Lambert se dohodl na odchodu ze Stoke City

18.05.2018, 16:47
Aktuality
Stoke City hledá nového manažera. Potters neúspěšně vedl k záchraně mezi anglickou elitou Paul Lambert, jenž se nyní dohodl na vzájemném ukončení spolupráce. Jméno jeho nástupce zatím není známo...

Tradiční celek neprožíval vydařenou sezónu, což v lednu stálo místo manažera Marka Hughese, na jehož pozici přišel Paul Lambert, jenž měl "Hrnčíře" zachránit mezi elitou.

Skotskému manažerovi se tento úkol však splnit nepodařilo, když dokázal se skromným celkem vyhrát pouze dvě z patnácti ligových utkání a následně sestoupil do druhé ligy.

Obě strany se posléze dohodly na předčasném ukončení spolupráce, která měla podle původní dohody trvat do roku 2020. "Chceme poděkovat Paulovi za práci, kterou u nás během posledních čtyř měsíců odvedl a přejeme mu všechno nejlepší do budoucna," stojí na webu Stoke City.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (75)

Přidat komentář
THarris

Sestoupil s týmem, který má např. Shaqiriho, tak co čekat

Reagovat
C-M@ster

Robin van Persie: Stoke City away was the most difficult match in the world

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke a swansea sestup, dream

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě za ten antifotbal

Reagovat
fff

I don’t know if this is happening but Klopp was a massive Dembele fan and met him before his club sold him to Dortmund. Dembele travelled 8 hours after a night game for the meeting.

Tento typek vacsinou o LFC vie.

Dembele by bol super, keby prisiel on a Fekir, tak Coutinhov odchod by mal byt zalepeny viac nez slusne. Keby mal prist iba jeden tak snad Fekir.

Jorginho zrejme do MC, Neves nechce odchadzat podla toho co vravel.

Butland je snad uplna blbost.

Kto sa este spomina?

Reagovat
smazaný uživatel

Když City vezme Jorginha, tak by to mohl LFC vrátit tahem, že vezme Freda. Byla tam zpráva o Khedirovi. Klopp by si údajně přál Pulisice nebo Malcolma. Pulisic by byl pod Kloppem neskutečný, ten by možná za to stal víc než Fekir. Během tohoto roku se několikrát vzpomínalo na Wernera a tam by asi LFC neměl konkurenci letos a mohl by mít volnou cestu. Krom Butlanda se mluvilo o Oblakovi a Allisonovi, ale je to otázka, když se Karius zlepšil, jasné není to furt to top úroveň, ale zlepšil se, to nejde vyvrátit a ještě je mladý. Byla tu zpráva i o Minovi, ale podle mě ho poslem Seville, jako poděkování za Langera.

Reagovat
tomasinho

Podle mě Fekir je done teda a pak bude chtít backup na křídlo, takže tam Dembele, Pulišič, Malcom, Bailey možná. Něco z toho, Dembeleho bez opce těžko pustí a to Klopp nebude chtít myslím. Tak sand Pulišič. Ofenzíva by byla pak vyvážená, s tím, ež by nějaké šance mohl dostat i Wilson v pohárech aspoň. Jen backup na hrot nevím. Solankeho bych nechal hostovat teda, aby hrál. Možná dát ještě rok Origimu.

Jinak v bráně se psalo i Donnarummovi a Buffonovi A pak záleží, co ten Jorginho a Neves, o dalších jménech se v záloze moc nepsalo. Ale nějaký takový typ bychom potřebovali jako sůl, nemůže hrát dispečera Hendo nebo Wijnaldum. A ideálně teda ještě jeden stoper, De Vrij už Inter, takže varianta zdarma odpadá. VVD by chtěl De Ligta, ale ten se spojoval se Spurs spíš.

Reagovat
Kowe

Dembele by mohl vyjít jedině v případě, že by Barca potřebovala prachy na Griezmanna. Snad se to stane, ale moc tomu nevěřim.

Reagovat
Maresma

Nám ještě dluží spoustu peněz za Coutinha se Suarezem, ale nevim jak je na tom Barca s penězma.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme roční obrat něco přes 600 Mega + víš kolik se prodá dresů s jeho jménem + čeká se nějaká částka z odchodu a možná i 60 mega z Umtitiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by měl chodit Umtiti?

Reagovat
smazaný uživatel

K vám? Možná. Novou smlouvu nepodepsal a vypadá to, že Bartomeu mu zvisi plat, ale ne na tolik, co mu nabízíte vy.

Reagovat
mikelinos

a kam mu ten plat pověsí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

zaplati sa z dresov

Reagovat
blade115

Zas ty dresy...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš těch dresů se prodá několik tisíc a to už dá zajímavou částku, ne celý přestup samozřejmě, ale částku tu slušnou dá.

Reagovat
blade115

Víš, ono ty kluby z toho ale nemají ani prd. Maximálně tak to, co se prodá v oficiálním shopu na stadionu. Tržby z dresů bere standardně výrobce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky ne o prodaji a Griezmann má i reklamní hodnotu. Hele blbě si mě pochopil, nemyslel jsem, že z prodeju dresů dáme 100 Mega, a psal jsem tam i prodej hráčů, sponzoři a Barca na dost velký obrat a práva, prostě v součtu se vším 100 Mega pro Barcu problém není, Bartomeu říkal, že chce a můžeme v létě nakupovat a peníze na tohle léto jsou v pohodě, ví, že stavíme kádr na pár let zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla k tomu docela dobrá analýza tady kdysi. Klub má z jednoho dresu příjem v jednotkách liber. V roce 2016 prodala Barca 1,9m dresů a drtivou většinou z nich byl Messi (druhej Neymar). Zkus si odvodit, kolik z toho bude Suarez a jestli to stojí vůbec za zminku, nebo máte z prodejů párků na stadionu víc

Reagovat
kiwwi

dá sa na to pozerať z dvoch strán... ked sa zamerias striktne na príjmy z predaja dresov jedného hráča z ktorého nemá klub pomaly ani prd alebo sa na to pozrieš globálne, že práve vďaka takýmto hráčom majú kluby ohromné zmluvy so sponzormi ktorých na dresoch majú.. dresy nepredáva Carrick, Valencia alebo Jones, ale Pogba, Sánchez, Ibra, Rooney a pod.. takže koniec koncov ten marketingovo silný hráč ktorého dresy sa predávajú ako teplé rožky významnou mierou prispieva k predajnosti dresov a tym pádom Nike alebo Adidas vedia ze sa predá toľko a toľko dresov a ta zmluva je giganticka

Reagovat
blade115

Ale já nerozporuju to, že Barcelona má velký rozpočet. Já rozporuju to, že by výtěžek z prodeje dresů měl být jeho nezanedbatelnou součástí. Není.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, že niektorý z tých tebou spomenutých ako backup na krídlo je pre Liverpool reálny, možno ten Malcom, toho ale takmer vôbec nepoznám. Dortmund Pulisica len tak nepredá, vôbec nemá prečo, prachov majú dosť a sú si vedomí jeho potenciálu a ceny. Liverpool asi nebude ochotný platiť za neho +/- 100 mega. Baileyho Leverkusen pustí, ale jeho cena bude vysoká, 60 mega minimum, podľa mňa viac a dosť sa do toho montuje Bayern, myslím, že nakoniec skončí tam, potrebujú ho viac ako Liverpool. Dembele podľa mňa toto leto nikde nepôjde, Barca ho pustí prípadne až ďalší rok, v prípade, žeby sa v novej sezóne nepresadil. Pokiaľ Liverpool nepredá Salaha, tak si nemyslím, že by na krídlo kupovali nejakého drahého hráča ako backup.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcolm by mohl hrát v záloze na pozici Coutse, to byl taky hodně ofenzivní hráč.

Reagovat
tomasinho

Nemusí to být nutně jen backup. Jenže my na křídlo nemáme nic kromě Salaha s Manem, rotovat by mohli spolu, případně hrát i všichni tři v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, o Dembelem a Fekirovi psal i Bouhafsi, kterýmu se dá věřit. Do zálohy se mluví o Diawarovi z Neapole. To by byla taky skvělá posila.

Reagovat
avicii

Diawara a Naby spoluhraci aj v repre myslim?

Reagovat
Kowe

Diawara je bez šance, Neapol nepustí Jorginha i jeho náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho náhrada bude Torreira a ne Diawara.

Reagovat
avicii

kazdopadne sa mi paci o koho sa zaujimame len mi tam chyba stoper..

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli ste Lengleta, ale toho nejspíš koupíme my. Pak tu byl článek o hostování Miny, jenže to má chtít i Sevilla a tak to spíš bude tam, když nám prodává Lengleta, možná to o 2-3 Mega sníží částku.

Reagovat
Maresma

Lascelles

Reagovat
smazaný uživatel

Lascalles

Reagovat
avicii

hmm no dobre takze asi skusime zalovit aj tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj Tarkowski z Burnley sa spomína...

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri měl schůzku s vedením Arsenalu a měl velký zájem. Řekl ale, že chce 200 mega na to aby z toho udělal kádr na boj o titul a tam se jednání zadrhlo. Arteta je viděn vedením jako druhej Wenger, kterej bude poslušně držet kasu a nakupovat chytře a rozumně, aby měl pan majitel spokojené spaní .. je to hnus no

Reagovat
Beči

Já vás začínám opravdu litovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

netreba

Reagovat
Seydou Doumbia

Jen 200 mega na boj o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Arteta si k sobě jako asistenta vybral Xabiho Alonsa a Santi Cazorlu, kterej bude hrající trenér. Spekuluje se také o návratu Henryho na jednu z pozit, ne však na pozici hlavního kouče

Reagovat
pepinho2

Cazorla a hrát? C´mon.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem arsenalu je ten ze potrebuje obmenit kompletne celou obranu i s brankarem krome bellerina a hraci, na kterejch by bylo potreba postavit novej arsenal sou skleneni (ramsey) nebo uz zdaleka nejsou to co byvali ( ozil, wilshere)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, útok je podle mě našláplej a jeden z nej. Auba a Laca je smrtící kombo, ale chce to víc křídelníků, co budou tvořit a obejdou jeden na jednoho plus překopat total obranu a pořádnýho řízka na defenzivního záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Me by se libil v brane pope, do obrany treba nastasic, sesegnon ramsey kapitan a treba lemar

Reagovat
Nikikrew

ved útok mame super. Stačí fakt to jedno kridlo

Reagovat
Mastný Chobot

Bez obrany a brankára hej?

Reagovat
Nikikrew

Mal som na mysli samozrejme posilu iba v rámci úroku, vzadu to treba prekopat

Reagovat
Mastný Chobot

Ok

Reagovat
afc

Ramsey je skleneny?

Reagovat
cejen13

No docela jo. Snad ani jednu sezonu nedal komplet ne?

Reagovat
Counter

Bohužel jo.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je tu niekto kto ma napozeranú championship ? ako vidíte finále o postup do PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel už pár let nemám čas champ sledovat, ale jednu dobu jsem se tomu hodně věnoval, a po nějaké době jsem pochopil, že tam nějak něco vidět nebo předpokládat, to je čirá alchymie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak champ sledujem posledné 2 roky pretože fandím Aston Villa, no zápas s Fulhamom bude ťažký a netrúfam si povedať kto je väčší favorit....v jarnej časti Fulham a Cardiff najlepšia forma v lige preto sa aj Fulham vyšplhal na 3 miesto... Aston Villa stratila body s tímami ako Norwich, Bolton či QPR a to ju stalo priamy postup. Na jednej strane mladý Sessegnon ktorý z krídla hraje dobre čo bude pre obranu Villy ak sa neuzdravy Elmohamady problém, na druhej strane Grealish je posledné zápasy rozdielový hrac takisto Snodgrass ktorý dokáže narobiť vietor na pravej strane. Verím ako fanúšik Villy že postúpi, ale nebude to lahke

Reagovat
smazaný uživatel

hej no ten finiš Fulhamu bol vynikajúci, len tak tak im ušiel priamy postup. Ja som zasa fanúšik Fulhamu uvidíme no ...každopádne Sessegnon v prípade nepostupu hraje PL určite

Reagovat
Rudnevs

Síce sledujem anglický futbal len veľmi okrajovo, ale taktiež to prajem Fulhamu... Je to tradičný klub, kedysi pod Magathom tam mali celkom peknú kolóniu hráčov z Bundesligy, bohužiaľ sa im s tým tímom moc nedarilo...

Majú i celkom zaujímavý štadión, niečo pre futbalových romantikov. Viaceré elementy sú tam z dreva a asi hlavným symbolom je tá štýlová chalúpka v rohu z 18. storočia, kde sú na dolnom poschodí kabíny a na hornom VIP pre kamarátov, priateľky/manželky a deti hráčov. Keď hral Fulham proti HSV, tak sa vtedajší manažér Hamburgu opýtal, či môže sledovať zápas z toho balkóna tej búdky. Dostal typickú britskú odpoveď - samozrejme, že môže, musí si však predtým vziať niektorého z hráčov Fulhamu...

Reagovat
Malresi

Snodyho levandule rozhodne

Reagovat
vicinda07
Reagovat
Whitemedia

Di Matteo to má pořád v noze, hezký fík

Reagovat
Whitemedia

Cudicini teď tři top zákroky během dvaceti sekund.. pořád je lepší než Courtois

Reagovat
hefy

German side Borussia Mönchengladbach reached agreement for the transfer of Keanan Bennetts.

Takže odchod talentovanýho LWB/LW by možná mohl znamenat, že se plánuje příchod Sessegnona? Snad jo.

Reagovat
hefy

Cena: 2,25 Mill. €

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že to nemá nič spoločné so Sessegnonom. Dostali dobrú ponuku a predali ho.

Reagovat
hefy

Já vim, že je to spíš přání.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Busby babes

tak kdo by nebyl radsi ve Spanelsku nez v Liverpoolu.

Reagovat
Zaschrona

Blby je, ze to uz takhle Koeman jezdil do Portugalska, pravidelne kazdou repre pauzu. Asi to teda vysvetluje, proc jsme porad byli spojovani s nejakymi Portugalci a jednoho asi i podepiseme. Ten domu na dovolenou snad zdrhat chtit nebude.

Reagovat
Busby babes

tak zas kdyz mas par dni volno, tak proc ne vid. dneska to tim letadlem je kousek.

Reagovat
Zaschrona

No, to jo, ale pokud mas vest extra trenink? Fakt budu radsi za workoholiky typu Moyes, Martinez nebo teda Silva.

Btw tohle pry ma byt ta Big Samova vila. "Big Sam's Villa"

https://pbs.twimg.com/media/Cth1Vv6XgAAVwk9.jpg

Reagovat
Busby babes

hezka chaloupka...

Reagovat
Nebelung

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele