Lallanu výsledek nezajímá. Myslíme jen na Jaye, zdůrazňuje

06.04.2014, 10:24
Aktuality
Southampton včera dokázal s Manchesterem City držet krok jen necelý poločas a nakonec zaslouženě prohrál 4:1. Málokdo z tábora Saints však bere na výsledek jakýkoli ohled. V úvodu utkání si totiž nešťastné zranění kolene přivodil Jay Rodriguez, který takřka jistě propásne zbytek sezóny.

Uprostřed prvního dějství se křídelník Southamptonu pokoušel zpracovat vysoký míč, při dopadu si ovšem zranil vazy v koleni a vysněná účast na mistrovství světa je nejspíš ztracena. "Zapomeňte na gól z ofsajdu, zapomeňte na výsledek - zapomeňte na všechno. Jediné, co nás zajímá, je zranění našeho spoluhráče," smetl všechny spekulace ze stolu kapitán Southamptonu Adam Lallana, jehož tým inkasoval druhý gól z jasného postavení mimo hru.

"Jsme naprosto zničení, Jay je úžasný kluk. Tuhle sezónu navíc udělal obrovský výkonnostní pokrok, čímž si zasloužil i nominaci do reprezentace," připomněl Lallana anglický debut jeho kolegy. Rodriguez trenéra reprezentace Albionu Roye Hodgsona oslovil mimo jiné i patnácti ligovými góly, kterých dosáhl z většiny na pozici krajního záložníka.

"Jediné, co nám zbývá, je modlit se za něj. Doufejme, že výsledky důkladného vyšetření nebudou tak devastující, jak se obáváme. Všechny nás to hrozně mrzí, ale ještě není nic ztraceno. Počkejme si na diagnózu lékařského týmu," nehází flintu do žita kapitán Southamptonu.

Až daleko ve stínu osobního neštěstí Jaye Rodrigueze zůstalo bídné rozhodnutí čárového sudího, který dovolil Samiru Nasrimu vsítit klíčový gól na 2:1. "Tohle rozhodnutí absolutně zabilo zápas," připustil Lallana. "Nejednalo se o pár centimetrů, ale o tři nebo čtyři metry. Bylo to do očí bijící," mrzí 25letého záložníka.

Autor: Marek Ustohal / saintsfc.co.uk

Komentáře (191)

Přidat komentář
cristiano.K.

Lallanu člověk musí mít rád

Reagovat
blade115

Zatím určitě, tak snad nikam nepůjde, aby to tak mohlo zůstat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Vůbec v celém Sotonu se těžko hledá nesympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Jedine Osvaldo to kazil

Reagovat
smazaný uživatel

kde vůbec je ten šašek?

Reagovat
smazaný uživatel

jo v Juve..no tak tam se hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

To i Jaye :)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To je v záchodové míse ...po sezoně jsem ho chtěl vidět v Arsenalu...

Reagovat
mr.Silver

Klidne i Lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem hamounit

Reagovat
havrys99

teď by k nám docela seděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi to jako dobrej nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jo, protože naše křídelní hra je absolutně nulová, jenomže každy vidí jenom Giroudovu nemohoucnost, ale zády k brance se góly dávají dost blbě....

Reagovat
smazaný uživatel

No ale mně se J-Rod do hry Arsenalu moc nehodí, nějak si ho tam nedokážu představit. Mohlo by to být pro něj příliš velký sousto a stál by vás hodně peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zase myslím, že by tam sedl docela dobře. Upřímně totiž nechápu hru Arsenalu poslední rok, kdy v systému 4-2-3-1 hrajeme se třemi ofenzivními záložníky, místo toho aby tam bylo křídlo a Giroud měl pořádnou podporu ze stran a ne jen zoufalé Sagnovi centry. Jay by se na to levaso brutálně hodil už teď, jak píše kolega kousek nade mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolega nad tebou si nejspíš jen dělá srandu z toho, že by se k vám teď hodil, protože je zraněnej.

Mně k vám teda J-Rod typologicky vůbec nesedí, takže by mě zajímal nějakej pořádnej důvod, proč by se k vám "brutálně" hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť píšu, absolutně nulová křídelní hra = nemáme žádné křídelní hráče. Walcott out, Oxe Wenger zabíjí na středu a Gnabryho na lavičce. Podolski s prominutím není křídlo. Osobně bych tam klidně nasadil i Gibbse.

Reagovat
SunFells

Heh, opravdu vrah ten Wenger. Zabíjet Oxe v pár zápasech uprostřed, když to většinou byly poslední dvě nohy k dispozici, které se tam daly použít. Zas když popojdu dál k zabíjení ročníku 95 na lavičce, tak tam místo Oxe moh být použít radši Hayden, protože je to jeho primární pozice a nic dalšího nehraje roli, že? Podolski je v herním systému Arsenalu využitelný pouze na tom křídle a s Gibbsem se to má tak, že když ho dáš na křídlo, tak zas nemáš beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vším co píšeš souhlasím. Špatně jsem se vyjádřil ohledně Oxe : samozřejmě, že při té tradiční marodce s ním pouze zalepil díru. Mně jde ale o to, že Wenger jeho budoucnost vidí na středu, což je pro mě absolutní nesmysl. Nechci aby hrál Gnabry každý zápas základ, ale proč nesbírá minutky ani jako střídající hráč? No a co že je to ročník 95? To je nějaká nemoc? Nehledě na to, že Wenger jeho budoucnost TAKY vidí na středu . Jde mi primárně o to, že posledních pár let má Wenger špatný výběr hráčů a systém 4-2-3-1 je v našem podání spíš komedie a utrpení, než účinný moderní systém poseldních let(ač já ho osobně nesnáším).

Reagovat
SunFells

O tom Gnabrym jsem takové Wengerovo vyjádření nezaregistroval, ale on to stejně říká téměř o každém křídle, i o Theovi a přitom u něj byl jen náznak toho, že by hrál centrálněji a to spíše jen kvůli jeho přání a smlouvě. A mám za to, že u Oxe měl na mysli pozici pod útočníkem, ne tam, kde zrovna zaskakoval, což je klidně možné, v nejbližších letech se to dít určitě nebude.

Jestli je ročník 95 nějaká nemoc nevím (určitě to ale není taková výhra jak 91 ), ale já tím samozřejmě narážel na jeho nevyzrálost a to, že jsou k dispozici připravenější hráči. Má na úkor něj sedět třeba Rosický nebo Cazorla, protože to pro nich není nejideálnější pozice? Přičemž s ní mají v té soutěži daleko víc zkušeností než Serge. Osobně bych mu taky dal víc prostoru jako střídajícímu hráči, ale zas taková bída to není, něco si odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Registroval jsem to i Gnabryho. Nevymyslel bych si to. I kdyby u Oxe myslel pozici pod útočníky, tak Özil, Rosa a Caz budou hrát kde? Proč ho stavět a přetvářet na post, který máme vyřešený? Nechápu. S Theem máš samozřejmě pravdu, jakmile podepsal, hned byl uklizen zpátky na křídlo. Já neberu Rodrigueze jako úplně nejvíc vysněnou posilu, kterou musím mít, spokojím se s jakýmkoliv křídlem, které bude za něco stát. A ano, já bych střídal tak, aby se Gnabry dostal do zápasu na úkor hráče, který nehraje svou nejideálněší pozici. Když si vzpomenu na tu křeč proti Účkám doma, kdy vedle sebe hráli Rosa, Özil a Caz, tak je mi do breku, to byla totální zoufalost.

Reagovat
SunFells

Říkám ti, vyser se na to Wengerovo vyjádření, v kterém mimochodem je i uvedená ona BUDOUCNOST. Právě i kvůli Özilovi a spol si tam Ox nečutne, dokud nebude mnohem komplexnější hráč a blíž svému vrcholu. Gnabry to samé.

Reagovat
afc

O tom Gnabrym to mas z kade?Nikde som nic take necital.Asi si to pleties s Oxom.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-gnabry-will-end-up-in-middle Přál bych si číst, že z Gnabryho bude elitní křídlo a ne alternace na střed

Reagovat
afc

Cazorla,Rosicky uz tu nebudu dlho,takze je fajn,ze Wenger bude mat dalsie alternativy na stred a ku kridlam.Wenger na ostre kridla podla vsetkeho hrat nechce.Nie nadarmo dal Hleba,Rosickeho,Nasriho na kraj a pritom prichadzali ako stredaci.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale Hleb s Rosickým přicházeli do úplně jiného systému

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě Arsene nemá v plánu Rosu někam posílat, patří k nejlepším záložníkům i v těch letech.. a ani Cazorly se zbavovat nebude. To spíš Podolski bohužel půjde.

Reagovat
afc

Ved nemyslel som to tak,ze po sezone odidu..Ale tak,ze budu tu este mozno 2,3 roky a potom sa s nimi Wenger rozluci a za ten cas si moze do stredu ako alternativu vychovat Oxa a Gnabryho.

Reagovat
smazaný uživatel

A na křídle bude hrát kdo?

Reagovat
afc

Ze by Draxler?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ten tu ještě není.

Reagovat
stas87

jasne,na kridle je polovicny ale bude hrat tam,vcera bol absolutne mimo a to hrali na ihrisku werderu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Rosa tu asi víc než 3 roky nebude, to je pravda, ale Santi? Tuto sezonu se mu tak nedaří jak ty minulé to je pravda, ale přesto je to kvalitní hráč, a podle mě je pro nás cennější než Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže pokud AW neplánuje změnit styl rozestavení, tak je Poldiho odchod logický. Ač mám Poldiho rád, do našeho systému nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zase vidím tak, že je to jeden z mála hráčů, který není posraný vystřelit ze střední vzdálenosti ale máš pravdu i ty no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně střílí nejlíp z celého týmu, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ty řešíš tuhle sezonu, která už je stejně passé. Budete hrát předkolo LM, takže potřebujete posílit hlavně na příští sezonu. Já chápu, že já na to mám z vnějšku trošku jinej pohled než ty, ale prostě si nemyslím, že by vám J-Rod vytrhl trn z paty, navíc by to měl v konkurenci Thea, Cazorly, Ozila, Rosy, Podolského, Oxe i toho Gnabryho docela složitý. Prostě nemám pocit, že by vás ofenzivní záloha nějak mimořádně trápila, a jak znám Wengera - kdyby vyplácnul 15+ mega za J-Roda, už by se mu nechtělo investovat větší částku do hrotovýho útočníka a do pravýho beka, což by měly být vaše priority.

Nemyslím si, že by z toho přestupu nějak výrazně profitoval jak Arsenal, tak J-Rod

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím Tvému pohledu. Já vidím v Jayovi typ hráče, který nemáme a který by nám dodal variabilitu. Protože Caz, Öz a Rosa jsou ve své podstatě stejný post - střední ofenzivní záložník. Poldi se do našeho systému absolutně nehodí, Oxe a Gnabryho vidí Wenger v budoucnu na středu, což nechápu a zbývá nám Theo, který bude pod AW navždy brousit pravou lajnu. A já si právě nemyslím, že hrot je post, kde nepotřebujeme posílt. Já chci pořádně křídlo, které se nebude bát jít 1on1 a bude hrát přímočaře na bránu. S pravým bekem samozřejmě souhlas.

Reagovat
SunFells

Vyser se na tu budoucnost ve středu, to znamená, že tam za 3 roky můžou a nemusí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyseru se až je na tom křídle budu vídat pravidelně hrát.

Reagovat
SunFells

Ok, kolikrát Ox nastoupil jinde než na křídle, když to nebylo nutné? Kolikrát Gnabry?

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně méně častěji než Rosický s Cazorlou, kteří nejsou křídla. Ale jak už jsem poslal, tohle je zapříčiněno špatným výběrem hráčů do systému.

Reagovat
SunFells

Z pochopitelných důvodů, ale to je snad nesouvisející, tady píšeš o strachu z toho, že chce Wenger Oxe a Gnabryho cpát do středu. A u Oxe btw není ani to, co teď píšeš pravda. Když nemusel zaskakovat, tak byl na křídle využíván dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se podívat na poslední zápasy, když se vrátil po zranění. Dovedl bych si ho představit ve hře častěji. Ale souhlasím s Tebou, že když tu někteří hráči jsou, tak je logické, že je využiju.

Reagovat
SunFells

Tak se na ně teda podívej A vynechej ty, kde ve středu nebyla lepší alternativa.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem se na ně právěže díval Chápu, že na to máš jiný pohled.

Reagovat
SunFells

Potom tomu nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že máš jiný názor, nesouhlasím s ním, ale respetkuju ho. Lepší?

Reagovat
SunFells

On by to právě ani tak neměl být názor, jako spíš obyčejný fakt, i když je pravda, že tu se člověk je schopen dozvědět, že Özil hrává z křídla. V Chambově případě by to ale mělo být jednoznačnější.

A když ses na to tedy díval, tak sis jistě všim, že v té středové dvojici (proti Bayernu a možná ještě někomu i trojici, když se tam míchali i se Santim) hrál pouze při absenci Ramseyho a Wilshera (a Kallstroma ), kdy tam zbýval nanejvýš Arteta s Flaminim, což byl většinou průser, na druhou stranu tato dvojice byla obvykle nasazována na těžší soupeře. Ox byl tedy v takových zápasech jasnou volbou, když jsi stál o to, aby tam existoval nějaký přechod do útoku a střed nebyl tak statický.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Özil občas z toho pravého křídla fakt hrává. Když ho soupeř ve středu eliminuje, snaží se tam stahovat. Dívej, já nerozporuju Oxovo suplování na středu, tam není o čem diskutovat. Já jen doufám, že proti Chelsea viděli všichni, že tam hrát nemá. Jde mi o to, že by měl fungovat jako hráč, který změní ráz zápasu, když se nedaří - prostě oživí hru. Tady si vezmu za příklad 2 zápasy : Účka doma a Stoke venku - v obou šel za Rosu v 74. minutě a to je prostě pozdě, když vidíš tu křeč a chceš se zápasem něco udělat.

Jinak já osobně bych vedle Flaminiho klidně postavil Rosu. On by to zvládl s přehledem. Arteta je letos bohužel průser sám o sobě - dnes ale opět bohužel v základu.

Reagovat
SunFells

Rosa má na ten post až moc ztrát míče, ale určitě by se tam dal použít, osobně bych tam však upřednostnil Oxe. Já jsem ten průser proti Chelsea neviděl, ale furt tu je ta věc, že Ox tam pouze zaskakuje, nejsem zastánce toho, aby byl nasazován spíš tam a tak to nakonec taky není, jak ses to předtím snažil vydávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nic nevydával Ale když něco Wenger říká, tak to beru, že to tak bude, ne že si třeba dělá prdel, aby překvapil, protože to on neumí.

Reagovat
SunFells

Ach, působíš sympaticky, ale už mě pěkně sereš V BUDOUCNOSTI - Tzn. za xy let tam může a nemusí být nasazován.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

A když vyloučíš tyto zápasy, tak po zranění Ox na křídle odehrál zhruba stejný počet nebo spíš o trochu víc zápasů než Rosa, abych se teda vrátil k jádru věci

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ono je dost možné, že právě tyto 2 zápasy nás budou stát dobré umístění

Reagovat
SunFells

A může za to nasazení Oxe do středu, když další možnosti bylo nula nula hovno? A byly to víc jak 2 zápasy, v jednom nám třeba z toho fleka vyhrál zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě to bylo víc jak 2 zápasy - ale tohle byly zápasy na vítězství - ale místo 6-ti bodů máme 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je strašně čitelný, dnešní sestava budiž opět důkazem. A Ox opět nikde

Reagovat
SunFells

Bojí se dominance Evertonu v záloze no.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je právě ono...pár let zpátky by se Everton bál nás....

Reagovat
SunFells

Everton za těch pár let dosáhl nějakého progresu a dneska tam mají navrch kvůli absencí xy hráčů Arsenalu, o co ti furt jde? Už si uvědom, že ta sestava vypadá jak vypadá, protože chybí několik klíčových hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozčiluj se . Omlouvám se, že jsem zažil zálohy z dob Vieiry a Fabregase a očekávám od stejného manažera snahu o dosáhnutí stejné úrovně hry. Zranění tady byly vždycky, na to se nevymlouvej...

Reagovat
SunFells

Nevymlouvám se na to, ale snad když se mi zraní Mertesacker s Koscielnym, tak si nezačnu stěžovat, že tam Wenger postaví Sagnu, ne? Prostě se pracuje s tím, co je a pak musíš chápat kroky, které se z nutnosti podnikaj a né si stěžovat, že nejsou dost dobré, když jsou to jen použité rezervy. Ten manažer měl s omezenými prostředky velmi dobře našlápnuto k vybudování podobně kvalitní zálohy, selhalo to na lidské stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť sem alternaci Sagni na stopera! Tohle nikdo nerozporuje, ani se o tom nebavíme. Plně a zcela zoufalé přirovnání. Dnešní zálohu bych postavil Kim - Flamini, Ox - Rosa - Caz...a nebál bych se ani Yayi na hrotu. Ale Wenger si nevšimne že Arteta Denílsonovatí a to je problém...

Reagovat
SunFells

Plně a zcela zoufalé přirovnání Opravdu? Nevidíš, co ti tím ukazuju?

Reagovat
smazaný uživatel

teď se dívej a neruš mě

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson se aspoň nebál vystřelit Arteta je trapák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jsem neřekl, že je to nějaký zázrak tyvole ale Artetu nesnáším

Reagovat
Counter

achjo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A to opět si odpusť. To je jak kdybych já ti tady vymrkával pičoviny o Rosovi opět nikde v jiném zápase, kde tam byl Ox a Rosa ne, případně Rosa ve středu místo Mesuta a že takových zápasů bylo stejně či více, jak jsem tady zmiňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosu nijak neobhajuju, ztrát má poslední zápasy nehorázně moc, ale ne jen on...

Reagovat
smazaný uživatel

Vám je ta přímočarost stejně docela k ničemu, když 90 % času hrajete proti zalezlé obraně. J-Rodova nejsilnější stránka je pracovitost a neúnavnost, nevím, jestli by to dokázal v AFC tak úplně prodat.

A útočníka potřebujete určitě - čekají vás zase 4 soutěže a máte na hrot jednoho průměráka a jednoho no-namea. S nima toho asi moc nevyhrajete. Myslím, že špičkovej útočník, kterej by dokázal spolupracovat s celou zálohou, by vám toho vyřešil mnohem víc než "nějakej" J-Rod. Ten se naopak vždycky bude hodit spíš do relativně menších klubů.

Reagovat
mr.Silver

Co ten Remy? Videl bys ho v Arsenalu? Ma na to byt jednickou?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo, hrozně chytrej hráč QPR už s ním nepočítají a on chce za každou cenu přestoupit, takže tím jeho cena dost klesá.

Reagovat
mr.Silver

Toho bych bral hned, na trhu stejne nikdo lepsi asi neni k dispozici a pochybuji, ze Wenger bude ochotny dat 30 mega + za nejakeho top utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

a Newcastle se ho nepokusí získat natrvalo?

Reagovat
smazaný uživatel

On chce jít do velkýho klubu, kdyby se chtěl zahrabat u nějakejch sráčů, může rovnou zůstat v QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi Newcastlem a QPR je teda hodně velký rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

V ligovým postavení jo, ale řekl bych, že i tak maji Hoops větší ambice On chce prostě hrát o trofeje, LM, v ambiciózním týmu, zbývá mu pár let na vrcholu, proto je jasný, že nemá jedinej důvod dál ztrácet čas v Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě byc byl rád, kdyby o něho Arsene projevil zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem vyzniet nenazrato, ale ako trojka do LFC idealny podla mna :)

Reagovat
smazaný uživatel

OK, beru, nemám ho nasledovaného do nejmenšího detailu. Ale naše případné protiútoky trpí i tím, že většina našich záložníku zasekne, protože nemám podporu pro to, ten counter dotáhnout. Jaye úplně vidím, jak by letěl jak blázen směr brána. Letos mi naopak přijde, že do plných to docela umíme a většinou aspoň ten gól dáme.

Ale stojím si za tím, že u nás by trpěl sebelepší útočník, protože by tu podporu z křídel prostě neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou poslední větou teda vůbec nesouhlasím, doufám, že se k tomu vyjádří i nějací další Gunneři

Reagovat
smazaný uživatel

A můžeš mi to trochu rozepsat? Protože Giroud je nucen většinou svádět x soubojů, stát zády k bráně. Nemůže jít do žádného pořádného náběhu do vápna, protože není na co nabíhat. Nevím, kdo by musel přijít, aby splnil tu roli vysněného top top quality útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Giroud hlavně není takový typ útočníka, který by si obehrál 2 hráče a pak si obstřelil golmana. Přijde mi to taková trochu upgradovaná verze Chamakha. Mě by se líbil útočník typu Bentekeho, ale to je bohužel utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, vezmu to takhle : napiš mi prosím útočníky, kteří si obehrají 2 hráče a obstřelí gólmana - hlavně to prosím neber, jako nějaký útok - upřimně mě to zajímá - a jejich dostupnost. A osobně mi přijde, že Benteke je Giroudovi docela dost podobný, ale připouším - moc nasledovaného ho nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho moc přeceňuješ, Giroud je typické kladivo do vápna, dorážeč.. v téhle sezoně snad ani nedal jiný gol než z prvního dotyku..

Myslím, že kdybych měl napsat všechny útočníky co si umí někoho obehrát a pak uspět při 1vs1 tak tady jsem do zítřka. Tady jde o to, že Arsenal potřebuje trochu technického útočníka, rychlého, s dobrým vedením míče a střelou. Se vší úctou k Olliemu, on nemá ani jedno a pokud chceme něco vyhrát, nový hrot je nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Girouda nijak nepřeceňuju ani neobhajuju, jen mi ten hate na něj přijde nesmyslný...něco jako Baroš pod Bílkem. Napiš teda aspoň koho by sis přál, když je jich tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je úplně něco jiného

Já Girouda nijak nehejtuju, nic proti němu nemám, ale prostě každý vidí, že je trochu marnej. Nedávno jsem někde viděl statistiku kdo je největší spalovač šanci z PL a Giroud byl první. No tak koho bych si přál já je fuk, protože Arsene by nikoho za 30 nebo 40 mega už nepřivedl. Mě by ke spokojenosti úplně stačil Remy.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si vzpomněl na Velu, to byla chyba ho prodávat, je to skvělej útočník.. a myslím, že je tam nějaká klauzule o zpětném odkupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Preco si myslis,ze nikto nepride za 30 ci 40m?Co bude Wenger robit so 100m,ktore dostane na posily?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to blbě, nemyslím si, že za 30 mega někoho koupí na hrot. Spíš půjde po tom Draxlerovi, nebo po pravém beku v případě, že Sagna neprodlouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Neporovnávám Baroše s Giroudem, jen ten hate na ně, protože lidí vidí, že útočník nedává góly, to že nemá podporu od zálohy už ne.

Ono když víš, že se za zápas dostaneš do několika pološancí a měl bys je dát, ale nedáš, tak psychika pracuje - a u něj asi špatně. Proto ty pološance nedává a pak jednou dvakrát v tutovce může třeba selhat. Nasral mě tou svou aférou, místo toho, aby se soustředil na fotbal. V minulosti ukázal, že zas až takové poleno není. Viz gól Jacka, gól proti Tottenhamu doma nebo po první Özilově asistenci v AFC, to taky nebylo lehké zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě s ním došla trpělivost když jsem ho teďka v nějakém zápase viděl (tuším Swansea) jak si v klidečku poklusem běžel k brance a když mu někdo poslal centr tak se ani neobtěžoval zrychlit a prostě to pustil pryč. Přitom stačilo udělat rychlejší krok a doťuknul by ho do branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Swans jsem viděl jenom druhý half. Pokud to bylo tam, nevybavuju si to. Samozřejmě má hodně co napravovat, ale hůl bych nad ním nelámal. On to má evidentně rozházené v hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom není moc co rozepisovat, prostě bych u vás rád viděl prvotřídního útočníka, kterej by dokázal střílet góly a zároveň by mu balon nepřekážel při kombinaci nebo při snaze se individuálně prosadit. Něco jako byl RvP třeba

Reagovat
kiwwi

mohli by ho kupit naspat

Reagovat
smazaný uživatel

Už se vám nelíbí jo? nechte si toho sráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Priority si musíme určiť podľa toho, či budeme chcieť zapracovať Girouda a postaviť to na ňom ako na jednotke do útoku, alebo nie. Ak mu Wenger bude dôverovať, tak proste musí priviesť aspoň jedno ostré krídlo k Theovi, lebo tým, že okrem neho nikoho takého nemáme, Giroudova hra veľmi trpí. Ak chce zo Girouda spraviť no. 2 alebo ho predať, tak je povinnosť útočník, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud jako no. 2 je ideální scénář. Na jedničku nemá a jako druhá volba by si zahrál dost. Navíc to není žádnej kokot typu Bendtner, kterej by si stěžoval, že hraje málo.

Reagovat
mr.Silver

Giroud sam rikal, ze by konkurenci na hrotu uvital.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, aj ja si myslím, že je to ideálne riešenie. Aj keď Giroud nikdy nebude u nás vedieť využiť svoje prednosti naplno, ak bude mať pri sebe krídla Cazorla alebo Rosický.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ti nevim, on zatim nikdy moc nesedel, takze nemuzeme vedet jak by reagoval, kdyby prisel nejaky lepsi utocnik. (napr. ten Remy)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelá partia v tom Sotone, to je hneď vidno. Snáď im to vydrží čo najdlhšie, hlavne Shaw očarený kúzlom Chelsea a Lovren by mohli zostať ešte aspoň rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, modlení mu určitě pomůže

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

Takto z dialky aj vyzera a pohybuje sa jak Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

2x rýchlejší Yaya.

Reagovat
tomasinho

Jsem netušil, že je to takové monstrum alá Yaya A je i technicky dobře vybavený? A co bránění?

Reagovat
fff

Ani si nerob nadeje, ide po nom kazdy na koho si len zmyslis

Reagovat
tomasinho

Reagovat
dantetomas

no dobre, ale len maloktory z tych klubov si moze povedat, ze je tri roky neporazeny v lige majstrov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V náš prospech ale hovorí to, že mám dobré vzťahy so Sportingom. Aj keď to nám asi bude na nič ke´d príde Real so svojimi peniazmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň ho nemôže kúpiť Barcelona. O jedneho konkurenta menej

Reagovat
smazaný uživatel

Real ho nekoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

* Real ho nekupi jedine ak dostanú ban ako Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, vy liverpoolšti rozumíte všem klubům nejlépe ne? To, že se napíše v Daily mail, že je o něho zájem ze strany Realu ještě neznamená, že už se dodávají jeho dresy do fanshopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by ho Real nechcel?

Reagovat
Kenneth

Vubec by sem si tim nebyl jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nekdo do zalohy prijde a tenhle bude asi porad levnejsi a dostupnejsi nez Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, kohokoliv příchod na tu pozici odstřelí Khediru, který ale nemá tak vysokou cenu jak před zraněním. + jsem dost zvědavý jestli je Peréz schopný vysolit 40 mega za kluka, který nemá jméno.

Reagovat
Kenneth

Za Illaru dal taky palku.

Reagovat
fenixLFC

ked mas take vztahy tak to im hned volaj a vybav to

Reagovat
smazaný uživatel

*malo tam byť, že mame dobre vzťahy. kiežby som poznal niekoho v sportingu. by sa ma nenzbavili kým by nepredali Williama do Liverpoolu, by som zaloboval

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to nejaký velký technik ale v branni je fuck. Užáasny Vie presne čo robí, skvelé čítanie hry, je v správnom čase na správnom mieste. Ale najviac ma na nom udivuje, že je strašne pokojný, skoro vôbec nepanikari, čo je na jeho vek niečo úžasné. Má 21 ale hrá fakt ako keby mal 30...

Pod správnym vedením z neho môže byť najlepší hráč na svete na jeho poste.

Reagovat
smetos

Kdo to je? Znám pouze Ricarda a Daniela a oba uz jsou starší. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

box to box záložník. Niečo ako Yaya ale trochu defenzívnejšie ladený. Obrovský talent. Jeden z najlepších hráčov v portugalsku. Chce ho uplne každý takže je zbytočné si robiť nejaké nádeje, ak teda niesi fanúšik Realu Madrid alebo ManCity...

Reagovat
iamek

Takze vytuneny Carrick . 37 mega je dost, ale kdyz na to mame. Woodward jednej

Reagovat
iamek

To je ten o kterem uz jsme jednali s Mendesem ? Cena vysoka, ale asi neco umi .

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho agent je Mendes? Tak to už k nám nepríde. On je kokot s ktorým sme odmietli jednať.. Uplny odpad futbalu...To fakt vidím na niekoho z trojky ManCity/United/Chelsea/Real Madrid...

Reagovat
iamek

Táto 21-ročná vychádzajúca hviezda, ktorá má svoje korene v Angole je spájaná s letným prestupom do popredných európskych klubov ako Chelsea, Manchesteru City, či Realu Madrid. Aj kvôli veľkému záujmu týchto klubov Manchester United údajne aktivoval prestupovú klauzulu vo výške 37 miliónov libier s ktorou portugalský klub súhlasil, aby tak povolil samotnému hráčovi a jeho agentovi jednať o podmienkach zmluvy. Manažér David Moyes potvrdil, že chce niektoré nové posily priviesť ešte pred začiatkom Majstrovstiev sveta v Brazílii a práve Carvalho by mal byť prvou letnou posilou Manchesteru United ešte predtým ako sa pripojí k brazílskemu výberu Paula Benta. Mnohé španielske, brazílske, či portugalské média považujú dohodu o tomto letnom prestupe za hotovú.

Souhlas. Mendes je totalni zmrd. Na webu o spanelske lize cca rok zpet byl o nem nadherny clanek. Zmrd, zmrd, zmrd ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Chelsea tam nemala byť. Ale tak keď už som npísal, tak štvorky teda.

Reagovat
iamek

Mendes ma nejlepsi vztah s MU, Realem, Chelsea ( Mourinho ) ... Takze bych to videl mezi tema trema.

Reagovat
smazaný uživatel

Mendés má nejlepší vztah vždycky s tím kdo má hodně peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale ManCity ho určite bude chcieť tiež a nebude mať problem zaplatiť Mendesovi xy milionov ktoré stále žiada

Reagovat
iamek

No. To problem nebudem mit asi taky, ale snad to nebudeme prehanet ...

Reagovat
kiwwi

silna trojka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je náš

Reagovat
smazaný uživatel

toho snad uz dotiahneme

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzerá jak nasteroidovaný tridsiatnik medzi mladšími dorastencami.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že ešte sezonu vydrží. Chcem ho vidieť v lige majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk má ohromnou budoucnost, snad si dobře vybere

Reagovat
kiwwi

15ty krat ho boli nasi vcera scoutovat, prachov mame plnu rit, chalan ma vykupku...ked ho nedotiahnu, tak je nase vedenie uz padnute na hlavu

Reagovat
afc

Kto to je?Ako keby som videl Diabyho.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to ešte J-Rodovi určite nikto nepovedal.

Reagovat
afc

Posrate reakcie.

Reagovat
SunFells

s Lallanou jsou jak dvojčata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

J-Rod

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

No na obrázku k článku nie je Lallana.

Reagovat
SunFells

Vidím. Teď přijde to vysvětlení?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Afc reagoval na Carvalha, ale hodil to, ako nový komentár, to sme všetci pochopili, ale spravili sme si z neho srandu, že reaguje na tento článok a na obrázok k nemu, na ktorom je Rodríguez. Lallanov obrázok tu nikde nie je, takže by ho afc nemal ako porovnať s Diabym, keby si to sám nedohľadal.

Reagovat
SunFells

Tak jo, máš pravdu,že větší smysl dává Jay, když afc píše "viděl". Já jsem předtím fotku neřešil, prostě jen článek, kde Lallana mluví o spoluhráči a teď už jsem se nezaobíral tím, co přesně afc psal. Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Převzal jsem za tebe odpovědnost a odpustil mu, problem?

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells

Vypadá jak Matthew Perry.

Reagovat
smazaný uživatel

ako to napísal Bubble? neinteligentný shit? Za to by ho mama mala doma biť každý deň.

Reagovat
SunFells

O Walcottovi? To může opravdu jen Bubble.

Reagovat
smazaný uživatel

"Walcott je porcelanový shit čo nepoužíva pri futbale hlavu a je to len z ďalších rozprávok, o ktorej fans Arsenalu budú navždy hovoriť, čo keby..."

Aby som bol presný.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som sa strápnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

Lallana . Velice sympatický hráč, snad zůstane v Southamptonu dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat
SunFells

Snad tam stráví dlouhou a úspěšnou kariéru

Reagovat
Messier

Reagovat
Hector17

Reagovat
hefy

Reagovat
hefy

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele