Lampard nebude hrát několik týdnů

27.12.2007, 19:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vidím to na návrat ballacka do sestavy!! ten se po prvotní nerozehranosti chytne, protože nebude mít v lampardovi konkurenci, a až se lampard bude vracet tak si budou opět překážet!! a odnese to zase a jen chelsea! - na druhou stranu tak ballacka na konci sezóny může alespoń trošku zhodnotit - však on se zase real ozve...

Reagovat
smazaný uživatel

velké oslabení, balack na tom po zranění nebude asi nejlépe fyzicky a bude nerozehranej

Reagovat
irik

ballack je taky schopnej ... uz v tom zapase to prokazal zaridil 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

.....potížím počítat s obránci Johnem Terrym, Florentem Maloudou a útočníkem Drogbou. -> Malouda neni obránce ;)

Reagovat
smazaný uživatel

No,Ballack se uzdravil ve spravnou dobu a Frank se ve správnou dobu pro Chelsea zranil,pač hraje poslední dobou slušnou tužku o proti tomu na co byli fans blues zvyklí,Ballack se za tu chvíli na hřišti proti Aston Ville ukázal ve velmi dobrém světle a vypadá to,že on bude daleko lepší alternativou na post klíčového záložníka než v současnosti Frank.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ale mě se Lampard nikdy moc nelíbil,má dobrou střelu a nahrávku ale rychlost,technika mu nic neříká!Sice v minulích ročnících hrál trošku líp ale to jen kvůli tomu že dával branky z trestňáku a z penalt tak byl více na očích,teď se mu nedaří už ani střely,takže je to teď v Chelsea průměrnej hráč.Nebude chybět,co anskočil Ballack teď proti Ville do hry tak zahrál líp.

Reagovat
Devil

Jj Ballack po prichodu na travnik ozivil hru . Rozhybal a zrychlil svojim nasazenim celkem zapas s Villans . Lampard tolik videt nebyl . Jsem zvedav jak to bude az se uzdravi . Ale radej bych byl kdyby hral Lampard . Nemam Ballacka moc rad prijde me nafoukanej , ale o tom to neni .

Reagovat
smazaný uživatel

mam takovej pocit ze chelsea ted bude mit hodne velkej problem... lame se cela sezona a oni prisli o klicovy hrace... terry-3 mesice mimo a bez neho je obrana marna... carvalho s colem-3 zapasy stop za cerveny karty... tak su zvedavej kdo v ty obrane bude hrat... ted jim este zmizi drogba, mikel a kalu na pohar africkych narodu... a cechovi se ted nak nedari, napamatuju ze by kdy udelal takovy chyby jako proti arsenalu a astonville... su zvedavej jak na tom budou po zime....

Reagovat
smazaný uživatel

jo a samozrejme este lampard je ted taky zranenej... snad se chytne ballack... jinak nevim nevim...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele