LAMPARD CHCE ZŮSTAT V CHELSEA

19.03.2007, 21:10
Aktuality
Frank Lampard, zástupce kapitána v londýnské Chelsea a anglické reprezentaci, si podle svých slov nedokáže představit, že by měl někdy opustit skvěle fungující klub z metropole Velké Británie. V klubu je spokojený, fanoušci ho milují, takže by v Chelsea rád zůstal až do konce kariéry.

Příznivce Chelsea děsí spekulace, které se již delší dobu v Anglii v médiích objevují. Podle nich není osmadvacetiletý Frank Lampard daleko od senzačního letního přestupu ze Stamford Bridge do některé země z jihu Evropy. Zájem o takového hráče by měl snad každý klub, ovšem nejseriózněji vypadají nabídky některých klubů z Itálie a Španělska. Lampard je však již nyní ikonou Blues a fanoušky uklidňuje, že nikam přestoupit nechce.

"Chci zůstat v Chelsea," potvrdil Lampard listu The Sun. "Nikdy jsem neměl v úmyslu tento klub opustit a nevím, proč bych to měl měnit. Mám tu vše, co pro svoji práci potřebuji. Dobré tréninkové podmínky a také dostatek motivace."

"Za posledních šest let mám v Chelsea takové vztahy, že to je vlastně moje rodina. Miluji to tu. Někdo může tvrdit, že to je pouze klišé a že se to může během týdne změnit, ale já to myslím opravdu vážně. Jsem hodně pyšný na to, že mohu být součástí Chelsea. Navíc jsem s tímto klubem již mnohého dosáhl," tvrdí Lampard a jedním dechem dodává informaci o vztahu s fanoušky: "Mám je hodně rád. Jejich podpora mě žene stále dál. Stali se součástí mojí fotbalové rodiny. Až budu mít odehráno a ukončím kariéru, budu sedět na stadionu s nimi a podporovat Chelsea. Tím jsem si jistý."

Lampardův život v Chlesea přeci jenom tak idilický není. Sám hráč přiznal, že se mu nelíbí protahování uzavření jeho nového kontraktu. "Ano je mi nepříjemné, když se takhle spekuluje o mojí budoucnosti, ale vím, že můj agent spolu s vedením Chelsea na smlouvě pracují a věřím, že to bude co nejrychleji za mnou."

Střední záložník se skvělou střelou je pro Chelsea téměř nepostradatelný. Má vůdčí schopnosti a také často střílí branky. Lampardův přestup kamkoli by byl proto obrovským překvapením.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Moje řeč! Chelsea je pro něj jak stvořená!

Reagovat
HOST*Štichič

Taky si to myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že zůstává, Chelsea by bezněj neměla žadnou šanci :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele