Lampard téměř stogólový

01.11.2007, 13:48
Aktuality
Chelsea se v posledních týdnech daří, včera jí ovšem v Carling Cupu málem popravil leicesterský kat. Celek z druhé nejvyšší anglické soutěže Blues na jejich hřišti řádně potrápil a nakonec smolně podlehl 3:4. Hrdinou domácích se stal Frank Lampard, který se tak opět přiblížil metě 100 vstřelených branek v dresu londýnského klubu...

Lampard se trefil ve 20. a 29. minutě a jeho zásluhou odcházela Chelsea do kabin s vedením 2:1. V 74. minutě se však fanoušci na Stamford Bridge nestačili divit, Leicester totiž otočil skóre a až do konce sahal po senzačním postupu. O ten ho nakonec připravili tři minuty před koncem Ševčenko a v samém závěru svou třetí brankou večera Lampard.

"Přibližuji se hranici sta branek za Chelsea a to bude opravdový milník. Sto gólů je opravdu hodně," prohlásil anglický reprezentant.

Lampard působí na Stamford Bridge šest a půl roku a během této doby poslal do sítě soupeřů již 96 míčů. Sto branek za Blues zatím dalo pouze sedm fotbalistů, do elitní společnosti patří Bobby Tambling (202), Kerry Dixon (193), Peter Osgood (150), Roy Bentley (150), Jimmy Greaves (132), George Mills (123) a George Hilsdon (107).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Dom

Ani Zola nedal 100 gólů??

Reagovat
HOST*rufus

59

Reagovat
HOST*PeterChelsea

ee

Reagovat
HOST*

ta mal pravdu

Reagovat
HOST*

Frank je proste skvelej hrac, nejen ze umi branit, ale umi i skorovat a pripravovat sance, ted opet zacina mit formu, Chelsea by bez nej byla hodne oslabena, doufam ze nepujde do Juve.. Snad se mu bude darit i v repre a dotahne Anglii na EURO 2008

Reagovat
HOST*dixks

tak ono se mu muze darit jak chce,ale Anglie postup ve svych rukou nema, musi doufat, ze Rusko nebo Chorvatsko nekde ztrati..

Reagovat
HOST*robíňo

jeho styl je trapný má jen dobrou střelu tečka

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

dmnce

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na jeho přhrávku na první gól, který dal v sobotu Drogba Machesteru City. Takhle geniální přihrávka se vidí málo kdy.

Podepsal jsi se sice jako robíňo, ale spíš jsi měl napsat Doň Kidoň.

Reagovat
HOST*lampard

ty si ale debil lampard je nejlepsi fotbalista sveta ty kretene

Reagovat
HOST*

Jo jo,souhlasim s T-80U :)) je jasne,že když někdo napiše nazor větou s deviti slovy,ma Iq přibližně stejně velke jako čislo vyjadřujici onen počet slov:) Lampard dal skoro 100 golu,bere 130 tisic liber tydne,hraje dlouhodobě za Anglickou repre,patři dlouhodobě k vězdam sveho tymu,,ale jasně,,tyhle všechny fakta nesporně znamenaji to že nic neumi:)) takže spiš Doň Kidoň Totalnííí Duťoň:))

Reagovat
HOST*

Nebo Komplexoň?:) ted nevim :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele