizoval záložníka Chelsea Franka Lamparda, dnes se role obrátila. Anglický reprezentant Lehmannova slova nechápe a i on vyslovil, co si o svém soupeři myslí.

"Lampard je na urážky lidí specialista," hlásal Jens Lehmann po nedělním souboji Chelsea s Arsenalem. Během zápasu si trochu vjel do vlasů s Didierem Drogbou, s ním však prý problém nemá.

Co na to Frank Lampard? Nechápe. "Vyměnili jsme si s Lehmannem pár slov, ale on nemá vůči nikomu na hřišti žádný respekt. A to nevidím jen z vlastního pohledu," řekl v rozhovoru pro The Sun. "On se na všechny dívá skrz prsty. Určitě jsem neřekl nic, co by žádalo vysvětlení. Pro mě je to všechno jen v zápalu boje, je nesmysl o tom pak mluvit v médiích."

A aby Lehmann z tohoto "souboje" nevyvázl jen tak, Lampard dodal: "Nedávno jsem byl se svým bratrancem Jamiem Redknappem na obědě v londýnské restauraci a Lehmann seděl jen kousek od nás u jiného stolu. Úplně nás ignoroval. Když odcházel, šel kolem nás, neměl ani tu slušnost cokoli říct, ať už hezkého nebo ne. Zřejmě je jen trochu více citlivý, než my ostatní."

Co na to Lehmann? Uzavře přestřelku mlčením, nebo se budou stránky britských novin v podobném duchu plnit dál?

Autor: Petr Starý

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vyzerá na to na príbeh na pokračovanie, už som zvedavý, čo na to povie Drogba

Reagovat
Xavi

Nechápu, že vás to lidi baví!

Reagovat
smazaný uživatel

Docela gangsta přestřelka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybych si měl vybrat komu z těchhle dvou věřit, tak vyberu Lamparda. Ač Chelsea nesnáším, tak Lampard mě přijde jako jeden z mála tamních sympaťáků. Zato Lehmann na mě působí jako typickej studenej arogantní Helmut

Reagovat
HOST*nofan

Neřek bych. Pěkně pustil do branky na MS Kahna. Spíš si myslim, že Lampárdík to hraje na domácí prostředí.

Reagovat
Bender

Souhlasim. Je to namachrovanej skopčáckej buzíček

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ste ten zapas videli tak si uvedomite, ze Frank je taky slusnej hajzlik a provokater......ale to k fotbalu patri,proto trochu jense nechapu proc zaluje do medii:D..ale tak cajk no:)

Reagovat
HOST*lampard

The Lampard is Number 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele