LaLiga - preview 6. kola: Madridské derby

22.09.2023, 08:49, aktualizováno 24.09.2023, 09:19
Previews
Diego Simeone (© AFP)

Derby se odehraje i ve Španělsku, Atlético bude hostit madridského rivala Real, za nímž zaostává o propastných osm bodů. Real Sociedad po obědě potřebuje zabrat proti Getafe, zatímco Villarreal se pokusí zapsat druhou po sobě jdoucí výhru na půdě Raya Vallecano...

Real Sociedad - Getafe CF

neděle 14:00

Náročný pohárový týden zakončí hráči Realu Sociedad domácím utkáním s Getafe. Zatímco Baskové se zatím v lize spíše trápí, "Azulones” mají slušných sedm bodů a desáté místo v tabulce je spíše nad očekáváním. Tyto dva celky nyní svede dohromady nedělní utkání šestého kola a bude se jistě jednat o zajímavou podívanou.

Real Sociedad má za sebou první velmi náročný týden. Ještě v neděli musel zajíždět na horkou půdu Santiago Bernabéu už za tři dny odehrál doma úvodní utkání Ligy mistrů s Interem Milán. A se ziskem jednoho bodu z těchto dvou obtížných utkání asi vedení přeci jen nemůže být spokojeno.

S Realem Madrid se Los - Txuri - Urdin utkali naposledy v květnu a byla z toho překvapivá výhra 2:0. Tentokrát ale utkání Baskům nevyšlo. Po velmi aktivním úvodu se sice dostali do vedení díky dorážce Barrenetxei, Bílý balet ale po pauze zabral a utkání otočil. Během čtvrthodiny se prosadil Valverde a Joselu a bylo vymalováno. Souboj Realů pro sebe uzmul favorit.

Parádní úvod zopakoval Sociedad o pár dní později už na domácí půdě proti milánskému Interu. Už ve čtvrté minutě se ranou k tyči prosadil Méndez a tentokrát to vypadalo, že si Španělé vedení udrží. Jenže přišel tvrdý direkt. Tři minuty před koncem se k míči dostal Lautaro Martínez a šokoval většinu fanoušků v Reale Aréně. Utkání tak skončilo smírně.

To Getafe má po úvodní pětici kol důvod k radosti. Sedm bodů a desáté místo znamená o dvě příčky lepší pozici, než má jeho nadcházející soupeř. Co ale hovoří proti madridskému celku, je fakt, že všechny body zatím posbíral na domácím stadionu. Naposledy zde dokázal setnout Osasunu, a to po velkém dramatu 3:2. Na branky Mitroviće a Carmony dokázali sice hosté pokaždé zareagovat, na rozhodující trefu Maksimoviće už ale odpověď nenalezli a zanechali na Coliseum Alfonso Pérez všechny tři body.

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Traoré, Zubeldia, Le Normand, Tierney - Méndez, Zubimendi, Merino - Kubo, Oyarzabal, Cho

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría; Suárez, Duarte, Mitrović, Rico - Aleñá, Dakonam, Maksimović, Mata - Latasa, Mayoral

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 3.70 - 7.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Villarreal CF

neděle 16:15

Aktuálně šestý tým tabulky Rayo se otřepal z nedávných porážek a proti Villarrealu si může upevnit pohárové umístění. Žlutá ponorka sice v lize naposledy vyhrála, ale ve čtvrteční Evropské lize nestačila na Panathinaikos a zatím to z její strany není optimální.

Branky Fotise Ioannidise a Andraže Šporara znamenaly porážku a špatný vstup Villarrealu do základní skupiny Evropské ligy. Vítěz této soutěže z roku 2020/2021 prožívá rozporuplný začátek i v domácí LaLize, kde je po pěti kolech až třináctý a to není pro ambiciózní tým uspokojivá pozice.

"Musíme zlepšit věci, které se nám nedaří a to jak v ofenzívě, tak i v defenzívě. Musíme být tvrdší a více se dostávat do pokutového území a více střílet na branku," nabádá po porážce v Athénách kouč Pacheta. Charismatický trenér je ve Villarrealu teprve krátce, ale stihl už i vítěznou premiéru v rámci LaLigy proti Almeríi (2:1). A nebylo to jednoduché vítězství, protože Žlutá ponorka musela otáčet skóre a vítěznou branku vstřelila až ve čtvrté minutě nastavení.

Rayo má v tabulce o tři body více a prozatím může být spokojeno. Především se dokázalo srovnat s nepříjemným debaklem 0:7 od Atlética Madrid i následné porážky na hřišti Betisu 0:1. Dopomohla mu k tomu reprezentační přestávka i důležitá výhra 2:0 nad Deportivem Alavés. Tu zařídili z pokutového kopu Palazón a De Frutos.

Žlutá ponorka má s domácími nevyřízené účty. V minulé sezoně to totiž bylo Rayo, které ovládlo oba duely vždy o jeden gól. Villarreal by zase rád dal vzpomenout na květen 2022, tehdy vyhrál na Estadio Teresa Riveiro vysoko 5:1.

Rayo je v dobré kondici a mělo by být kompletní, což se v žádném případě nedá říci o Villarrealu. Hostům chybí Denis Suarez, Ramon Terrats, Jorge Cuenca, Francis Coquelin a Alfonso Pedraza. Oproti čtvrtečnímu zápasu dojde v sestavě Žluté ponorky ke změnám, přičemž do základu se vrátí Yeremy Pino, Sorloth a Gerard Moreno.

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Aridane, Lejeune, Espino - Valentin, U. Lopez - Palazón, Perez, De Frutos - Camello

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Jorgensen - Foyth, Albiol, Gabbia, Romero - Parejo, Capoue - Pino, G Moreno, Baena - Sorloth

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.62 - 2.83

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Granada CF

neděle 18:30

Pokud už v šestém kole můžeme hovořit o záchranářském souboji, pak je to právě ten nedělní, mezi Granadou a Las Palmas. Celky, krčící se na osmanáctém, respektive devatenáctém místě se budou chtít porvat o vítězství a zejména pak o to, který z nich alespoň na chvíli opustí sestupové pásmo.

Jestliže se na některém ze soupeřů mohlo Las Palmas chytnout, byla to v minulém týdnu Sevilla. Ta prožívala rovněž katastrofální vstup do sezóny a stejně jako Osasuna neměla ještě na kontě ani jednu výhru. Potřebným impulsem měl ale pro Los Nevionenses být příchod Sergia Ramose. Ten, společně se zbytkem týmu, zneškodnil jakékoliv ataky hostí a Sevilla si díky trefě Lukebakia z jednasedmdesáté minuty připsala úvodní vítězství v sezóně.

Stejně tak Granadě poslední utkání nevyšlo. Andalusané jej odehráli na domácím hřišti s Gironou a byla to, jak to v zápasech Blaquivermells bývá, pořádná ofenzivní podívaná. Katalánci nakonec uzmuli vítězství 4:2, o branky domácích se postarali Uzuni a Boyé.

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Valles - Araújo, Suárez, Marmol, Cardona - Perrone, Rodríguez - Munir, Viera, Ramírez - Kaba

Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Sánchez, Torrente, Miquel, Neva - Melendo, Gumbau, Villar - Zaragoza, Uzuni, Boye

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.44 - 3.88

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Real Betis - Cádiz CF

neděle 18:30

Špatný týden mají za sebou fotbalisté Realu Betis, kteří nejprve schytali debakl 0:5 od Barcelony, aby následně prohráli i duel Evropské ligy na hřišti Rangers. Svěřenci zkušeného trenéra Manuela Pellegrini se mohou revanšovat v neděli odpoledne proti nepříliš oblíbenému Cádizu.

Betis totiž Cádiz v uplynulé sezoně ani jednou neporazil. Doma dokonce se "Žlutou ponorkou" prohrál 0:2 a gól se mu nepodařilo vstřelit ani na půdě soupeře (0:0). Přesto zůstávají Verdiblancos papírovým favoritem, ovšem pokud chtějí pomýšlet na body, musí výrazně přidat. Výkon proti Barceloně nebyl dobrý a Pellegriniho svěřenci schytali od Barcelony potupný debakl. Špatně začali i v Evropské lize a na hřišti skotských Rangers FC prohráli 0:1. Jedinou branku vstřelil ex-slavista Abdallah Sima.

Na Estadio Benito Villamarin zavítá Cádiz, jenž minulý týden nestačil na Athletic. Porážka v Baskicku byla pro "Kanárky" o to nepříjemnější, že se jim předtím podařilo porazit Villarreal a jejich forma nebyla vůbec špatná. I tak je Cádiz devátý a v případě výhry se může posunout blíže k pohárovým pozicím.

Andalusané stále nejsou kompletní a platí to i pro zápas s Cádizem. Kouč Pellegrini bude postrádat Ruie Silvu, Youssoufa Sabalyho, Williama Carvalha i Nabila Fekira. V Ibrox Parku vsadil Pellegrini na pozměněnou sestavu, takže v neděli se očekává poněkud jiná jedenáctka.

Poměrně dost absencí má i Cádiz. Jmenovitě jde o Victora Chusta, Fedeho San Emeteria, Sergiho Guardiolu, Juana Calu a Briana Ocampa.

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Bellerin, Bartra, Pezzella, Miranda - Roca, Rodriguez - Henrique, Isco, Perez - Willian Jose

Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, L Hernandez, Fali, J Hernandez - Alejo, Alex, Escalante, Machis - Roger, Ramos

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.51 - 4.75

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Madrid

neděle 21:00

El Derbi Madrileño s pořadovým číslem 233, duel zatím neporaženého Realu Madrid, který zavítá na půdu svého rivala, jenž mu má rozhodně co vracet. Atlético se navíc potřebuje rychle vzpamatovat ať už z hrůzostrašného zápasu s Valencií, tak i z takřka vyhraného utkání s Laziem, ze kterého nakonec byla remíza. Mírným favoritem budou hosté, ti se ale kromě horkého trávníku Wanda Metropolitano budou muset možná vypořádat také s absencí Judeho Bellinghama.

O své osmapadesáté vítězství se bude v madridském derby pokoušet Atlético. To naposledy v tomto prestižním utkání slavilo loni v květnu, tedy v předminulé sezóně. Tehdy zvítězilo 1:0, minulou sezónu ale svého rivala porazit nedokázalo. Obzvláště musela svěřence Diega Simeoneho mrzet porážka ve čtvrtfinále Copa del Rey, kdy dlouhé minuty vedli gólem Moraty. Deset minut před koncem ale drtivý tlak domácího Realu přetavil ve vyrovnávací branku Rodrygo a šlo se do prodloužení. V tom setnuli Los Blancos svého soka dalšími dvěma góly, radovali se s postupu a později i z prestižní trofeje.

Colchoneros měli jinak skvělý vstup do sezóny, v posledních utkáních už to ale začíná drhnout. Nejprve nezvládli roli jasného favorita v utkání na půdě Valencie, kde překvapivě padli 0:3, po dvou trefách Dura a jedné trefě Guerry. Mimo to si také nechali mezi prsty proklouznout utkání Ligy mistrů v Římě.

Zde narazili na Lazio a po úvodní půlhodině vedli po šťastně tečované střele Barriose. Domácí se i přes veškerou snahu nebyli schopni propracovat k vyrovnání. Až přišel samotný závěr nastavení druhé půle a nádherný moment, kdy si do malého vápna naběhl nikým nehlídaný gólman Provedel a svou razantní hlavičkou nedal nejmenší šanci svému kolegovi, Oblakovi. Na Stadio Olimpico se tak nakonec přeci jen body dělily.

O poznání úspěšnější vstup do pohárové Evropy zažil ve středu Real. Ten na Santiago Bernabéu přivítal absolutního nováčka mezi evropskou fotbalovou elitou, Union Berlín. Přestože utkání bylo na góly dlouho vyrovnané, územní převahu i více šancí si jednoznačně vytvořil "Bílý balet" a v nastaveném čase byl po zásluze odměněn. A kdo jiný letos za Real střílí branky, než letní posila z Dortmundu Jude Bellingham. Ten se po několika odrazech v pokutovém území nejlépe zorientoval a poslal míč do prázdné branky Unionu.

Minulé kolo odehrál Real Madrid doma s Realem Sociedad a utkání nakonec zvládl. Na brzkou trefu Barrenetxey reagovali krátce po pauze Valverde a Joselu a madridští si toto hubené vedení udrželi až do konce. V tabulce jsou tak po pěti zápasech bez ztráty bodu.

Ancelottiho svěřenci by kromě středečního utkání v Lize mistrů rádi navázali také na zápas, který na Wanda Metropolitano odehráli takřka přesně před rokem. Tehdy zde díky trefám Rodryga a Valverdeho z prvního poločasu zvítězili 2:1. A mírným favoritem budou i letos. Bude to však mít velmi těžké. Kromě dlouhodobě zraněných Courtoise a Militãa bude chybět také Dani Carvajal a otazník visí nad středečním spasitelem, Bellinghamem, který měl mírné zažívací potíže. Kdo se naopak vrátil k tréninkovému procesu, to je Arda Güler a rovněž Vinícius Júnior, který by už k nedělnímu utkání měl být k dispozici.

Marodka domácích je také poměrně široká, Atético postrádá Barriose, Lemara, Söyünca, dále je mimo Mandava, Vitolo či de Paul. K dispozici naopak jsou Koke a Memphis Depay.

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Hermoso - Molina, Saul, Llorente, Koke, Lino - Griezmann, Morata

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Kepa - Vázquez, Rüdiger, Alaba, F García - Valverde, Tchouaméni, Camavinga - Bellingham - Rodrygo, Joselu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.41 - 2.68

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Girona FC - RCD Mallorca

sobota 14:00

Už jen tři týmy jsou ve španělské soutěži bez porážky a mezi nimi je k překvapení všech Girona. Katalánský celek od úvodního kola šlape jako hodinky a výsledkem je stávající třetí příčka za oběma obávanými giganty. Další možnost upevnit si pozici přijde v sobotu proti Mallorce.

Pět zápasů a žádná porážka. Vstup do sezony 2023/2024 se Gironě povedl skvěle. Domácí ekipa neprohrála ani v soubojích s účastníky Ligy mistrů Sevillou a Realem Sociedad a po pěti kolech pronásleduje Real Madrid a Barcelonu. Jak dlouho ale forma Blanquivermells vydrží?

Zdá se, že o výbornou formu nepřišla ani po reprezentační přestávce, na druhou stranu právě zápasy s papírovými outsidery nemusí Gironě zrovna sedět. Katalánci budou proti Mallorce považováni za favorita a před vlastními diváky budou pod určitý tlakem. Oba celky mají vyrovnanou vzájemnou bilanci. Girona poslední duel s Mallorcou zvládla, ale bylo to těsné a rozhodovalo se až v závěru. I další vzájemné výsledky z uplynulých let jsou velmi těsné.

Dařit se začalo i Mallorce, byť mezi oběma soupeři je v tabulce velký rozdíl. V minulém kole si Bermellones vyšlápli na Celtu Vigo, kterou jedinou brankou skolil Vedat Muriqi. Pokud se na něco může Mallorca spolehnout, pak je to hlavně pevná defenziva, která už přes dvě stě minut neinkasovala.

Gironě se nezvykle daří, a to i přes poměrně početnou marodku. Současně jsou mimo hru Arnau Martinez, Borja Garcia, Joel Roca, Ricard Arteto a Toni Villa. Kouč Michel jinak nemá moc důvodů měnit stávající úspěšnou jedenáctku. Beze ztrát se neobejde ani Mallorca, které scházejí Omar Mascarell a dlouhodobě Antonio Raíllo.

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Couto, E Garcia, Blind, Gutierrez - Tsygankov, Martin, D Lopez, A Garcia, Savio - Dovbyk

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Maffeo, Valjent, Nastašić, Van der Heyden, Lato - D Rodriguez, Morlanes, Costa, Darder - Muriqi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.31 - 4.96

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Sevilla FC

sobota 16:15

Sevilla má za sebou náročné utkání Ligy mistrů, které navíc nezvládla podle představ. Moc ráda by se konečně vrátila na vítěznou vlnu a proto bude chtít vytěžit co nejvíc bodů z výjezdu do Pamplony. Tamní Osasuna by zase ráda ukončila špatnou sérii.

Osasuně totiž hrozí třetí porážka v řadě. Chvíli se zdálo, že mužstvo z Pamplony začalo dobře, protože v novém ročníku vyhrálo dva duely z úvodních tří. A v kabině vládl velký optimismus. Jenže stačilo pár dní, aby bylo všechno jinak. Nejprve Osasuna vypadla z předkola Konferenční ligy a musela si nechat zajít chuť na nějaké další účinkování v Evropě, po kterém přitom tak dlouho toužila.

A následně prohrála rovnou dva ligové duely v řadě. Po těsné porážce s Barcelonou, proti níž rozhodně herně nezklamala, se nedokázala popasovat s Getafe. Divácky to bylo hodně vděčné utkání, padlo pět branek. Osasuna dokázala dvakrát dotáhnout nepříznivé manko, jenže po inkasovaném gólu z 86. minuty už jí nezbýval čas a vlastně ani síly. Výsledek znamenal, že se Osasuna musí spokojit až s dvanáctou příčkou v LaLize.

Trenér Jagoba Arrasate ale věří, že se jeho hráči dokážou vzpamatovat a brzy začnou bodovat. V rozhovoru pro oficiální klubový web poznamenal: "Minulé kolo bylo smolné, protože jsme o body přišli až v závěru a mám pocit, že minimálně remízu jsme si zasloužili. Nehráli jsme špatně, ale ztratili jsme ve dvou klíčových momentech koncentraci. A na takové úrovni, na jaké se v LaLize pohybujeme, za to prostě přijde trest. Teď se z toho ale musíme poučit a rychle oklepat."

Sevilla má jednu nevýhodu, která jí ubírá síly. Na rozdíl od Getafe mají její hráči v nohách dalších víc než 90 minut navíc. A nebylo to zrovna šťastných 90 minut. Sevilla totiž vstoupila coby vítěz Evropské ligy do Ligy mistrů a první duel se jí nepovedl. Roli favorita nezvládla podle představ a s francouzským Lens jen remizovala. Tím jen navázala na špatný start do sezony, v níž prohrála první čtyři soutěžní duely v řadě!

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Peña, D. García, Catena, Cruz - Oroz, Muñoz, M. Gómez - Arnaiz, Budimir, Ruben García

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Navas, Badé, Ramos, Pedrosa - Sow, Rakitić - Lamela, Torres, Ocampos - En-Nesyri

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.17 - 3.26

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Celta Vigo

sobota 18:30

Barcelona v poslední době nemá s Celtou Vigo zrovna nejlepší bilanci, naštěstí ale nemusí čekat na šanci ji zlepšit moc dlouho. Na Camp Nou se totiž klub z Galicie podívá už v sobotu navečer. A ofenzivy Barcelony by se Celta měla oprávněně obávat.

V poslední době se Celtě celkem dařilo Barceloně utkání znepříjemnit a někdy až do té míry, že jí sebrala všechny body. Jako naposledy v červnovém vzájemném měření sil. Z minulých pěti soutěžních klání s Barcelonou Celta prohrála jen dvakrát, což jí dává jistou naději i do sobotního utkání. Jenže současná Barcelona jasně ukazuje, že každý její soupeř by se jí měl obávat nebo ji minimálně respektovat.

A je jedno, v jaké soutěži zrovna nastupuje. Od začátku této sezony totiž Blaugranas vyhráli pět ze šesti odehraných soutěžních utkání! A impresivní je zejména jejich palebná síla. Začátek se sice katalánské pýše moc nepovedl a s Getafe v prvním kole remizovala bez branek, ale postupem času se z ní stal stroj na góly. Vždyť ve zbylých pěti utkáních nasázela Barcelona svým oponentům úctyhodných 18 branek! Z toho deset jen ve dvou posledních kláních.

Po debaklu Realu Betis totiž stejný výsledek, tedy 5:0, Barcelona zopakovala i v Lize mistrů. Tentokrát se její obětí staly belgické Antverpy, které vypadaly už po prvních pětadvaceti minutách na ručník. Ke skvělému startu jistě přispěly i poslední posily, které dorazily před samým koncem letního přestupového období. Félix i Cancelo zapluli do systému trenéra Xaviho s obdivuhodnou lehkostí a notně pomáhají Blaugranas k dosahování cílů.

Barcelona dokázala nad Celtou minulou sezonu doma vyhrát, ale je pravda, že venkovní výjezd se jí vůbec nepovedl. Domácí Celta se v posledním kole loňské sezony radovala ze tří bodů, který jí dvěma svými góly zajistil talentovaný Gabri Veiga. Toho se katalánský gigant už nyní nemusí obávat, ale jsou tu i jiní šikovní hráči.

Celtě se ale v této sezoně prakticky nic nedaří a angažování trenéra Rafaela Beníteze se zatím nevyplácí. Alespoň ne podle výsledků celku z Galicie. Celta má na kontě po pěti odehraných kláních jen pouhé čtyři body, což jí stačí až na 16. místo. Dosud se radovala jen z jediné výhry, třikrát naopak už prohrála. Paradoxně se jí daří mnohem víc venku, než doma, kde neuhrála ani jeden bod.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Cancelo, Koundé, Christensen, Baldé - Gündogan, F. de Jong, Gavi - Yamal, Lewandowski, Félix

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - U. Núñez, Starfelt, Dominguez - Mingueza, Beltrán, De la Torre, Ristić - Douvikas, Aspas, Bamba

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.61 - 13.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

UD Almería - Valencia CF

sobota 21:00

Valencia se drží poměrně vysoko, aspoň tedy na své tradiční poměry, a v sobotu večer má šanci posunout se ještě výš. Jejím oponentem se totiž stane domácí Almería, která má v tomto ročníku mimořádné herní i výsledkové potíže.

Ve španělské LaLize najdeme dva týmy, které dosud naplno nebodovaly ani jednou. A jedním z nich je právě Almería, která zažívá velmi špatný vstup do nové sezony. Trenér Vicente Moreno má aktuálně velké problémy dostat hráčům do hlav svůj styl a svou filozofii, následkem čehož Almería prohrává jedno utkání za druhým. Doposud se jí povedlo uhrát jen jeden bod, jinak čtyři ostatní zápasy shodně prohrála. To jí zatím stačí až na poslední místo a ono se při skóre 5:11 není moc čemu divit.

Trenér Moreno se ale nevzdává a věří, že se jeho ekipa nakonec probere a začne znovu bodovat. V rozhovoru pr klubový web Moreno prohlásil: "Je jasné, že na tom nejsme dobře a mnoho věcí musíme zlepšit. Nedaří se nám koncovka a ani naše defenziva není tak pevná, jak bychom potřebovali. Valencia navíc přijede v dobré formě a nás nečeká snadné utkání. Věřím ale, že to zlomíme. Že bude stačit jedno povedené utkání, abychom se zvedli a začali znovu vyhrávat. Tenhle tým má velký potenciál," míní Moreno.

Dobrou zprávou pro Morena je fakt, že zraněný je jen dlouhodobý rekonvalescent Svidersky. Hosté dorazí bez tria Alberto Mari, Gabriel Paulista a Dimitri Foulquier. Valencia dokázala ukončit sérii dvou prohraných zápasů v řadě a minule si až překvapivě snadno poradila s Atléticem. Colchoneros odjeli z Mestally po přídělu tří branek a i díky tomuto vítězství se Los Che posunuli už na pátou příčku.

UD Almería - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Chumi, Montes, Gonzalez, Akieme - Lopy, Puigmal - Ramazani, Melero, Arribas - Suárez

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Correia, Mosquera, Diakhaby, Gayá - Pepelu, Guerra - Pérez, Almeida, Canos - Duro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.30 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Athletic Bilbao

pátek 21:00

Šesté kolo LaLigy má na programu jednu páteční předehrávku a ta začne v Alavésu. Domácí Depor přivítá večer hodně složitého soupeře, protože se sem dostaví Athletic. A klub z Bilbaa zatím zažívá velmi dobrý start do nové sezony.

Deportivo Alavés se do LaLigy dostalo prostřednictvím playoff druhé ligy a jeho hlavní cíl pro tuto sezonu bude záchrana. Nic víc se asi očekávat nedá. Zatím to ale nevypadá, že by záchrana měla probíhat nějak hladce a snadno. V prvních pěti zápasech se totiž Deporu daří hodně střídavě, z patnácti možných bodů uhrálo jen šest.

Trenér Luis García mohl být spokojený s tím, že si jeho svěřenci poradili s Valencií, což upřímně čekal málokdo. Jenže pak na to nedokázali navázat a v minulém kole prohráli s Rayem Vallecano. Zatím je Alavés ideální cíl všech tipařů a bookmakerů, protože střídá porážky a výhry v pravidelném a neměnícím se rytmu. El Glorioso se mohou těšit na návrat na domácí trávníky a navíc je fakt, že s Athleticem prohráli jen jednou z posledních pěti ligových duelů.

Jediným hráčem, kterého se z pohledu Deportiva nebude utkání týkat, je zraněný Giuliano Simeone zapůjčený z Atlética. Mužstvo z Bilbaa se v posledních dnech připravovalo bez reprezentanta Nica Williamse, jehož start je ve hvězdách, a kromě něj bude určitě mimo hru Peru Nolaskoain.

Athleticu se od startu nové sezony výrazně daří. Tým zkušeného trenéra Ernesta Valverdeho sice hned na úvod prohrál s Realem Madrid, ale od té doby si připsal jednu remízu a třikrát vyhrál. Naposledy rozstřílel třemi góly Cádiz a tahle dobrá forma mu v tabulce zatím vynesla skvělé čtvrté místo.

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Gorosabel, Abqar, Marin, Duarte - Guevara, Blanco - Sola, Guridi, Rioja - Kike Garcia

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Vivian, Yeray, Yuri - Vesga, Ruiz de Galarreta - I. Williams, Sancet, Berenguer - Guruzeta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.31 - 3.08 - 2.12

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Real Madrid
5
5
0
0
10 : 3
15
2
FC Barcelona
5
4
1
0
13 : 4
13
3
Girona FC
5
4
1
0
11 : 4
13
4
Athletic Bilbao
5
3
1
1
9 : 4
10
5
Valencia CF
5
3
0
2
7 : 4
9
6
Rayo Vallecano
5
3
0
2
6 : 8
9
7
Atlético Madrid
4
2
1
1
10 : 4
7
8
Getafe CF
5
2
1
2
5 : 7
7
Cádiz CF
5
2
1
2
5 : 7
7
10
Real Betis
5
2
1
2
5 : 10
7
11
Real Sociedad
5
1
3
1
8 : 7
6
12
CA Osasuna
5
2
0
3
7 : 8
6
13
Villarreal CF
5
2
0
3
8 : 10
6
14
Deportivo Alavés
5
2
0
3
5 : 7
6
15
RCD Mallorca
5
1
2
2
4 : 5
5
16
Celta Vigo
5
1
1
3
4 : 7
4
17
Sevilla FC
4
1
0
3
6 : 8
3
18
Granada CF
5
1
0
4
9 : 16
3
19
UD Las Palmas
5
0
2
3
1 : 4
2
20
UD Almería
5
0
1
4
5 : 11
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (187)

Přidat komentář
Tony Stark

Barca svoj match zvládne, Celta je pod čašníkom tragická.

RM náročný zápas v Atléticu, ale má na výhru

Reagovat
Pithivier

Diskostu, jaka je tvoje predikce na aktualni kolo?

Reagovat
Jordi Alba

Takhle se těch 58 gólů z loňska na pohodu překoná tvl.

Jinak nevíte proč kurva každý kolo jeden zápas nikde nedávají a proč je to aspoň jednou měsíčně zápas Girony? Tohle sledování na Tipsportu je odpornost.

Reagovat
Registrujisejenproto

Girona aspon hraje fotbal narozdil od klauncelony

Reagovat
MystycMac

Tak koľko dnes Barca Celte naloži ? bude Kanár ?

Reagovat
Well

Jo bude.

Reagovat
Rothbard

Bude ráda za remízu.

Reagovat
Kejza

zatim to tak vypadá

Reagovat
sylarko

Dakto stream na mobil?

Reagovat
MystycMac

Nečakal som že Barca Inkasuje v druhom polčase to bude Galapredstavenie Barci ,nejaký hráč Celty dostane REDku a Easy Win pre Barcu 3:1

Reagovat
Pithivier

Hele Diskostu, takze Barca bohuzel prohraje rikas? A jak vidis zitrejsi derby?

Reagovat
MystycMac

Kde si teraz ?

Reagovat
Pithivier

Tady jsem kokotku

Reagovat
MystycMac

Si už dostatočne ponížený? ... inač zajtra 0:0 poprípade 1:0 pre atlétov ak dajú rýchly gól čo je dosť pravdepodobne.

Reagovat
Pithivier

Proc bych mel bejt ponizenej, ja jsem nepral Barce porazku jdi uz spat kaspare, bud jsi Diskostu, nebo jeho mladsi bracha, kazdopadne oba dva debilci

Reagovat
Well

Takže Gavi redka.

Reagovat
MystycMac

Kde si ?

Reagovat
Well

Čekám na toho bura.

Reagovat
MystycMac

Zas si nasmiech.

Reagovat
Well

Koukáš do zrcadla?

Reagovat
drussbarb

Ty jsi co? Připomínáš mu jiného trolla, jak píše kolega výše. Smutný život?

Reagovat
MystycMac

Však normálne píšem aky očakávam priebeh zápasu.

Reagovat
misinho7

Diskostu

Reagovat
Xavi

To je strašny.

Reagovat
celeb

no to je a my blbci sme s tebou este predlzili zmluvu

Reagovat
eder

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
LAM

Dneska hrozná sračka po těch posledních dvou zápasech a těžko získáme nějaký body. Letos to vypadá na dost nekonzistentní výkony z čehož budou nějaký trofeje asi jen těžko.

Reagovat
celeb

nasim najlepsim hracom je zatial Oscar Mingueza.

Reagovat
Kejza

viditelně se lekl, že by mohl dát g´ól, tak to radši zadrbal

Reagovat
drussbarb

No dívat se na to nedá, klidně bych posadil Lewu, vůbec není ve hře

Reagovat
celeb

Xavi genius, da Koundeho 1. krat hrat na lavo 3 clennej obrany, v strede zalohy akurat Gavi so zltou! a zbieha mu tam pomahat Cancelo. Hlavne mat plnu zostavu utocnikov. Kazdy protiutok Celty smrdi, maju uz 4 strely na branu, my s genialnym Xaviho patvarom 1 - slovom JEDNU.

Reagovat
Witcher

nazdár

Reagovat
Ed_Hazard

Nááájs Celta. V druhom polčase milión krát nevyužité prečíslenie a šance, až som čakal, že sa im to vypomstí

Reagovat
celeb

stale moznost. Min. 15 minut na zvratenie vysledku hrubou silou a kvalitou mat budeme.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, tá celta sú strašní dreváci

Reagovat
MystycMac

To je enormná ofenzívna sila Barci to nie je prvýkrát čo takto otočili z 0-2 za par minut...

Reagovat
celeb

a pozeraj

Reagovat
Ed_Hazard

Dajte im aj ten tretí, tragédom

Reagovat
MystycMac

Už to ide... snad ste si nemysleli že Celta uhra body ta Ofenzívna sila Barcelony je neskutočna...

Reagovat
Miguel19

Tak to je nádhera

Reagovat
Pithivier

Na to ze Lewa zajebaval cely zapas, tak ted hodne na pana

Reagovat
MystycMac

Neskutočný tým ako som písal vyššie dajte im titul...

Reagovat
Kejza

Cancelovo sebevědomí je to, co nám scházelo

Reagovat
Xavivax1

Mě trefí šlak. V 80. minutě jsem to vypnul

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
drussbarb

Syn chtěl pustit pohádku a málem jsem jej poslechnul. Naštěstí jsem vydržel

Reagovat
MystycMac

Neskutočný tým jediný kto im môže konkurovať je City.

Reagovat
patas92

V suchym

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Well

Jsem si hned říkal, že ta 2 hostování jsou docela průser.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
celeb

Inak s Aspasom odislo Celte srdce. Prestali si verit, prestali bojovat ako o zivot a uz len dufali, ze to nejak udrzia.

Nakoniec si este 1 sancu vypracovli, Mingueza tesne vedla.

3 body mame, hraci ukazali silu a volu ku koncu, ale 80 minut sme hrali holomajznu.

Reagovat
dextroza_m

Bez Baldeho to proste nejde...

Reagovat
Visca el barca

Krása!!! Visca el Barca

Reagovat
dextroza_m

Tohle byl stejne nejlepsi zapas sezony... Manita dobra, ale nuda...

Reagovat
drussbarb

Souhlas!

Reagovat
dextroza_m

Muj maly synek poprve se mnou cumel taky, ja zacal rvat a skakat, on taky :D

Reagovat
drussbarb

Na takhle otočené zápasy v našem podání fakt nejsem zvyklý, moc se mi to líbilo. Nechci to zakřiknout, ale …. In Xavi we trust

Reagovat
Rizek

letos už máme dva. Nezvyklé, ale zvyknout se na to dá.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
CHONG

RSSS - Geta

Arsenal - Tottenham

Rayo - Villarreal

Slavia - Sparta

Atlético - Real

Dneska toho asi moc neudělám...

Reagovat
Eichel

Reagovat
Mateo16

Take ide znova bomby 4 gol v sezone v PD

RM má 50 % práv a vykupku ma 60mega

Proti RM https://www.youtube.com/watch?v=8e3M77RJP0k

Reagovat
patas92

Jak to funguje pro Real, kdyby ho chtěl zpátky? To jim bude stačit dát jenom 30M?

Reagovat
Mateo16

jj 30 mega plus je tam predkupne pravo.

Reagovat
janinho

to isté bolo u odegaarda. toho sme dokonca po roku stiahli z 2rocneho hosťovania takže sme sockam ešte platili aby sme ho potom jebli na lavičku a predali pod cenu. hakimi detto. nemám dôvod si myslieť ze u takeho to bude inak. akurát zarobíme lebo ho stiahneme za 30 a predáme za 45

Reagovat
Mateo16

Odegaard keby vydržal hrať hráča do rotácie teraz by hral základ ale nie on proste je ten typ hráča že proste chce hrať základ a potom hra za tragicky arzenál

Hakimi mal smolu ze tam bol Carvajal ale tiež by teraz hral v základe a to o rok konci Lucas a RM bude potrebovať nové RB no smola že vzťahy medzi PSG sú zničené

Take jasne ze by nehral základ ale ten sa dá vybojovať len musí byť odhodlaný a po prvej sezóne to nezabalit

Reagovat
Jordi Alba

Že mu není hanba chtít hrát radši základ v týmu, kde mu věří a válí tam.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Odegaard bol a je božský. U nás mu to ale bohužiaľ nesadlo. Keď dostal šancu, tak mi vždy prišiel až extrémne !zakríknutý" na ihrisku. Neviem či to bolo tým prostredím, pozíciou na ktorej sme ho stavali alebo niečim iným, ale u nás by proste takto nevyrástol Odchod bola dobrá voľba pre všetky strany

Reagovat
Eichel

Tak ono ho hrával Zidane nižšie než hráva teraz v Arsenale nie? Celkovo som mal pocit, že mu tam skrátka moc nesedí.

Reagovat
masly008

Tak hlavně do té zálohy Case, Modrič a Kroos by se nedostal nikdo, tam neměl šanci.

Reagovat
Well

Tak pro Kuba by i to místo bylo, tak snad.

Reagovat
zasranej malíř

Kepa-Lucas-Rudiger-Alaba-Garcia-Kroos-Camavinga-Valverde-Modrič-Bellingham-Rodrygo

Reagovat
misinho7

cakal som dnes cisto mladicku zalohu ale asi to chce dnes Carlo hrat na skusenosti

Reagovat
Hachim Mastour

To čo je za zostavu

Reagovat
Ed_Hazard

Mňa neprekvapila. Celkom bežný Carletov štýl na takéto zápasy. Valverde bude na ľavom krídle a Jude F9.

Reagovat
Kluivert9

Až zas budu nasranej, že má Xavi v sestavě moc záložníků, tak si vzpomenu na tohle

Reagovat
Eichel

Reagovat
Well

Reagovat
patas92

Xavi udává trend

Reagovat
Well

Ten Morata nám musí dát vždy gól.

Reagovat
MystycMac

Krásny gol tak ako som predpovedal rýchly inkasovaný gól Realu... Real by mal šancu brat body len za remízu 0:0 teraz už nič.

Reagovat
misinho7

Najhorsie co mohlo byt. Teraz bude taky beton ze cez to neprejdeme..

Reagovat
Well

Ta obrana je strašná...

Reagovat
misinho7

Fran dopredu ok ale dozadu des. Lucas akoze sorry ale to nie je obranca Chyba Dani no..

Reagovat
Well

I ta stoperska dvojice to pozicne nedává, defenzivní záložník neexistuje...

Reagovat
misinho7

Neviem co to dnes dal za system Carlo ale wtf.

Strasne chyba Vini, je fajn ze stredu uz bude. Lebo bez neho je ten utok slaby. Nikto tam poriadne nejde 1 vs 1.

Reagovat
MystycMac

Taký systém jak stále, len hraju proti kvalitnejšiemu tímu a si ich mažú ako žiakoch.

Reagovat
misinho7

chod uz dopice diskostu

Reagovat
Jordi Alba

Mě by i zajímalo komu reálně fandí.

Reagovat
Gazdo

On sam to podla mna nevie. Ja si myslim ze troli uplne umyselne a bavi ho ked na neho ludia reaguju. V tom pripade mu asi nieco chyba v sukromnom zivote co je proste smutne

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jordi Alba

To je mi jasný, že to trollí schválně, ale že ho to furt baví..

Reagovat
drussbarb

On z toho vyroste, snad

Reagovat
Gazdo

Tak su vselijake socialne pripady. Ale snad sa aspon vdaka tomu ze ho tu ludia neznasaju citi lepsie

Reagovat
MystycMac

tak mýlil som sa nebude to 1:0 to bude náklad kvalitný, Real nech radšej zaparkuje Autobus góly aj tak nemajú ako dať a zbytočne dostanu 5-6:0

Reagovat
MystycMac

Ten Rodrygo strašne slabučký hrač

Reagovat
Hachim Mastour

Kroos klasik

Reagovat
Well

Ou to bylo krásné od Toniho.

Reagovat
Manik...

Toniiii

Reagovat
Ed_Hazard

Tomu rozhodcovi by tam mal už niekto najebať. Čo to skúša celý prvý polčas?

Reagovat
Well

Píská zatím hrozně no.

Reagovat
masly008

tvl tohle je zatím nejlepší rozhodčí co jsem LL viděl.Zatím snad neudělal chybu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
masly008

tak co tak špatně odpískal?

Reagovat
Ed_Hazard

Však ten šašo tretinu vecí odpískal naopak alebo vôbec neodpískal. Nehovoriac o tom, že neodpískal faul pred vápnom na Belinghama na čo o pár sekúnd došlo k prvému gólu Atletov..

Reagovat
masly008

já to viděl až za stavu 1:0 takže to posoudit nemůžu,ale jinak tam nebylo nic šílené.

Když si vezmu jak takové zápasy pískají normálně tak to zvládá dobře.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
MystycMac

No rozhodca na fetu asi

Reagovat
Registrujisejenproto

Sudi Real řeže jak sviňa

Reagovat
Cracker10

Reagovat
masly008

Jako to by jste chtěli rudou za to?

Reagovat
misinho7

Zaver polcasu z nasej strany paradny. Minimalne remizu by sme mohli uhrat. Dostali sme sa do toho a uz je to naozaj dobre.

Ten gol teda sporny. Rudiger tam absolutne nehral. A tamto cervena asi nie, Rodrygo by asi nesiel cisto na branu.

Reagovat
masly008

ofajd jasný, vždyť chtěl hrát a byl v souboji se stoperem.Že na to nedosáhl nemá vliv.

Reagovat
masly008

*ofsajd

Reagovat
Ed_Hazard

Opravím ťa, stoper ho ťahal za dres, jediné čo Rudi robil bolo, že chytal rovnováhu aby sa nezjebal

Reagovat
masly008

z tvého pohledu to ještě byla penalta ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Čo mi kurva už xtý krát vkladáš do úst veci, čo nehovorím? Hoď sa do kludu tvl.

Reagovat
CHONG

Toni je prostě zlatíčko. Škoda u toho Rudiho, ofsajd to byl, o tom žádná, ale mrzí to, protože Hermoso by s tím nic neudělal... Začátek byl šílený, ale věřím, že je ještě dokážeme přetlačit...

Reagovat
Well

Ofsajd ano, ale to pravidlo o zapojení těch hráčů v ofsajdu je vždy takové pofiderni. Spíš zamrzí ten faul na Juda na začátku, kdy místo primaku hned dostaneme gól. Na druhou stranu tam pustil ten šlapak teď nevím jestli Juda nebo Rodryga, jak chtěli pískat tu ruku. Tam šel proti míči jasně podrazkou napřed.

Reagovat
Well

Plus teda za mě strašně laciný druhý gól, ten první ještě dobrý to se jako obránci strašně blbě brání, ale ten druhý, kdy dobre hráč Atletika odtahne Alabu a nikdo si neprebere Grieze.

Reagovat
masly008

Tam to nezvládl Camaviga.

Reagovat
Well

Měl ho přebírat on, ale bylo to celé nezvladnute, těch chyb tam bylo moc a vlastně 2 hráči ve vápně přehráli snad 5?

Reagovat
patas92

Tohle má napsané 3:2 pro Real úplně všude

Reagovat
misinho7

A Jude rozhodne ..ale nie dnes mam pocit ze tam ukopeme max remizu. Po tom otrase na zaicatku sme zacali hrat naozaj dobre a sme lepsi ale Atleti hrozia z protiutokov a urcite sa este do par dostanu....cize skor to vidim na velku sancu ze este jeden pridaju a potom uz pre nas koniec.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Well

Tohle bránění je na ručník, tam nejsou ani podstoupene souboje.

Reagovat
masly008

Alaba

Reagovat
Well

To měl zase těžký, tam všichni ostatní byli pozicne mimo a on čekal míč na přední tyč, tak šel k hráči, kterého nepokryl Rudi. Proste zase vše špatně.

Reagovat
masly008

jako jo,ale proč šel tak blízko za Rudigera? vždyť stál tak metr od něj a hlavně byla komická ta jeho reakce na Camavigu.

Reagovat
Well

To se mě neptej první chyba je Rudi si nepokryje hráče, druhá ta kritická, že Alaba se to tam snaží nějak vždy zachránit a akorát to posere.

Reagovat
Foppy

Reagovat
Foppy

Tak u toho 1. gólu to bylo čistě Alaby a u 3. máš sice pravdu, že Rudiger vystoupil a dobíhal na přední tyč pozdě, ale stejně sem Alabův pohyb nepochopil - on udělal přesně ty dva tři kroky, aby neměl vůbec nikoho. I kdyby šel ten centr na přední tyč, tak by toho útočníka pokryl spíš Rudiger než Alaba.

Ale tragické byly dnes i oba kraje - Vasquez je prostě střídačka, tam bohužel chybí kvalita na to hrát takto těžký zápas v áčku. Fran nalevo taky hořel směrem dozadu, vůbec nestíhal vracet, navíc mu nepomohlo, že na jeho straně hrál Toni, který tomu směrem dozadu taky moc nedával a nestíhal to zavírat. Rudiger z obrany nejlepší, ale i tak občas nesmyslně napadal příliš vysoko, takže vzadu pak chyběl a Alaba díky tomu netušil, kam si má stoupnout a nebránil nikoho.

Reagovat
Well

1. jde za Alabou, ten 3. je chyba i zálohy. Není správně, aby vystupoval stoper proti střelci a musel nechat útočníka ve vápně a ve finále museli 2 střední obránci pokrývat 3 hráče. Alaba to zahrál špatně, ale primárně to je chyba v tom, že jim záloha vůbec nepomohla.

Reagovat
Foppy

Tak když už, tak Alaba začal sbíhat k hráči, kterého měl mít Rudiger, který zbytečně vystoupil. Ale jinak tam situace byla dva útočníci na dva stopery. Za zálohou jde podle mě spíš ten druhý, kdy si mohl/měl Camavinga pohlídat hráče z 2. vlny...

Reagovat
Well

No právě potíž byla v tom nepokrytem Griezovi na hranici vápna, proti kterému měl vystupovat záložník, který tam nebyl a vystoupil ten Rudiger. Pak byl Lino na přední tyči, toho měl mít ten Rudiger, který šel proti tomu Griezovi a třetí byl Morata, kterého měl mít Alaba, ale šel zbytečně zastupovat Rudigera. Takže takhle 3 na 2 s tím hráčem na hranici vápna, kterého nemá kryt střední obránce, ale záložník. Druhý měl zastupovat Cama, celkově to bránění bylo špatné, alespoň má Carlo co rozebírat, je porad začátek sezóny a mají na čem pracovat.

Reagovat
Foppy

Ok, může být Jako byla to v obraně strašná bramboračka

Reagovat
MystycMac

Real to je na ručník tragédia totálne poníženie...

Reagovat
MystycMac

Do 10 min tam majú ďalšieho...

Reagovat
Jordi Alba

Alvaro válec

Reagovat
zasranej malíř

To je furt dokola tohle

Reagovat
MystycMac

Jak budú hrat proti Barce tak Lewa im da 4 za polčas...

Reagovat
Ed_Hazard

Tento ide na Alabu určite. Však si pár sekúnd predtým kontroloval Alvarovu pozíciu. Asi sa to nestane, ale rád by som videl Fran out - Brahim in a na lavého beka Camavinga. Velmi nerozumiem stiahnutiu Modriča.

Reagovat
Well

Všimni si, jak Rudigerovi utekl hráč na přední tyči, proto ho Alaba dostupoval, oni spolu hrají strašně. Alaba se ho pořád snaží zastupovat a nechá za sebou úplně volného hráče, kterého už nikdo nepokryje.

Reagovat
Dayman

Rodrygo už nikdy nedá gól.

Reagovat
MystycMac

Poleno čiste, Mendyho centre chybali

Reagovat
CHONG

Tohle bude dlouhá sezóna a těžká...

Reagovat
MystycMac

Neboj pre Real už skonči vo February.

Reagovat
Breze

Pre Real uz skoncila na zaciatku sezony.

Reagovat
misinho7

ked nemame hrotaka...a este k tomu bol Vini doteraz out...ale bude to tazke no

Reagovat
Well

Diaz si zaslouží víc prostoru.

Reagovat
Breze

Z tej nasej hry tak bolia oci. Priserny utok, ale hlavne ze mame milion stredovych zaloznikov, fakt skvela praca vedenia cez leto.

Reagovat
Well

Je to strašný Joselu nemuze být útočník číslo 1, a záložníků máme sice hodně, ale teda ten tah dát tam Camu místo Tchouameniho proti Atletiku moc nechápu + teda víceméně hra bez útočníka.

Reagovat
Feind

vyhru jsem necekal, ale prohrat s takovym branenim

a ted uz to ty mrdky odzdrzujou

Reagovat
misinho7

Ta hra nebola az taka zla ale to branenie to bolo strasidelne. Ale chyba tam proste top hrotak a sirka na ten utok. Zranil sa Vini ( ktory je vlastne kridlo) a nemame tam vlastne nikoho. Je pekne ze zalohu mame poriesenu ale to cakanie na Mbappeho (ktory kto vie ci pride) nam moze odjebat jednu sezonu.

Reagovat
Cracker10

To teda nemate, neni tam zadnej playmaker krome dosluhujiciho Modrice.

Reagovat
Feind

Kroos me letos prijde lepsi, Modric by mel hlavne predavat zkusenosti a pomoct zklidnit hru na zaver. ale poradny tvurce urcite chybi

Reagovat
Well

Je lepší.

Reagovat
CHONG

Šli jsme do sezóny bez devítky, to je prostě diletantství... No a hned na začátku sezóny se vážně zrání brankář a nejlepší stoper a následně se k nim přidá i nejlepší ofenzivní hráč... To, že backup na pravém beku je záložník a na levém Mendy, ponechám radši bez komentáře...

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Breze

Pokial nepride v zime k nejakym zmenam, tak neverim, ze tento tim bude mat sancu vobec pricuchnut k nejakej trofeji. Sezona odpisana este pred zaciatkom a to len kvoli teoretickemu prichodu Mbappeho buduce leto. Mame hned 4 velmi problemove pozicie a ani na jednu sa nepriviedla uspokojiva posila, pricom utok nam prakticky prestal existovat.

Reagovat
patas92

Jasná red

Reagovat
roman1978

A svět je zase o trošku víc v pořádku.

Reagovat
Visca el barca

Běžec byl jen díky hypu ochráněn před rudou. Každopádně konečně je tabulka tak jak má být.

Reagovat
el Principito

Jude hrál?

Reagovat
Visca el barca

Opět jsem ho viděl až na konci. Mně se teda vůbec nelíbí.

Reagovat
CHONG

To ho určitě ničí...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Visca el barca

Podívej se na tabulku, ten rozdíl se bude jen zvyšovat

Reagovat
CHONG

Jj, jste před námi o propastný bod, klaním se a gratuluji k titulu...

Reagovat
misinho7

To nikoho neprekvapuje. Ked neni z Barci tak je to len priemerak samozrejme. Inac by bol najlepší hráč aky noze byt.

Reagovat
-R2D2-

vo vesmiru…

Reagovat
Visca el barca

Fakt ne. Je to běžec co nic nevymyslí.

Reagovat
Well

Proto má skoro ve všem lepší statistiky než intergalakticky talent Gavi.

Reagovat
JM

Nemůžu se zbavit dojmu, že s Courtoisem (a Militaem) bychom takové góly vůbec nedostali. Teď to ani nemyslím tak, že to měl Kepa chytat (nebo že by to Courtois chytil), ale spíš mi přijde, že pod Courtoisem je ta obrana mnohem lépe srovnaná.

Reagovat
Well

Ono to šlo vidět i když chytal Lunin, také nedělal nějaké obrovské chyby, ale ta obrana s ním fungovala mnohem hůře.

Reagovat
CHONG

Ono to samotné složení obrany je prostě problém, nejlepší stoper dlouhodobě zraněný, Rudimu s Alabou to vedle sebe nejde, nalevo zakřiknutý Fran a poleno Mendy a napravo Carva, který už má to nejlepší za sebou a Lucas, tedy záložník, který na Real už nějakou dobu vůbec nemá...

Reagovat
Well

Jenže Rudimu to nejde ani s Militaem, jediné složení obrany, které funguje je Militao s Alabou. Fran ještě potrebuje čas, s Mendym bychom se měli rozloučit, tam je to trápení není to dobré ani dopředu ani dozadu. Za Carvajala to chtělo přivést už loni, nevím proč se tak neděje, teď ještě hraje docela dobře, ale v sezóně zase přijde období, kdy bude hořet jak papír.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele